מפגש פורום #1

R-יק

New member
../images/Emo124.gif מנהלים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אייל, מה קורה עם מפגש פורום בקויאה? יאללה, קדימה... להזיז ת'עניינים

iEyal

New member
צודק צודק ../images/Emo13.gif

יום חמישי, בשעה 21:00 בערב - מפגש ראשון של פורום חדרה ב... קיסריה
עכשיו ברצינות, צריך לדעת כמה מגיעים כדי להזמין מקום... כרגע יש 4: אני, מיכל (את גם מוזמנת
), רינת ו-R-יק יש מצטרפים

R-יק

New member
לא יכול בחמישי

אולי רביעי? חמישי יש התחייבויות קודמות

iEyal

New member
../images/Emo4.gif

לא יכול כלום בימי רביעי עד אפריל

../images/Emo124.gifיאללה להתחיל לזוז../images/Emo187.gif

קחו בחשבון שרוב הפורומיסטים צעירים, אזזזז יש בעיית
ו-
.. לעניות דעת שבת בערב עדיף. ככה בקטנה לפני שבוע לימודים חדש. מקום? מה בדבר קניון חדרה במתחם המזון? אפשר להכניס לסוד העיניינים את מארגנת האירועים של הקניון ואז בכלל הארוע יכוסה ע"י המדיה המקומית
אפשרות נוספת- ארומה בשערי חדרה.. ואייל- בקש מהנהלת תפוז את הדגלים של תפוז וסטיקרים. השאילו לנו למפגש השנתי של פורום שטח האחרון ויש להם גם חולצות שאפשר למכור בעלות שולית.

R-יק

New member
קניון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif

מה קורה לך? חזרת לכיתה ג'
לגבי מפגש עם כיסוי תקשורתי... נראה לי שעדיף לקיים אחד כזה כשכבר מכירים חלק מתושבי הפורום ולא כמפגש ראשון... לגבי בעית
ו-
... יש במה שאמרת משהו... אבל הצעירים שבנינו לא יישתו אלכוהול.

מה עם הנסיעה...

עזוב שתייה (תתעורר....כולם שותים!) לא קשור אין לכולם איך להגיע....

טוב...אז יש לי מה להוציא

ועם זה לא המקום סורי!! אז ככה... כשראית מפגש פורום אמרתי וואללה סבבה..למה לא סבבה..נכיר אנשים חדשים... אבל אדון אייל (זה לא משהו אישי נגדך..אני בטוחה,,או לפחות מקווה שלא חשבתה על זה לבד!) הודיע שהמגש יהיה בקסריה...מה קסריה??. זה פאקינג לא מתחשב!! מצטערת לרובנו פה לדעתי אין אוטו ואנחנו תלמדים.. ואם אנחנו גרים בחדרה למה לעשות את זה בחדרה?.... למה שסתם מלך לקסריה...קח ת'חברים שלך אני מבינה שמשעממם בחדרה..אבל עדין...ועוד לעשות את זה עם מקמות מה נסגר מפגש פורום ראשון..תפגשו עם כל מיש רוצה לבוא בחדרה..ואז סעו לקסריה... ואיך באמת במפגש פורום ראשון תועקים תקשורת...אנשים תביאו להכיר אחד ת'שני ולא את העיתונים...וחוץ מזה איך אנשים תועקים אלכהול באמצע החיים ...חמודים המפגש לא נועד לאלכוהל אלא להכיר..לשתות אני יוכולה גם בלי לדעת מי אתם!! ובקניון לב חדרה?.. מה?? אלוהים..שם אני מרגישה כאילו אני נמצאת בכפר ערבי (לא שיש לי בעיה, אבל התחושה לא משתנה), אולי גם באמת נעשה משהו כשאנחנו מדברים! ונתייעץ! סורי למי שלקח את זה אישי סתם הוצאי מעצמי את מש אני חושכת! ואתם מוזמנים לא להגיב!

בובה...

כלום לא קבוע, כל אחד מוזמן להעלות הצעות! אם לא נוח לכם - סבבה, זה לא יהיה בקיסריה. וכל הקטע של הקניון והעיתונות זה היה רק הצעות.

R-יק

New member
דווקא עיתונות וכו'

יכול להיות רעיון מצויין, למפגש הבא. לדעתי, אם רוצים מקום בחדרה אפשר לאמץ את ארומה בשערי חדרה... כולם יכולים להגיע.

היא צודקת.

למה לעשות מפגש שממש רחוק מכל האנשים שרובם מחדרה? אני לא מתכוונת לבוא, לא מכירה פה אפחד, אין פה גם גילאים שקרובים אליי כ"כ [15 וחצי]. תתחשבו בחדרתים, הרוב פה כאלה. וקניון?!?! ממזמן נטוש.

iEyal

New member
../images/Emo6.gif

לא יודע למה, ואל תעלבי או משהו כזה אבל, ההודעה שלך גרמה לי לצחוק בקול
זה כולה מפגש פורום, ולמרות שמדובר במפגש פורום של הפורום היוקרתי והמוביל בתפוז, עדיין לא צריך להיחלץ
כל הדברים שנאמרו כאן הם בגדר הצעות בלבד עד שתתקבל החלטה שתיהיה טובה לכולם. הנושא של קיסריה עלה משרשור אחר שבעקבותיו הגיע הרעיון למפגש פורום. ולגבי המפגש
ארומה זאת אלטרנטיבה מעולה
אבל צריך להתחשב בכמה דברים: 1. אם יהיה מפוצץ, לא יהיה איפה לשבת
2. חורף, אי אפשר לשבת בחוץ... 3. אפשר להצמיד שולחנות? 4. מוצ"ש לא טוב לי
(יומולדת לידידה) אולי שבת אחר הצהריים? או ברנצ'?

למעלה