רעיון תגידו אתם אם הוא טוב

HAN2005

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרעיון תגידו אתם אם הוא טוב../images/Emo70.gif

בוא נעשה פינפיק משותף. זאת אומרת אני יתחיל ואז כל אחד ימשיך קצת לפחות 4 שורות אבל לא יותר מ6 כאילו אני כותב משהו משהו ממשיך אותו אחר ממשיך את השני וכו' וכו'. אבל לא לכתוב הודעות כמו "וואוו איזה יפה או חס נקודות. רק לכתוב את הסיפור. התחלה: העננים היו אפורים, אינויאשה קיפץ פה ושם למצוא מחסה מהסופה המתקרבת. קאגומה לא הייתה יכולה להסיר ממנו את העיניים, היא חשבה שהוא לא אוהב אותה, אבל היא טעתה, אינויאשה אהב אותה, יותר מכל אחת אחרת, אפילו קיקיו. למרות שזה לא נראה ככה, אינויאשה היה בחור עדין מאוד, הוא לא אהב להרוג.

NOYMAN12

New member
המשך ../images/Emo27.gif

מירוקו בא להודיע על מקום למחסה מהגשם השוטף . שכולם היו יחד סביב המדורה החמה שהדליקו , שקעה לה קגומה במחשבותיה ... אם אולי היה כדי לה ללכת עם הוג'ו ... אם אינויאשה אוהב אותה ... אם יש לו עוד רגשות כלפיי קיקיו ...

HAN2005

New member
שיהיה זה מקרה חרום אז אני המשיך

מרוב מחשבות כאבה לקאגומה הבטן, היא ניסתה להוציא את אינויאשה מהראש שלה, אבל היא לא הצליחה. היא ניסתה להתרכז באוכל, אבל שום דבר לא הצליח, לבסוף היא הלכה לישון מוקדם, בעודה מביטה מבט אחרון באינויאשה. נראה הוא רגוע ושליו, אוזניו נחו, אבל אז לפתע קפצו אוזניו ועלו למעלה, מבטו השליו של אינויאשה הפך למבט..

J e i n

New member
המשך..

... רציני ומבוהל קמעה. קאגומה מיד חזרה להיות עירנית והשינה התרחקה ממנה. אינויאשה ריחרח באפו ואמר: "אני מריח דם אנושי". לאחר כמה שניות כולם שמעו רישרוש בין העלים, לא רחוק מהם. הם קפצו הצידה, שיפו לידי קאגומה ואינויאשה מלפניה. קאגומה חיבקה בפחד את שיפו. הרישרוש הלך וגבר, ואחר כמה שניות הוסטו הצידה עלי השיחים שהקיפו את המחסה, ומבין הצמחים יצא...

J e i n

New member
המשך..

... רציני ומבוהל קמעה. קאגומה מיד חזרה להיות עירנית והשינה התרחקה ממנה. אינויאשה ריחרח באפו ואמר: "אני מריח דם אנושי". לאחר כמה שניות כולם שמעו רישרוש בין העלים, לא רחוק מהם. הם קפצו הצידה, שיפו לידי קאגומה ואינויאשה מלפניה. קאגומה חיבקה בפחד את שיפו. הרישרוש הלך וגבר, ואחר כמה שניות הוסטו הצידה עלי השיחים שהקיפו את המחסה, ומבין הצמחים יצא...

HAN2005

New member
חחחחח+המשך

העיקר שרואים כאילו יש הרבה תגובות. מה שיצא מהשיחים היה נראה כמו נער, כל גופו היה חבול, ועיניו השמאלית הייתה חתוכה לגמרי. הוא ראה את אינויאשה והלך אליו בצליעה, ואז הוא נפל על חולצתו של אינויאשה ואמר, "הודעה מנארקו, מחר בלילה אחד מכם ימות". ואז האיש ירק חומר סגול ומת, אינויאשה הביט בכולם, מי הולך למות, איך נעצור אותו, הוא חשב.

blck angel1

New member
המשך!

שיפו צרח, אנחנו מתים מתים! אפילו הכלב לא יכול לשמור אלינו! אינויאשה נתן מכה הגונה על ראשו של שיפו ומיד צמחו שם 4 יבלות גדולות. הם לא שמו לב שבמהלך הויכוח מירוקו החל להזיע ולהסתחרר מבטו היה תקוע עמוק בידו ...

NOYMAN12

New member
../images/Emo26.gif המשך

כולם הביטו זה בזה בתימהון בלי לדעת מה יקרה ובעיקר מי ימות . לאחר זמן ה שנרגעו מהאירוע , גמרו לאכול , והלכו לישון . קגומה לא הצליחה להירדם בגלל המחשבה שמישהו ימות , ויאבד לה - הכוונה הייתה לזה שאם אינויאשה ילך ... חשבה גם אם היא תמות ומה ירגיש אינויאשה כאשר קגומה לא תיהיה יותר ... חשבה לעצמה שבטח אינויאשה יסביר את צערו בזה שמי כעת יאתר את רסיסי האבן ...

HAN2005

New member
המשך

קאגומה לא הייתה היחידה שערה, כמובן אינויאשה היה על הגג, ממתין דרוך לכל צליל ורחש בסביבה, שאנגו שמה את ראשה על ידיה המשולבות, והביטה במירוקו. קאגומה ידעה שמירוקו יחסר לשאנגו מאוד, אהבתם לא הייתה חשאית כמו שלה, אבל אז קאגומה נאנחה והבינה, זה בגלל שהיא בטוחה שגם הוא אוהב אותה. אבל שאנגו שמעה את האנחה..

אווה15

New member
חכו! תעצרו!

אני שונאת להיות הורסת שמחות אבל מה הבעיה? במקום לעשות פיק משותף לכל הפורום, שכל ילד שרוצה מודיע מראש וכותב פרק שלם... למה לכתוב רק כמה שורות? תפתחו שרשור שלם של ילדים שרוצים לכתוב, מי שהציע את הרעיון שיתחיל את הפרק הראשון (לא כמה שורות..לפחות עמוד, עמוד וחצי).. זה רעיון יפה, חבל שיתבזבז על שרשור נשכח...

אווה15

New member
פשוט תפתח שרשור בולט

שכולם ישימו לב אליו... תארגן רשימה מסודרת של ילדים שרוצים לכתוב פרקים לפיק.. כבר עשו את זה בפורום פאפיקים- פיק משותף לפורום.. תתחיל אתה את הפרק הראשון- עמוד, עמוד וחצי, כי אתה הוגה הרעיון והבא אחרייך שירשם ברשימה ימשיך וכן הלאה

HAN2005

New member
אוקיייי כולם להכנס

אני יכתוב את הפרק הראשון מי שיכתוב שהוא רוצה לכתוב אחרי יעשה את הפרק השני וכך ההמשך

NOYMAN12

New member
תעשה משהו יותר פשוט

הפרק הראשון מוכן - זה מה שכתבנו עד עכשיו תחבר הכל ותוסיף שהפרק יסתיים כמו שצריך .

למעלה