מפגש באוגוסט

Rose131

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמפגש באוגוסט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז אמ. יאנה הציעה שיהיה מפגש באוגוסט. השאלה היא בעיקרון איפה. כי ממש ממש חם אז צריך מקום ממוזג, אבל עזריאלי זה לעוף מכאן ולשם ולפה. אז חשבנו אולי אפשר לעשות בסנטר.. קיצור, שרשרו תאריכים שאתם לא יכולים לפה ושרשרו איפה לדעתכם כדאי..

CitizenErased

New member
אני יכולה בכל תאריך..

כל עוד אני יודעת מספיק זמן מראש, לתמרן בין 2 עבודות וכל דבר אחר שנקרא "חיים" זה קשה. ותביאו עוגות כי יש לי יומולדת ב12

MoonyAvFreak

New member
סעמק ספיר, את באה למסיבה שלי

ואני לא שואלת אותך יש ככ הרבה אנשים שרוצים שתהיי שם ואני חייבת שתבואי, אין מצב.

MoonyAvFreak

New member
אומייגאאד, אני בוכה מאושר.

את באה! ^_______________^ יאאאא הממ כן את תחזרי ב17 P: וכן בכל מקרה אחרי ה17 כי ה17 זה יום שישי. ספירררררררר אני אוהבת אותך!!!!!!!!!11

מעיין../images/Emo99.gif../images/Emo223.gif

ובדיוק שתי דקות אחרי שכתבתי את ההודעה הזאת אמא שלי באה ואמרה לי שיש לנו כנראה ממדיון ב16 דרך העבודה של אבא שלי אבל לא אכפת לי אני באה אלייך

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif סנטר עדיף.

אהמ. מתישהו באמצע או סוף אוגוסט ><" אין לי מושג מתי אמא שלי בחופש. כי אני שומרת על האחים מהבוקר.. אני משערת ש12.8-15.8 מתישהו יהיה בסדר. או 19.8-23.8 תלוי באמא.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אוקי. אני יכולה רק ב...

26.8-30.8
שאמא בחופש. וגם אז בטח יש את המפגש של הכיתה לפני התיכון כדי לראות בכלל באיזו כיתה אני כי אין לי מושג חחחחחחחחח ואז יתקעו לי מורה פרטי פעמיים באותו השבוע כדי ללמוד למבחן שיש בשבוע הראשון ללימודים - כמה יחידות מתמטיקה.. בעע

HagarStar

New member
סנטר זה בהחלט עדיף../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אהמ.. שוב, לא כזה אכפת לי תקבעו ואני אתאים את עצמי לכם

MoonyAvFreak

New member
אני בטח לא אבוא,

יש לי יותר מידי לחץ אבל תקבעו יום ואז אולי אני אבוא נראה לפי התאריך.

Chemical Venom

New member
אין לי בעיה רק תקבעו יום..

יש קצת עדיפות לאחרי ה4 באוגוסט. אממ אבל לא בא לי מפגש בסנטר..אני ממש אוהב את עזריאלי...

i love TAI

New member
../images/Emo41.gif

אני לא יכולה ב-5-9[אילת] וב-17-27 [אנגליה] לדעתי בסנטר בקומה השלישית או איך שלא קוראים למקום ההוא ליד השירותים והחדר כושר זה טוב...

למעלה