פעילות קטנטנה

TuTyBoP15

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפעילות קטנטנה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש לי חשק לעשות פעילויות היום..אז הנה אחת..חחח
נושא הפעילות
קטעים מרבלדה מחברת הפעילות
תותי
הסבר על הפעילות
יש כמה שאלות ואתם צריכים לענות עליהן..פשוט מאוד השאלות
איזה קטע הכי ריגש אתכם מרבלדה
איזה קטע הכי הצחיק אתכם מרבלדה
איזה קטע הכי העציב אתכם מרבלדה
איזה קטע הכי עיצבן אתכם מרבלדה
בהצלחה

DinaLiza13

New member
עונה!../images/Emo41.gif

איזה קטע הכי ריגש אתכם מרבלדה? הנשיקה של מיה&מיגל והבילוי שלהם! איזה קטע הכי הצחיק אתכם מרבלדה? כשרוברטה התחזתה למיה בטלפון! איזה קטע הכי העציב אתכם מרבלדה? מיה&מיגל הפרדה
איזה קטע הכי הצחיק אתכם מרבלדה? הייתה כבר את השאלה הזאת... איזה קטע הכי עיצבן אתכם מרבלדה? שגסטון הגיע!!! וגם שאסטבן גרם ללוחן להתעלף!

TuTyBoP15

New member
חחחח לא שמתי ../images/Emo23.gifששמתי שאלה

פעמיים...חחחח תודה על התיקון

christeamo

New member
אמממ...

השאלות איזה קטע הכי ריגש אתכם מרבלדה איזה קטע הכי הצחיק אתכם מרבלדה איזה קטע הכי העציב אתכם מרבלדה איזה קטע הכי הצחיק אתכם מרבלדה איזה קטע הכי עיצבן אתכם מרבלדה 1.הקטע שרוברטה ודייגו רקדו בחתונה של ניקו ולופיטה.. 2.ג'ובאני קרע אותי עם הסרט הכחול שהוא הביא לתומס ודייגו! יוו..איזה קטעים....וגם שרובי הורידה לדייגו ת'בוקסר... 3.הכי העציב שדייגו אמר לרוברטה שאין לה זכות לדבר על פאולה כי היא לא מגיעה לה לקרוסלייםם!! - נכון! היא לא מגיעה היא העוברת אותם ב-ה-ר-ב-ה ! 4.הכי הצחיק שאלת כבר.. 5.הכי עצבן אותי.....-הקטעים עם מרסלינו ואח שלו! אני אוהבת את מרסלינוו אבל תכלס הסצנות שלהם לא מענינות אותי סתתם הולך 10 דקות מהפרק!

TuTyBoP15

New member
את צריכה לשרשר נכון

את כל הזמן עושה את זה
את כל הזמן פותחת הודעה חדשה... אז קבלי הסברון קטן.. נכון את נכנסת להודעה ואת רוצה להגיב לה אז למטה באותה הודעה כתוב לך +הוספת תגובה או +הוספת תגובה מהירה את צריכה ללחוץ על אחד מהם ואז לרשום את התגובה שלך..אוקיי
והכל בבואנה אונדה

Ripelll

New member
אז ככה:

הכי ריגש: היום שבו מיגל ומיה החליטו לשכוח מכל העולם ולבלות אותו ביחד.. לבד... הכי הצחיק: הפרק בו מיגל נעל את עצמו ומיה ביחד בתוך אולם הספורט, זה היה קורע!! אה, ושמיה כל הזמן אומרת "שלום" בעברית!!! הכי העציב:לא יודעת למה, אבל מה שגרם לי לבכות היה הקטע שמיגל חיפש את מיה בכל העיר ולא מצא, הוא נראה ממש נואש ומסכן... דורש חיבוק
הכי עיצבן:היחס של רובר לאמא שלה! אלמה ממש מסכנה... אה, ושמרסילינו לא חמוד כמו אגוסטין מה"מורדים"!!!

TuTyBoP15

New member
מק../images/Emo78.gif וגבי כנס בבקשה

אתה יכול לשרשר את ההודעה של ספיר לפה
נראה לי ספיר חחח של כריסטאמו תנקסיווו

eveligne406

New member
אווו איי ליייק איטט!!>>>>>>>>>

איזה קטע הכי ריגש אתכם מרבלדה? אממ ככה... הכי ריגש אותי היה שניים, אחד, שלופיס סיפרה למיה על הבגידה כביכול של מיגל, ואנהי היפה שלי נראיתה לי כל כך בהלם כאילו מנסה להכחיש את המציאות והיא התחננה ללופיס שתספר לה למה הוא עשה את זה ולא יודעת.. בכיתי. והשני, שמיגל מצא את מיה שקרוואן של אלמההה.... דיי כמה בכיתי באותו יום. אה ועוד משהו..כשפילאר גילתה שהיא לא בהריון. גם אז בכיתי. איזה קטע הכי הצחיק אתכם מרבלדה? אמ הכי הצחיק אותי..שג'ובאני פיצץ את השירותים בקמח.. ואני לא בטוחה ששמתם לב, אבל כריסטופר פשוט התפוצץ מרוב צחוק!!! הוא נהיה אדוםם... וסגול..ושינה צבעים והוא פשוט קרע אותי... איזה קטע הכי העציב אתכם מרבלדה? הקטע הכי עצוב...שמיה זרקה את מיגה במסיבה... :[[ אני יודעת שזה נדוש פשוט זההדבר הראשון שעלה לי בראש.. :]] איזה קטע הכי עיצבן אתכם מרבלדה ?? הכי עיצבן?? הקטע שלופיס סיפרה למיוש על מיגל... די זה הרג אותי רציתי להחטיף לה כזה בוקסס... כמעט הרבצתי לטלווזיה כי איין עכשיו הכל זה באשמתה!!! אם היא הייתה נשארת עוד שתי דקות במכונית ולא בורחת משם כמו מפגרת, אז היא הייתה רואה שמיגל בעצם נפרד מחוליאטה..ואז לא היה קורה כלוםםם!!!

