פינת ההמלצה היומית

lovely2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פינת ההמלצה היומית ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

והיום: שימו
קלטת וידאו+דיסק של "100 שירים ראשונים" ברשת חנויות "צליל" ב 19.90 בלבד! אפשר להזמין גם בטלפון 1-800-49-50-51

wildcat6

New member
יש לנו ממזמן אני דווקא ממליצה על

מפתחות הקסם של ליאור אבורמן כל מה שמה שהיא מפיקה הוא פשוט מדהים סיפור עם שירים מאוד חינוכי מדהים ומרתק נגד אלימות ובעד סבלנות נמכר בזמנו גם דיסק ווידאו בסטימצקי אבל הקנייה האחרונה שלנו היתה מלך הגונגל המחזמר ושחר היתה דלוקה עליו גם וידאו ודיסק

cookie1

New member
ברצינות ???

אחלה דיל זה הרי עולה 150 ש"ח פחות או יותר

עדי 4

New member
גם ביוניברס המחיר כזה

אבל זה קלטת אוסף מתוך 100 שירים ראשונים ולא ה100 שירים ראשונים האורגינל אבל עדיין המחיר שווה. הסתכלתי על זה היום,החזקתי ביד ולקחתי במקום קלטת +דיסק של פינוקי.

גאיה100

New member
דיסק "אמא יקרה לי"

9.90 ש"ח בג'מבו אני חושבת שזה הדיסק הכי מושמע אצלנו, שירים מקסימים

רות1974

New member
לבתי הבכורה היתה לפני שנתיים

מתקפת חיבוקי - כל הזמן הקלטת היתה בוידאו, וגם נאלצנו להאזין לדיסק כל נסיעה באוטו. יש לי פטור מחיבוקי לשאר החיים. מקווה שהנאגט לא תתלהב מיעל אבקסיס גם כן.

lovely2

New member
תוספת קטנה: יש עוד קלטות+דיסקים

לילדים במבצע. אני בחרתי ב "100 שירים ראשונים" כי הבנתי שהוא הכי פופולארי .בעיקרון יש מבחר.

wildcat6

New member
יש מלא

שחר שלי דלוקה גם על בא לי מסיבה לי ויש את אך שיר נולד מלך הגונגל עם תום אבני וטובייה ואפרופפו טוביה יש טובביה יש את סבא טובייה

דניאL

New member
אגב המלצות, הומלץ פה על 3 רמדיות

בסופר פארם ב- 99 ש"ח ומקבלים תיק החתלה?? הייתי בסופר פארם ובניו-פארם והם לא שמעו על זה. מישהי יכולה להאיר את עיניי?

shirka

New member
זה נכון. זה בסופר-פארם, זה בא במארז

יחד. אבל רק על רמדיה שלב1 או רמדיה צמחית.

shirka

New member
נראה לי שכן...

זה היה במארז. בכל מקרה אני ראיתי את זה בסניף גנדן בא.התעשיה נתניה דרום. תנסי להתקשר לסניף קרוב ולשאל אם יש להם את המבצע הזה.

שולה1234

New member
הי דניאלה!

אתמול ראיתי את זה בסופר פארם בצמרות (הרצליה - אנחנו שכנות לא?)

דניאL

New member
היי שולה (כן אנחנו שכנות) ולא היה

להם את זה שם לפני 3 ימים כששאלתי.

wildcat6

New member
אנחנו קונים רמדייה בקופסאות גדולות

שתי קילו (קילו לקופסא עולה 119 ש"ח) מזה תיק החתלה זה שווה לשים יותר כסף יוצא 6 וחצי ש"ח להוסיף מעבר להוצאה רגילה יש למישהו דוגמה של מזה (תמונה)

למעלה