שאלוןןןןןןןןןן

../images/Emo85.gifנזרום

איזה מזל אתם?תאומים קוראים הורוסקופים?לפעמים מאמינים באסטרולוגיה?לא יודעת שיר אהוב:לילות לבנים זמר/ זמרת/ להקה אהובה:אביב לומדים?לא בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם?1 בני כמה?16 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:מעדיפה לשמור לעצמי דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:כנל ספורט מועדף: משקה מועדף:קולה טעם גלידה מועדף:וניל מה את/ה עושה כשמשעם לך?מעשנת באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?11 היית מעורב פעם בתאונה?לא צבע אהוב:שחור היום המועדף בשבוע:שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?הו הו מה משמח אותך?הילדים מה מעציב אותך?המון מה מכעיס אותך?כנל מה מרגיע אותך?הילדים מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?שירות לאומי מעשן/ת?כן שותה משקאות חריפים?כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?הורים לילדים בבית ספר שלי אוהב/ת את מדינת ישראל?כן כמה פעמים היית בכותל?לא יודעת ובירושלים?הרבה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?איף עישנת פעם סמים?... איזה סוג? יש רשיון?עדיין לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט?ששבש דמקה או שחמט?שחמט עיר אהובה בעולם:לונדון עיר אהובה בארץ:תל אביב ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף?כן מפחדים מרעמים וברקים?כן מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם?שוקו ופוך קופצים לתוך שלוליות?כן אוהבים קרמבו?כן אוהבים את הסימפסונים?כן בילית פעם בכלא?לא פשעת?לא רצחת?לא גנבת?לא הרמת יד על מישהו/י?כן אנסת?לא חנית במקום שאסור?חחח לא השתנת במקום ציבורי?חחחח השחטת?לא לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי?חופשי צבעת פעם את השיער?כן לאיזה צבע?בלונד ירוק חום יש פירסינג?לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?הכי לא איזה סוג מים הכי טעים?נביעות?? וסוג קולה?קוקה ותה?ויסוצקי מתגעגע/ת לקיץ?ככה מה עובר לכם עכשיו בראש? אוהבים להתחכם?כן המורים אוהבים אתכם?לא מאמין/ה בה'?לא למה? צמחוני/ת?לשעבר אוהבים מוסיקה?כן אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?כן מסנג'ר או איסיקיו?אייסי טלפון או פלאפון?פלא מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקין 0 או 1?10 אבודים או נמלטים?אבודים זוג או פרט? בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?גם וגם שונאים כרגע מישהו?לא למה?

פחיחצה

New member
....

איזה מזל אתם?דגים קוראים הורוסקופים?כן כל יום מאמינים באסטרולוגיה?כן שיר אהוב:וואי יש המון אבל בזמן הספציפי הזה קרן אור זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אביב גפן לומדים? כן בבי"ס?כן איזה כתה?יב' באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים?מלצרות למרות שכרגע לא ממש כמה אחים יש לכם?3 בני כמה?32 ו-28 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: נוער מרצ דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: יותר מידי שטויות ספורט מועדף:ריצה אל הדיאט קולה משקה מועדף: דיאט קולה וקוסמו טעם גלידה מועדף: לא ממש מחבבת גלידה אבל נניח שוניל עוגיות מה את/ה עושה כשמשעם לך?ישנה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 1 היית מעורב פעם בתאונה?כן צבע אהוב:כתום שחור ואדום היום המועדף בשבוע: חמישי ושישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?התעוררתי ופתאום קלטתי שאמא שלי מתה, אהה ושאביב הקדיש לי שיר מה משמח אותך? חיבוקים מה מעציב אותך? החיים מה מכעיס אותך?שקרים, אכזבות מה מרגיע אותך? סיגריה דיאט קולה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת?כן שותה משקאות חריפים?כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?אפשר מת? אז יצחק רבין ב"ג וניטשה אם חי אז...סבא שלי אוהב/ת את מדינת ישראל?לא ממש כמה פעמים היית בכותל?שלוש נראה לי ובירושלים? המון כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? משתדלת שלא ללכת עישנת פעם סמים?לא איזה סוג? יש רשיון?לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק?במה? מונופול הכי איזה סוג משחקים?מונופול אבל רק עם שעוכ ודורון שש בש או שחמט?שחמט דמקה או שחמט?שחמט עיר אהובה בעולם: לונדון עיר אהובה בארץ: תל אביב ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? לא מפחדים מרעמים וברקים?לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם?לקפוץ ולשיר קופצים לתוך שלוליות?כבר לא אבל פעם כן אוהבים קרמבו?הכי אוהבים את הסימפסונים? לא בילית פעם בכלא?לא פשעת?בקטנה רצחת?לא גנבת?טבעת בבומבמלה הרמת יד על מישהו/י?בצחוק אנסת?חס ושלום חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי?בשירותים השחטת?לא לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער?כן לאיזה צבע?כולם..חחח יש פירסינג?כן איפה?לשון אף שפה פופיק מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? חחחחחחחחחחחחחחחח משעמם בחיים?לא איזה סוג מים הכי טעים? עין גדי וסוג קולה?קוקה קולה דיאט ותה?בלק טי מתגעגע/ת לקיץ? כן מה עובר לכם עכשיו בראש? למה מחר למה? ואיפ אני חייבת להתלבש אוהבים להתחכם?כן המורים אוהבים אתכם?מאד מאמין/ה בה'?לא למה? צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?כן אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?כן יותר מידי מסנג'ר או איסיקיו?אי סי קיו טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה? טלויזיה שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? אף אחד כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1?מיתוג..חחח אבודים או נמלטים?נמלטים זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו?כן למה?כי יש אנשים שהם חרא

.

