שאלוןןןןןןןןןן

punk pig

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלוןןןןןןןןןן../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איזה מזל אתם? קוראים הורוסקופים? מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים? בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשמשעם לך? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? היית מעורב פעם בתאונה? צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? מפחדים מרעמים וברקים? מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? קופצים לתוך שלוליות? אוהבים קרמבו? אוהבים את הסימפסונים? בילית פעם בכלא? פשעת? רצחת? גנבת? הרמת יד על מישהו/י? אנסת? חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? השחטת? לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? לאיזה צבע? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? מתגעגע/ת לקיץ? מה עובר לכם עכשיו בראש? אוהבים להתחכם? המורים אוהבים אתכם? מאמין/ה בה'? למה? צמחוני/ת? אוהבים מוסיקה? אוהבים סרטים? אוהבים טלויזיה? מסנג'ר או איסיקיו? טלפון או פלאפון? מחשב או טלויזיה? שירים או סרטים? שוקולד מריר או לבן? כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? אבודים או נמלטים? זוג או פרט? בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שונאים כרגע מישהו? למה?

פאק.

איזה מזל אתם? תאומים קוראים הורוסקופים? כמעט ולא.. מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: ריידרס און דה סטורם [הדלתות] זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אממ פורקיופיין טרי לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? ט' כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? 9 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: טניס משקה מועדף: מים! טעם גלידה מועדף: שוקולד תפוז מה את/ה עושה כשמשעם לך? שאלונים ארוכים באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? 12 היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: כחול היום המועדף בשבוע: שישי כמובן מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? "הוא מת בתאונת דרכים" מה משמח אותך? דיסקים חדשים מה מעציב אותך? סאבלימינל מה מכעיס אותך? הממשלה מה מרגיע אותך? לנגן בפסנתר מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כן... עמותה שאוספת אוכל לעניים מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? גם לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? יוסי גולדשטיין [בנאדם מקסים שיצא מהסמים] ואביב גפן :) אוהב/ת את מדינת ישראל? לפעמים כמה פעמים היית בכותל? אממ 5? ובירושלים? הרבה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? 4 חודשים בערך עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? .. יש רשיון? לא על איזה טסט עברת?.. אוהבים לשחק? לפעמים איזה סוג משחקים? משחקים שאפשר לצחוק מהם שש בש או שחמט? אני לא יודעת שחמט.. כל פעם מלמדים אותי ואני שוכחת.. דמקה או שחמט?... עיר אהובה בעולם: ונציה עיר אהובה בארץ: .... ארץ שנואה בעולם: ............ אוהבים את החורף? מאוד מפחדים מרעמים וברקים? כבר לא P: מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם מה הכי כיף לעשות בגשם? להשיט סירות כאלה מנייר על הכביש! חח קופצים לתוך שלוליות? לא ממש אוהבים קרמבו? אכן! אוהבים את הסימפסונים? כן בילית פעם בכלא? לא... ממתי מבלים שם? פשעת? חחח רצחת? בטח! מי לא? P: גנבת? לא משהו רציני :) הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? חחחחח לא. חנית במקום שאסור? כן השתנת במקום ציבורי? לא XD השחטת? שולחן בבצפרר לא שילמת דו"ח? :| נסעת מהר מידי? אין לי רישיון צבעת פעם את השיער? לא.. עשיתי פסים כאלב.. לאיזה צבע? אני אצבע אותו לסגול יש פירסינג? לא איפה?- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? XD מינרלים וסוג קולה? בלעחס ותה? 2 סוכר בבקשה! מתגעגע/ת לקיץ? לא ממש מה עובר לכם עכשיו בראש? "איזה טימטום" אוהבים להתחכם? כן, אבללא יוצא ממש המורים אוהבים אתכם? כן P: מאמין/ה בה'? לא! למה? כי אלוהים זה תירוץ של אנשים טיפשים צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? זאת שאלה רטורית? אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? לא מסנג'ר או איסיקיו? שניהם טלפון או פלאפון? טלפון מחשב או טלויזיה? מחשב! שירים או סרטים? שירים כמובן שוקולד מריר או לבן? מריר! כריסטינה אגילרה או בריטני? לא אכפת לי 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? Oס 0 או 1? המכפלה שלהם היא 0 :-} אבודים או נמלטים? לא ראיתי אף אחד מהם זוג או פרט? ..... בליינד דייט או דאבל דייט?........................ לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? תמיד יש סיבה שונאים כרגע מישהו? תמיד למה? ככה

Hosh17

New member
ערב טוב יאוש ולילה טוב תקווה

איזה מזל אתם? אריה קוראים הורוסקופים? לא :D מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: יש כל כך הרבה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אני אתן מהארץ: אביב, אלג'יר, שלום חנוך, כנסיית השכל, חמי רודנר, מוניקה סקס ועוד לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? יא באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? לא עובדת כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 14 ו-11 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: שום דבר דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: שום דבר ספורט מועדף: כדורגל משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: שוקולד מה את/ה עושה כשמשעם לך? משתעממת באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? כשאני עייפה היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: כחול היום המועדף בשבוע: שני אולי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא עולה לי בראש מה משמח אותך? שום דבר מה מעציב אותך? שום דבר מה מכעיס אותך? שום דבר מה מרגיע אותך? שום דבר מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? תורמת כשיוצא מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לפעמים איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? יצחק רבין, אביב אוהב/ת את מדינת ישראל? לא כמה פעמים היית בכותל? 1 ובירושלים? לא זוכרת כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשצריך עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? לא איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: ניו יורק, לוס אנג'לס, פריז , חיפה, מיאמי עיר אהובה בארץ: חיפה , תל אביב וירושלים.. וגם אילת. ארץ שנואה בעולם: לאיודעת אוהבים את החורף? לאאא מפחדים מרעמים וברקים? זה יפה
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? שניהם מה הכי כיף לעשות בגשם? כלום חח קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? לא אוהבים את הסימפסונים? לא בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת? לא גנבת? כן הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? כן בטח שהייתי קטנה השחטת? כן לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע? יש פירסינג? לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? שיהיה משעמם בחיים? כן איזה סוג מים הכי טעים? מים מים וסוג קולה? איכס ותה? תיי רגיל מתגעגע/ת לקיץ? כן מה עובר לכם עכשיו בראש? *חייבת לקנות מחברות חדשות* אוהבים להתחכם? לא המורים אוהבים אתכם?כן מאמין/ה בה'? לא למה? ככה צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? מאוד אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? בעיקר ערוץ 24,שמונה, נשיונל ג'אוגרפיק, אמ טי וי וכל אלה מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? טלפון מחשב או טלויזיה? שניהם ברמה סבירה שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? אני מעדיפה את השירים של כרטסינה בזמן האחרון, אבל אף אחת מהן לא מדברת אלי כל כך 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל פלאן 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? לא מכירה זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? מזה? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות. אחרת זה מתסכל שונאים כרגע מישהו? בערך למה? בגלל סיבות שלא קשורות אליכם

