עוד מפני החוכמה של אתי

דידי 9

New member
אבל אין בזה כלום! כאילו על מה אתה מחפש אותה?!

גם על בולשיט? תקשיב טוב- אתי לא קלאסה, אתי מאוד פשוטה אפילו ערסית בחלקה, אבל!!!! היא צבועה ורכלנית פחות מהאחרות, ולא מראים את זה. היא זו שעושה את התכנית, תחשוב איך כולם היו שם על ביצים אם אתי לא הייתה. תנסה לראות את התכנית מפן מציאותי, ולא מ-TV ואז תראה שבתכלס כמעט כל אחד מאיתנו היה מרכל לפעמים, צבוע לפעמים...הם במשחק!! אין מושלם!! ואם אתה נצמד לענבר, אז תנסה להבין שענבר לא אישיו בתכנית, אז לא מראים את הקינאה והריכולים שלה והצביעות!! כנל ענת איילת ושות'.

Klayhamn

New member
חבל על הנאומים שלך

ההודעה שלי הייתה סתם ציטוט של משפט מטומטם שאתי הוציאה מהפה. זה ציטוט. ואם בא לי אני "אחפש" את מי שבא לי מתי שבא לי על מה שבא לי. במציאות הייתי בורח מבן אדם כמו אתי. הכרתי אנשים כמוה. ערסית ממוצעת: קולנית, דומיננטית, רעשנית, צבועה, רכלנית, מקללת, אלימה, עם רוע-לב, מחלקת מחמאות-מזוייפות בלי סוף לכל דבר שזז, מדברת בצורה תיאטרלית - כאילו היא בהצגה - כל מילה שהיא מוציאה מהפה זה איזה ביטוי צבעוני - היא לא מסוגלת סתם לדבר לעניין כאחד האדם... כל הידידות שלי במציאות וכל הבנות שהייתי איתן דומות לענבר, איילת וכו' -- מאנשים כמו קרן ואתי אני בורח כמו מאש

Klayhamn

New member
כן

ענבר מותק של בן אדם. מה הבעיה איתה? מה זה "יבשה", מה את רוצה שהיא תעשה? תקלל כל היום ותצעק בקולי קולות בשפת-רחוב זולה? תצחק על ערבים כמו שאתי צוחקת עליהם?

דידי 9

New member
לא אמרתי שתקלל ותצעק. אתה אמרת. יש מצב שאתה

בעצמך אח של אתי?! רק זה בראש שלך

Klayhamn

New member
אם לא התכוונת

ל-"קללות וצעקות" - אז תסבירי למה את מתכוונת כשאת אומרת שענבר יבשה? מה הופך אותה ל-"יבשה", ומה הופך את אתי בעיניך ל-"לא יבשה"?

דידי 9

New member
אני אסביר! ענבר יבשה-זה אומר שהיא ממש לא מעני

מעניינת אותי, אין בה חוש הומור , היא אפטית, היא מאנפפת, וכל שיחה שהקשבתי לה-הקול שלה היא הייתה חייבת לדחוף את ההורים העשירים שלה בלי קשר לכלום. אני לא מאמינה לה, ושמתי לב שהיא גם מרכלת ומקנאה באיילת בלי הפסקה, ואיילת הייתה איתה אחלה. בקיצור היא לא מעניינת בעליל. אין בה שום זרימה היא מאוד סטטית. יבשה!

Klayhamn

New member
תני דוגמא

שממחישה שהיא "מרכלת ומקנאה באיילת בלי הפסקה" תודה

דידי 9

New member
מצטערת-אני לא מתעדת במח את הדקות הללו מפאת

חוסר זמן-וחיים שיש לי חחח אודה לך אם תתעד בשבילי. ראיתי פה ושם קטעים כאלה של ענבר מדברת על איילת בקטנה

didush100

New member
קליי מה שעשית עכשיו נקרא לרכל../images/Emo8.gif

כמו כולנו כנראה

Klayhamn

New member
מעולה

אני אוהב הגדרות שימי לב בבקשה: המונח רכילות מתייחס לשיח שנושאו המרכזי הוא אנשים אחרים כגון מכרים, קרובים וידוענים. רכילות עוסקת בהפצת מידע שלא זכה לפרסום רחב, לעתים תוך חדירה לפרטיות ; ועוסקת בדרך כלל בשערוריות, נושאים שהם בגדר לשון הרע ובשמחה לאיד. האם לדעתך מה שאנחנו רואים בתוכנית לא זוכה לפרסום רחב?

