סקר חדש וסיכום הקודם

sagiberg

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסקר חדש וסיכום הקודם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

- ספר טוב ישפיע על קוראים גם שנים לאחר שנכתב - זו דעתם של 63% מהמשיבים -אין "דבר כזה"- ספרות יפה. יש רק ספרים שמצליחים בתקופתם- ענו 10% -גם ספר טוב עשוי לאבד טעמו עם הזמן אמרו 28% ועכשיו לסקר החדש
מהו הז'אנר האהוב עליכם

עוד מחאה על הסקר... ../images/Emo57.gif

(ושוב, כן. אני. אממממממ, נהייתי ממש תנועת המרי ^^;) מדע בדיוני ופנטזיה זה לא אותו דבר. אני לא אוהבת מד"ב. אני אוהבת פנטזיה. איפה הילד?

farseer

New member
מד"ב/פנטסיה

כן, הם שונה לחלוטין. אבל אני עדיין אוהבת את שניהם, אף על פי שקראתי הרבה יותר פנטסיה ממד"ב. סדרות כשיר של אש ושל קרח פשוט מלמדות עד כמה הפנטסיה יכולה להיו מדהימה, והוור מראה לי כמה מד"ב מסוגל להיות משעשע (או רציני, במקרה של רוב הספרים בז'אנר. אני עכשיו קוראת את "מלבד הכלב". נחמד).

sagiberg

New member
אני מעדיפה פנטזיה אבל האמת

שלא העמקתי די בבידיוני, כך שאולי אני עושה עוול לז'אנר

farseer

New member
לא קראתי הרבה מד"ב,

אבל ממה שכן יצא לי לקרוא, החלטתי שזה ז'אנר ששווה להעמיק בו. הבעיה היא ספרייתי הדלה בה לא ניתן למצור ספר מעבר למשחק של אנדר ואסימוב (וכן, קוני וויליס). גם מבחר הפנטזיה לא משהו. יש רק חלק מסדרת שיר של אש ושל קרח, הרואים למרחק, כישור הזמן וכו'. הסדרות המפורסמות יותר הן היחידו שאפשר למצוא שם, וזה די מאכזב

סנדרין

New member
נסי את אן מק'קאפרי, ../images/Emo142.gif../images/Emo1.gif

"מעוף הדרקון" בתור התחלה. ספר (ראשון בטרילוגיה) שנמצא על הגבול בין מד"ב לפנטזיה, ו, אממ, יפה ^^.

farseer

New member
קראתי כבר את כל הטרילוגיה

ואהבתי אותה מאוד. מה הספר האהוב עלייך? (במסגרתה)

Athaclena

New member
אני קראתי את כל/רוב הסדרה

באנגלית (יותר מ-10 ספרים אאל"ט). האהובים (נו, קשה לי להחליט!): the white dragon dragonsong dragonsinger אני לא בטוחה באיזה סדר הם בדיוק. ואני גם אוהבת את הסיפור מתוך legends (אגדות? זה אוסף סיפורים ארוכים יחסית של רוברט סילברברג) שאני לא זוכרת מה שמו. אפילו הכי אוהבת אותו, הוא ממש יפה

Athaclena

New member
אני קראתי את כל/רוב הסדרה

באנגלית (יותר מ-10 ספרים אאל"ט). האהובים (נו, קשה לי להחליט!): the white dragon dragonsong dragonsinger אני לא בטוחה באיזה סדר הם בדיוק. ואני גם אוהבת את הסיפור מתוך legends (אגדות? זה אוסף סיפורים ארוכים יחסית של רוברט סילברברג) שאני לא זוכרת מה שמו. אפילו הכי אוהבת אותו, הוא ממש יפה

למעלה