עדכונים מהשטח....

drtrip

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעדכונים מהשטח....../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

שלום לכולם,,, ברצוני לספר לכם על מספר מקומות שביקרתי בהם ביומיים האחרונים. נתחיל עם מקום מדהים בסוף העולם ימינה... ליד החרמון על פסגת העולם... בקתות בערפל בנמרוד. המקום מדהים... פשוט חוץ לארץ... במקום 9 בקתות שונות יש זוגיות ויש משפחתיות. כולן מעץ, מאוד מיוחדות בעיני, אחת הבקתות היא בקתת הספא עם גקוזי ענק בחדר, מכולם יש נוף שחבל על הזמן... המקום גבוה יותר מנווה אטיב כך שיש שם יותר שלג בתקופות שיורד כמובן... המקום מתאים לזוגות או למשפחות שלא מחפשים את הטלויזיה, הוידאו וה-DVD כי אין!!! במקום מתחברים לטבע לנוף ולשקט! פגשתי את לילך המקסימה ובעלה גיא, את תמיר יד ימינם, שאין כמוהו... אשר מטפל באורחים ביד רמה. ישבנו על כוס קפה ועוד אחת ועוד אחת... ופשוט היה לי קשה לקום מהמקום הזה!!! למי שמחפש משהו שונה, משהו אחר, ממליצה בחום! המקום קרוב מרחק של נגיעה מהחרמון, לקבלת פרטים 052-2697718.

drtrip

New member
...המשך עדכונים מהשטח...../images/Emo70.gif

הבקתה-מושב רמות רמת הגולן נפגשתי עם גדי, איש מקסים, מאוד מיוחד, לגדי ואיריס שבע בקתות וקפה בר לידן. הבקתות מעץ, לכל בקתה סלון, חדר הורים ועליית גג לילדים, חווייה.. אצל גדי יש הפתעות קטנות כאלו שעשו לי את זה... בבוקר על הדלת תלויה סלסלה ובתוכה צ'אי ועוגיות האפויות במקום. כשהאורחים מגיעים לצימר בחדר המיטות מחכים להם שני קלפים על הכרית שקוראים להם קלפי מלאכים. כל אחד קורה את מה שכתוב בהם ואז מתחלף עם אחד הקלפים עם בן זוגו.. את השאר ביקשו ממני לא לגלות.. רק חייבת אני להגיד שהרעיון נהדר והמשחק עוד יותר... במקום גם גקוזי פינתי, מטבחון מאובזר, טלויזה וידאו DVD ומערכת סראונד כולל כבלים כמובן, פינות חמד, צמחייה עשירה והרבה אהבה... לזוג המקסים הזה יש גם עוד מקום בשם אמא אדמה.. מדובר באוהלי אירוח משפחתיים או זוגיים, מעוטרים במחצלות, כריות ושטיחים אותנטיים. לכל אוהל צמוד אוהל שירותים ומקלחת משלו. ארוחות בוקר כפריות עשירות מוגשות באוהל המרכזי. המקום גם מתאים לאירועים. חשוב לי לציין שארוחת הבוקר המוגשת במקום מאוד עשירה מגוונת ומעולה. איריס וגדי אזולאי- 04-6735618.

drtrip

New member
.... עוד עדכונים מהשטח...../images/Emo70.gif

חדרי אירוח גולן- מושב רמות רמת הגולן כשנכנסים לברוך שגיא הביתה... האווירה היא תמיד ביתית כזו, חמה, ותמיד יש ריחות נהדרים של בישולים מהמטבח, גם האשה וגם הבת... מצליחות לעשות פלאים עם האוכל... אצל ברוך המשרד בבית, קבלת הפנים היא חמה ולבבית, הגעתי לשם כדי לראות מה ההבדל בין החדרים המשופצים ולבין הלא משופצים... מסתבר שעד שהגעתי כבר כולם מחודשים ומשופצים ויפים... הצימרים בנויים, מעוצבים בצבעי הכתום, אדמדם, צבעים חמים, הסלון מאוד מרווח ברובם, יש חדר שינה להורים ומקלחת גדולה מאוד עם גקוזי פינתי. העיצוב בטוב טעם לדעתי, הנוחות וגודל הצימרים מאוד חשובה במיוחד למשפחות. הצימרים טובלים בירק, במקום חצר משחקים לילדים, בריכת שחייה לא מקורה, חדר זכוכית ענק שבו יש גקוזי ספא וסאונה... מאוד נחמד... במקום חדר אוכל כפרי בקומה השנייה הצופה לנוף מדהים של הכנרת, המגיש ארוחות בוקר גליליות נהדרות. בקיצור, שווה... לפרטים נוספים 04-6731814. מחירים כ-500 ש"ח לכאן ולשם ללילה.

הופ2

New member
לגבי הבקתה המובדדת

מהתמונות באתר די קשה להתרשם. מה דעתך על הבקתות המבודדות? איך העיצוב בפנים? אלגנטי? ג'קוזי גדול? יש אח? איך הנוף? על איזו ביקתה את ממליצה? (אגב, בקתת הספא מאוד יקרה, האם מצדיק?) תודה על ההתייחסות.

למעלה