מספרי ברזל, להתפקד

Chandler Rulz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמספרי ברזל, להתפקד../images/Emo70.gif

מזמן לא היה שאלון התפקדות, אז נעשה עכשיו.. נראה מי עוד נכנס לכאן
שם:
מה עושים בימים אלו:
מה את/ה שומע/ת עכשיו:
מכיר/ה את המילים בע"פ?
מנגן/ת על כלי כלשהו? אם כן, אפשר הקלטה קצרה להדגמה?
עכשיו מגיע אליך בנאדם שבחיים שלו לא שמע מוזיקה, את/ה משמיע/ה לו את...?
להקה שצריכה להתאחד:
המשפט האחרון ששמעת עכשיו:
מילה מצחיקה:
התמונה הראשונה שמופיעה בגוגל שמחפשים תמונות על המילה הנ"ל: (לינק או צירוף קובץ)
מסר לאומה?

New Volume

New member
לשרותך

שם: נדב גיל: אוטוטו 17 תאריך לידה: 26.10.89 מה עושים בימים אלו: כלום מה את/ה שומע/ת עכשיו: אני יודע שלא לזה הכוונה, אבל לרוע המזל, חדשות מכיר/ה את המילים בע"פ? כן מנגן/ת על כלי כלשהו? אם כן, אפשר הקלטה קצרה להדגמה? גיטרה, אבל למדתי גיטרה בשביל לנגן מסביב למדורה ולא מעבר לזה, למען האמת, אני ממש לא 'מנגן'. עכשיו מגיע אליך בנאדם שבחיים שלו לא שמע מוזיקה, את/ה משמיע/ה לו את...? עטור מצחך/הקיץ האחרון להקה שצריכה להתאחד: למרות שזה כבר קרה חלקית- אבטיפוס. המשפט האחרון ששמעת עכשיו: לא יכול להוריד ממך את עיני (עברו ל24 ויש מאיר באי שר מאיר אריאל) מילה מצחיקה: וולפגנג התמונה הראשונה שמופיעה בגוגל שמחפשים תמונות על המילה הנ"ל: (לינק או צירוף קובץ) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3f/Wolfgang-amadeus-mozart_2.jpg מסר לאומה? אומרים שבבוקר הכל מסתדר זה אותו הסיוט רק עכשיו אתה ער.

GoLd ChAiN

New member
יללה אני ../images/Emo140.gif

שם: GoLd ChAiN בשבילכם
תאריך לידה: השנה זה ביום כיפור
, תעשו חשבון לבד.
מה עושים בימים אלו:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Beborn Beton - Mantrpa (the seduction)
מכיר/ה את המילים בע"פ? לא, שומעת את האלבום לראשונה.
מנגן/ת על כלי כלשהו? אם כן, אפשר הקלטה קצרה להדגמה? כבר לא. לא.
עכשיו מגיע אליך בנאדם שבחיים שלו לא שמע מוזיקה, את/ה משמיע/ה לו את...? Camouflage
להקה שצריכה להתאחד: איפה הילד
המשפט האחרון ששמעת עכשיו: bring me the body or bring me the man...
מילה מצחיקה:משמעות
התמונה הראשונה שמופיעה בגוגל שמחפשים תמונות על המילה הנ"ל: (לינק או צירוף קובץ) http://www.sagie.org/hipr.JPG
מסר לאומה? F**k fassion, lets eat
אני מה זה מקווה שלא התפקששו לי ההדגשות.

ChasingAmy

New member
הרבה זמן לא הייתי כאן אך בכל זאת...