ילדה 4

New member
../images/Emo112.gif

איזה מזל אתם? תאומים קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב:נראה לי Dont speak זמר/ זמרת/ להקה אהובה:אביב גפן לומדים?כן בבי"ס?כן איזה כתה?י"ב באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים?מלצרות כמה אחים יש לכם?3 בני כמה?31,29 ו23 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:לא דרסתי את הכלב של השכנים דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:ייסורי מצפון לכמה אנשים ספורט מועדף:מחניים משקה מועדף:מיץ תפוזים! טעם גלידה מועדף: סורבה משהו.. מה את/ה עושה כשמשעם לך?בימים אלה לומדת מתמטיקה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?10 היית מעורב פעם בתאונה?כן צבע אהוב: היום המועדף בשבוע:שבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?עמותת כפר ורבורג מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים?לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?אחותי אוהב/ת את מדינת ישראל?לפעמים כמה פעמים היית בכותל?פעמיים שלוש ובירושלים?המון כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?יוצא פעם בכמה חודשים עישנת פעם סמים?לא איזה סוג? יש רשיון?כן על איזה טסט עברת?אני? ראשון...... אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים?קוקו עם אחיין שלי=] שש בש או שחמט?ששבש דמקה או שחמט?דמקה עיר אהובה בעולם:לא הייתי במספיק עיר אהובה בארץ:תל אביב ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף?כן מפחדים מרעמים וברקים?מברקים מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?ברק מה הכי כיף לעשות בגשם?לנעול מגפיים ולקפץ בשלוליות קופצים לתוך שלוליות?כן אוהבים קרמבו?כן אוהבים את הסימפסונים?כן בילית פעם בכלא?לא פשעת?כן רצחת?לא גנבת?כן הרמת יד על מישהו/י?כן אנסת?לא חנית במקום שאסור?כן השתנת במקום ציבורי?כן השחטת?לא לא שילמת דו"ח?כן נסעת מהר מידי?כן צבעת פעם את השיער?מזמן... לאיזה צבע?לא מוגדר יש פירסינג?לא איפה?לא מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים?לא איזה סוג מים הכי טעים?מיץ תפוזים וסוג קולה?לא שותה ותה?צמחים מתגעגע/ת לקיץ?קצת מה עובר לכם עכשיו בראש? אוהבים להתחכם?לפעמים המורים אוהבים אתכם?חלקם מאמין/ה בה'?לא למה?כי ככה אני צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?כן אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?ככה מסנג'ר או איסיקיו?אייסיקיו טלפון או פלאפון?טלפון מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?לא ולא 50 סנט או אמינם?פיכס לינקין פארק או סימפל פלאן?כנל 0 או 1?4 אבודים או נמלטים?נמלטים זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?כרגע דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?התרגשות שונאים כרגע מישהו?לא למה?כי ככה עדיף.

...

איזה מזל אתם? גדי.. קוראים הורוסקופים? למדי פעם. מאמינים באסטרולוגיה? כן. שיר אהוב: יש הרבה. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אביב. לומדים? כן. בבי"ס? כן. איזה כתה? י'. באוניברסיטה? - איזה מקצוע? - במה עובדים? כלום. כמה אחים יש לכם? 1 וכלבה. בני כמה? 14 ו5. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לא זכור לי משהו כזה. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: המון. ספורט מועדף: כדורסל. משקה מועדף: דיאט קולה ונסטי אפרסק. טעם גלידה מועדף: ממ.. תות? מה את/ה עושה כשמשעם לך? אני כבר לא זוכרת מזה שעמום. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? כשאני עייפה... היית מעורב פעם בתאונה? כן. צבע אהוב: שחור ותכלת. היום המועדף בשבוע: שלישי. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא יודעת.. מה משמח אותך? הופעות, מוזיקה, חברים טובים... מה מעציב אותך? הופעות, מוזיקה, חברים טובים... מה מכעיס אותך? חברים, ומאחרים. מה מרגיע אותך? מוזיקה ונרות. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא... מעשן/ת? כן. שותה משקאות חריפים? כן. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? ואוו לא יודעת, המון. אוהב/ת את מדינת ישראל? אין לי רגשות אליה. כמה פעמים היית בכותל? 1. ובירושלים? 5-6. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? שבועיים. עישנת פעם סמים? ... איזה סוג? ... יש רשיון? לא. על איזה טסט עברת? - אוהבים לשחק? חח לשחק מה? איזה סוג משחקים? - שש בש או שחמט? שש בש. דמקה או שחמט? דמקה. עיר אהובה בעולם: לא יודעת... עיר אהובה בארץ: ת"א. ארץ שנואה בעולם: איי דונט קנואו. אוהבים את החורף? לא. מפחדים מרעמים וברקים? לא. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? אם כבר אז הרעם. מה הכי כיף לעשות בגשם? חימום, שתיה חמה וסיגריה. קופצים לתוך שלוליות? לא. קופצת מעליהן. אוהבים קרמבו? בערך. אוהבים את הסימפסונים? לא.. בילית פעם בכלא? ממ לא בתור אסירה. פשעת? נגיד.. רצחת? לא. גנבת? כן. הרמת יד על מישהו/י? חח כן. אנסת? לא. חנית במקום שאסור? - השתנת במקום ציבורי? לא.. השחטת? קצת. לא שילמת דו"ח? - נסעת מהר מידי? - צבעת פעם את השיער? כן. לאיזה צבע? שחור סיני, אדום. יש פירסינג? נזם נחשב?.. איפה? .. מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא. משעמם בחיים? לא. איזה סוג מים הכי טעים? אפרסק! וסוג קולה? דיאט קוקה קולה. ותה? לא משנה. מתגעגע/ת לקיץ? מאוד. מה עובר לכם עכשיו בראש? חח ראיתי ים. אוהבים להתחכם? כן. המורים אוהבים אתכם? נגיד. מאמין/ה בה'? לא. למה? נוותר על הסברים. צמחוני/ת? לא. חס וחלילה. אוהבים מוסיקה? מאוד. אוהבים סרטים? מאוד. אוהבים טלויזיה? לא ממש. מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר. טלפון או פלאפון? פלאפון. מחשב או טלויזיה? מחשב. שירים או סרטים? שירים. שוקולד מריר או לבן? לא אוהבת שוקולד. כריסטינה אגילרה או בריטני? חח לא יודעת. 50 סנט או אמינם? כנ"ל. לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק. 0 או 1? 0. אבודים או נמלטים? לא רואה. זוג או פרט? זוג. בליינד דייט או דאבל דייט? תלוי. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שניהם? שונאים כרגע מישהו? כן. למה? אני שונאת אנשים שנעלמים, שמזלזלים ושחושבים שהם יותר טובים.

