פינות, take two

Rose131

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפינות, take two../images/Emo41.gif

אוקי, אז ממה שהבנתי- מיטל[Lies for the liars] רצתה לקחת את בחירת תמונה אבל אז גילינו שספיר[Super Pumpkin] כבר פותחת אותה. בר[הזויה13] רצתה לפתוח את דיבוב תמונות אבל אז גילינו שיובל[Pooki Looki] כבר פותחת אותה בשלישי מיטל פותחת את בחירת הקליפים ברביעי אני פותחת את הניתוח השבועי בחמישי מישל[The Latest Plague] פותחת את קטע אהוב וטל[MyApocalypse] רוצה את
אולגה, את עושה עדיין את החולייה החלשה? וS t o c k h o l m[מצטערת, לא יודעת את השם
] פותחת את השרשור השבועי בימי שבת? בואו נקבע ככה: יום ראשון- אני אפתח את הניתוח השבועי, וטל את
יום שני- מישל תפתח את קטע אהוב יום שלישי- ספיר תפתח את בחירת תמונה יום רביעי- יובל תפתח את דיבוב תמונות יום חמישי- מיטל תפתח את בחירת הקליפים יום שישי- אולה תעשה את החולייה החלשה[בהנחה שהיא עדיין רוצה] יום שבת- סטוקהולם תפתח את השרשור השבועי זה בסדר לכולם? שכחתי מישהו? בילבלתי מישהו?

סבבות.../images/Emo205.gif

אני יכולה גם לפתוח תפינה שכותבים בה שורה משיר השבוע של דה יוזד ושורה משיר השבוע בכללי?P:

Rose131

New member
אש כשהפינה הנוכחית שלך תסתיים תחליפי אותה

בזה?
או שתוסיפי את זה ליום שלך?

הזויה13

New member
מה זאת אומרת?../images/Emo69.gif../images/Emo103.gif

איך אפשר לזהות שיר עם תמונות?

לדוגמא , ../images/Emo185.gif

נגיד יש את השיר Hospital אז את שמה תמונה של אחות , או של מזרק או של מיטת בית חולים. ונגיד עוד תמונה שמשתייכת לאחת התמונות מהשיר ואנחנו צריכים לזהות איזה שיר זה. גם לדוגמא בשיר drowing lessons של MCR אז שמו 3 תמונות - 1. של ים. 2. של מצופים. 3. של מורה כותבת על לוח. הבנת?

MyApocalypse

New member
קוראים לי טלאור ../images/Emo7.gif../images/Emo97.gif

כן האור הזה גורלי
אממ ואם אולגה לא תרצה בסוף את החולייה החלשה אז אפשר את זה בנוסף ל-
?

למעלה