פרויקט האלבומים!

ouria

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פרויקט האלבומים! ../images/Emo6.gif

כן כן, ידעתם שזה יבוא מתישהו: טורניר! בעידודה של noosh הנפלאה נערכה הגרלה, ועלו בגורל הצמדים הבאים: Led Zeppelin VS Houses of The Holy Physical Grafitti VS Led Zeppelin III Presence VS Led Zeppelin IV In Through The Out Door VS Led Zeppelin II אם הפרויקט יעלה יפה, נעשה אח"כ גם טורניר אלבומים לא רשמיים
אז ככה זה יתנהל! בכל שבוע יבחר באקראי צמד אלבומים, וכל אחד(!!) מכם יביע דעתו על האלבומים ויבחר את המועדף עליו. בלי התחמקויות ובלי תירוצים- חשוב מאוד לבחור אלבום וכדאי מאוד גם לנמק
כנושא ההודעה נא רשום את האלבום בו בחרתם

ouria

New member
פרויקט האלבומים: שבוע ראשון

הזוג שעלה בגורל הוא..... *תופים*....: Physical Grafitti VS Led Zeppelin III! תזכורת!!!
!|
!|
!|כנושא ההודעה נא רשום את האלבום בו בחרתם
!|
!|
!| כולם מוזמנים להביע דעתם ולבחור באלבום המועדף עליהם

Pazc1

New member
אין לי ברירה : תיקו.

זה מאוד קשה לבחור . 2 אלבומים מצויינים שאני אישית מאוד אוהב. כל אחד מלא בלהיטים. באלבום ה 3 יש את אחד הבלוזים הכי גדולים Since i've been loving you ואת Gallows Pole שאני משוגע עליו בגלל הליריקה. ויש גם את "קלמנטינה" הקסום וכמובן את שיר המהגר. אלבום מדהים. אבל מצד שני יש את הבלוז "בזמן מותי" שאני משוגע על הבלוז הזה בגלל התופים של בונהאם ויש את קשמיר האגדי ואת אחד השירים האהובים עליי The Rover ... אחרי הרבה מאוד הרהורים והתלבטויות, אין לי ברירה אלא להכריז על תיקו. אני פשוט לא מסוגל לבחור. זה כמו שאמא צריכה לבחור אחד מבין שני הילדים שלה.

ouria

New member
Physical Grafitti

למה? בגלל הגיוון. בגלל המבחר. בגלל התחושה. כששומעים את פיזיקל גרפיטי נכנסים לאווירה מסוימת שהאלבום השלישי מעולם לא הצליח לעורר בי. יש שם שירים כ"כ מעולים, כמו In My Time of Dying, Trampled Underfoot, Sick Agagin, שהם מאוד מורכבים ומפותחים ביחס לשירי הבלוז של האלבום השלישי. כמובן יש גם את קשמיר, שהוא אולי לא השיר הגדול ביותר שלהם, אבל בהחלט מהווה הרפתקה מסוימת שחסרה לי באלבום השלישי. שלא תבינו אותי לא נכון- גם האלבום השלישי מעולה ויש בו רגעים מצוינים בפשטותם כמו שיר המהגר, Celebration Day וכמובן Since האלמותי. אבל, איכשהו הוא לא הצליח להמריא- חסר לו קסם החן שנושא פיזיקל גרפיטי, החזק יותר לדעתי, אך הפחות מגובש.

Led Zeppelin III

למה? כי חורף
אף פעם לא רכשתי חיבה לפיסיקל, ואם כבר אז גם אפשר להגיד שהשלישי הוא האהוב עלי. אני ופולק בריטי זה סיפור אהבה מאוד ישן...

RuStY RaStA

New member
Led zeppelin |||

אני לא חושבת שצריך אפילו הסביר... אלבום מדהים
למרות שיש המון שירים בפיזיקל שעולים בהרבה על חלק מהשירים שבשלישי(לדוגמא: kashmir,The Wanton Song)... אבל אם צריך לבחור בין מקבצי השירים אז השלישי מנצח... וחצמזה לד זפלין זה לד זפלין, כבר נמאס מההשוואות האלה..

OzzzzzY

New member
Led Zeppelin III

אלבום הרבה יותר טוב ומעניין מפיזיקל (שאני לא ממש אוהב)... אהה , ויש בו גם את Since i've been lonving you
, זאת כבר סיבה מוצדקת

noosh

New member
III

פשוט מופתי אני אוהבת בלוז, ואני אוהבת פולק בריטי, ואני אוהבת את לד זפ אז אם לד זפ לוקחים בלוז ופולק בריטי ומשלבים אותו יחד באלבום אחד עם שירים נפלאים שכל אחד מהם הוא חוויה כשלעצמה, מי אני שלא אבחר בו? אוקיי, אז In My Time Of Dying ו-Bron-Yr-Aur (מקווה שאייתתי את זה נכון
) נורא מושכים אותי להצביע לפיזיקל, אבל Since I've Been Loving You, Tangerine, The Immegrant Song, That's The Way וכל השאר פשוט לא מאפשרים לי....

פיסקל

כל תשעת האלבומים גדולים אבל ,איך אומרים...."ראשון בין שווים" פיסקל גראפיטי אלבום ....ווווואאאאוווו מתחיל בצד הראשון המטורף שנגמר בשיר מס 1 שלהם לדעתי קשמיר וממשיך בצד שני רגוע יותר.

Blind Idiot

New member
לדעתי...

אם כבר אחרי איזה שבוע שקיים הפורום הזה לאף אחד כמעט אין מה להגיד וצריך לעשות "תחרויות" בין אלבומים של להקה (נעזוב את זה שמדובר פה במקרה בלהקה הדגולה בהיסטוריה) אז אולי זה אומר שזה לא היה כ"כ מתאים לפתוח בתפוז פורום, היה אולי אפשר לפרסם בפורומים שונים איזהשהו סקר כזה ולראות מה תהיה ההעינות לפורום כזה... היי! אין פה ביקורת אישית על אף אחד תעזבו אותי! :)

Dr Drums

New member
חחחח

איזה שטויות מה הקשר!?!??! וד"א גם אני נמנע
זה קשה מידי

למעלה