איזה מזל אתם? עקרב. קוראים הורוסקופים? לפעמים. מאמינים באסטרולוגיה? קצת. שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אביתר בנאי. לומדים? לא. בבי"ס? לא. איזה כתה? באוניברסיטה? לא. איזה מקצוע? במה עובדים? לא עובדים. כמה אחים יש לכם? 2. בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: צבא. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: אואו.. ספורט מועדף: משקה מועדף: דיאט קולה. טעם גלידה מועדף: עוגיות. מה את/ה עושה כשמשעם לך? ישנה. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12-1. היית מעורב פעם בתאונה? לא.
צבע אהוב: סגול כהה. היום המועדף בשבוע: חמישי, אבל לא יום חמישי הנ"ל. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? חיבוקים. :) מה מעציב אותך? בדידות. מה מכעיס אותך? טיפשות. מה מרגיע אותך? אביב גפן. ואביתר נבאי. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לצבא. מעשן/ת? כן. שותה משקאות חריפים? לפעמים. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמא. אוהב/ת את מדינת ישראל? כן. כמה פעמים היית בכותל? המון. ובירושלים? המווון... כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כל כמה זמן שיוצא. עישנת פעם סמים? לא. איזה סוג? יש רשיון? לא. על איזה טסט עברת? לא עברתי אוהבים לשחק? כן. איזה סוג משחקים? מונופול, ששבש. שש בש או שחמט? ששבש! דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: הרצליה, רמה"ש. עיר אהובה בארץ: :). ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? מאוד... מפחדים מרעמים וברקים? לא. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? להירגע. קופצים לתוך שלוליות? כן. אוהבים קרמבו? מאוד! אוהבים את הסימפסונים? מחבבים.. בילית פעם בכלא? כן. פשעת? כן. רצחת? לא. גנבת? כן. הרמת יד על מישהו/י? כן. אנסת? לא. חנית במקום שאסור? לא. השתנת במקום ציבורי? כן. השחטת? כן. לא שילמת דו"ח? כן. נסעת מהר מידי? חחחחח.... צבעת פעם את השיער? לא. לאיזה צבע? יש פירסינג? לא. איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? זה יהיה עצוב.. משעמם בחיים? לא. איזה סוג מים הכי טעים? סאן בנדטו! וסוג קולה? קוקה קולה, אבל דיאט. ותה? הכל אותו חרא. מתגעגע/ת לקיץ? לא. מה עובר לכם עכשיו בראש? Zים כאלה, של עייפות.. אוהבים להתחכם? לא. המורים אוהבים אתכם? לא. מאמין/ה בה'? תלוי. למה? צמחוני/ת? לא. אוהבים מוסיקה? מאוד. אוהבים סרטים? כן. אוהבים טלויזיה? כן. מסנג'ר או איסיקיו? אייסי. טלפון או פלאפון? פלא. מחשב או טלויזיה? טלוויזיה. שירים או סרטים? שירים. שוקולד מריר או לבן? לבן.
כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה. 50 סנט או אמינם? אמינם. לינקין פארק או סימפל פלאן וואטאבר. 0 או 1? 2. אבודים או נמלטים? לא רואה. זוג או פרט? זוג. בליינד דייט או דאל דייט? דאבל. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? גם וגם. שונאים כרגע מישהו? לא. למה? אין סיבה. וואלה לא האמנתי שאני אגיע לסוף...

moriboy66

New member
כמה חפירות.... לא נמאס לכם?

איזה מזל אתם? אריה קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: מספיק חפירות זמר/ זמרת/ להקה אהובה: שוב. חפירה לומדים?לא בבי"ס?- איזה כתה?- באוניברסיטה?- איזה מקצוע? סאונד מן , בלהקת חיל האויר , צה"ל שיט במה עובדים?- כמה אחים יש לכם?2 אחיות בני כמה?9 ו18 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: כלום דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: העובדה שאני חיי ספורט מועדף:פעם רכבתי על אופני ידיים משקה מועדף:מים טעם גלידה מועדף:ריבת חלב-חלבה-מרציפן-נענע--- והגלידה שאכלתי בעזראלי ש"ש מה את/ה עושה כשמשעם לך? כל הזמן משעמם לי באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12-1.. אבל תלוי היית מעורב פעם בתאונה?תאונת דרכים? לא.(אבל צריך להוסיף עוד לא..) צבע אהוב:שחור אדום כחול היום המועדף בשבוע:כל יומ רק שייגמר מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?לאיודע מה משמח אותך?כרגע כלום.. מצאתם אותי במצב של הכל מתפורר מה מעציב אותך?הכל. החיים. עוני. מה שקורה לנו במדינה. אי שיוויון. מלא דברים גדולים כאלה מה מכעיס אותך? זה שנתנו ליגאל עמיר לזיין את אישתו (מסכנה תכלס) וואי עזבו אני איש מאד עצבני..אני גמ כנראה אמות מהתמוטטות עצבים בקצב הזה מה מרגיע אותך?מוזיקה.. כרגע (כי הכל ארוז) מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? אני מתנדב בצבא... מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים? לא ממש איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?לא כותב שמות אוהב/ת את מדינת ישראל?אין לי איתה כלום.. רק נולדתי פה זה הכל כמה פעמים היית בכותל?מעולם ובירושלים?מעולם ולעולם כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? לא מאמין בכאלה.. רק שהוצאתי את הפתור מהנעליים של הצבא עישנת פעם סמים?לא איזה סוג? יש רשיון?לא. אני עיוור על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק?היומ שיחקתי סוליטר בתזמורת וניצחתי 5 מתוך משחקים.. איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט?דמקה(הכי פשוט) אבל עם כבר כאלה אמיתיים אז מונופול ובלאק ג'ק דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם:הייתי שם רק פעם אחת.. אבל כן.. כנראה ניו יורק 0אבל לא חסר פה כלום) עיר אהובה בארץ:תל אביב ארץ שנואה בעולם:ירושליים התנחלויות מאחזים.. אוהבים את החורף?כן מפחדים מרעמים וברקים?לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? לרוץ קופצים לתוך שלוליות?שתהיה לי הזדמנות... בלי המדים כמובן.. וזה לא קורה כי אני לא אצא מהבית בשביל זה אוהבים קרמבו?לא אוהבים את הסימפסונים? מעולם לא ראיתי בילית פעם בכלא?לא פשעת?נראה לי שזה אני חיי רצחת?- גנבת?תלוי למה קוראים לגנוב... הרמת יד על מישהו/י?כן אנסת?אויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששששששששפאקינג שיט!!!!! חנית במקום שאסור? חחח יש לי תו נכה.. אבא ואימא חונים איפהשהוא רוצה השתנת במקום ציבורי?תלוי מה זה ציבורי השחטת?לא לא שילמת דו"ח?- נסעת מהר מידי?- צבעת פעם את השיער?- לאיזה צבע?- יש פירסינג?- איפה?- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?מאד איזה סוג מים הכי טעים?מי עדן- עין גדי- נביעות וסוג קולה?קולה תה? רגיל עם נענע לפעמים... אבל רק אם יש פתי בר!! מתגעגע/ת לקיץ?פשוט קר לי ואני סובל מקור.. מה עובר לכם עכשיו בראש?בא לי למות בא לי למות בא לי למות ומתי החפירה הזאת תיגמר אוהבים להתחכם?לא יודע תלוי מתי המורים אוהבים אתכם? אהבו אותי מאד מאמין/ה בה'?לא למה? אלוהים אם הוא היה קיים וברא את העולם... סופו היה באושוויץ. צמחוני/ת? חלא אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? רואה באמת רק השמינייה אבל מקשיב למלא מסנג'ר או איסיקיו?איסי טלפון או פלאפון?לא זה ולא זה אבל יש לי... מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? --------- שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?כריסטינה 50 סנט או אמינם?אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן?סימפול נראה לי 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? לא רואה זוג או פרט? אחלה תוכנית בערוץ הכנסת בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל היה ממש מצחיק עם הרואי לוי המסטול הזה לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?העיקר לבכות שונאים כרגע מישהו?את העולם למה? די וביי