עדן גפן

New member
עונה../images/Emo41.gif../images/Emo190.gif|פיס|

איזה מזל אתם?מאזניים קוראים הורוסקופים?בקטנות מאמינים באסטרולוגיה?רק שיש משהו טוב. חחח סתם. לא יודעת. שיר אהוב: הרבה.. כרגע? נגיד ש..: 1. Leonard Cohen- dance me to the end of love 2. David Bowie- Rock'n'Roll suicide זמר/ זמרת/ להקה אהובה: זמר- אביב, להקה- בלאקפילד, ביטלס, יו2, אאוזיס, בון ג'ובי וגרין דיי ועוד כמה.. זמרת- אממ.. נינט.. לומדים? כן בבי"ס?כן איזה כתה?י' באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם?2 בני כמה?אחת שלושה חודשים ואחת בת 4.. דבר שעשיתם ואתם גאים בו:לא יודעת דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: השתתפתי בתחרות בבית ספר וזכיתי רק מקום 4..=\ ספורט מועדף: לקפוץ על חבל! לשחק חיי שרה! אמממ.. זהו משקה מועדף: דיאט קוקה קולה לימון! טעם גלידה מועדף: שוקולד, נוגט. מה את/ה עושה כשמשעם לך? אממ.. לא יודעת באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? מתי שאני עייפה.. היית מעורב פעם בתאונה? לא. צבע אהוב:שחור-אדום. היום המועדף בשבוע: שישי, כי אני יודעת שהיום יש חופש וגם מחר! יאיי! מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? כשנולדתי.. וכשלא זכיתי בתחרות.. מה משמח אותך?אממ לא יודעת. מה מעציב אותך? כמעט כל דבר מה מכעיס אותך? לא יודעת מה מרגיע אותך?מוזיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? אממ.. משתדלת.. מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים? בקטנה איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אביב נראה לי.. ואת עצמי.. שאני מצליחה להתמודד עם כל החרא שיש מסביבי ואני כולה בת 15.. אוהב/ת את מדינת ישראל? מחבבת כמה פעמים היית בכותל? פעם אחת בכיתה ג' נראה לי ובירושלים? אממ פעמיים.. בכיתה ג' ושנה שעברה אהה.. ויש מצב שעוד כמה פעמים.. כי כשהייתי בת 5 לאמא שלי היה חבר שגר בירושלים.. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?כשאני חולה, די הרבה עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון?לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? כן! איזה סוג משחקים? משחקים כאלה שמשחקים בתנועות נוער! "שיאה" זה משחק שולט. שש בש או שחמט? לא יודעת לא זה ולא זה. דמקה או שחמט? כנ"ל עיר אהובה בעולם: הרשי! [שמנה שכמותי] עיר אהובה בארץ: דימונה..
ארץ שנואה בעולם: אין כזו אוהבים את החורף? מאוד
מפחדים מרעמים וברקים? לא.. זה מקסים לשמוע את זה! מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? לעשות טיולי גשם! קופצים לתוך שלוליות? כן..!:]]] אוהבים קרמבו? ברור. אוהבים את הסימפסונים? לא בילית פעם בכלא?לא פשעת?לא! רצחת?לא! גנבת?לא! הרמת יד על מישהו/י? לא.. אנסת? לא! חנית במקום שאסור? לא.. השתנת במקום ציבורי? לא!
השחטת? לא.. לא שילמת דו"ח?אה? נסעת מהר מידי?אה? צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? חום- אדום.. אבל זה היה בערך בכיתה ד'.. עכשיו השיער שלי טבעי.. יש פירסינג? לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא, מגדירה את עצמי כבנאדם. משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? אקווה נובה וסוג קולה? קוקה קולה דיאט לימון!!!!
ותה? אה? רגיל.. תיון[?] סוכר ומים.. [אם בא לכם להוסיף לי נענע או לימון אז פאנן..] מתגעגע/ת לקיץ? ממש לא מה עובר לכם עכשיו בראש? אול אבאוט לובינג יווווווו.. [אני שומעת עכשיו בון ג'ובי] אוהבים להתחכם? לא המורים אוהבים אתכם? ממש לא מאמין/ה בה'? למה? צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה? בוודאי. אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? רק האוס
[ו"בטיפול", כשיהיה..] מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר.. טלפון או פלאפון? טלפון מחשב או טלויזיה? אם יש האוס, אז טלוויזיה, ברור.. שירים או סרטים? שירים! שוקולד מריר או לבן?מריר כריסטינה אגילרה או בריטני?----- 50 סנט או אמינם?------- לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל פלאן 0 או 1? אה? אבודים או נמלטים? לא יודעת זוג או פרט? זוג. סתם. מה זה משנה? בליינד דייט או דאבל דייט? לא זה ולא זה נראה לי לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? פשוט לבכות שונאים כרגע מישהו? לא למה?

S h A b i T

New member
הופה!

איזה מזל אתם? טלה. קוראים הורוסקופים? אתמול הוכרחתי לעשות את זה. :p מאמינים באסטרולוגיה? כשנוח לי. שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אין משהו ספציפי, תלוי במצב רוח באותו רגע. לומדים? אם אפשר לקרוא לזה ללמוד.. בבי"ס? בזמן שאני שם. איזה כתה? יב'. באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כבר חודשיים בערך לא עבדתי. כמה אחים יש לכם? 3. בני כמה? 20, 5 ו3. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: מבחן מסכם בפסיכולוגיה. :) דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: הרחבתי פסיכו'. ספורט מועדף: שינה. משקה מועדף: נסטי דיאט. החיים. טעם גלידה מועדף: איכ. מה את/ה עושה כשמשעם לך? שאלונים? חה. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12 וחצי-1. היית מעורב פעם בתאונה? חס וחלילה. צבע אהוב: כחול. היום המועדף בשבוע: חמישי. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?נראלי שגיליתי שאמא שלי בהריון. מה משמח אותך? יוני. מה מעציב אותך? כאבי בטן. מה מכעיס אותך? ביצפר. מה מרגיע אותך? קפה. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא. מעשן/ת? כה. שותה משקאות חריפים? כן. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? זה לא יגמר. אוהב/ת את מדינת ישראל? ודאי. כמה פעמים היית בכותל? 4-5? ובירושלים? הרבה.. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? חודש ככה? עישנת פעם סמים? כן. איזה סוג?ח'ום יש רשיון? ודאי :) על איזה טסט עברת? ראשון. אוהבים לשחק? כן. איזה סוג משחקים? שיטהד!! שש בש או שחמט? שכחתי איך משחקים את שניהם. :/ דמקה או שחמט? אני מניחה שדמקה. עיר אהובה בעולם: באר טוביה:) עיר אהובה בארץ: כנ"ל ארץ שנואה בעולם: פולין. אוהבים את החורף? כן. מפחדים מרעמים וברקים? לא. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? ברק. מה הכי כיף לעשות בגשם? לישון. קופצים לתוך שלוליות? לא. אוהבים קרמבו? כן. ולא אכלתי שנים. אוהבים את הסימפסונים? לא. בילית פעם בכלא? לא. פשעת? לא משו רציני. רצחת? בטח. גנבת? לא משו רציני. הרמת יד על מישהו/י? כן. :) אנסת? חח.. חנית במקום שאסור? לא. השתנת במקום ציבורי? ברור. :) השחטת? את השולחנות בביצפר, נו מה לעשות. לא שילמת דו"ח? בינתיים עוד לא קיבלתי, במזל גדול. נסעת מהר מידי? יותר מדי. :/ צבעת פעם את השיער? רק חלק ממנו. לאיזה צבע? כחול. יש פירסינג? כן. איפה? באף, וכמה שהינדסתי באוזן. מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא. משעמם בחיים? לא ממש. איזה סוג מים הכי טעים? עין גדי. וסוג קולה? דיאט קוקה קולה. ותה? לימון. מתגעגע/ת לקיץ? לא. מה עובר לכם עכשיו בראש? שאני חייבת להתארגן. אוהבים להתחכם? כן. המורים אוהבים אתכם? חלקם. מאמין/ה בה'? כן. למה? כי ככה זה. צמחוני/ת? כן. אוהבים מוסיקה? כן. אוהבים סרטים?לא. אוהבים טלויזיה? רק בשביל לנוון את המוח ולהכין אותו לשינה. מסנג'ר או איסיקיו? אייסיקיו. טלפון או פלאפון? ?!!? מחשב או טלויזיה? מחשב? שירים או סרטים? שירים. שוקולד מריר או לבן? לבן. כריסטינה אגילרה או בריטני? טוב מספיק ודי. 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? אבודים או נמלטים? זוג או פרט? בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שונאים כרגע מישהו? למה?