שם: ישראל גיל:27 תאריך לידה:3/3/1979 מה עושים בימים אלו: עובד,לומד.... מה את/ה שומע/ת עכשיו: אריק ברמן מכיר/ה את המילים בע"פ? תמיד מנגן/ת על כלי כלשהו? אם כן, אפשר הקלטה קצרה להדגמה? גיטרות, קלידים עכשיו מגיע אליך בנאדם שבחיים שלו לא שמע מוזיקה, את/ה משמיע/ה לו את...? ברי סחרוף להקה שצריכה להתאחד: איפה הילד המשפט האחרון ששמעת עכשיו: משפט פיתגורס ;) מילה מצחיקה: D'HO התמונה הראשונה שמופיעה בגוגל שמחפשים תמונות על המילה הנ"ל: (לינק או צירוף קובץ) הומר סימפסון - כמובן מסר לאומה?" allways look on the cright side of life..."

black hock

New member
3 המפקד

שם: ניצן גיל: 18.9 (היום
) תאריך לידה:25.11.87 מה עושים בימים אלו:צבא וצילומים מה את/ה שומע/ת עכשיו:Bran Van 3000 - go shopping מכיר/ה את המילים בע"פ?לא ממש, הם ממלמלים שם כל מיני מילים לא אמיתיות מנגן/ת על כלי כלשהו? אם כן, אפשר הקלטה קצרה להדגמה? גיטרה, אין לי הקלטה
עכשיו מגיע אליך בנאדם שבחיים שלו לא שמע מוזיקה, את/ה משמיע/ה לו את...?bran van 3000 כדי שיחייך
להקה שצריכה להתאחד: לכל להקה יש את הזמן שלה אז אם הם יתאחדו עכשיו זה סתם יהרוס את הקסם שהיה להם פעם... המשפט האחרון ששמעת עכשיו: "הא הא הכיצד את אוכלת מהצד!?" מילה מצחיקה: "אבל הכי מצחיק זה להגיד כרובית" התמונה הראשונה שמופיעה בגוגל שמחפשים תמונות על המילה הנ"ל: (לינק או צירוף קובץ) כרובית מסר לאומה? גבר זה אחד שלא זז מילימטר גם אם היד שלו כבר עם נמק כל עוד לבחורה שלו נוח

../images/Emo204.gif 5 המפקד!

שם: נעה גיל: 18 תאריך לידה: 21.6 מה עושים בימים אלו: עוד מעט עוברת למרכז בתקווה למצוא עבודה מה את/ה שומע/ת עכשיו: מאיר בנאי - הלילה של אתי מכיר/ה את המילים בע"פ? לא... שומעת עכשיו פעם ראשונה. מנגן/ת על כלי כלשהו? אם כן, אפשר הקלטה קצרה להדגמה? לא
בעבר ניגנתי על מפוחית, תופים וטרומבון. עכשיו מגיע אליך בנאדם שבחיים שלו לא שמע מוזיקה, את/ה משמיע/ה לו את...? K's Choice. אני לא אובייקטיבית נו. להקה שצריכה להתאחד: K's Choice המשפט האחרון ששמעת עכשיו: "בכל מועדון כאן בעיר" מילה מצחיקה: מזלג התמונה הראשונה שמופיעה בגוגל שמחפשים תמונות על המילה הנ"ל: (לינק או צירוף קובץ) http://www.etgarim.co.il/sit/ofer.gif מסר לאומה? למי אמרת מילה טובה היום

Chandler Rulz

New member
אוקי, אני מער שתורי... 6.. ../images/Emo13.gif

שם:איגור גיל:19 תאריך לידה:05.04.1987 מה עושים בימים אלו:אוטוטו מסיים קורס קדם צבאי ומחכה לטירונות מה את/ה שומע/ת עכשיו:The Beta Band - Squares מכיר/ה את המילים בע"פ?חלקים ממנו כן, כי זה בערך חידוש ל-Daydream, אבל חלק לא, כי אני שומע פעם ראשונה... מנגן/ת על כלי כלשהו? אם כן, אפשר הקלטה קצרה להדגמה?כן, על גיטרה.. בהזדמנות אני אעלה איזו הקלטה.. עכשיו מגיע אליך בנאדם שבחיים שלו לא שמע מוזיקה, את/ה משמיע/ה לו את...?Deep Purple להקה שצריכה להתאחד:Savage Garden המשפט האחרון ששמעת עכשיו:All God's children need traveling shoes מילה מצחיקה:Cucumber התמונה הראשונה שמופיעה בגוגל שמחפשים תמונות על המילה הנ"ל: (לינק או צירוף קובץ)http://www.logodesignweb.com/stockphoto/food/general/cucumber.jpg מסר לאומה?תתחילו לפתוח משחקים