galush29

New member
משעמם:|

איזה מזל אתם?בתולה. קוראים הורוסקופים?לפעמים,שיוצא לי. מאמינים באסטרולוגיה?לא בדיוק.. שיר אהוב:הווו המון,אין לי אחד. זמר/ זמרת/ להקה אהובה:אביב גפןP: לומדים?כן=\ בבי"ס?אכן איזה כתה?ט' באוניברסיטה?לא איזה מקצוע?- במה עובדים?- כמה אחים יש לכם?2 בני כמה?אחד בן 10 והשניה בת 8 חודשים:O דבר שעשיתם ואתם גאים בו:שאני שומעת את אביב גפן,למרות כל התגובות שאני מקבלת על זה,ושזה לא מפריע לי.=] דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:המון. ספורט מועדף:שונאת ספורט משקה מועדף:אני סוגדת לנסטי אפרסק,אחח אלוהיי
טעם גלידה מועדף:שוקולד,פירות יערXD מה את/ה עושה כשמשעם לך?אמממ..פה:] באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?אני אפעם לא רואה מה השעהXD שאני עייפה. היית מעורב פעם בתאונה?לא צבע אהוב:ירוק,שחור וברודו היום המועדף בשבוע:שישי [הערבב:]]] מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?נראה לי ששנה שעברה אימא שלי אמרה לי שהיא בהירון. מה משמח אותך?מוזיקה,החברות שלי,הופעותתתת
מה מעציב אותך?שההורים שלי לא מסכימים לי ללכת למקומות מסוים שאני רוצה=[[[[ מה מכעיס אותך?שיורדים עליי או על החברות שלי,שלא יודעים להעריך אותי,וכל השיט הזה. מה מרגיע אותך?החברות שלי,מוזיקה-אביב אפשר לומר באמת מרגיע. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?אממ..במחויבות אישית אולי:O מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים?לא ממש הרבה..פה ושם איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?יש המון..אבל נראה לי שהכי זה אביב גפן אוהב/ת את מדינת ישראל?באופן האישי לא,באופן הכללי כן כמה פעמים היית בכותל?אממ..להיות שם הוא להתסכל על זה מהאוטובוס?D: הייתי שם רק פעם אחת מטיול מהביצפר,ועוד פעם ובירושלים?אני גרה פה=\כיאלו בערך,אינ גרה במעלה אדומים. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?מתי שאני חולהD: עישנת פעם סמים?לא,וזה גם לא יקרה איזה סוג?- יש רשיון?לא:[ הלוואי.עוד 3 שנים:]] על איזה טסט עברת?- אוהבים לשחק?S: איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט?מה נסגר?XD עיר אהובה בעולם:לאס וגאס,מיאמי,פריז,חחח עוד המון עיר אהובה בארץ:ת"א
ארץ שנואה בעולם:אממ..נראה לי שהודו?אני פשוט לא אלך לשם!! אוהבים את החורף?מאוד:] מפחדים מרעמים וברקים?לא בדיוק מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?ברקיםXD מה הכי כיף לעשות בגשם?ללבוש בגדים קצריםD: קופצים לתוך שלוליות?שהייתי קטנה,נגמלךתיP: אוהבים קרמבו?לא אוהבים את הסימפסונים?כןכן:] בילית פעם בכלא?עדיין לא**מועהעעהעהעה** פשעת?ממממ..~פרצוף תמים~ רצחת?לא,אבל יש לי חשקXD ~*מסוכנת* גנבת?XD סוכריה מהמכולת שהייתה קטנה,ואז אהבתי את הרעיון אז גם למחרת ואז תפסו אותי..ומאז עדיין לאXDD אחלה סיפור,הא?P: הרמת יד על מישהו/י?אני?מפתאום!חס וחלילה:] אנסת?חחח..עדיין לא בני סלע
חנית במקום שאסור?לא חניתי בכללD: השתנת במקום ציבורי?חחחחחח,לא השחטת?לכתוב על השולחנות בביצפר ניקרא?XD לא שילמת דו"ח?=\ נסעת מהר מידי?אין לי רישון צבעת פעם את השיער?רק גוונים ופסים לאיזה צבע?בלונדני יש פירסינג?יש לי הליקס,אם זה נקראD: איפה?באוזן למעלה מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?תמיד חשבתי שזה שטויות,מסה "פריקית","פרחה",או "ערס"?סתם בולשיט לדעתי משעמם בחיים?כמו שאתם רואים,אכן איזה סוג מים הכי טעים?אממ..נביעות? וסוג קולה?קוקה קולה!!!@#@% ותה?בנינו מי שותה תה?P: רק שחולים מתגעגע/ת לקיץ?ת'אמת כן:[ מה עובר לכם עכשיו בראש?"השאלות פשוט לא נגמרות פה,זה ארוך" אוהבים להתחכם?כן,לא בדיוק יוצאD: המורים אוהבים אתכם?כ"כ לא:| אבל יש כמה שכן מאמין/ה בה'?כן למה?אין לי כוח להסביר.כן וזהו צמחוני/ת?הייתי בעבר:] אוהבים מוסיקה?מאודדדדדדדד33> אוהבים סרטים?כןןןןן:]] אוהבים טלויזיה?יאפ=] מסנג'ר או איסיקיו?מסן טלפון או פלאפון?פלאפון:] מחשב או טלויזיה?מחשב! שירים או סרטים?כ"כ שיריםםםםם שוקולד מריר או לבן?לבן3333333> כריסטינה אגילרה או בריטני?אפחתS: 50 סנט או אמינם?גם אפחד. לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקין פארק 0 או 1?הא? אבודים או נמלטים?נמלטיםםםם זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?אממ..לא יודעתP: לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?מהתרגשות:] זה בכי טובXD שונאים כרגע מישהו?אממ לא יודעת למה?

