סקר בוואלה: מי הרווקה המועדפת עליכם?

דינה122

New member
דידי9

את כנראה איכסססססססססס ומשעממתתתת אם את לא רואה את האיכויות שיש בענבר ויש לה הרבה איכויות!!!!!!!!!!!!!

אכזבה מהקמקום של איילת וענבר למיליון כי מגיע

לה, הטוב לב שלה, המתיקות, האצילות , יודעת להקשיב ולהיות חברה.

דינה122

New member
עירקי בפיתה אני לוקחת את הקרדיט כי.......

כתבתי כאן מזמן שענבר איכותית!!!!!!!!!!

ela501

New member
כל מי שמרושת עם בזק יכול להצביע ללא סוף

ברשת של בזק כל כיבוי והדלקה של הראוטר מקבלים כתובת ip חדשה ואז אפשר להצביע ללא סוף, אני עשיתי את זה בעונה הראשונה עם שפרה מאז עברתי להוט ששם הכתובת מתעדכנת רק אחת לכמה חודשים

Klayhamn

New member
ברור

ואם התוצאה הייתה 31% לקרן היית מספרת לנו כמה כולם מתים עליה

noaxxx

New member
גם אני הופתעתי מאיילת, שמחה שענבר מובילה..

ולגבי אורטל דניאל וקרן, לדעתי זה משקף את זמן השידור הגדול שהן קיבלו בתכניות.

רגע רק רגע

Active member
לא הייתי ממהר להסיק מסקנות עקב סקר זה או אחר.

האינדיקציה האמיתית היחידה שיש לנו בנושא - מי הכי חזקה ב-SMSים, היא משימת הכסף שהבנות עברו. פעמיים הקהל היה צריך לחלק סכום כסף ובשתי הפעמים איילת ניצחה. אני סומך על תוצאות אמת מאשר על סקר שאין לנו מושג לגביו.

Klayhamn

New member
אל תשכח ש...

זה היה לפני יותר משבוע וחצי אם אני לא טועה... דברים יכולים להשתנות. אבל אין ספק ש-TIME WILL TELL... על פי הסקר איילת צריכה למצוא את עצמה במועמדות להדחה אם ההפקה לא תשנה את החוקים - נדע בקרוב האם זה יקרה

רגע רק רגע

Active member
צודק לעניין הזמנים, אבל...

לרוב, מי שמסמס פעם אחת... מקעקע את עצמו וממשיך לסמס לאותה הדמות עד סוף התכנית. נדירות הפעמים שמישהו משנה את הצבעתו ומחליט להחליף פייבוריט. סביר להניח שאיילת תישאר חזק בתמונה עד סוף התכנית (מסייג - אלא אם יקרה משהו מהותי עם איילת, שיחשוף אישיות בעייתית)

noaxxx

New member
תשמע..זה סקר של וואלה, כל מי שגולש בוואלה

מצביע. זה לא סקר של תפוז או של איזה אתר מעריצים, לדעתי, יש מצב שזה די משקף את התמונה. לעניין ה-סמסים, כמו שקליי אמר, עבר זמן מאז, יש מצב שדברים השתנו, מה גם, שלדעתי הצביעו לזה רק אנשים שרואים/עוקבים 24/7. הסקר של וואלה חשוף לציבור הרחב... תיקח את זה בחשבון.. נ.ב.-הסקר של וואלה חזה במדוייק את גמר האח הגדול

למעלה