CryForTheMoon

New member
שאלון זה כייף [:

איזה מזל אתם?
שור. קוראים הורוסקופים?
כן. מאמינים באסטרולוגיה?
כן. שיר אהוב:
משתנה כל הזמן. זמר/ זמרת/ להקה אהובה:
בוא נאמר אביב גפן. לומדים?
כן, בכיף. בבי"ס?
כן. איזה כתה?
יב'. באוניברסיטה?
לא. איזה מקצוע?
לא. במה עובדים?
בבית חלומותי בפינת יצירה [: כמה אחים יש לכם?
2. בני כמה?
אחות בת 5, אח בן 16. דבר שעשיתם ואתם גאים בו:
עזרתי להרבה חתולים וכלבים משוטטים למצוא בית.
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:
לא זכור לי משהו. ספורט מועדף:
שום ספורט. משקה מועדף:
קפה. טעם גלידה מועדף:
שוקו. מה את/ה עושה כשמשעם לך?
במחשב. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?
סביבות 12. היית מעורב פעם בתאונה?
לא, ותודה. צבע אהוב:
שחור. היום המועדף בשבוע:
שישי אולי. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?
לא זוכרת. מה משמח אותך?
להרגיש שאני תורמת ועוזרת. מה מעציב אותך?
לראות בעלי חיים נטושים. מה מכעיס אותך?
אנשים שלא מעקרים\מסרים את החיות שלהם. מה מרגיע אותך?
חבר שלי, סיגריה. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?
לא בעמותה ספציפית, אבל משמשת כבית אומן (בלי שום מטרה של הכנסות). מעשן/ת?
כן, בצער. שותה משקאות חריפים?
כן, בכייף. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?
הפסיכולוגית שלי לשעבר. אוהב/ת את מדינת ישראל?
לרב לא. כמה פעמים היית בכותל?
פעם אחת. ואין לי בעיה עם זה. ובירושלים?
פעמים ספורות בלבד. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?
לא הרבה. עישנת פעם סמים?
לא. איזה סוג?
שום סוג. יש רשיון?
ברוך השם, אתמול נגמר המלווה. על איזה טסט עברת?
שני. אישה. אוהבים לשחק?
לשחק? במה? איזה סוג משחקים?
אני אוהבת...אמת או חובה. שש בש או שחמט?
לא יודעת. דמקה או שחמט?
לא יודעת! עיר אהובה בעולם:
לא יודעת- לא יצא לי כל כך להסתובב בעולם... עיר אהובה בארץ:
לא אוהבת ערים בכלל!! ארץ שנואה בעולם:
צרפת. אוהבים את החורף?
מאוד מאוד! מפחדים מרעמים וברקים?
לא. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?
הרעם. מה הכי כיף לעשות בגשם?
לשכב במיטה, מתחת לפוך עם רפי. קופצים לתוך שלוליות?
לא. אוהבים קרמבו?
כמובן. אוהבים את הסימפסונים?
לא. בילית פעם בכלא?
לא. פשעת?
לא. רצחת?
לא. גנבת?
כן :( הרמת יד על מישהו/י?
אף פעם לא. אנסת?
לא. חנית במקום שאסור?
לא. השתנת במקום ציבורי?
לא! איכס. השחטת?
לא. לא שילמת דו"ח?
לא. נסעת מהר מידי?
מהר מדיי? אני נוסעת כמו צב! צבעת פעם את השיער?
כן, הרבה. לאיזה צבע?
אדום, שחור. יש פירסינג?
כע. איפה?
שם ושם. לובים, הליקסים, ספטום, מדוזה, נזמים, לשון, טבור.... מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?
לא. משעמם בחיים?
כרגע לא. איזה סוג מים הכי טעים?
בטוח שלא המים של הקיבוץ. וסוג קולה?
לא אוהבת קולה. ותה?
איכס תה. מתגעגע/ת לקיץ?
ממש לא. מה עובר לכם עכשיו בראש?
צריכה להכין כמה עבודות... אוהבים להתחכם?
ממש לא, ושונאת מתחכמים. המורים אוהבים אתכם?
מאוד :) מאמין/ה בה'?
לא. למה?
כי ככה גדלתי. צמחוני/ת?
לא. אוהבים מוסיקה?
מאוד. אוהבים סרטים?
מאוד לא. אוהבים טלויזיה?
לרב תוכניות על בעלי חיים. מסנג'ר או איסיקיו?
איסיקיו! טלפון או פלאפון?
טלפון. פלאפון זה הרבה כסף. מחשב או טלויזיה?
מחשב. שירים או סרטים?
שירים. שוקולד מריר או לבן?
לבן. כריסטינה אגילרה או בריטני?
לא ולא? 50 סנט או אמינם?
אמינם כי הוא לבן. לינקין פארק או סימפל פלאן?
לינקין פארק כי פעם שמעתי אותם. 0 או 1?
0. אבודים או נמלטים?
נמלטים כי יש שם מישהו כוסון עם קעקועים [: זוג או פרט?
זוג. בליינד דייט או דאבל דייט?
לא. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?
מהתרגשות :) שונאים כרגע מישהו?
לא ממש. למה?
כי אני מאוהבת. מנצלת בהזדמנות זו את הבמה, לפרסם גורת כלבים קטנטנה שנמצאת אצלי ומחפשת בית חם !!!! אם מישהו מעוניין בפרטים נוספים- לפנות אליי במסרים בקשה.

skelor

New member
ווווואייייייייייי D:

איזה כלבבבבב חמודדדדדד =] (כלב נכון?) בן כמה הוא ?
דומה קצת לשלי כשהוא היה קטן.

