שאלה חשובה ודחופה

יותר מכך...

לתוהה שלום... אני עונה לך מאוחר כי לא איפשרו לי לענות (ולא בגלל שום סיבה אחרת) קודם כל... לא לכעוס ולהישמע ממורמר,כי אני באמת בא ומסוגל לעזור. (כן יש גם אנשים כאלה...) עכשיו לעניין המילים "תפסידו גם בתיק שלה" מגוחכות כי אמרתי במפורש "לא הפסדנו באף תיק שלקחנו". התיקים נבדקים לפני ביצוע תחשיב מקיף, לבירור אם יש בכלל עילה. והגברת הנחמדה שבצרות צרורות (לפי שיחת טלפון איתה) יכולה רק להרוויח מהעניין. אז נאחל לה רק טוב ... ולכולם שנה טובה (וגם לך)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלה חשובה ודחופה../images/Emo41.gif

כתוצאה מתיסבוכת של חובות שיעבדנו את הבית של אמא שלי לטובת הלוואות.הבית ממושכן ב-2 בנקים וכרגע בשל אי יכולת עמידה בתשלומים הגבוהים כ-4000 ש"ח לחודש הבית מועמד לעבור לכונס נכסים.עלי ציין שאני גרה בבית עם אימי אישה מבוגרת פנסיונרית ממש רוצים לזרוק אותנו לרחוב מה לעשות??? האם אחרי מכירת הבית החובות נימחקים כי אם הבית נימכר בפחות מהשווי שלו נישאר מספיק כסף מה עושים?<<? אני ממש חסרת אונים ולא ישנה בלילות בגלל זה יש לכם איזה שהיא עיצה בבקשה..

חסרים נתונים על גובה החוב

מספר התשלומים בהם פגרת שווי הבית סכום התשלומים החודשי רק אז ניתן יהא לבדוק אם שווה להכנס לפריסה מחודשת של הפיגורים בכל אופן ממליץ לך לבדוק זאת עם מומחה בנושא או יועץ למשכנתאות

פתרון מהיר ויעיל

שלום לך ... שמי גולן מגיע לך לשון בלילות, אני ממליץ לך לא לוותר לבנקים ולתת להם לא לישון בלילות! כי יש סיכוי שהחוב שלך איננו נכון, אני לא סתם אומר זאת,זה תחום העיסוק שלי. אני עובד בחברת "כספית-החזר כספי כחוק", חברה של כלכלנים העוזרת לאנשים בעלי חוב וב-95 אחוזים מהמקרים אנו מחזירים לאנשים כסף. אנו מלווים את בעלי החוב בבית המשפט ומתוך מאות תיקים לא הפסדנו אף פעם! בקיצור,תני למומחים(שבחלקם אף מייעצים לבנקים בנושאים שונים) לבדוק אם הבנק לא עושק אותך ואיך מטפלים בבעיה שלך. צלצל עוד היום אליי יועץ השיווק: 053-283311 ואני מבטיח לך שנעשה הכל הכדי לעזור לך. יום טוב, גולן

למעלה