Lady in red2

New member
יאללה

שם: Lady in red2
תאריך לידה: 1.9.84 מה עושים בימים אלו: לומדת. מה את/ה שומע/ת עכשיו: A-ha - Hunting High And Low מכיר/ה את המילים בע"פ? ת'אמת שלא, רק חלקית. מנגן/ת על כלי כלשהו? אם כן, אפשר הקלטה קצרה להדגמה? פעם ממש ממש מזמן על פסנתר, כבר לא. עכשיו מגיע אליך בנאדם שבחיים שלו לא שמע מוזיקה, את/ה משמיע/ה לו את...? Queen
להקה שצריכה להתאחד: להקה מחו"ל - Guns N' Roses, להקה מהארץ - נוער שוליים. המשפט האחרון ששמעת עכשיו: Do you know what it means to love you. מילה מצחיקה: Google.
התמונה הראשונה שמופיעה בגוגל שמחפשים תמונות על המילה הנ"ל: (לינק או צירוף קובץ) אמנם היא שלישית, אבל משעשעת: http://www.b3tards.com/uploads/google-knickers.jpg (לא ברור אם זה גבר או אישה...) מסר לאומה? אל תשכחו לראות את פרק סיום העונה באבודים היום בערב!

ז'ביט

שם: מאי קסטלנובו גיל:17 תאריך לידה: 27.8.1989 מה עושים בימים אלו: חוגגת יומולדת ומצלמת קליפ לרד הוט צ'ילי פפרס מה את/ה שומע/ת עכשיו: סמוק און דה ווטר מכיר/ה את המילים בע"פ? לא מנגן/ת על כלי כלשהו? אם כן, אפשר הקלטה קצרה להדגמה? אני לא מנגנת על כלום ,אני יודעת לנגן על גיטרה, אבל לא מנגת עליה. עכשיו מגיע אליך בנאדם שבחיים שלו לא שמע מוזיקה, את/ה משמיע/ה לו את...? הייתי מתחילה איתו מההתחלה, משמיעה לו נאט קינג קול, ביטלס, ומוסיקה טובה ואמיתית להקה שצריכה להתאחד: היי פייב המשפט האחרון ששמעת עכשיו: היי פייב מילה מצחיקה: אברך התמונה הראשונה שמופיעה בגוגל שמחפשים תמונות על המילה הנ"ל: (לינק או צירוף קובץ):http://www.breslov.com/OhrZoreyach/sfarim.jpg מסר לאומה? צ'אי מסלה

Moreiro

New member
לאיזה מספר הגענו כבר?../images/Emo2.gif

[פיוו, חתיכת דיליי
] שם: מור. גיל: 17 תכף. תאריך לידה: 19.11.89 מה עושים בימים אלו: מתכחשים לזה שנגמר החופש. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Stars - Your Ex-Lover Is Dead
מכיר/ה את המילים בע"פ? אינדיד. מנגן/ת על כלי כלשהו? אם כן, אפשר הקלטה קצרה להדגמה? מנסה על גיטרה
זה בתהליכים. עכשיו מגיע אליך בנאדם שבחיים שלו לא שמע מוזיקה, את/ה משמיע/ה לו את...? Something Corporate - Konstantine להקה שצריכה להתאחד: איפה הילד המשפט האחרון ששמעת עכשיו: לא שמעתי
מילה מצחיקה: גבחת. [=קרחת ליד המצח] התמונה הראשונה שמופיעה בגוגל שמחפשים תמונות על המילה הנ"ל: (לינק או צירוף קובץ) אין
אז גם שלולית זו מילה מצחיקה. האבל אם אני אשים לינק ממילא אפחד לא באמת יכנס לזה, אז מה זה משנה
מסר לאומה? תאכלו קורנפלקס.