חמדונה

New member
../images/Emo15.gif

איזה מזל אתם? בתולה קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: יש לפחות עשרים, מה אתם רוצים. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: כנ"ל. לומדים? כן בבי"ס? אכן איזה כתה? י"א באוניברסיטה? בפתוחה איזה מקצוע? פילוסופיה במה עובדים? לא עובדת כמה אחים יש לכם? אחד בני כמה? עוד מעט 15 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הוצאתי מאה בבגרות בלשון. פאקינג מאה. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: פרשתי מהתנועה וזנחתי את החניכים שלי. ספורט מועדף: כדורגל =) משקה מועדף: נסטי אפרסק. טעם גלידה מועדף: וואי, זה קשה. כל גלידה משובחת. מה את/ה עושה כשמשעם לך? מנגנת/מציירת/כותבת. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? לפעמים ב20:00 ולפעמים בארבע. היית מעורב פעם בתאונה? "הייתה תאונה בין חלום למציאות". צבע אהוב: אדום היום המועדף בשבוע: "יום שישי את יודעת..." מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? וואי, אף פעם לא שאלו אותי את זה. אני אצטרך לחשוב קצת. מה משמח אותך? שטוב לאנשים, שאנשים נחמדים, מוזיקה טובה, להצליח לנגן ג'ניס ג'ופלין גם כשאני לא שיכורה, גלידה, סקס, חיבוקים, הצלחות, מקלחות... לא חסר. מה מעציב אותך? אנשים רעים, אנשים פגועים, אי-הבנות, שחיתויות (לראות חדשות אשכרה יכול להביא אותי לדמעות), מלחמות, כשחם ודביק, כשאין גלידה בבית, אנשים חולים... לא חסר. מה מכעיס אותך? טמטום. באמת, אני מסוגלת להרוג אנשים שלא קולטים כלום. מה מרגיע אותך? סקס טוב, סיגריה ומוזיקה. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? נוער מרץ, ויצ"ו, על"ם, תאיר. ואני תורמת באופן קבוע לנערה המסכנה ליד הבנק שתמיד נראית כאילו קר לה ופעם אפילו הבאתי לה מעיל שלי. מעשן/ת? כן. שותה משקאות חריפים? כן. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? את אמא. אבל בכללי? אמא תרזה, מהטמה גנדי, מרטין לות'ר קינג. אנשים שעשו שינוי. אוהב/ת את מדינת ישראל? את המדינה לא, את הארץ מאד. ואנלא אעזוב בחיים. כמה פעמים היית בכותל? 4-5. ובירושלים? המון. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? פעם בשבועיים בערך (נו מה, יש לי הרבה בעיות) עישנת פעם סמים? לא. איזה סוג?- יש רשיון?לא, איזה, אפילו שיעורים עוד לא התחלתי. על איזה טסט עברת? - אוהבים לשחק? תלוי במה. איזה סוג משחקים? קלפים וכאלה, וגם משחקי חשיבה למינהם. שש בש או שחמט? שחמט כשיש כח להתרכז, שש בש (הא, סוף סוף לימדו אותי) כשעייפים/שיכורים. דמקה או שחמט? דמקה, יותר נחמד. עיר אהובה בעולם: ירושלים. ואז פריז. עיר אהובה בארץ: ירושלים. ואז ת"א. ארץ שנואה בעולם: הו, למה לשנוא ארץ? אוהבים את החורף? מאד! מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? - מה הכי כיף לעשות בגשם? לעמוד על המדרכה לקבל ספלאשים מאוטובוסים שנוסעים. קופצים לתוך שלוליות? כן אוהבים קרמבו? כן אוהבים את הסימפסונים? אףפעם לא ראיתי. בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? לא אנסת? חו"ח! חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? כן השחטת? קשקשתי על שולחנות בי"ס... לא שילמת דו"ח? הא? נסעת מהר מידי? - צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? כחול, שחור, ג'ינג'י יש פירסינג? כן! איפה? פיטמה, אנדרגראונד. מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? עיןגדי וסוג קולה? RC ותה? לא יודעת מתגעגע/ת לקיץ? לא מה עובר לכם עכשיו בראש? שאני עייפה אוהבים להתחכם? כן המורים אוהבים אתכם? מתים עליי מאמין/ה בה'? לא למה? לא יודעת צמחוני/ת? כן אוהבים מוסיקה? ברור אוהבים סרטים? לא אוהבים טלויזיה? ככה מסנג'ר או איסיקיו? איסי טלפון או פלאפון? פלא' מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? בריטני 50 סנט או אמינם? 50 לינקין פארק או סימפל פלאן? לא מכירה 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? לא מכירה זוג או פרט? פרט בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל, אחלה תכנית. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? סתם שונאים כרגע מישהו? כן למה? כי הוא מניאק.

..

איזה מזל אתם? טלה קוראים הורוסקופים? כבר לא מאמינים באסטרולוגיה? כבר לא שיר אהוב: זיגוטה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אביב וחמי רודנר לומדים? כה בבי"ס?כה איזה כתה? י באוניברסיטה? גם איזה מקצוע? משפטים =0 במה עובדים? בכלום כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה?11 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: כלום לאחרונה. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: התדרדרתי בהכל. הפכתי לגועל נפש. ספורט מועדף: כדורסל משקה מועדף: ד קולה טעם גלידה מועדף: שוקולד מה את/ה עושה כשמשעם לך? אוכלת באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 11 היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: אדום היום המועדף בשבוע: ראשון כי הוא קצר, או שישי או שלישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שהתקבלתי למוסיקה מה משמח אותך? ציונים גבוהים מה מעציב אותך? הכל מה מכעיס אותך? אוכל מה מרגיע אותך? אוכל מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? בלעכס גם זה כבר לא מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמאבא אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? 4? ובירושלים? לא יודעת 10 כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? שנה עישנת פעם סמים? לא איזה סוג?כלום יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? 10000 אוהבים לשחק? כה איזה סוג משחקים? ששבש שש בש או שחמט?ששבש! דמקה או שחמט? איכס עיר אהובה בעולם: ת"א וניו יורק ומיאמי עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: אין אוהבים את החורף? כנ מפחדים מרעמים וברקים? בליל חורף קר מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם חלש ורעם בינוני ורעםםם חזקק חזקקק מה הכי כיף לעשות בגשם? שלאאא נעים לשמועעע בעיקרר שאתה לבדדדד קופצים לתוך שלוליות? לפעמים אתה פוגש רעם נחמד
אוהבים קרמבו? רק תעוגיה אוהבים את הסימפסונים? מאד בילית פעם בכלא? לא פשעת? כה רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? לא חושבת אולי שהייתי קטנה יותר אנסת? כן חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? חחח כן השחטת? לא באופן רציני לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער? כה לאיזה צבע? הכל יש פירסינג? כה איפה?פופיק מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? מהברז במיוחד ברמה"ש וסוג קולה? ד ותה? ארל גריי עם חלב מתגעגע/ת לקיץ? כן מה עובר לכם עכשיו בראש? שבא לי לבכות אוהבים להתחכם? כן המורים אוהבים אתכם? כבר לא מאמין/ה בה'? לא למה? ככה צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? לא מסנג'ר או איסיקיו? איסיקיו 4 EVER!!! טלפון או פלאפון? פלא מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שיירם שוקולד מריר או לבן? מריריררררררר כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה לא? ךבריטני יש כוס דוחה 50 סנט או אמינם? בלעכס לינקין פארק או סימפל פלאן? לא יודעת 0 או 1? היום? 0 אבודים או נמלטים? נמלטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זוג או פרט? פרט בליינד דייט או דאבל דייט? ? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? סתם, דהה שונאים כרגע מישהו? כנ למה? כי השמנתי.

