סקר בוואלה: מי הרווקה המועדפת עליכם?

רגע רק רגע

Active member
אז מה אם זה סקר של וואלה.

וואלה לא מתמחים בסקרים שישקפו, פחות או יותר, את המציאות. סתם עוד סקר. לעניין השבוע וחצי שעבר מאז הצבעת הקהל- זה הרבה יותר חזק משנדמה לך. לאחר שאנשים מוציאים כסף מכיסם, יש להם נטייה להצדיק את ההוצאה ולהמשיך לגבות את החלטתם (אם נכונה ואם מוטעית). זה נושא ידוע בפסיכולוגיה. כמו שהסקר חזה את גמר האח... אני יכול להביא דוגמאות לכך שהסקר לא חזה כלום. בקיצור, לא הייתי הולך עם הסקר הזה לבנק

KEEK

Member
אני חושב שיש לענבר הכי הרבה תומכים, אבל

הם לא מהסוג שמסמס. למשל רוב הפורום פה תומך בה ולא נראה לי שבפועל מישהו מסמס לה. היא מאלה שכיף לראות והכי קל להתחבר אבל היא לא מספיק דומיננטית ומשפיעה כדי לסחוף אנשים להצביע עבורה. אני מקווה שאנשים גם יסמסו לה, כי כרגע היא הקרן אור היחידה בתוכנית.

Klayhamn

New member
מוכרח להודות ש..

גם אני לא מסמס לה... אבל אני כן מצביע לה את מקס' ההצבעות המותר דרך ואללה... אני לא יודע איזה משקל הם מעניקים להצבעות האלה אם בכלל, אבל אני מקווה שלפחות שווה ערך ל-SMS אחד...

Klayhamn

New member
לא בטוח

אני לא מדבר על הסקר הזה שיש עכשיו, אלא ההצבעה שהייתה נפתחת בימי ג' ומסתיימת ביום ה'

Klayhamn

New member
בהצבעות הקודמות

בשבועיים האחרונים, היה אפשר להצביע דרך האתר 3 פעמים (רק עם שם משתמש רשום בוואלה!) בזמן שההצבעות היו פתוחות - מיום ג' ועד יום ה'. אני לא יודע מה, אם בכלל, המשקל של ההצבעות האלה, אבל הן לא היו סתם סקר, וגם אחרי ההצבעה לא ניתנה שום אינדיקציה למה הצביעו אחרים (כמו שתמיד יש בסקרים).

noaxxx

New member
כנס-

וואלה נתנו 'הטבה' למי שהוריד את סרגל הכלים שלהם (שכולל את שתי המצלמות הנוספות), 3 הצבעות בחינם. זה שווה ערך ל-3 סמסים.

noaxxx

New member
מקבלת, נראה מה יהיה... ../images/Emo13.gif

בינתיים, נשתעשע לנו עם הסקר ...עד שיהיה משהו יותר מעניין

Klayhamn

New member
לא ברור

יכול להיות שאירועי השבוע האחרון היו בעלי אימפקט משמעותי. אגב, זה די ברור שמי שגנב לאיילת את הקולות זו ענבר. תחשוב על זה כמו הבחירות לכנסת: יש 2 גושים, וכמות הקולות שהולכים לכל גוש היא פחות או יותר נתונה או קבועה, מה שנשאר לגלות זה רק מה היא ה-"חלוקה הפנימית". ונראה שענבר גונבת קולות מאיילת, כמו שקדימה גנבה קולות מהעבודה בשעתו

KEEK

Member
מה כבר היה בשבוע האחרון עם איילת

שהיא איבדה גובה? אני מזכיר לך שהמשימת התקציב הקהל בחר בה פעמיים ונתן לה את הכסף ותמיד בסקרים הקודמים היא היתה בטופ ירידה מאוד מוזרה ופתאומית..

Klayhamn

New member
נכון

אבל: היא לא הופיעה במשדר המרכזי בכלל (עד כמה שאני זוכר) ובנוסף החלו להתעורר בעיות וקשיים בחברוּת בינה ובין ענבר/ענת... לא יודע, קטונתי מלדעת את האמת, אני רק יכול לנסות להעריך :)

KEEK

Member
כן גם ענבר לא מקבלת שום דקות מסך

במשדר המרכזי. אבל זה דווקא מחזק את התיאוריה שהיא חזקה בהצבעות. רוצים להוריד אותה כי היא לא מוסיפה לעלילה בכל מה שקשור לאיתן.. אז פשוט מנסים להשכיח אותה..

Klayhamn

New member
../images/Emo201.gif אין לי שמץ

סתם מנסה להעלות השערות הסקר הזה הוא בכל זאת סקר... גם אם הוא לא משקף את דעת הקהל בקרב אוכלוסיית הצופים הכוללת, הוא כן משקף ציבור מסויים, ואני מנסה להבין את מי ואת מה

למעלה