סקר חדש - רחובות

yoavl1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סקר חדש - רחובות ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מזל טוב לנו
הפורום היום חוגג חודש באוויר
במלאת חודש לפורום החלפתי את הסקר - אתם מוזמנים להצביע
הנה תוצאות הסקר הקודם: האם אתה מרוצה מתפקודו של ראש העיר, שוקי פורר? מאוד! מאז שהוא נבחר שמים לב לעליה ברמת הכבישים, לגינות המתווספות בכל פינה, ושלא לדבר על כך שהעיריה כבר לא בגרעון יותר ! 10 מצביעים שהם 21.74%
כן. נהיה נחמד בעיר שלנו. 17 מצביעים שהם 36.96%
אין לי מושג, לא זזתי מהפורומים של תפוז מכדי שאני אוכל להביע דעה לגבי הנעשה בעיר.... 2 מצביעים שהם 4.35%
לא. הוא עסקן, הפועל רק לפי צרכים פוליטיים. ש"ס האלה משתלטים גם אצלנו וגוררים את שוקי אחריהם. את הקול שלי הוא לא יקבל שוב! 10 מצביעים שהם 21.74%
אני בכלל לא מרחובות. סתם קפצתי לביקור בפורום המגניב של רחובות - עיר האורות! 7 מצביעים שהם 15.22%
המשך גלישה נעימה בפורום שלנו. יואב

Weird Eyal

New member
היי אנשים

רציתי להצביע בסקר וכשראיתי את התוצאות אחרי שהצבעתי נורא התלהבתי ראיתי 50 אחוז למה שהצבעתי......ואז גיליתי שאנחנו רק שניי מצביעים בסקר
אני מניח שהמצביע השני זה יואב
אחלה סקר!!! תצביעו!

דRדכוסי

New member
../images/Emo7.gif

חבל שאי אפשר 11 אפשרויות פשוט אפשרות "אף אחד" כל כך מתבקשת

yoavl1

New member
הנה ניתנת לך האפשרות הזאת

כאן בפורום. מה לעשות? יש רק 10 אופציות שאפשר להציג...

Big 7

New member
יואב זה פורום של צעירים

במה אתה רוצה שנבחר?צעירים עם עלה ירוק! מה זה הסקרים האלה?הכל אצלך פוליטיקה?

Big 7

New member
מי זה?!

על ירוק עלה לניידת פחחחח זה דיי נכון..אין לך רעיונות לסקרים יותר מעניינים?..היית עושה סקר מאיזה בית ספר אתם..זה היה עדיף..אבל אני שונאאאא פוליטיקההההההההה

Secular

New member
רק שינוי!!

נמאס מהפוליטיקאים המושחתים!! נמאס מהכפייה הדתית בעיר-ראו מקרה "מקסי סנטר"! נמאס מאוכלי החינם! הגיע הזמן שמעמד הביניים העובד והמפרנס ידאג לאינטרסים שלו בלבד, הלפיד של טומי יבעיר וישרוף את השחיתות במדינה!

מה נסגר עם הסקר?

ישראל אחרת ועלה ירוק, שאפילו לא בכנסת וכנראה לא יכנסו נמצאות בסקר, אבל עם אחד לא? באמת לא יפה... אז בלי ברירה הצבעתי עבודה...

למעלה