מכושפת15

New member
שאלוןןן ../images/Emo9.gif

איזה מזל אתם? בתולה קוראים הורוסקופים? רק כשיוצא מאמינים באסטרולוגיה? בערך שיר אהוב: רבות הדרכים זמר/ זמרת/ להקה אהובה:סינרגיה, גרין דיי, סימפל לומדים? יאפ בבי"ס? כן איזה כתה? י' באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? - במה עובדים? - כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? 13 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לא זכור דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: דברים ממש פוגעים שאמרתי לאנשים ספורט מועדף: ריקוד משקה מועדף: ברד טעם גלידה מועדף: ריבת חלב מה את/ה עושה כשמשעם לך? מחשב באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12 היית מעורב פעם בתאונה? לא, תודה לאל צבע אהוב: כחול שחור סגול היום המועדף בשבוע: שבת במהלך השנה, בחופשים ראשון מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? ואוו שאלה קשה ואני באמת לא זוכרת מה משמח אותך? חברים מה מעציב אותך? פרידות, מוות מה מכעיס אותך? שקרים, צביעות, חנפנות מה מרגיע אותך? מוזיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? עוד מעט מד"א מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? פעם ב איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? בתדודה שלי אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? אחת ויחידה וגם זה לפני כחודש ובירושלים? 2-3 כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? רק כשמשהו כואב עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? - יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? - אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? משחקי כדור וכאלה שש בש או שחמט?ששבש דמקה או שחמט?דמקה עיר אהובה בעולם: ניו- יורק עיר אהובה בארץ: אילת ארץ שנואה בעולם: איראן :-S אוהבים את החורף? מאוד מפחדים מרעמים וברקים? לפעמים מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הרעם מה הכי כיף לעשות בגשם? לשמוע מוזיקה מתחת לפוח ולהסתכל דרך החלון קופצים לתוך שלוליות? כשהייתי קטנה אוהבים קרמבו? מאוד אוהבים את הסימפסונים? לא בילית פעם בכלא? בילית?
ולא פשעת? לא משהו רציני רצחת? ממש לא גנבת? מסטיק אולי הרמת יד על מישהו/י? חח ביסודי אנסת? :| לא חנית במקום שאסור? - השתנת במקום ציבורי? בשיחים בלילה?
השחטת? ת'שולחן בבצפר? XD לא שילמת דו"ח? - נסעת מהר מידי? - צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע? - יש פירסינג? לא איפה? - מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? מינרלים, מיי-עדן וסוג קולה? דיאט קולה לימון ותה? אין עדיפות מתגעגע/ת לקיץ? לא ממש מה עובר לכם עכשיו בראש? כמה שאני חייבת ללכת לישון אוהבים להתחכם? לפעמים המורים אוהבים אתכם? תלוי איזה מאמין/ה בה'? כן למה? ואוו התקלתם אותי. אני פשוט מאמינה כי לדעתי יש כוח עליון ושום דבר לא קורה סתם צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? מאוד אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? בטח מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? 50 סנט לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל פלאן! 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? נמלטים
זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? בלי סיבה שונאים כרגע מישהו? לא למה? כי שנאתי מישהו אחד וכגם זה כבר מזמן עבר לי

אני לא מאמין שאני ממלא את זה...