אני=)

איזה מזל אתם?דגים קוראים הורוסקופים?לפעמים.. מאמינים באסטרולוגיה?בערך.. שיר אהוב:יש הרבה מדי זמר/ זמרת/ להקה אהובה:אביב גפן לומדים?כן בבי"ס?כן איזה כתה?י"א באוניברסיטה?לא איזה מקצוע?.. במה עובדים?לא כרגע כמה אחים יש לכם?3 בני כמה?25,23,19 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:לא יודעת.. לעזור כשצריך לאנשים.. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:לא זוכרת אבל בטוח יש הרבה ספורט מועדף: משקה מועדף:נסטי, ספרייט יש הרבה טעם גלידה מועדף:עוגיות שוקולד:) מה את/ה עושה כשמשעם לך?סתם נמצת במחשב באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?12 בערך.. היית מעורב פעם בתאונה?לא צבע אהוב:תכלת היום המועדף בשבוע:שישי:) מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך?להיות עם חברים לצאת ללכת לים ללכת להופעות מה מעציב אותך?. מה מכעיס אותך?.. מה מרגיע אותך?ללכת לים ללכת להופעות לנוח הרבה דברים.. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא.. מעשן/ת?לא.. שותה משקאות חריפים?לדי פעם איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?אביב ועוד הרבה אוהב/ת את מדינת ישראל?כן! כמה פעמים היית בכותל?לא זוכרת הרבה ובירושלים?גם הרבה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?כשאני חולה פעם בחצי שנה בערך פעם בשנה תלוי.. עישנת פעם סמים?לא איזה סוג?.. יש רשיון?לא אבל בקרוב אני מקווה! :) על איזה טסט עברת?.. אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים? באבלס! חחח ועוד כל מני.. שש בש או שחמט? לא זה ולא זה דמקה או שחמט? לא זה ולא זה עיר אהובה בעולם: לונדון איה נאפה יש הרבה! עיר אהובה בארץ:אילת, רמת גן, ת"א... עיר שנואה בעולם?לא יודעת.. עזה וכל מני.. חחח אוהבים את החורף?לפעמים בהתחלה מפחדים מרעמים וברקים?לא כל כך.. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?רעם מה הכי כיף לעשות בגשם?לרוץ בלי מטרייה :) קופצים לתוך שלוליות?לפעמים.. אוהבים קרמבו?כן! אוהבים את הסימפסונים?.. בילית פעם בכלא?לא פשעת?לא רצחת?לא גנבת?לא הרמת יד על מישהו/י?כן חחח אנסת?לא! חנית במקום שאסור?.. השתנת במקום ציבורי?בטוח כשהייתי קטנה.. השחטת?לא לא שילמת דו"ח?.. נסעת מהר מידי?.. צבעת פעם את השיער?לא לאיזה צבע?.. יש פירסינג?לא איפה?.. מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא.. משעמם בחיים?מאוד איזה סוג מים הכי טעים?תמי 4 וסוג קולה?לא שותה.. ותה?רגיל מתגעגע/ת לקיץ?מאוד
מה עובר לכם עכשיו בראש?כשאני רוצה כבר קיץץץץ אוהבים להתחכם?לפעמים לא יודעת.. המורים אוהבים אתכם?כן מאמין/ה בה'?בטח למה?כי ככה אני מאמינה כל אחד יאמין במה שירצה צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?מאוד!!
אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?כן מסנג'ר או איסיקיו?אייסיקיו טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה?מחשב! שירים או סרטים?שירים! שוקולד מריר או לבן?ברור שלבן! כריסטינה אגילרה או בריטני?אף אחת.. 50 סנט או אמינם?אף אחד.. לינקין פארק או סימפל פלאן?אף אחד.. 0 או 1?1 אבודים או נמלטים?.. זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?.. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?מהתרגשות!=] שונאים כרגע מישהו?אממ לא יודעת.. למה?

תגידו,

מי מחר בזאפה? איזה מזל אתם? מאזניים. קוראים הורוסקופים? כן מאמינים באסטרולוגיה? אולי לפעמים, אבל בסה"כ זה סתם בולשיט אחד גדול. שיר אהוב: הממ...Metallica- unforgiven זמר/ זמרת/ להקה אהובה: Pearl jam לומדים? אכן. בבי"ס? נכון. איזה כתה? י"ב באוניברסיטה? עוד כמה שנים טובות איזה מקצוע? לא יודעת, אני משנה דעה כל שני וחמישי, בטח רפואה או משהו במה עובדים? לא עובדים,יש בעיה? כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 27 ו-28 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: נולדתי. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: גזרתי לעצמי את הפוני [?] ספורט מועדף: כדורגל משקה מועדף: נס קפה טעם גלידה מועדף: וניל עוגיות מה את/ה עושה כשמשעם לך? מתמזגת עם השיעמום[?] באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 23:00, אני הכי דובי שיש. היית מעורב פעם בתאונה? לא. [טפו טפו טפו] צבע אהוב: שחור היום המועדף בשבוע: שבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? כשאריאל מהשיר שלנו היה חי מה משמח אותך? אנשים טובים מה מעציב אותך? אנשים זבל מה מכעיס אותך? אי צדק, כפיות טובה, צביעות. מה מרגיע אותך? ים, נס קפה טוב, שיר שאני אוהבת מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מד"א מעשן/ת? יאק. שותה משקאות חריפים? אולי. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? שאלה מורכבת מדי. בעיקרון, מבחינתי הראויים להערכה הם אנשים אמיצים, קונפורמיסטים, שעשו שינוי לטובה בעולם המגעיל הזה. אוהב/ת את מדינת ישראל? מתה עליה. כמה פעמים היית בכותל? 3 ובירושלים? וואו, יותר מדי. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? אתם לא רציניים. עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אני אעבור את הראשון. אוהבים לשחק? אה הא איזה סוג משחקים? אתם לא באמת רוצים לדעת :p שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? שחמט עיר אהובה בעולם: ניו יורק עיר אהובה בארץ: תל אביב ארץ שנואה בעולם: גרמניה. אוהבים את החורף? ברגעים מסוימים מפחדים מרעמים וברקים? נההה מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מי יוצא יותר מפגר? העונה או השואל? מה הכי כיף לעשות בגשם? להתנשק קופצים לתוך שלוליות? אני יותר בכיוון של לקפוץ בין השלוליות. אוהבים קרמבו? בהחלט :] אוהבים את הסימפסונים? צהובים לי מדי. בילית פעם בכלא? "בילית"? חח לא פשעת? אולי רצחת? העובדה שאני אוכלת בשר מרמזת על משהו? גנבת? הממ לגנוב למשה את המחק בכיתה א' זה נחשב? הרמת יד על מישהו/י? כן, אבל גם הורדתי אותה שניה אחרי. אנסת? לא. אני אולי שרוטה במקצת, אבל עדיין לא הגעתי לדרגה של חולת נפש. חנית במקום שאסור? לא, אבל אני בטוח אעשה את זה בעתיד :] השתנת במקום ציבורי? הממ יער בפולין נחשב? השחטת? oh yeah לא שילמת דו"ח? נקסט נסעת מהר מידי? נקסט צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? שחור יש פירסינג? היה איפה? באף מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? שונאת הגדרות. ולא משעמם בחיים? ממש לא. איזה סוג מים הכי טעים? סוג מים? זה מים!! אין להם טעם! וסוג קולה? קוקה-קולה לשלטון ותה? אפרסק. מתגעגע/ת לקיץ? קשה להתגעגע אליו בארץ, כל הזמן חם פה. מה עובר לכם עכשיו בראש? "לכם"? יש פה עוד מישהו שאנ'לא רואה? הממ שבא לי משהו טעים אוהבים להתחכם? נכון המורים אוהבים אתכם? זה תלוי באם אני אוהבת אותם. מאמין/ה בה'? כן למה? לא שואלים למה. צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? חיה בגלל מוסיקה אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? הממ התלבטות קשה. אני אלך על שניהם טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבן [מה השאלה בכלל?] כריסטינה אגילרה או בריטני? מה, מי יותר פרחה? 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? הממ לינקין פארק, שיהיה 0 או 1? 1. תמיד מספר 1:] אבודים או נמלטים? נמלטים זוג או פרט? תלוי. במצבים מסוימים האחד עולה בחשיבותו על האחר בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? לא לבכות בכלל נשמע לי יותר נחמד שונאים כרגע מישהו? נההה למה? כי אני בנאדם יותר מדי טוב[?]

