פפארצי
ט ט i ל י New member 17/1/07 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפפארצי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
ט ט i ל י New member 17/1/07 #8 13/01-Mary Kate and ashley at the g **13/01-Mary Kate and ashley at the golden globes pre party
B b l a c k eyes New member 17/1/07 #16 ../images/Emo5.gifהן זוועתיות במיוחד מרי קייט... מה היא חשבה לעצמה עם השיער הזה??
M mk and ash1 New member 18/1/07 #17 השיער?? את זה אני עוד סובלת איכשהו, אבל מה זה השמלה הנוראיתתתתתתתתתתתת הזאת??
T tamar112 New member 17/1/07 #12 תודה../images/Emo13.gif לא ידעתי שלאשלי יש כלבים...מאיפה היא אספה אותם? והן באמת לא יצאו יפה...אוף...הן נראת כמו גוויות לפעמים
תודה../images/Emo13.gif לא ידעתי שלאשלי יש כלבים...מאיפה היא אספה אותם? והן באמת לא יצאו יפה...אוף...הן נראת כמו גוויות לפעמים
M mk and ash1 New member 17/1/07 #15 דדיייי!!!! אני משתגעת!!! מה קרה לתאומות הישנות והאהבות שלנו? לאשלי יש יציאות טובות לפעמים (!!) אבל מק.... מה שנייה ממנה- פשוט נורא!!! איך הן לא רואות את זה? ותודה על התמונות...!!
דדיייי!!!! אני משתגעת!!! מה קרה לתאומות הישנות והאהבות שלנו? לאשלי יש יציאות טובות לפעמים (!!) אבל מק.... מה שנייה ממנה- פשוט נורא!!! איך הן לא רואות את זה? ותודה על התמונות...!!