רק מראה כמה אני באמת משועמם חח גם ככה אף אחד לא יקרא את זה איזה מזל אתם? שור קוראים הורוסקופים? אם יוצא מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש שיר אהוב: תלוי בתקופה/מצב רוח והכל זמר/ זמרת/ להקה אהובה: פורקיופיין טרי לומדים? לא בבי"ס? לא איזה כתה? אמרתי לא באוניברסיטה? עוד מעט, מקווה איזה מקצוע? אנימציה בימוי ותסריטאות במה עובדים? כרגע? אני משפץ ספינה. עבודה פיזית קשה, אבל זה זמני. כמה אחים יש לכם? 2, שניהם חורגים, אחד מהאמא אחת מהאבא. בני כמה? 21 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: בכיתה ז' החלטתי שנמאס לי להיות הילד הכי שמן בשכבה, אז הורדתי איזה 20 קילו בערך דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: זה כבר סוד שאני לוקח איתי לקבר ספורט מועדף: לישון משקה מועדף: דיאט קולה, טובורג רד, ג'ק דניאלס טעם גלידה מועדף: ווניל מה את/ה עושה כשמשעם לך? מעסיק את עצמי באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? עכשיו בגלל העבודה, די מוקדם..12 ככה. אני צריך לקום ב6 וחצי כל בוקר. היית מעורב פעם בתאונה? יכול להיות..אני לא זוכר. אם כן אז לא משהו רציני צבע אהוב: כחול/סגול היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שגיליתי שמישהו חי במכנסיים שלי מה משמח אותך? לדעת שאני לא לבד מה מעציב אותך? לגלות שאני כן מה מכעיס אותך? אנשים אגויסטים מה מרגיע אותך? לדעת שאין שאני לא לחוץ להיות איפושהו מתישהו ויש לי את כל הזמן בעולם. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? תורם דם כל פעם שאפשר, ואני בעל כרטיס תורם איברים באגודת אדי מעשן/ת? הפסקתי. מקווה לשמור על זה שותה משקאות חריפים? כן, אבל לא כמו פעם. וטוב שכך איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? סבתא שלי אוהב/ת את מדינת ישראל? כן, ולא. אם מישהו מבחוץ מלכלך עלינו, אני מגן עלינו. אבל לפעמים אני מתבייש בנו כמה פעמים היית בכותל? אף פעם ובירושלים? פעם אחת, באבט"ש בצבא כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? משתדל שלא ללכת...אבל פעם בשנה יש לי בדיקות שנתיות, כליה דפוקה עישנת פעם סמים? כן איזה סוג? קצת מפה וקצת משם יש רשיון? עובד על זה על איזה טסט עברת? רגע אוהבים לשחק? במה? איזה סוג משחקים? באולינג זה נחמד. גם כל משחק שהוא 'סטריפ' זה טוב שש בש או שחמט? דמקה דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: לא דווקא עיר, אבל מקסיקו (ולא, אין פה שום קשר לשיר של אביב) עיר אהובה בארץ: אני לא מכיר הרבה ארץ שנואה בעולם: מסצ'וצס רק בגלל השם אוהבים את החורף? כן מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הברעם מה הכי כיף לעשות בגשם? קקי קופצים לתוך שלוליות? איכ לא אוהבים קרמבו? יאללה תביא אוהבים את הסימפסונים? כן, מי לא? בילית פעם בכלא? לא תפסו אותי פשעת? ייתכן... רצחת? לא הוכיחו את זה עדיין גנבת? הלו לא נוח לי עם השאלות האלה הרמת יד על מישהו/י? כן, אבל הגנה עצמית רק אנסת? חס וחלילה!! חנית במקום שאסור? אין לי רשיון השתנת במקום ציבורי? ברור שכן השחטת? פעם אחת, לא גאה בזה. שרפתי את הבצפר. לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? אין לי רשיון!! צבעת פעם את השיער? כן. היה לי שיער כחול במשך 3 שנים לאיזה צבע? כחול, אמרתי יש פירסינג? לא בקטע איפה? לא בא לי על השאלות האלה יותר מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? מסתבר, אחרת לא הייתי ממלא שאלון כזה איזה סוג מים הכי טעים? מה!? נו דיי וסוג קולה? דיאט ותה? כוסעעמקקשלהשאלות האלההה מתגעגע/ת לקיץ? לה מה עובר לכם עכשיו בראש? כאב אוהבים להתחכם? דיי המורים אוהבים אתכם? איזה מורים? לא בבצפר מאמין/ה בה'? לא נראה לי למה? כובע צמחוני/ת? סטייק אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? ככה ככה מסנג'ר או איסיקיו? אייסיקיו טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? 2 עולמות שונים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פרק 0 או 1? 50 אבודים או נמלטים? לא ולא זוג או פרט? קקי בליינד דייט או דאבל דייט? נמאס לי לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? חלאס שונאים כרגע מישהו? כן. את עצמי למה? בזבזתי רבע שעה מהחיים שלי על השאלון הזה

Simple Sam

New member
../images/Emo42.gif

איזה מזל אתם?עקרב. קוראים הורוסקופים?בדר"כ לא. מאמינים באסטרולוגיה?כשנוח. שיר אהוב:לא החלטתי. זמר/ זמרת/ להקה אהובה:אביב ופינק פלויד. לומדים?אה-הא. בבי"ס?תיכון..? איזה כתה?יא באוניברסיטה?לא. איזה מקצוע? במה עובדים?בכלום. פה ושם מרימים אלי טלפון לבייביסיטר,שיעורים פרטיים וכל מני שטויות אחרות. כמה אחים יש לכם?3 בני כמה?16 וקצת[תאום],12 ו9 עוד מעט. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף:כדורסך,אגרוף. משקה מועדף:דיאט ספרייט,תפוזים טבעי על הבוקר. טעם גלידה מועדף:קינדר,שוקולד לבן מה את/ה עושה כשמשעם לך?מסתכלת על מצלמות בעיקר ומקטינה תמונות במחשב. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?12-1 היית מעורב פעם בתאונה?לא ממש. טפוטפוטפו. צבע אהוב:כתום,סגול,ירוק. היום המועדף בשבוע:שבת. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?שקנו לי תופים,שאמרו לי שאני מדריכה ד'(שנה שעברה),שאמרו לי שאני מדריכה ו' בחופש(ובסוף שינו את זה),וכשהעיפו אותי מהתנועה(והחזירו
). מה משמח אותך?צילום. מה מעציב אותך?המצלמה שלי. מה מכעיס אותך?אמא כמובן. מה מרגיע אותך?צילום,מוזיקה. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא ממש. מעשן/ת?לא. שותה משקאות חריפים?מאז סוף החופש הגדול לא נגעתי,וטוב שכך. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?הרשימה לא תיגמר. אוהב/ת את מדינת ישראל?לא. כמה פעמים היית בכותל?הרבה.. ובירושלים?גם. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?כשאני ממש חולה עומדת למות. עישנת פעם סמים?לאא איזה סוג? יש רשיון?הלוואי. עוד שנה. על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק?מה? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט?שש בש,עם טיפשים שחמט. דמקה או שחמט?שחמט. עיר אהובה בעולם:ניו-יורק. עיר אהובה בארץ:כנרת. ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף?כן.. מפחדים מרעמים וברקים?בגדול לא,אבל יש כאלו שמקפיצים אותי. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?רעם,ברק זה מדהים. מה הכי כיף לעשות בגשם?לקפוץ בשלוליותתתתתתתתתתתת קופצים לתוך שלוליות?חח כן אוהבים קרמבו?לפעמים. אוהבים את הסימפסונים?אני לא רואה את זה כ"כ,אבל זה נחמד. בילית פעם בכלא?לא. פשעת?כן. רצחת?לא. גנבת?ממ,בערך.כן. הרמת יד על מישהו/י?לא. אנסת?לא. חנית במקום שאסור?לא... השתנת במקום ציבורי?בשירותים ציבוריים. השחטת?אה-הא. לא שילמת דו"ח?לא. נסעת מהר מידי?לא. צבעת פעם את השיער?כן. לאיזה צבע?אדום,כתום,סגול,ורוד,שחור,חמצון,אדמדם ואולי גם כחול. יש פירסינג?נזם.. איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא. משעמם בחיים?לא כרגע. איזה סוג מים הכי טעים?תמי 4!! וסוג קולה?קוקה-קולה,אבל נגמלתי. ותה?ירוק. מתגעגע/ת לקיץ?חח האמת שכן. אני קונה בגדים של קיץ כל החורף. מה עובר לכם עכשיו בראש? ל מ ה א נ י ל א מ ל י י א נ י ת ? ! ? ! אוהבים להתחכם?לא.. המורים אוהבים אתכם?רובם. מאמין/ה בה'?בערך. אפשר לומר שכן. למה?נוח. צמחוני/ת?אה-הא. אוהבים מוסיקה?כן.. אוהבים סרטים?נחמד כזה. תלוי איזה.. אוהבים טלויזיה?לא כ"כ. מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר טלפון או פלאפון?כלום,להשמיד ולהחרים! מחשב או טלויזיה?מחשב. שירים או סרטים?שירים. שוקולד מריר או לבן?לבןן כריסטינה אגילרה או בריטני?אף אחת. 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1?0 אבודים או נמלטים?אבודים. זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?התרגשות. שונאים כרגע מישהו?לא. למה?

skelor

New member
עונה..

