צפיתם בפרק הראשון? איך התרשמתם

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצפיתם בפרק הראשון? איך התרשמתם../images/Emo35.gif

נראה מענין? סקרנים לראות את הפרק הבא? יש פוטנציאל להתמכרות?

vanilla maple

New member
אני ממש אהבתי את הסידרה

הרבה יפים ויפות שרי גבעתי סקסית ברמות שאין דברים כאלו. בהחלט יש פוטנציאל להתמכרות, הינה אוטנטו הפרק הבא מתחיל...

צאקאלקה

New member
צפיתי ואהבתי

יש בהחלט פוטנציאל... זה טוב בגלל שבשעה הזו כבר חשוך בחוץ
אז זה מתאים לחורף... להתכרבל בסלון עם כוס נס/תה עם נענע ולצפות ... בייחוד שלא היו פרסומות בין לבין...

תה עם נענע מתאים../images/Emo45.gif

או קפה שחור עם חלב וניל..... אגב, זה היה ממש מגוחך שהיו פרסומות רק לפני הקדימון על הפרק הבא.....

צפיתי היום בפעם הראשונה

יעל גולדמן מאד הרשימה לטובה ונראה לי ששרי גבעתי מיועדת להיות המופרעת שבחבורה :) הפריעה לי מאד השובניסטיות של הגברים שם. המקום המשני שהנשים תופסות בחיים של בני זוגן. הראיה שלהן כמשרתות הבית. שמתם לב לזה?

vanilla maple

New member
למה שובינסטים?

את מתכוונת לכך שהם הגיעו הביתה בשביל לאכול מבקשים את האוכל? כי הם לא יכולים להתעסק "בשטויות" בזמן ישיבות? אני מצאתי לעצמי מישהי שכבר לא מסמפטת אותה וזו מאיה

לא, דווקא ההפרעות בישיבות לא היו לענין

אבל זה שבעלה של יעל גולדמן רואה אותה עסוקה בתכנית עסקית שהיא מכינה ומתעקש שהיא תפסיק הכל ותמזוג לו אוכל שמוכן במקרר זה נראה לי די מזלזל בה כי התכנית העסקית שהיא הכינה זו ה- ישיבה שלה שהוא מפריע בה. ונראה לי שיצרו לו זוג ידיים כדי שהוא יוכל גם למזוג בעצמו ,לא?

vanilla maple

New member
אולי הוא מזלזל

בעיסקה כי היא באמת לא טובה? בעודי קוראת את מה שאת כותבת אני מתפוצצת מצצחוק כי כל מילה שלך בסלע אבל ככה הרבה גברים מתנהגים שהם חוזרים מהעבודה רוצים שייפנקו אותם, שייגישו להם יקרקרו סביבם . כאילו הנשים לא עבדו/למדו/טיפלו כל היום בילדים ואגב הרבה גברים בגלל זה לא רוצים שהנשים שלהם ילכו לעבוד!

שיהיה להם בהצלחה! אני תמיד אומרת

שגברים יכולים לבקש דברים אבל שיזהרו ממה שהם מקבלים בסוף.(באנגלית זה נשמע יותר טוב
) כי כל אחד אוכל את מה שהוא מבשל |רמז: אישה עם תחת גדול שרק מקרקרת סביבו ואין לה תחומי ענין אחרים- ואני מכלילה כמובן רק כדי להסביר את הרעיון
|

למעלה