hagzi

New member
זה התחיל כשהפסקנו לחלום../images/Emo29.gif

עשיתי את השאלון הזה בפורומוניקה איזה מזל אתם? בתולה קוראים הורוסקופים? מדי פעם מאמינים באסטרולוגיה? אם התחזית טובה שיר אהוב: אין ספיציפי זמר/ זמרת/ להקה אהובה: מוניקה סקס, קורין אלאל, שלום חנוך, אביב גפן, אוף נו יש הרבה לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? י"א באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? הרבה מקצועות, יותר מדי במה עובדים? לא עובדת, הצופים והבית ספר תופסים לי את החיים כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 13, 9 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: נו לא עולה לי עכשיו דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ראה שאלה קודמת ספורט מועדף: שינה משקה מועדף: אלכוהול- וודקה תפוזים, רגיל- מים טעם גלידה מועדף: שוקו מה את/ה עושה כשמשעם לך? שומעת מוזיקה, קוראת, ישנה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 11-12 היית מעורב פעם בתאונה? כן צבע אהוב: כחול, אפור, שחור היום המועדף בשבוע: שני מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא זוכרת מה משמח אותך? אנשים טובים מה מעציב אותך? לא יודעת מה מכעיס אותך? אנשים טיפשים מה מרגיע אותך? מוזיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כן: קשישים, בע"ח, אקי"ם, הכפר הירוק, האגודה למלחמה בסרטן, ועד השכונה... מספיק? כי יש עוד מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? יש כמה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן בדר"כ כמה פעמים היית בכותל? פעם אחת ובירושלים? פעם בשבוע לפחות כמעט כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? לא יודעת עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? לא
על איזה טסט עברת? נו די כבר אוהבים לשחק? לפעמים איזה סוג משחקים? משחקי מחשבה והגיון בעיקר שש בש או שחמט? לא יודעת את שניהם דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: רומא עיר אהובה בארץ: תל אביב ארץ שנואה בעולם: לא יודעת, העולם גדול ואני קטנה אוהבים את החורף? כן
מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הברק מה הכי כיף לעשות בגשם? ללכת בלי מטריה קופצים לתוך שלוליות? רק עם נעליים מתאימות אוהבים קרמבו? כן אוהבים את הסימפסונים? חחחח איזו שאלה לא קשורה לחיים בילית פעם בכלא? לא
פשעת? לא רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? שירותים ציבוריים השחטת? שולחנות של בית ספר לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער? כן פעם אחת חימצנתי קצוות לאיזה צבע? נו שוב פעם? יש פירסינג? לא איפה?
מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? אני לא, החברה כן משעמם בחיים? אחושרמוטה איזה סוג מים הכי טעים? אקווהנובה וסוג קולה? איכס ותה? איכס מתגעגע/ת לקיץ? לא
מה עובר לכם עכשיו בראש? קר לי אוהבים להתחכם? זה יוצא לי טבעי המורים אוהבים אתכם? לפעמים מאמין/ה בה'? לא למה? כי הוא לא קיים צמחוני/ת? כן אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? לפעמים מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? מה זה חשוב? בשניהם אפשר לדבר מחשב או טלויזיה? same shit שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה בגלל הקול, אבל בעיקרון same shit 50 סנט או אמינם?
לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל פלאן 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? אבודים זוג או פרט? פרט בליינד דייט או דאבל דייט? מה זה חשוב? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? גם וגם שונאים כרגע מישהו? כן למה? כי הם אנשים לא טובים

