משחק

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמשחק../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טוב בגלל שהפורום מת החלטתי להחיות אותו..(וגם מכיוון שענבלירון לא פה ועצוב לנו) הוותיקות-שיחקנו אותו בעבר מי שזוכרת... בקיצור: אני כותבת משהו נגיד "למי שמתחתי יש שיער בלונדיני" אז למי שיש שיער בלונדיני מגיב ואז הוא צריך לכתוב משהו שמתחיל ב"למי שמתחתי...בלה בלה בלה" ואז למי שיש את זה מגיב וכן הלאה..יש לציין שכל פעם מגיב מישהו אחד יאללה אני אתחיל...למי שמתחתי יש לק בציפורניים(יש לציין צבעXD) שוט..

Keren W

New member
לי יש...

חח הוא קצת מקולף וזה מן שקוף כזה לא לגמרי! מי שמתחתי יש לה שני צבעים בשיער(לא פסים בלונד)!

darklighter

New member
לי כי אני עצלנית לצבוע../images/Emo190.gif

למי שמתחתיי יש יותר מ-2 חולצות של 30 בארון.

AlmogiToMars

New member
אני [=

אני רוקדת היפ הופ .. למיי שמתחתיי יש צמיד של 30 סקנדס על היד..

פעם שלישית גלידה?

לי יש. מבחן על הפאקינג ספר עוד פחות משבוע. יאי? ><". מי שמתחתיי אכלה השבוע המבורגר D:

adiiiXD

New member
אני :)

*כמה שאני שמנמנה XD* גם היו לי ארנבות , אבל הייתה לי כלבה שאני לא אפרט מה היא עשתה להן , אז נתנו אותם לחנות חיות D: ננמ , למי שמתחתיי יש גיטרה . |כמה שזה לא מקורי ולא מצחיק , זה פשוט בגלל שהמוח שלי נצמא עכשיו על תדרים רציניים , למדתי גיאומטריה 3 שעות רצוף |=] D:

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifאני מקווה שמותר לי לנצל"ש...

אבל יש לי רעיון נחמד לפינה שפעם עשיתי בפורום סיסטם אוף א דאון ז"ל {
} בפינה הייתי לוקח שיר של הלהקה לפי כל אלבום שיר שיר ומתרגם אנשים אח"כ היו עונים על שאלות שהייתי מוסיף וזהו בערך ויש עוד משחק נחמד אני נותן שם של שיר שם כמה שאלות {במקרה יש לי אותן עוד שמורות ^_^} ואנשים היו עונים אז מה דעתכן?

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifפנאן אני אפתח מחר כי אין לי ממש

כוח עכשיו לעשות תירגום...

Keren W

New member
אה דרך אגב...

אם אתה רוצה יש לי את כל השירים של 30 מפורשים במחשב בקובץ word,אז ככה אני יכולה לשלוח לך את הקובץ:)

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifזה פרושים של השיר או תירגום?

זה 2 דברים שונים את יודעת P:

Keren W

New member
אני מתכוונת לתרגום

תרגמתי אותם לעיברית זה לא מה שרצית?=\ (אני יודעת את ההבדלXD)

למעלה