סמנתה מומבה

RIP CURL1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסמנתה מומבה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אף אחד לא מזכיר בפורום את סמנתה מומבה שלדעתי היא זמרת מעולה, ויש לה שירים יפים מאוד כמו השיר החדש של i´m right here שהוא שיר אחלה, וגם הקליפ יפה, ויש לה עוד שיר שעשתה לו קליפ Lately שלדעתי הוא אחד השירים היפים אבל היא לא מצליחה בכלל, הקליפ הראשון שלה היה מצליח מאוד אבל מאז הקליפ ה-2 או ה-3 שלה לא שמעו ממנה מספיק ואני אומר לכם שהיא הוציאה הרבה קליפים לפחות 6 קליפים היא הוציאה, לדעתי צריך לדבר עליה יותר כי היא זמרת מעולה, ויש לה שירים יפים מאוד וגם בקליפ אחד שלה Lately היא ממש דומה לג´נט ג´קסון, שחשבתי בהתחלה שזאת ג´נט טוב זה מה שיש לי. ואם אני לא טועה אז יש לך אח קטן שהוא גם זמר שהוציא קליפ אחד אני לא בטוח שזה אח שלה הוא דומה לה ויש להם אותו שם משפחה

RIP CURL1

New member
הינה תמונה אולי שתראה

את התמונה תזכור היה לה שיר מאוד מצליח לפני כמה שנים שרצה כזה ארחי אוטובוס או משהו כזה

MaRiAnO 4 EvEr

New member
ברור!!

שאני מכירה את סמנתה ממבה החמודה והמתוקה!!! היא ממש זמרת טובה ויש לה שירים ממש מהממים! אם אתם לא זוכרים השיר הראשון שלה היה gotta tell u שהיא רצה באמת אחרי אוטובוס בגינס וסטרפלס ורוד כזה ואחר כך היה לה את body 2 body שהיה החידוש של השיר של דיויד בואי נראה לי שהיה גם שיר מהמם!! והיה גם always come back 2 your love baby come on over lately im right here שכל אחד הוא שיר יפה ומהמם! מומלץ לכל מי שלא מכיר או ששכח ממנה!

Dror Lavie

New member
היא חרא זמרת... ../images/Emo60.gif

רק השיר הראשון שלה היה טוב, ככה אין לה קול בכלל...

RIP CURL1

New member
אם שמעת את השיר החדש שלה

אז הוא יפה מאוד ואם לא שמעת מומלץ להוריד

RIP CURL1

New member
היא עשתה דואט בקליפ החדש שלה

עם הבן של בוב מארלי (לא הבעל של לורין היל) יש שתי גרסאות אחד בלי הבן של בוב מארלי ואחד עם הזה שעם הבלי יותר יפה

s.p.y

New member
דרך אגב

היא מאירלנד, והולך לה לא רע. השירים שלה חמודים.

s.p.y

New member
כן

כמו רבים וטובים אחרים כמו: ווסטלייף, רונאן קיטינג, דה קורס, בויזון והקרנבריז.

למעלה