tabac

New member
עונה

איזה מזל אתם?שור קוראים הורוסקופים?אהה לרוב לא מאמינים באסטרולוגיה?לא ממש שיר אהוב:שאלה מעצבנתת אין לי ממש מושג זמר/ זמרת/ להקה אהובה:גם המוןן אני אתן כמה דייויד בואי, אביב גפן, קינג קרימסון ועוד לומדים?כן בבי"ס?כן איזה כתה?י באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם?2 בני כמה?16 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:לא יודע דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:לא יודע ספורט מועדף:ריצה משקה מועדף:שוקו יטבתה טעם גלידה מועדף:לא אוהב גלידה מה את/ה עושה כשמשעם לך?אהה שומע מוזיקה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?1 היית מעורב פעם בתאונה?כן צבע אהוב:כחול או שחור היום המועדף בשבוע:חמישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?שאמרו לי שילד מהכיתה שלי מת..ואז התברר שהיתה תעווט מה משמח אותך?לשמוע מוזיקה מה מעציב אותך?לשמוע מוזיקה מה מכעיס אותך?מורים מה מרגיע אותך?רטלין מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?כן בנוער בעובד והלומר מעשן/ת?לפעמים שותה משקאות חריפים?כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?אחד החברים שלי אוהב/ת את מדינת ישראל?אהה לא ממש כמה פעמים היית בכותל?1 ובירושלים?3 כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?אהה לא יודע עישנת פעם סמים?עדיין לא אבל רוצה איזה סוג? יש רשיון?לומד על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים?ארץ עיר שש בש או שחמט?שש בש דמקה או שחמט?שחמט עיר אהובה בעולם:לונדון או טורנטו עיר אהובה בארץ:תל אביב ארץ שנואה בעולם:טוריקה אוהבים את החורף?לא מפחדים מרעמים וברקים?רק כשלבד מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?רעם הברק יפה מה הכי כיף לעשות בגשם?לרוץ קופצים לתוך שלוליות?כןןןןןןןן אוהבים קרמבו?אהה ללא ממש אוהבים את הסימפסונים?בטחח בילית פעם בכלא?לא פשעת?עשיתי גרפיטי רצחת?לא גנבת?כן הרמת יד על מישהו/י?כן אנסת?לא!!!!!!! חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? השחטת?כן לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער?כןן לאיזה צבע?אדום וכחול יש פירסינג?לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?אהה אולי אחרים שלא מאיפה שאני היו אומרים כך משעמם בחיים?דיי איזה סוג מים הכי טעים?נביעות או אקווה נובה וסוג קולה?קוקה ותה?צמחים מהגינה מתגעגע/ת לקיץ?כןןןןןןןןןןן מה עובר לכם עכשיו בראש?פאקק איזה יופי של דיסק אוהבים להתחכם?אהה כן המורים אוהבים אתכם?כן למרות שאין עושה בעיות מאמין/ה בה'?לא למה?כי הוא זבל צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?בטחחח אוהבים סרטים?אה רק טויבם אוהבים טלויזיה?לא ממש מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?מריר כריסטינה אגילרה או בריטני?ברטיני ניראת טוב יותר אני חושב 50 סנט או אמינם?אמינם כי הוא נירא כמו נאצי לינקין פארק או סימפל פלאן?זה או חרא אחד או חרא שני 0 או 1?0 אבודים או נמלטים?נמלטים זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?אנא ארףף לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?כןן שונאים כרגע מישהו?לא למה?ככה

מעכבת

New member
../images/Emo215.gif

איזה מזל אתם? מאזניים קוראים הורוסקופים? זה ליד התשבצים,אז על הדרך.. מאמינים באסטרולוגיה? כשנוח שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אביב לומדים? כן בבי"ס? תיכון איזה כתה? י"ב באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? ג'וסלנד כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 16,7.5 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: לישון משקה מועדף: נסטי אפרסק טעם גלידה מועדף: שוקו-תפוז מה את/ה עושה כשמשעמם לך? הולכת למור באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 1 ככה.. היית מעורב פעם בתאונה? לא שזכור לי צבע אהוב: אדום,שחור היום המועדף בשבוע: לאיודעת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא:\ מעשן/ת? כן שותה משקאות חריפים? לא ממש איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? את שיפשיפ אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? שלוש ארבע.. ובירושלים? לא זוכרת,איזה 10 כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כל כשאני לא מרגישה טוב עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? בקרוב על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? שש-בש! דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? ל-א מפחדים מרעמים וברקים? קצת מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? שניהם אותו דבר מה הכי כיף לעשות בגשם? לעשן קופצים לתוך שלוליות? לא מה אני מושפעת אוהבים קרמבו? כן
אוהבים את הסימפסונים? לא ממש בילית פעם בכלא? לא פשעת? כן רצחת? לא גנבת? כן הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? לא חנית במקום שאסור? אף פעם לא חניתי
השתנת במקום ציבורי? כן השחטת? כן לא שילמת דו"ח?
נסעת מהר מידי?
צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? חסוי יש פירסינג? כן איפה? באף מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? גרוע משעמם בחיים? תחת איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן לנצח וסוג קולה? קולה זה לא טעים ותה? איכס מתגעגע/ת לקיץ? כן מה עובר לכם עכשיו בראש? שבני בנזונה אוהבים להתחכם? לפעמים המורים אוהבים אתכם? חולים לי על התחת מאמין/ה בה'? כן למה? כובע צמחוני/ת? חחח אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? תלוי איזה אוהבים טלויזיה? לא ממש מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? זוג או פרט? פרט בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שונאים כרגע מישהו? את בני השעיר למה? כי הוא זין

InnocenceLost

New member
../images/Emo197.gifללהלהלה

איזה מזל אתם? מאזניים קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: יש המון............ זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אממ אביב גפן, אורפנד לנד, סיסטם אוף א דאון, פלאסיבו, מיוז לומדים? כן בבי"ס? תיכון איזה כתה? יא באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? מממ? במה עובדים? בייביסיטר, שופטת כמה אחים יש לכם? בת יחידה בני כמה?- דבר שעשיתם ואתם גאים בו: אהה... הדרכתי לפני חצי שעה ילדים בכיתות ח-ט איך עושים החייאה?:S דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ממ פליטת פה קטנה=\ ספורט מועדף: כדורעף משקה מועדף: מים, ארסיקולה טעם גלידה מועדף: פיסטוק+שוקו יאממ מה את/ה עושה כשמשעם לך? ישנה, טלויזיה, מחשב באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12 היית מעורב פעם בתאונה? טפו לא צבע אהוב: אדום-שחור היום המועדף בשבוע: רביעי, שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? אמממ לא יודעת, ימי הולדת? מה משמח אותך? כשאנשים מתעניינים, בלונים מה מעציב אותך? ריבים מה מכעיס אותך? חוסר אכפתיות, אדישות מה מרגיע אותך? מוזיקה טובה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? ממממדאאאאא פאקר:) ו.. רשמת-שופטת בכדורעף אם זה נחשב חח מעשן/ת? להלהלה שותה משקאות חריפים? טקילה לחיים =] איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? יש כמה, הם אופטימים תמיד אוהב/ת את מדינת ישראל? מאוד כמה פעמים היית בכותל? 5? ובירושלים?5 כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? שנה? עישנת פעם סמים? לא איזה סוג?- יש רשיון? עוד מעטטט על איזה טסט עברת?- אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? כדורעף, קלפים(דורק, בלאקג'ק) שש בש או שחמט?שחמט דמקה או שחמט? שחמט עיר אהובה בעולם: ברצלונה, הלסינקי עיר אהובה בארץ: חיפה ארץ שנואה בעולם: עירק?:S אוהבים את החורף? כן מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם מה הכי כיף לעשות בגשם? ללכת מתחת למטריה עם מוזיקה טובה קופצים לתוך שלוליות? כבר לא=\ אוהבים קרמבו? נחמד+ אוהבים את הסימפסונים? מאוד בילית פעם בכלא? מממ בית מעצר (משפטנים צעירים יאאי) פשעת? חי רצחת?חי גנבת?חוי הרמת יד על מישהו/י? =] אנסת? כן (?) חנית במקום שאסור? כן, עם האופנים................... השתנת במקום ציבורי?
השחטת? רק מכוניות, כשכתבתי על החלון עם האצבע לא שילמת דו"ח? - נסעת מהר מידי?- צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? חום-אדום יש פירסינג? כן איפה? באוזן חח מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? נופ\ אני רגילה כזאת.. משעממת משעמם בחיים? די איזה סוג מים הכי טעים? נביעות! וסוג קולה? ארסי ותה? פסיפלורה מנגו מתגעגע/ת לקיץ? לא ממש מה עובר לכם עכשיו בראש? שעצוב כזה אוהבים להתחכם? כן המורים אוהבים אתכם? חלק מאמין/ה בה'? לא למה? מאמינה שיש משהו, לא אלוהים צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? מאוד אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? מסנ טלפון או פלאפון? טלפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? מממ לכריסטינה יש קול 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארקקק( מכיתה ה חח ) 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? נמלטים זוג או פרט? תלוי בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שניהם שונאים כרגע מישהו? ממ לא למה?-

