צריך
בדחיפות!!!
|*

doroni2003

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif צריך ../images/Emo53.gif בדחיפות!!! ../images/Emo41.gif|*

היי! אני צריך את עזרתכם! אני רוצה להגשים חלום וליסוע לאירוויזיון בתורכיה. אני צריך את עזרתו של כל מי שהיה אי פעם באירווייזיון או מי שנסע השנה. מישהו שידע להסביר לי קצת יותר מתי להזמין מקום במלון, טיסות , איפה קונים כרטיסים ומתי בעצם להתחיל לשנות סדרי עולם כדי להגשים את החלום הזה בשנת 2004 כשהאירוויזיון מגיע כל כך קרוב לארצנו....
דורון.

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif גם אני רוצה להיות בטורק'04

אז תודיעו לי ולדורון איך מה מו ?

zoe21

New member
חבר'ה..אל תשכחו אותי!!!! ../images/Emo2.gif

גם אני מתכננת לנסוע!!!

blue4u2

New member
היי, גם אני מתה לטוס לתחרות../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שנה הבאה, מגיל צעיר, זהו חלומי ואולי הפעם אגשימו???????? מי עוזר לי להגשימו?!?!!!?!?!?!!?!?

בלו היקרה.

זהו גם חלומי לראות ארווזיון ולאו דוקא בארץ הקודש. אז זהו בכוונתי להגשימו. אולי נוכל לעזור זו לזו ולעוד מחברי הפורום המעוניינים לטוס? אז דיה לצרה בשעתה- כפי שאמרו חכמינו. שיהיה תאריך לארווזיון ויתחילו הפרסומים אני מבטיחה שאני מבררת וסוגרת עניין. את איתי?

blue4u2

New member
מיכלי וניבי שלי, אני איתך ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אשמח להתעדכן כאן בהקדם לגבי התחרות שנה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!! היות ואני לא נמצאת כאן כל יום, אשמח אם תשאירי לי עדכונים מעניינים

Noamush

New member
../images/Emo41.gifאין לי תשובות לכל השאלות

אבל בקשר לבתי מלון, כדאי להזמין ברגע שתדע באיזה עיר האירוויזיון יתקיים, כי אחר כך יכול להיות שישארו רק בתי מלון לא טובים.

DAN1EL

New member
נקווה כולנו

שזה אכן יתקיים בטורקיה ולא במוסקבה... אנחנו הרי רוצים להשתלט על איסטנבול נכון?

צביקה ו

New member
גם אני מת לנסוע... ויש לנו אפילו

מכרים, חברים טובים, שגרים באיסטנבול. אבל כנראה שזה לא ייצא בגלל ששלטונות צה"ל בטח יתנגדו

Noamush

New member
נכון צביקה ../images/Emo7.gif

זאת הסיבה שגם אני לא אוכל לנסוע.

Noamush

New member
../images/Emo32.gifדווקא היה בסדר

לא קשה מדי ולא קל מדי. איך היה לכם?

למעלה