קליפ חדש לMCR

אהה כן

ויותר יפה לו שחור ומייקי ניראה שם כ"כ טובבב (אוי בלעכס אני נשמעת כמו פאקצה חח..)

chronophobia

New member
קליפ יפה ../images/Emo23.gif ../images/Emo101.gif

הילדה הזאתי שם מפחידה =_=

new art riot

New member
O_O

לא כ"כ אהבתי, אבל מתאים לג'רארד השיער השחור. סתם לדעת, מי הבמאי?

CitizenErased

New member
מארק ווב

אני מאמינה שהוא גם עבד איתם על Helena ועוד כמה. אני שמחה שהם זנחו את כל הקטע של TBP וחזרו לעצמם אבל לא לגמרי, כאילו משהו באמצע, זה הכי מתאים להם. עדיין הייתי מוותרת על הפרצופים המיותרים של ג'רארד חח

sapir lee

New member
מושלם

יואו ג'רארד כזה כוסון שם! כל כך יפה לו השחור!
(טוב אי אפשר להישאר אדישים אליו שם) ממש אהבתי את הקליפ, זה השיר שאני הכי אוהבת מהאלבום, וממש ציפיתי לקליפ שלו והם עמדו בכל הציפיות שלי! ואני באמת מקווה שבקרוב אצלנו, הם חייבים לבוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GoldenBabe

New member
למה בכל קליפ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ג'רארד נראה על סמים? X__X ס'מכוער שהוא צועק XD וההיא בקליפ מפחידה O_O

Rose131

New member
אני כל-כך אוהבת את השיר../images/Emo23.gif

אני ממש שמחה שעשו ממנו קליפ. עכשיו רק שיעשו לדד ודה אנד, ולסליפ. ואז זה יהיה מושלם.

M a a y a n K

New member
../images/Emo182.gif

באמת הרבה יותר יפה לג'רארד השחור... אבל אני לא מתה על השיר, גם לא כל כך על הקליפ...

../images/Emo23.gif../images/Emo60.gif

שיר מקסים וקליפ ממש יפה. D: מעניין אותי אם העיניים של הבחורה באמת שלה או שזה עבר פוטושופ או משהו. '.' ג'רארד ממש על סף דמעות בקליפ. חמוד. ^-^ סוףסוף הם הזניחו את הקטע של TBP.. יצא מכל חור. ><

אבלאבלאבל.

הם כתבו במודעת חיפוש לקליפ שהם רוצים אישה עם עיניים גדולות. O:

GoldenBabe

New member
בשביל שיהיה להם קל יותר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לערוך במחשב??

חשבתי על זה. D:

זה סתם פשוט מצחיק. 'דרושה אישה עם עיניים ענקיות לצורך צילומי הקליפ החדש של מיי כימקל רומנס. אם העיניים שלך בגודל של חציל נא לבוא לאודישנים'.

GoldenBabe

New member
XDDD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

וול היא עדיין מפחידה X__X וחשבתי על זה, נכון שיש להם תקציב והכל.. אבל למה גם בFLW וגם באיי דונט לאב יו הם הורסים כלי נגינה [ומגבר באיי דונט לאב יו]? כאילו באמת לא חבל על כל הכסף והכלי נגינה? וגם בWTTBP ג'רארד דופק ת'מעמד של המקרופון בבמה של המצעד. וולגאריות רולז??

למעלה