צ'ידו../images/Emo26.gifעונה../images/Emo142.gif

אממממ כשדייגו נפרד מרוברטה כשהיא נסעה לספרד ושמיב זרקה את מיגל. איזה קטע הכי הצחיק אתכם מרבלדה
המסיבה שהיית אז:החשפנות,הבלונים שהם עשו קולות. וגם כל הריבים של אלמה עם קולוצ'י...חחח איזה קטע הכי העציב אתכם מרבלדה
הכי העציב אותי? שגילו את מרסלינו ולקחו אותו לבית יתומים
וגם שלופיס סיפרה למיה על מיגל...
וגם שדייגו אמר לרוברטה שלמה היא חזרה!!!!
היה כבר.. איזה קטע הכי עיצבן אתכם מרבלדה
אמממ הכי עיצבן?! שחוליטה כל הזמן הציקה למיגל עם הקנאה שלה!!! כזאתי מעצבנת!!! וגם פאולה מעצבנת אותי!!!

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

אממ הקטע שהכי ריגש אותי היה בשבוע שעבר,בשיעור של מדריאגה עם החפצים
זה היה כ"כ מרגש וכ"כ יפה..היו עוד קטעים מרגשים אבל זה ממש נשאר אצלי בזיכרון... איזה קטע הכי הצחיק אתכם מרבלדה
אממ חח לא יודע יש הרבה,במיוחד עם רוברטה
לא זכור לי משהו ממש מיוחד... איזה קטע הכי העציב אתכם מרבלדה
אממ בנסיעה של רוברטה,בזמן שהיא הייתה בספרד ובכתה המון
איזה קטע הכי עיצבן אתכם מרבלדה
עם אסטבן ולוחן
מסכנה הוא כ"כ מעצבן אותה גררר אהבתי ת'פעילות

TuTyBoP15

New member
גם אותי נורא ריגש הקטע עם מגריאגה

במיוחד עם סלינה שהיא התחילה לבכות התחלתי לדבר למסך..אמרתי למה מיה וויקו לא קמות אליה
תחבקו אותה תעשו משהוו היא בכתה רציני וזה כזה כאב לי..

סוכריה16

New member
עונה..

איזה קטע הכי ריגש אתכם מרבלדה?
ריגש אותי שפונצ'ו בכה בפרקים הראשונים על אבא שלו.
ריגש אותי שפיטר הביא למיה תמונה של אמא שלה .
שרוברטה בכתה לפני העזיבה לספרד.
הקטע שהכי ריגש זה שפונצ'ו בכה שמיה, על הבמה, אמרה שהוא היה עבורה התערבות. איזה קטע הכי הצחיק אתכם מרבלדה?
חח הכי טרי במוח זה זה שאמא של רוב אמרה לה "בואי נדבר כאישה אל אישה" ואז היא עשתה "ולפני איך דיברנו!? ככלבה לכלבה?" וזה היה ממש קרוע.
הדבר הבא, זה, אנהי. חח משום מה היא הכי מצחיקה שם, אני נקרעתי שאז היא התייחסה לרוברטה מגעיל כזה והעליבה אותה על יד מיגל ואז שרוברטה הלכה היא שינתה תסגנון דיבור ועשתה "הולה מי אמוררר" חח היו עוד הרבה איתה אבל פשוט לא זכורים לי... כל ה "קה דיפיסיל אס סר ג'ו".. וכ"ו
כריסטיאן צ'אבס הכי מצחיק , קרוע פשוט!! כל הקטעים שלו.. שהוא מדבר שטויות כזה.. נגיד שאמא של מישוו באה, ואז הוא הלך למיטה והתחבא מתחת לשמיכה. איזה קטע הכי העציב אתכם מרבלדה? שמיה אמרה על הבמה שהיא לא אוהבת את מיגל, ושהוא היה התערבות וששניהם בכו. איזה קטע הכי עיצבן אתכם מרבלדה? שבגלל אי הבנה מיהומיגה לא יחד. ויוריי השובב הזה ואיקר שמסתכלים על התחתונים של הבנות כל החים שלהן, המעצבן אותי שיוריי איתו, הוא ממש לא קשור!!

ilana blumin

New member
עונה ../images/Emo27.gif

איזה קטע הכי ריגש אתכם מרבלדה?
כשבספרד רוברטה נישקה תמונה של דייגו ואז כאילו נפלה למיטה ...והראו את זה בהילוך איטי
וכשמיה אמרה לפני כמה פרקים שהיא התערבה על מיגל איזה קטע הכי הצחיק אתכם מרבלדה? כשגובאני התפשט איזה קטע הכי העציב אתכם מרבלדה? אחרי שמיה (באותו פרק שהיא הודיעה שהיא התערבה על מיגל) שרה אז בסוף היא בכתה וחיבקו אותה איזה קטע הכי עיצבן אתכם מרבלדה? שלופיטה לא יכלה להישאר במונית עוד שתי דקות

עונה../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

איזה קטע הכי ריגש אתכם מרבלדה - הריב של מיה ומיגל -כמדריאגה עשה את הפעילות עם החפצים..
איזה קטע הכי הצחיק אתכם מרבלדה הרבה קטעים
איזה קטע הכי העציב אתכם מרבלדה -כשרובר חזרה מספרד ודייגו צעק עלייה ,ועוד כמה קטעים
איזה קטע הכי עיצבן אתכם מרבלדה -הקטע של המסדר בכללי.. -מרסלינו ואח שלו

למעלה