פינת ההמלצה היומית

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פינת ההמלצה היומית ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נשכן -רעשן "פאפא ג'פטו",אנא עארף למה קוראים לזה ככה הקיצר מדובר בנשכן שהמיוחד בו שאפשר לתפוס אותו מכל זווית אפשרית יש בו 4 צבעי יסוד (אני מתחילה להשמע כמו אורנה...),מעודד את התינוק למשוך ,לטלטל ולחקור אותו בפה .מקל על כאבי צמיחת השיניים... יקר לאללה,שילב נו...א-ב-ל שפחתכם הנאמנה איננה פראיירית ורכשה אותו במבצע של צעצוע שני בחצי מחיר. מצ"ב תמונה של הפושעת בפעולה...

הדבר שני שקניתי -הפעלולון בתמונה

של צ'יקו מאוד ממליצה
יש בו מוזיקת קאנטרי חבל"זזז...

וואו שירי, חנות של שילב יש לך במיטה

וכשתהיה גדולה אולי גם תעבדי שם
איזה כיף לך
!|

תוספת קטנה...

סיבה נוספת מדוע קניתי את הנשכן הזה - אורנה'לה וריעותיה סיפרו לי שאחיות טיפשת חלב ממליצות עליו...שיהיה...

זה באמת אחלה נשכן

גם לליאל היה
. בשילב זה ממש יקר 70 ש"ח (אם אני עוד זוכרת נכון...) אבל הוא הוכיח את עצמו אז שיהיה.... ולגבי שירי המקסימה- אכן חנות צעצועים יש לה שם ! כל הכבוד לאמא הקניינית

דודה,טעית ובגדול../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

המחיר הוא 69.90
ואוו,איזה זיכרון יש לך,דודה ממוחשבת שכמוך

עמית@

New member
ואני קניתי ב"טויס אר אס" את הנשכן

המהולל עם הפטמות- מעולה - אפקטיבי- גם אני רוצה כזה
ועולה רק 12 שח' מה תגידו?

shirka

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo63.gif ספר מומלץ ../images/Emo41.gif

זה לא ספר רגיל, זה ספר עם 6 עמודים. שני דפים עם נשכנים בקצה ()4 בסך הכל בצבעים שונים. בדף האמצעי יש צפצפה (לא רואים אותה). כל הדפים מרשרשים (כאילו יש בפנים צלופן) בצד "הכריכה" יש גם נשכנים בצורות שונות. אהוב מאוד על נועה -לא קרַיע (על משקל קריא
) ומותר לאכול אותו כמה שרוצים. המחיר: 50 ש"ח בערך

shirka

New member
../images/Emo9.gif, כרגיל...טויס אר אס

לא עובדת אצלם ולא מקבלת אחוזים.

אני חושבת שראיתי את הספרון

ב- Toys 'R' Us ושירקה ידוע ה כקונה מכורה
שלהם
והספרון ממש חמוד

shirka

New member
../images/Emo9.gifמי אני ../images/Emo163.gif../images/Emo35.gifמה פתאום../images/Emo70.gif

ב ה י ר

New member
האמת היא ....

שאנחנו ממש עלובים בצעצועים. אני רוצה לקנות כמה צעצועים אכותיים לשני (8 חודשים) יש לכם המלצות? כדיי להשקיע בנשכן? או שהיא כבר גדולה בשביל זה?

מצרפת קישור לפרטים על הנשכן

מצויין שהרעשן מתאים לגילאי 3-12 חודשים, נשמע לי הגיוני שכל עוד צומחות שיניים יש צורך בנשכן... מצרפת לך את הדף שם תקבלי יותר פרטים.

למעלה