אני מקווה שאתה שומר את כל זה אתה חייב לעשות עם זה משהו בסוף איזה שרשור מיוחד
K KEEK Member 26/7/11 #3 אני מקווה שאתה שומר את כל זה אתה חייב לעשות עם זה משהו בסוף איזה שרשור מיוחד
K Klayhamn New member 26/7/11 #9 חח מה?? לא שמעתי את זה - בדיוק הבאתי שתיה באיזה הקשר נאמר? אני אכין קובץ טקסט עם כל הפנינים...
N noaxxx New member 26/7/11 #11 למה אתי וליהי רצו עכשיו מהחצר ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
K KEEK Member 26/7/11 #16 אתי וקרן ממש מכריחות את ליהי ללכת להיות עם בן היא ממש לא מעוניינת רואים שהוא ממש לא בקטע שלה
K Klayhamn New member 26/7/11 #19 יש שרשור על זה אני מנסה להקפיד שכל שרשור יעסוק במשהו אחר.. כדי שלא יהיו שרשור מפלצת
K KEEK Member 26/7/11 #20 כן יש פה דיי הרבה בלאגן אולי תעשה משהו לגבי זה? המנהל הנוכחי לא נמצא פה בכלל.
K Klayhamn New member 26/7/11 #21 הכל בסדר --- כל שרשור שיעסוק בנושא אחד, והכל יהיה בסדר אם מישהו רוצה לכתוב על נושא חדש שיפתח שרשור
ר רוני האחת18 New member 26/7/11 #22 רכלנית מספר 1 בוילה = קרן, עכשיו ריכלה על אורטל, על איילת על כולן מרכלת איכס אהבתי אותה עד לא מזמן
ר רוני האחת18 New member 26/7/11 #25 גם אני לא הבנתי כי בדיוק הדלקתי ופתאום קרן אמרה:"היא אפילו תחפש פה כוזברה"(בחדר), יאנו היא חשובת שהיא באה כדיי להקשיב לשיחה שלהן. קרן מרכלת על כל הבית איכסססססססס
גם אני לא הבנתי כי בדיוק הדלקתי ופתאום קרן אמרה:"היא אפילו תחפש פה כוזברה"(בחדר), יאנו היא חשובת שהיא באה כדיי להקשיב לשיחה שלהן. קרן מרכלת על כל הבית איכסססססססס