עדכון

boringvered

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעדכון

השרשור כבר לא קופץ - אז להלן קישור לעדכון. תודה לכולכן - המון המון תודה!

daldan

New member
לא הספקתי להגיב בשרשור הקודם

אני חושבת שעשית את הדבר הנכון כשניגשת לדבר איתו, ולו בשביל התחושה שאת לא נותנת להזדמנות הזו לעבור לידך. דבר נוסף עצם הבעת ההתעניינות והרצון להתקדם ולתרום רק מוסיפה לך נקודות זכות (שאני מאד מקווה שמנהל יזקוף לזכותך) וגם אם התפקיד הזה לא יצא לפועל יש סיכויים שיצאו מזה גם דברים טובים (מה גם שבאמת עושה רושם מכל מה שכתבת שהוא כבר החליט להביא מישהו חיצוני). שיהיה המון בהצלחה

../images/Emo24.gifנשמע שהשלמת עם מה שקורה

למרות הרצון להתקדם והתסכול מכך שלא מכירים בכישורייך. מההכרות הקצרצרונת שלי איתך נראה לי שהם מפסידים ובגדול, אבל כמו שכתבת, כנראה שגם שמיניות באויר לא יעזרו כאן. ...אולי זה הגורל שרומז לך להניח כרגע לתחום המקצועי ולהתמקד בתחום המשפחתי
בהצלחה בכל מה שתבחרי

boringvered

New member
בכללי, סביר להניח שכן

אבל אני עדיין מבררת לגבי אופצייה של סידור לגל לאחה"צ, והחלטתי להתמודד בינתיים. והיה ולא יהיה לי סידור אם אתקבל, תהיה לי אפשרות להגיד שלצערי אני לא יכולה עקב סיבות טכניות, ולא סיבות מקצועיות... ממש לא בא לי לעשות לו חיים קלים... יש לי יתרון ברור של הכרות עם המקום, מה שלכל אדם חדש לא יהיה, ומדובר כאן בלוח זמנים... ומעבר לכך, אחד ה'פערים' שלי בידע הוא תחום ה- SQL, אבל לפי הגדרתו, כשמי שיתקבל לא יוכל מסיבה זו או אחרת לתת תמיכה, אז מנהל הרשת הנוכחי יהיה זה שיתמוך ולו אין שום הכשרה בתחום... אז למה הוא מתאים לתפקיד ואני לא?... תודה תודה - וכן, אם לא יצא מזה תפקיד, לפחות הראיתי נוכחות וכוונות, וגם אני לא אוכל להרגיש רע עם עצמי שלא ניסיתי, וישאר לי המון זמן בשביל גל בלי יסורי מצפון... עם גושפנקא מלאה
ורד

POOH*

New member
היי

שמחה לשמוע שדיברת איתו... ומקווה שמה שלא יצא בסוף תרגישי יותר שלמה עם עצמך.. ולגבי סידור אחה"צ - יכולה להמליץ לך על בייביסיטר + חברה לגל שמאד ישמחו לארח אותה מתי שרק תצטרכי... POOH

boringvered

New member
אבל... לא מגיע לי ../images/Emo10.gif

אני חברה רעה רעה... תקופה מזופתת... (של מחלות, תקלות אוטו, צרות עבודה... התעסקות עם הדירה החדשה... וחוסר זמן שפוי כללי... היינו, עוד לא מצאתי זמן לטלפון כמו שצריך או לביקור כמו שצריך...)...

POOH*

New member
אבל.. אבל.. בשביל זה יש חברות, לא?

שנשארות חברות גם בתקופות כאלו...
ועוזרות כשהן יכולות... הלוואי והייתי יכולה להציע יותר מבייביסיטר וחברה... אלא אם את רוצה כתף ואוזן קשבת כי זה גם יש פה בשמחה ואהבה...
POOH

נראה לי שזה בדיוק הזמן

להתחיל עם קורות חיים... לפחות כרגע את יודעת איפה את עומדת ומה לא הולך לקרות.. אם טוב לך ככה, על הכיפאק. אם לא, התחילי לזוז יקירתי, את שווה את זה. ואגב, רציתי להודות לך שוב על המפגש הקצרצר שלנו, היה כיף וסליחה שהשארתי אותך בסוף עם בלאגן.

ו שתי

New member
כל הכבוד שניגשת אליו

אני מודה, שאני גרועה ביזמות כאלו. לפחות עכשיו אתיודעת שזה לא את, השעות שלך והידע שלך, אלא התעקשות שלו להביא מישהו חדש (אולי יש לו מישהו על הכוונת?)

אפרת12

New member
אני חושבת שעשית מעשה מאוד חשוב

ומהותי - בין אם זה עלה יפה ובין אם לא. זה חשוב כי לא נתת לדברים לעבור לידך ומעליך. בכל מקרה את תקצרי את הפירות - דבר ראשון בידיעה שלך לגבי החוזק שלך והיכולת לעמוד על שלך, ובהחלט יתכן שגם בהתבטאות של זה בתפקידים במקום העבודה הנוכחי

מעיןבר

New member
לא הספקתי להגיב בשרשור המקורי

א. אני שמחה שניגשת ולא ויתרת. טוב שלא שידרת חולשה והעמדת עובדות על דיוקן. טוב שידעו שאת רוצה ויכולה. ב. למרות הכל, אני חושבת שכדאי לך לרחרח בשקט ובדיסקרטיות לגבי עבודה במקום אחר. מקום עבודה זה לא חתונה קתולית. את יכולה לבדוק את השטח מבלי לעזוב את מקום העבודה הנוכחי וכך לשמור על הפרנסה אבל גם לפתוח חלון לתקווה ואפשרות אחרת.

nubi

New member
תשמעי, קראתי את העדכון

ועכשיו, כשאני מסתכלת אחורה על כל ההודעות שלך, נראה לי שאין שום קשר בין האמהות שלך והתפקיד/הקידום. יכול מאוד להיות שהוא רוצה מישהו אחר במקומך-מקורב אליו יותר, עם עיניים יפות יותר או כל תירוץ אחר. ולכן הוא עושה לך את המוות, והכי פשוט זה להתפס לנושא השעות, שהוא יודע שזה בעייתי. לדעתי-תמשיכי כאילו כלום, אך במקביל אולי להתחיל לחפש משרה/מקום אחרים.

למעלה