עוד מפני החוכמה של אתי

Klayhamn

New member
כן

אבל האם זה קשור ל-"תאונת ה-SMS" הזו? ובמה לעזאזל מדובר

KEEK

Member
מסתבר שקרן שלחה הודעה לבן

במקום לליהי בטעות משהו שקשור לליז

Klayhamn

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עוד מפני החוכמה של אתי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

"בטח מה אם לא היו להם סיגריות הם היו רגועים ככה?! סערות היו רבות!!"

noaxxx

New member
../images/Emo26.gifהנה ההסבר

למה ליהי וקרן עוזבות את כולם בחצר ורצות לחדר? קרן רצתה לשלוח הודעה לליהי בשביל לברר מה קורה בין איתן ואורטל, אבל שלחה אותה בטעות לבן. אתי באה אחריהן, והיא וליהי חושבות עם קרן איך 'להחליק' את זה מול בן

Klayhamn

New member
אבל לא הבנתי --

ליהי ישבה לידה, בשביל מה היא צריכה לשלוח לה הודעה? ומאיפה ליהי תדע, אם שתיהן ישבו בחצר?

noaxxx

New member
לא ראיתי, פתחתי בדיוק בריצה שלהן

יש מצב שהן ישבו יחד בחצר והסתמסו ביניהן. או אולי קרן ידעה שליהי בדרך לשבת עם בן ולכן סימסה לה לבדוק מה המצב בחדר עם איתן ואורטל.

שאפולי

New member
הן ישבו עם עוד אנשים בחצר

אתי אורן וכו' בזמן שאורטל היתה עם איתן בחדר של הבנים. והיא שלחה לליהי הודעה שאת תוכנה היא לא יכלה לומר בקול: "צרך לברר מה קורה בין איתן לאורטל" ופתאום היא קלטה שהיא שלחה את זה לבן אז היא שלחה לו עוד הודעה : "אה סליחה התכונתי לשלוח לליהי פשוט נראה לי שאורטל כועסת עליי" בן עונה לה: "מה??" כצפוי (איזה נעל בית) והיא עירבבה אותו ואמרה: "לא חשוב זה איזה ריב שהיה בנינו על הפן אתה לא תבין רק אל תספר לאף אחד" ועד כמה שראית עד כה הוא באמת לא סיפר!!!!!!!! זה יכל להיות כ"כ טוב. לדעתי זאת הסיבה האמיתית שקרן בכתה- כדי למחוק את הרושם שההודעה תשאיר: צביעות ותככנות.

Klayhamn

New member
את בטוחה ש...

היא כתבה איתן? כי הן דיברו על כך שהיא "יצאה מזה יפה", וקשה לי לראות איך היא "יצאה מזה יפה" אם היא כותבת "איתן ואורטל" ואחר כך אומרת שזה קשור לפן.... בכל מקרה, הן כאלה ילדות בכיתה ב'... לא יאומן

שאפולי

New member
ככה היא בעצמה העידה

אני לא יכולה להיות בטוחה. היא אמרה שבפורש את המילים איתן אורטל וגם מיטה! לא זוכרת מה היה הניסוח. תקשיב אין מצב שהיא יצאה מזה טוב, והיא גם יודעת את זה. היא סתם אמרה את זה לליהי וקרן אתה מכיר את הדינמיקה שם ואח"כ הלכה לבכות. הבעיה- שעובדה- בן לא העביר את זה הלאה.

Klayhamn

New member
בן לא העביר את זה עדיין

בגלל הדינימיקה שהייתה, לדעתי. בניגוד לבנות הוא לא רץ 5 שניות אחר כך ומתחיל לרכל, אלא בהזדמנות הבאה שתהיה לו ולאיתן שיחה הוא בטח יגיד לו משהו... אל תשכחי שאחרי האירוע הזה הייתה לבן שיחה ארוכה עם ליהי, ואחר כך התחיל כל הסיפור עם האוהלים (ואיתן ובן ישנו בנפרד). נחכה ונראה היום אם משהו יזלוג... (ואם לא היום, יכול להיות שהוא ירמוז על זה משהו ברגע שהעניינים עם אורטל יתקדמו).

שאפולי

New member
הלוואי מה אני אגיד לך

לא עיניין של לרוץ אבל הוא יושב על פצצה. הבעיה שכולם מסונוורים ממנה + היא חברה של ליהי והוא רוצה את ליהי אז מה הסיכוי שהוא יעביר את זה הלאה?

Klayhamn

New member
הוא רוצה את ליהי

אבל הבעיה היא לא בליהי אלא בקרן.. אז אם העניינים מתקדמים עם אורטל מה איכפת לו לספר לו, סתם כאנקדוטה הומוריסטית, על ההודעה?

שאפולי

New member
כי זה דופק את קרן

ואולי זה יכול להזיק לו מול ליהי.. אין ימושג נראה אם הוא ידבר.

Klayhamn

New member
בכל מקרה

אני מוכרח להגיד שממש אהבתי את הקטע שהדבר הראשון שבן אמר לה כשהוא ראה אותה זה: "קרן שלחה אותך?" והדבר הזה לחלוטין ערער את ליהי, היא אמרה משהו כמו: "...אה... מה?"

דידי 9

New member
אתה כזה קטנוני ורכלן K זה מפחיד שיש

בנים קטנים כמוך, שמעוותים את המציאות לטובת מה שהתסריט אצלם במח אומר להם! תתעורר!

למעלה