didush100

New member
ושים לב לזה

רכילות משמשת לשיתוף והפצה של עובדות, דעות ודברי בדיה כאחת. למרות שאין זה תמיד כך, לרכילות מיוחסת אמינות נמוכה - פעמים רבות מתפשטות בדרך זו עובדות שגויות ומידע בדוי שכל תכליתו הוא לעורר עניין שווא בנושאי השיחה. מצחיק שאתה רואה רק את מה שנח לך

didush100

New member
ולכן אם אתה אומר את זה ציטוט

במציאות הייתי בורח מבן אדם כמו אתי. הכרתי אנשים כמוה. ערסית ממוצעת: קולנית, דומיננטית, רעשנית, צבועה, רכלנית, מקללת, אלימה, עם רוע-לב, מחלקת מחמאות-מזוייפות בלי סוף לכל דבר שזז, מדברת בצורה תיאטרלית - כאילו היא בהצגה - כל מילה שהיא מוציאה מהפה זה איזה ביטוי צבעוני - היא לא מסוגלת סתם לדבר לעניין כאחד האדם... זה נחשב ריכול

Klayhamn

New member
אבל זה לא נחשב ריכול,

כי זה נופל על פי הקריטריון הראשון. אני מזכיר לך: המונח רכילות מתייחס לשיח שנושאו המרכזי הוא אנשים אחרים כגון מכרים, קרובים וידוענים. רכילות עוסקת בהפצת מידע שלא זכה לפרסום רחב, לעתים תוך חדירה לפרטיות ; ועוסקת בדרך כלל בשערוריות, נושאים שהם בגדר לשון הרע ובשמחה לאיד. לכן יתר הקריטריונים (עובדות/שקרים) לא מעניינות, כל עוד זה נופל על פי הקריטריון הראשון... דוגמא: כלב הוא יצור שיש לו רגליים. גם פיל הוא יצור שיש לו רגליים. אבל פיל הוא גם יצור שיש לו חדק. לפנינו יצור שיש לו רגליים אבל אין לו חדק, האם זה כלב? את טוענת: "כן, כי יש לו רגליים". להסביר עוד פעם או שהבנת?

didush100

New member
חחחח הבנתי מצויין אבל לא מסכימה

זה נחשב ריכול בעבוע אבל מה שנח לך לחשוב אני ממש לא אתווכח איתך על זה

Klayhamn

New member
אז לא הבנת

אם כתוב בראש העמוד שריכול זה דיבור על מידע שלא ידוע ברבים, ואז את אומרת לי שהדברים שכתבתי על המתרחש בתוכנית הם "ריכול", סימן שלא הבנת את הנקרא -- כלומר, לא הבנת מה שכתוב בערך בויקיפדיה (או שבחרת שלא להבין..) אם את "הבנת מצויין", אז תסבירי לי איך זה יכול להיות שמה שכתבתי זה "ריכול" אם במאמר בויקיפדיה כתוב - ואני מצטט- רכילות עוסקת בהפצת מידע שלא זכה לפרסום רחב, לעתים תוך חדירה לפרטיות ? תסבירי לי איך זה מתיישב, הרי - מה שמתרחש בתוכנית זכה לפרסום רחב (אמנם רק 10% רייטינג אבל עדיין) אם אין לך מה להגיב (כי הבנת שטעית), את יכולה להודות בטעות, במקום לברוח בטענה ש-"את לא תתווכחי איתי" וש-"אני חושב מה שנח לי לחשוב".

למעלה