איזה מזל אתם?
תאומים קוראים הורוסקופים?
לעיתים רחוקות מאמינים באסטרולוגיה?
קורא כי משעמם שיר אהוב:
יופי.. ממש שאלה זמר/ זמרת/ להקה אהובה:
שלום חנוך לומדים?
כן בבי"ס?
כן איזה כתה?
י"ב באוניברסיטה?
לא איזה מקצוע?
מגמת מוזיקה.. (?) במה עובדים?
- כמה אחים יש לכם?
3 בני כמה?
20 13 9 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:
שיר נחמד דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:
שיר מעפן ספורט מועדף:
כדורעף לאחרונה משקה מועדף:
נסטי (אבל עכשיו דיאט קולה לימון מסיבות שכנראה כבר מובנות) אפרסק!! טעם גלידה מועדף:
שוקולד אוריאו P: מה את/ה עושה כשמשעם לך?
הרבה.. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?
00 + היית מעורב פעם בתאונה?
כמעט :\ צבע אהוב:
אדום היום המועדף בשבוע:
חמישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?
מסיבת הפתעה D: מה משמח אותך?
אוכל מה מעציב אותך?
כשאין אוכל מה מכעיס אותך?
כשהאוכל לא טעים או בניגוד לטמפ' שהוא אמור להיות . מה מרגיע אותך?
שוב, אוכל.. (וגם הכלב שלי) מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?
- מעשן/ת?
לא. שותה משקאות חריפים?
בזמן האחרון לא עקב מקרה מצער.. אבל לפעמים ובאירועים.. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?
בלפור.. :| לא סתם.. אוהב/ת את מדינת ישראל?
נחמד. כמה פעמים היית בכותל?
10+ ובירושלים?
11+ כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?
כל פעם שאני חולה. עישנת פעם סמים?
לא (וגם לא צריך.. אני מסטול טבעי D: ) איזה סוג?
- יש רשיון?
יש! על איזה טסט עברת?
2 אוהבים לשחק?
כן. (מה לא..?) איזה סוג משחקים?
מחשב, מחבואים. שש בש או שחמט?
שש בש! דמקה או שחמט?
דמקה עיר אהובה בעולם:
אושוויץ עיר אהובה בארץ:
נתניההההההההההההה.. לא סתם P: ארץ שנואה בעולם:
סין !! אוהבים את החורף?
כן =] מפחדים מרעמים וברקים?
לא. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?
ברק (חשש מצילום פפרצי :\) מה הכי כיף לעשות בגשם?
להיות מתחת למטרייה? קופצים לתוך שלוליות?
עברתי ת'גיל \= אוהבים קרמבו?
כן אוהבים את הסימפסונים?
נחמד בילית פעם בכלא?
לא פשעת?
כן רצחת?
עדיין לא גנבת?
כן הרמת יד על מישהו/י?
כן אנסת?
עדיין לא (סתם חס D:..) חנית במקום שאסור?
וקיבלתי גם פאקינג דו"ח ! :\ השתנת במקום ציבורי?
כן השחטת?
כן לא שילמת דו"ח?
תודה, הזכרת לי שאני צריך באמת ללכת לשלם . (100 שקל :\) נסעת מהר מידי?
כן צבעת פעם את השיער?
כן לאיזה צבע?
אדום :\ יש פירסינג?
לא איפה?
אין.. מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?
לא ממש.. משעמם בחיים?
יש מצב.. איזה סוג מים הכי טעים?
מים אסלה וסוג קולה?
לימון ! D: ותה?
move move מתגעגע/ת לקיץ?
יש רגעים.. מה עובר לכם עכשיו בראש?
למה אני בכלל עונה על השאלות פה.. אוהבים להתחכם?
תנחש המורים אוהבים אתכם?
אמא שלי מורה בבי"ס שלי והמורות שלי חברות טובות של אמא שלי אז.. מאמין/ה בה'?
כשאני צריך אותו. למה?
(הכי קרוב לכובע) צמחוני/ת?
לאאאאא !
אוהבים מוסיקה?
כן אוהבים סרטים?
כן אוהבים טלויזיה?
כן מסנג'ר או איסיקיו?
כן (אהה להביא?) טלפון או פלאפון?
כן כן מחשב או טלויזיה?
מחשב שירים או סרטים?
fuck you שוקולד מריר או לבן?
לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?
ביחד כשהן ערומות D: 50 סנט או אמינם?
none לינקין פארק או סימפל פלאן?
linkin park כי הזכרונות מכיתה ו'.. 0 או 1?
1 - כי אם כבר יש אז זה בשבילי
אבודים או נמלטים?
מהפרומואים -> נמלטים. זוג או פרט?
זוג בליינד דייט או דאבל דייט?
דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?
בכלל לא
.. חחח סתם D: שונאים כרגע מישהו? <im

.....