light angel

New member
טוב, מחלקה 3, פתחו שעון... ../images/Emo11.gif

(פחחחח, לכו תעבדו על מישהו אחר, "מספרי ברזל" עלק... אני את הטירונות שלי כבר עשיתי!
) שם: אורלי גיל: 19 תאריך לידה: 2.7.87 מה עושים בימים אלו: עוד יומיים ארוכים בבית
מה את/ה שומע/ת עכשיו: אף אחת/ מירי מסיקה מכיר/ה את המילים בע"פ? כן מנגן/ת על כלי כלשהו? אם כן, אפשר הקלטה קצרה להדגמה? אני חושבת שאני עדיין מסוגלת לנגן על פסנתר. הקלןטה? מי אתם חושבים שאני, מישהו שיודע לעשות את זה?
עכשיו מגיע אליך בנאדם שבחיים שלו לא שמע מוזיקה, את/ה משמיע/ה לו את...? האאאא... moonlight sonata של בטהובן. הוא יתאהב מיד. להקה שצריכה להתאחד: כוורת
הלהקה הכי מגניבה בתולדות המדינה. המשפט האחרון ששמעת עכשיו: "היא רואה שוב בעיניך" (מתוך "לך איתה" שבדיוק התחיל). מילה מצחיקה: פולמוס. צחוקים ממש. התמונה הראשונה שמופיעה בגוגל שמחפשים תמונות על המילה הנ"ל: (לינק או צירוף קובץ) תמונה של איזה רבי מחסידות ברסלב. (אגב, פולמוס זה השם של עמדות התצפית שלנו). מסר לאומה? לכן רק שירו שיר לשלום, לחיילי הצפון נמאס לשבת במקלטים... אה, ותודה על התרומות

gever0908

New member
עונה....

שם: אממ קודם אני יכיר פה אנשים אחר כך אני יציג את עצמי גיל: 18 תאריך לידה: ראה סעיף "שם" מה עושים בימים אלו: מנצל את ה 3 חודשים שנשארו לי עד הצבא :| מה את/ה שומע/ת עכשיו: דין דין אביב ומוש בן ארי - חולמת מכיר/ה את המילים בע"פ? - ברור מנגן/ת על כלי כלשהו? אם כן, אפשר הקלטה קצרה להדגמה? - פסנתר.... יש לי בבית אורגן אז עשיתי הקלטה לשיר של עידן רייכל שנקרא "ברכות לשנה החדשה" מי שמכיר אז כיף לו מי שלא מכיר שיתחיל להכיר... הנה לינק לשמיעה דרך הרשת: http://www.esnips.com/doc/9fa88038-97c4-4f5e-a3b9-6d07fc0670e5/עידן-רייכל---ברכות-לשנה-החדשה---פלייבק-שלי.mp3 (פתחו דף אינטרנט חדש ותעתיקו את זה לשם, משום מה הכפתור "תחילת לינק" לא מגיב לי!) עכשיו מגיע אליך בנאדם שבחיים שלו לא שמע מוזיקה, את/ה משמיע/ה לו את...? "ואולי - עברי לידר" להקה שצריכה להתאחד: Linkin Park !!!! המשפט האחרון ששמעת עכשיו: לא זוכר :O מילה מצחיקה: פוץ התמונה הראשונה שמופיעה בגוגל שמחפשים תמונות על המילה הנ"ל: (לינק או צירוף קובץ) - לא יודע איך זה קשור אבל זה מה שזה מצא http://www.icq.com/images/download/landing/lite2.gif מסר לאומה - אמממ... תישנו הרבה :O

למעלה