פליירים

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפליירים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

וול כמו שבוודאי כבר הבנתם, במטרה לצמצם עלויות אנחנו הפעם נדאג לפליירים ולא כמו שעשינו מפגש קודם בבית דפוס. צירפתי להודעה קובץ WORD והדבר היחיד שצריך לעשות זה לפתוח ולהדפיס. מי שממש מוכנה להתעלות על עצמה מוזמנת גם לגזור את הפליירים [ואני מתכוונת ממש כל פלייר בנפרד, לא רק את הקו המקווקו באמצע
], אחרת זה ייקח לנו זמן יקר במפגש.. בכל מקרה תשתדלו
אני ממש מבקשת שכל מי שבא למפגש ידפיס לפחות 10 עמודים. כל פלייר הוא חצי עמוד ככה שכל מי שיבוא - יביא 20 פליירים. מי שיכול להשיג/להדפיס/לצלם/וואטאבר מה יותר מ10 - תעשו את זה! נצלו את מקום העבודה של ההורים ותסחטו כמה צילומים
זה ממש יעזור לנו. תודה תודה תודה ושוב תודה.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעצומה בכתב ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כמו דנה אני מוסיפה את גם את טופס העצומה בכתב. מי שהולכת למפגשים לפני/אחרי/ תוך כדי המפגש תחתימו אנשים! אל תתביישו בבקשה, זה כל כך יעזור..

נופ

כי העצומה שיש לנו באינטרנט היא כבר באנגלית וגם כשניתן להם את זה, יהיה דף לפני שיסביר מה זה, הם יבינו למה זה בעברית וזה בסדר גמור.. גם כשרואים דף מלא חתימות מבינים שזאת עצומה XD

A Broken Myth

New member
שאלה D:

אני לא באה למפגש [שוב
], אבל אני יכולה אולי להחתים פה אנשים, שאני מכירה או משהו, ואז לשלוח את זה בדואר למישהי? אני ממש רוצה לעזור, אבל אני לא יכולה להגיע למפגשים ;;

בטח שאת יכולה!

להפך - זה יהיה מצויין אם תוכלי לעשות את זה. זאת המטרה של הדפים ^^ תדפיסי כמה שבא לך ותחתימי כמה שבא לך
אחר כך תשלחי לי או לשני

Rose131

New member
אני לא באה אבל יכולה להדפיס,

יש מישהי שבאה ורוצה לקחת ממני? [ירושלים]

Rose131

New member
עבודה=\\

מחר אני בעבודה מ9 בבוקר עד 8 בערב, רוצה לפגוש אותי במדרחוב בזמן ההפסקה?
או לבוא לעבודה?XD

Keren W

New member
אני לא באה למפגש=/אבל...

דבר ראשון הפליירים מהממים!! ודבר שני אני אדפיס את העצומה ואני אחתים כמה שאני יכולה העיקר שיהיו חתימות :) ואחר כך אני אשלח לכן אותה.

../images/Emo41.gifהנה הקובץ המתוקן של הפליירים../images/Emo41.gif

מצטערת על הבלבול, אבל מסתבר שהייתה בעיונת עם הכתובת של העצומה. תדפיסו את הקובץ הזה. לא את הראשון

הפלייר השמאלי, כתובת של העצומה

חובה שהסיומת תהיה 30stmIsr [ה- i חייבת להית גדולה וכל השאר באותיות קטנות] אחרת זה לא נכנס לעצומה.

אין לי מדפסת כרגע ../images/Emo4.gif

מה אני עושה ?
בכל זאת לא נעים שאני אבוא ככה בלי כלום

למעלה