סקר חדש

brotos

New member
אני מניח שהתשובה ברורה.

חומר שלא פורסם מעולם, הוא כנראה המעניין ביותר שיכול להיות מבחינת פינק פלויד. הם באמת גמרו את הסוס כבר ממזמן. אלבום חדש של סיד? אמממ... לא, לא.

NIR Y

New member
בדיוק

חסר אפשרות של, חומר חדש של אחרי בארט

melancholy man

New member
עד עכשיו הצביעו 26 אנשים

בנתיים יש רוב מוחץ לאלבום עם חומרים חדשים מתקופת בארט (13 שהם בדיוק 50% מהמששתפים כשבמקום השני הבקשה לאלבום חדש של הלהקה עם רוג'ר). אגב, דיב גילמור רייק רייט ורוג'ר עובדים עכשיו על אלבומי סולו, הם כנראה לא ישמחו לשמוע, שזה לא ממש מעורר כאן עניין (אף אחד לא בחר באפשרות הזו). בכל מקרה, יהיה נחמד אם תסבירו את הבחירות שלכם, יש כאן פוטנציאל לדיון מצוין

brotos

New member
כבר הסברתי, אבל...

ראשית, ארצה לפתוח בהערה קטנונית, מרושעת, מחוצפת ובכלל, הערה לא במקום: הסקר הזה דומה בצורה מפליאה לסקר ב"אגדות". אבל אם נתייחס רגע לבחירה שלי (בחירת הרוב, כמה קונפורמיסטי מצידי), אז אפשר בהחלט להגיד ש: א) בארט לא יכול להקליט שום דבר חוץ מנחירות כרגע. פסיכדליה, זה כן. אבל נחירות, עדיין. ב) כל אלבום סולו לא יעניין אותי כהוא זה. למה? כי זה לא פינק פלויד, וזה- לא עובד! ג) עוד אלבום של שלישיית חסרי היכולת רייט-מייסון-גילמור? לא תודה. עדיף שימשיכו לתחזק את אוסף המכוניות/גיטרות/בתים/בולים שהם שוקדים עליו. ד) חומר ישן שנגנז או לא הוצא מסיבה אחרת יציג את פינק פלויד (בהנחה שהחומר הוא מסביבות 66-70) בשיא כוחם, אולי עדיין עם אדם גאון ומתוסבך העונה על השם סיד. ה) יכול להיות שעדיף לתרגם את הסקר לאנגלית ולשלוח אותו לווטרס, גילמור ורייט, מה שיגרום, כך אני מקווה, להשעיית הפרוייקטים שלהם. עד כאן להפעם. ובפעם הבאה: חיוך מאולץ. בית וגינה ליד. ילדים מתרוצצים ועייפות. מה עוד אפשר לבקש?

rainbow demon

New member
הגזמת!

שלושת חסרי היכולת? אתה לא חייב לאהוב אותם אבל תרומתם ללהקה לא מוטלת בספק בכלל, גם בלי להתייחס לשני האלבומים האחרונים.

brotos

New member
אתה צודק

התכוונתי ששלושתם אינם מסוגלים להוביל לבדם את הלהקה.

holo

New member
עובדה שהם עשו אלבום נפלא

שקוראים לו division bell

לא כולם אוהבים אותו

והוא לא אלבום פינק פלויד טיפוסי...הוא מאוד גילמורי.. אבל בלי להתייחס לזה, אם ווטרס היה עושה מה בראש שלו בכל האלבומים, היו לנו המון אלבומים שנשמעים כמו החומה..ולי הספיק אחד כזה (למרות שקיבלתי עוד אחד - final cut). הלהקה עבדה טוב ביחד.... אני לא חושב שאף אחד לא מעוניין באלבומי סולו, פשוט שאלו מה היית מעדיף. עם החומר שיש היום בשוק, מצידי שכל אחד מהם יוציא דסיק סולו שנקרא "הסשן שלי בשירותים" והסבירות היא שאני אעדיף אותו על פני כל דבר אחר...

melancholy man

New member
עובדה שהם עשו אלבום

נפלא זה כבר משהו אחר, האמת?, מכל בחינה שהיא זה רחוק מאוד מהרמה שפ"פ הפגינה עד 1977, ממש כמו אלבומי הסולו ווטארס.

holo

New member
אני לא עשיתי השוואה של האלבום הזה

לאלבומים של עד 77, אני רק טענתי ששלושתם(גילמור, רייט ומייסון) כן יכולים לעשות אלבום יפה ביחד והם עשו את זה, יותר נכון גילמור בעזרתם של רייט ומייסון.

עדיך חדש

הדברים שנגנזו נגנזו מסיבה, ולכן אני תמיד מעדיפה חדש על משהו נשכח. לכן, הבחירה שלי הייתה חומרים חדשים עם ווטרס. אז נכון שהייתה חומה, והיה funal cut, אבל לפני זה היה WYWH ו DSOTM
אני מאוד אהבתי את DB, אבל עדיין המוזיקה הייתה יותר מעניינת עם ווטרס. הלהקה הייתה שונה לחלוטין עם סיד, ולא בסיגנון שלי, אז יש שירים שאני כן אוהבת כמו bike או see Emily play אבל עדיין- אהבתי את כל WYWH ולא שיר בודד.

למעלה