מייל על ABEAUTIFULLIE.ORG

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמייל על ABEAUTIFULLIE.ORG../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

VIA ABEAUTIFULLIE.ORG: Interior Secretary Ken Salazar has given the green light to a Bush-era plan that will kick the wolves of the Northern Rockies off the endagered species list, which puts nearly one-thousand wolves from Greater Yellowstone to Glacier National Park in the middle of state sponsored wolf hunts. Learn more and help the NRDC keep the wolves safe by clicking here. Full story available at www.abeautifullie.org. PROVEHITO IN ALTUM -MARS דרך ABEAUTIFULLIE.ORG: מזכיר הפנים קן סלזר אישר את תכנית "העידן של בוש" שתמחק את הזאבים מהרי הרוקי הצפוניים מהרשימה של זנים בסכנת הכחד, מה שמעמיד כמעט אלף זאבים מGreater Yellowstone ועד לGlacier National Park באמצע של ציד זאבים שמגובה על ידי המדינה. למדו עוד ועזרו לNRDC לשמור על הזאבים מוגנים ע"י כניסה לפה- http://www.savebiogems.org/wolves/ הסיפור המלא נמצא בwww.abeautifullie.org כמה מילים לא מובנות! מצטערת אם התרגום שלי קצת צולע, לא הכי הבנתי הכל. שילכו לעבוד על האלבום מאשר להתעסק בדברים לא קשורים! ז"א כל הכבוד להם, שיתעסקו, אבל אחרי שהאלבום יצא

הממ המילים הלא מובנות זה שמות של מקומות

זה בסדר לא לתרגם. ואני חושבת שכל הכבוד להם שהם מפנים זמן להתעסק גם בזה ולא רק במוזיקה. ככה יודעים שהם אנשים עם ערכים ושנושא איכות הסביבה ושימורה באמת קרוב לליבם. אלו הפרעות שאני יכולה "לסבול בשקט" זה ממש חשוב. איך לעזאזל אשרו חוק כזה? כשכל כך הרבה ארגונים מנסות לשמור על חיות בסכנת הכחדה.. איזו רשעות

למעלה