מקווה שיענו לי מהר

• פותח הנושא kkdd
  • פורסם בתאריך

kkdd

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמקווה שיענו לי מהר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש לי StepMania אבל באנגלית את הדיסק שקיבלתי היה לו גם עברית, התקנתי עבדתי לפי ההוראות אבל שנכנסתי ל"מאפיינים" כי לשנות לעברית (מה THEME ל מה שצריך להיות כדי שאוכל לבחור למעלה בעברית) לא היה לי, נשאר לי כאילו לא התקנתי יש באתר IDDR את הגירסת תרגום בעברית שלהם יש לי המון כבוד אלייהם ועל ההשקעה והכל אבל יותר מידיי "ילדודתי" עם כל האפקטים שעשו, הרסו את המיקצועיות של התוכנה האם מישהו יכול להגיד לי מהכין אני יכול להשיג את הקובץ בעברית שמקבצלים עם הדיסק? כי שלי כנראה פגום
ותאמינו לי שפעלתי לפי ההוראות ואני יודע איך עושים זאת בעברית

Tamar from IDDR

New member
אם יש לך את הדיסק של IDDR עם העברית

פשוט תתקין מחדש. מה שמקבלים עם המשטח (היום) זאת הגרסה היותר חדשה זאת שמופיעה באתר. אם מה שמפריע לך זה הדמויות הרוקדות והקריינים אפשר לבטל את זה בהגדרות.

kkdd

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהבעיה שההתקנה שלי לא טובה ../images/Emo10.gif

האם מישהו יכול להעלות לפורום רק את ההתקנה בעברית? אצלי זה בקובץ אחד פשוט, ואני פועל לפי ההסבר של הפעולות אחרי ההתקנה וזה מצליח לי לכן אם זה בסדר לבקש אם למישהו יש את ההתקנה בעברית שיעלה לפורום, פליזזז... ולא מהאתר http://www.iddr.co.il כי לא אהבתי אותו.. אני מעדיף את המקורי שפעם עבד לי יפה מאוד.

Tamar from IDDR

New member
צור קשר עם מוקד המכירות 03-9170776

ציין שהיה לך דיסק התקנה ואתה מעונין בגרסה הישנה בעברית.

למעלה