|
פינת ההמלצה היומית

lovely2

New member
../images/Emo41.gif|../images/Emo41.gifפינת ההמלצה היומית../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה דעתכן על פינת המלצה יומית שכל אחת תוכל להמליץ על מוצרים או מבצעים שווים ששמעה עליהם? אז אני מתחילה בגרביים מתוקות לתינוקות בניו פארם רק 9.90 לשלישייה.מצויינות גם בכביסה.אני רצה לקנות עוד לפני שייגמר המבצע... בתמונה רואים רק שניים (את הזוג הורוד הלבשתי לפרינצ'יפסה)

מתרגשת

New member
מתחת לבית שלי יש חנות שנקראת

גוד בוי ויש שם בגדי גוף קצרים ומדהימים לקית וכל אחד ב- 10 ש"ח בלבד. נחמד הפינה הזאת

shirka

New member
אחלה רעיון!ובדיוק היום ימית סיפרה

לי שיש מבצע בסופר-פארם :קונים 3 רמדיה פורמולה (קטן) ב99 ש"ח (יח' עולה לא במבצע-37 -אם אני לא טועה) ובנוסף מקבלים תיק החתלה מתנה!

liat ליאת

New member
איזה גנבים../images/Emo70.gif חסר פה../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

אופו עוד אחת צהובה ועוד אחת אדומה?

לא יודעת אם זה מבצע

אבל קניתי היום בסופר פארם סימילק טופ פרי וקיבלתי 2 קופסאות קטנות (חצי מהכמות) בחינםסה"כ-קופסא חינם).ועוד משהו בסופר פארם הטופ פרי עולה 38.99 וברב קט 35.99. אה, גם חבילה של 6 חבילות מגבוני fresh ones ב 30 ש"ח-גם בסופר פארם

Vicky H

New member
ואני הייתי היום בביבי שיק

וקניתי שם מלא בגדים יפיפיים ליובל. למשל: גופיות וחולצות קצרות עם סגירת תיקתקים מלמטה ב 9 שקלים, אוברול קצר מקסים ב 30 שקל, ועוד הרבה דברים י-פ-י-ם וז-ו-ל-י-ם

shirka

New member
ויקי מאיפה את?

יש לידי ממש בזול (באיזור תעשיה ליד איקאה) דברים מקסימים, את מוזמנת, תשאלי את ענתש איזה כיף היה לה איתי

טוטי30

New member
אחלה פינה! מצרפת גם חצי המלצה

קניתי לרועי לפני כמה ימים סדרה של ספרי הצצה, כאלה שבכל עמוד נפתח חלון ובו מסתתרת איזו חיה. משו-משו. הגודל של הספרים מותאם לתינוקות, הצבעים בוהקים, נוח לאחיזה ומסקרן. למה חצי המלצה, אתם תוהים...?!? כי אין לי מושג איפה אפשר להשיג כאלה בארץ
מצרפת תמונה לסיבור העין.

lovely2

New member
בשילב יש ספר על אותו עיקרון

צירפתי את הדף מתוך האתר,תסתכלי אם זה כמו שלכם...

טוטי30

New member
זה דומה כי זה ספר...

אבל הספר של רועי מקרטון קשיח - לא מבד, כל פעם חיה אחרת מסתתרת - לא אותו אלמנט, זה עובד על הסקרנות וההפתעה - לא על חיפוש ומציאה עלה דולר לספר (וקנינו את כל השישיה) - לא 89 ש"ח... הנושאים: מי מסתתר בים, ביער, בגינה, בחווה, בגונגל ובבית. אבל יפה שמצאת את זה! נראה אחלה! אני בטוחה שיש לזה המון יתרונות יחסית לקשקוש של רועי. מצא חן בעיניי בספר של שילב שהוא מתחבר לעגלה...

lovely2

New member
ודווקא ביום הזה,אה? כמה סימבולי..

את הכינוי הזה שאבתי מהסרט "החיים יפים" עם רוברטו בניני על רקע השואה ואם זכור לך הוא כינה את חברתו ואשתו לעתיד "פרינצ'יפסה שלי" פתאום היום ערב יום השואה הזכרת לי את הסרט...

26יפעת

New member
מה עם חיתולים?

אין אף מבצע? לתומי חשבתי שתמיד יש איזשהו מבצע ופתאום הולך להגמר המלאי ואין שום מבצע באופק?!

כן כן. בגלל זה אמרתי שכ"כ אהבתי

גם כי אהבתי מאד את הסרט, וגם כי הכינוי ואיך שהוא באמת מתייחס אליה שבו את ליבי. אכן סימבולי. דוקא קוויתי שיקרינו את הסרט הזה...

למעלה