במבי 14

New member
עונה ../images/Emo192.gif

איזה מזל אתם? דגים קוראים הורוסקופים? מדי פעם מאמינים באסטרולוגיה? לא... שיר אהוב: כרגע - אבות ובנים של אביתר בנאי זמר/ זמרת/ להקה אהובה: הרבה לומדים? יש ברירה? בבי"ס? כן... איזה כתה? באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 13 ו-9 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הצלחתי ללמוד לנגן משהו מסובך בגיטרה, בשבילי לפחות דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: הברזתי ותפסו אותי
ספורט מועדף: אין כזה משקה מועדף: שוקו טעם גלידה מועדף: וניל עם עוגיות מה את/ה עושה כשמשעם לך? שומעת מוזיקה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? סביבות 12 היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: שחור וסגול היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא עולה לי אחד כרגע
מה משמח אותך? אהבה, הופעות מה מעציב אותך? ריבים מה מכעיס אותך? ניתוקים, הברזות, איחורים...וזה יכול להימשך לנצח מה מרגיע אותך? מוזיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מתנדבת במעון מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? מדי פעם איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? 2-3 ובירושלים? גם משהו כזה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? פעם בכמה חודשים אני מניחה עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? לא איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? אני לא יודעת את שניהם
דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: לונדון עיר אהובה בארץ: תל אביב ארץ שנואה בעולם: לא יודעת אוהבים את החורף? כן, כשאני בתוך הבית עם חימום מפחדים מרעמים וברקים? לא... מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? ה...רעם? מה הכי כיף לעשות בגשם? לברוח ממנו קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? כןכן אוהבים את הסימפסונים? כןןןן בילית פעם בכלא? לא פשעת? רצחת? לא גנבת? הרמת יד על מישהו/י? על אח שלי כשהיינו קטנים וכאלה אנסת? לא... חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי?
השחטת? קצת שולחנות של ביצפר וספסלים לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? אכן לאיזה צבע? ורוד, טורקיז, וסגול עכשיו יש פירסינג? יאפ איפה? באוזן מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? איזה סוגים יש למים? זה...מים וסוג קולה? קוקה-קולה ותה? אני לא כ"כ מתמצאת בסוגי תה o_O מתגעגע/ת לקיץ? קצת מה עובר לכם עכשיו בראש? מחר יום רע אוהבים להתחכם? לא במיוחד המורים אוהבים אתכם? לא
מאמין/ה בה'? לא למה? סיבות רבות ומגוונות צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? אה-הא אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן... מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? אפילו כמה למה? ככה

רק בשביל "עשית פעם תאונה?"

איזה מזל אתם? מאזניים קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא..אבל התחלתי להאמין בקארמה שיר אהוב: כרגע? lonesome tears-beck זמר/ זמרת/ להקה אהובה: בתקופה האחרונה רדיוהד בהחלט לומדים? כה בבי"ס? כה איזה כתה? יב באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? בלנגן על פסנתר (= כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? 18 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: אוי הרשימה כה ארוכה.. ספורט מועדף: אין משקה מועדף: קולה טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשמשעם לך? לא משעמם לי באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12 בערך היית מעורב פעם בתאונה? כן..ב-ש-י-ע-ו-ר נ-ה-י-ג-ה.. צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: אין..אולי שני בעצם מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? אוף אני לא זוכרת מה משמח אותך? לראות או.סי...או בנות גילמור...ומוזיקה מה מעציב אותך? החיים בעיקר מה מכעיס אותך? אנשים.. מה מרגיע אותך? לנשום מהאף ולהוציא מהפה... מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? כה שותה משקאות חריפים? כה איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? קשה להגיד...אבל אביתר בנאי בטח ברשימה אוהב/ת את מדינת ישראל? לאאדעת כמה פעמים היית בכותל? בטח 1..או 2 ובירושלים? 5 בערך.. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? מעט עישנת פעם סמים? כן איזה סוג? הסוג שבא ישר מאמסטרדם (= יש רשיון? לא. על איזה טסט עברת? נכשלתי שלישי ..אבל תודה על התמיכה... אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: ניו יורק בנתיים.. עיר אהובה בארץ: תל אביב? ארץ שנואה בעולם: לא הייתי בשומקום ששווה שנאה אוהבים את החורף? כה מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם מה הכי כיף לעשות בגשם? להסתכל עליו מתוך הבית... קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? לא ממש אוהבים את הסימפסונים? יאפפפ בילית פעם בכלא? חה לא פשעת? כן..פשע מחשבתי רצחת? לא..אבל תכננתי הרבה גנבת? כן הרמת יד על מישהו/י? כה אנסת? לא חנית במקום שאסור? איף אפשר להספיק לזרות מלח על הפצעים? השתנת במקום ציבורי? כה השחטת? כה לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? ! צבעת פעם את השיער? כה לאיזה צבע? אדום יש פירסינג? כה איפה? פופיק ..ואוזן אם זה נחשב מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא,תודה משעמם בחיים? לא.. איזה סוג מים הכי טעים? מהברז הקטן של תמי 4 וסוג קולה? קוקה קולה ותה? צ'אי מתגעגע/ת לקיץ? לפעמים מה עובר לכם עכשיו בראש? מה אני אעשה היום?.. אוהבים להתחכם? כה המורים אוהבים אתכם? כה מאמין/ה בה'? לא למה? אפעם לא הרגשתי צורך להתחיל.. צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? ב-רור אוהבים סרטים? ב-רור אוהבים טלויזיה? ב-רור מסנג'ר או איסיקיו? אייסיקיו טלפון או פלאפון? בע מחשב או טלויזיה? טלויזיה שירים או סרטים? וואי...קטע מניאק שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? מי? 50 סנט או אמינם? אמינם! הוא דיי מגניב... לינקין פארק או סימפל פלאן? חה..שאלה קשה...נראה לי שלינקין פארק 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? אבודים זוג או פרט? מה?! בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? התרגשות שונאים כרגע מישהו? וודאי למה? כי אנשים יכולים להיות מאוד מאוד מעוררים שנאה לפעמים..אני מניחה שמישהו ברא אותם ככה מסיבה מסויימת

למעלה