איזה מזל אתם? אריה קוראים הורוסקופים? מנסה שלא מאמינים באסטרולוגיה? מנסה שלא... שיר אהוב: משתנה לפי המצברוח זמר/ זמרת/ להקה אהובה: ברי סחרוף לומדים? אפשר לקרוא לזה ככה...
בבי"ס? אפשר לקרוא לזה ככה....חח איזה כתה? יב באוניברסיטה? כן...נו... איזה מקצוע? די במה עובדים? קצת בפאב כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לחיות דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: עזבו ספורט מועדף: מכות..
משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: שוקולד מה את/ה עושה כשמשעם לך? מתפרעת...ח באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 1-2 היית מעורב פעם בתאונה? לא עלינו צבע אהוב: אדום היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? היו הרבה מה משמח אותך? מוזיקה,אהבה מה מעציב אותך? אנשים בעיקר מה מכעיס אותך? אנשים בעיקר מה מרגיע אותך? אהבה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? את עצמי אוהב/ת את מדינת ישראל? לא כמה פעמים היית בכותל? המון ובירושלים? המון כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? משתדלת להמנע מזה עישנת פעם סמים? כן איזה סוג? כן.... יש רשיון? לאאא על איזה טסט עברת? חחח אוהבים לשחק? "אין קץ לילדות".......... איזה סוג משחקים? מה שיש שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: כפר סבא ארץ שנואה בעולם: לא איכפת לי אוהבים את החורף? לאא מפחדים מרעמים וברקים? כן.....
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? די מה הכי כיף לעשות בגשם? לחכות לקיץ קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? לא אוהבים את הסימפסונים? כן בילית פעם בכלא? לא פשעת? כן
רצחת? לא גנבת? כן הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? לא חנית במקום שאסור? כן עם האופניים השתנת במקום ציבורי? חח כן השחטת? כן לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? כן על האופניים של גיא....חחחחח צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? אדום יש פירסינג? כן איפה? נזם מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? לא איכפת וסוג קולה? גם לא ותה? ממש לא... מתגעגע/ת לקיץ? כן מה עובר לכם עכשיו בראש? שמשעמם אוהבים להתחכם? לא המורים אוהבים אתכם? ברור אני מושלמת...
מאמין/ה בה'? כן למה? כן צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? לא אוהבים טלויזיה? לא מסנג'ר או איסיקיו? לא טלפון או פלאפון? טלפון מחשב או טלויזיה? לא זה ולא זה שירים או סרטים? שירים... שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? סבתא שלי 50 סנט או אמינם? סבא שלי לינקין פארק או סימפל פלאן? דיייי 0 או 1? 5 אבודים או נמלטים? אבודים זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? איח לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? התרגשות שונאים כרגע מישהו? לא למה? כי לט

משעמם ליי רצח

איזה מזל אתם? בתולה קוראים הורוסקופים? שיוצא מאמינים באסטרולוגיה? לא סגורה על זה שיר אהוב: אוייש נו אין אחד יש מלא זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אביב לומדים? כן בבי"ס?כן איזה כתה? י"ב באוניברסיטה? - איזה מקצוע?- במה עובדים? כלום כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 16 ו 8 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לא עולה לי כרגע דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: כנ"ל ספורט מועדף: כדורגל.. לראות כן משקה מועדף: דיאט קולה טעם גלידה מועדף: וניל עוגיות מה את/ה עושה כשמשעם לך? נכנסת לפה :) באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 1 היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: שחור,ירוק,אפור היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? כמעט כל יום יש כזה.. מה משמח אותך? מלא דברים מה מעציב אותך? לאבד מישהו מה מכעיס אותך? שקרנים מה מרגיע אותך? שירים מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים?כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? שיהיה אביב אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל?1 ובירושלים? מי סופר כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? שאני חולה עישנת פעם סמים? לא איזה סוג?- יש רשיון?בקרוב על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? מחשב,שמשעמם שש בש או שחמט?- דמקה או שחמט?- עיר אהובה בעולם: פריז עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: אממ אוהבים את החורף? כןןן מפחדים מרעמים וברקים? קצת מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? ברק מה הכי כיף לעשות בגשם? לשתות שוקו קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? כה אוהבים את הסימפסונים? לא בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת? לא גנבת? כה הרמת יד על מישהו/י? כה אנסת? לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? לא השחטת? כה לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? כה לאיזה צבע? חום, היו פסים ורודים גם יש פירסינג? כה איפה? אף טראגוס טבור והליקססס מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לא תמיד איזה סוג מים הכי טעים? אפרסק וסוג קולה? דיאט קולה ותה? נו תה רגיל מתגעגע/ת לקיץ? קצת מה עובר לכם עכשיו בראש? כלום אוהבים להתחכם? כה המורים אוהבים אתכם? לא כולם מאמין/ה בה'? לא למה? ככה צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כה אוהבים סרטים?כה אוהבים טלויזיה?כה מסנג'ר או איסיקיו? גם וגם טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? לא יודעת 50 סנט או אמינם? כנ"ל לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? לא אוהבת זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? בליינד דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? בלי סיבה שונאים כרגע מישהו? כן למה? ככה

Baby you're a lost cause

איזה מזל אתם?מאזניים
קוראים הורוסקופים? כה מאמינים באסטרולוגיה? קצת. כשזה מדבר אלי
שיר אהוב: יש המון. בעיקרון pne love - u2 זמר/ זמרת/ להקה אהובה: זה מהשאלות הקשות בשבילי. לומדים? לאאא בבי"ס? לא! איזה כתה? חלאס באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? - במה עובדים? מתבטלת. כמה אחים יש לכם? 2 אחים ואחות. בני כמה? 31 32 21 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: בגרות? דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: כלום שעולה לי. ספורט מועדף: הליכה? משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: הכל טוב לי. מה את/ה עושה כשמשעם לך? מממ. במחשב. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? כרגע זה נע בין 3-6 בבוקר היית מעורב פעם בתאונה? לא חס וחלילה טפו טפו לא עלי. :)! צבע אהוב: הכל היום המועדף בשבוע: כולם בסדר כרגע כי הם נראים אותו הדבר:) מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא היה ולא נברא מה משמח אותך? שירים שמחים. מצב רוח כזה שבא לי בלי סיבה מיוחדת. מה מעציב אותך? אהבה חד צדדית?.. נראה לי. מה מכעיס אותך? שקרים. מה מרגיע אותך? נשיקה. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים? פעם ב.. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אחים שלי. אבא ואמא. אוהב/ת את מדינת ישראל? כן אבל שונאת ת'ממשלה. כמה פעמים היית בכותל? ממ.. 3-5?... ובירושלים? לא יודעת כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? שאני חולה עישנת פעם סמים? לא. איזה סוג? זין. יש רשיון? יש על איזה טסט עברת? ראשון. וגם תאוריה
אוהבים לשחק? מאוד איזה סוג משחקים? כל מה שנחמד לי שש בש או שחמט?כלום דמקה או שחמט? דמקה:p עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? כן מפחדים מרעמים וברקים? מתרגשת מהם. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? שניהם מטורפים. מה הכי כיף לעשות בגשם? להתנשק? קופצים לתוך שלוליות? כשיוצא. אוהבים קרמבו? מאוד! אוהבים את הסימפסונים? לפעמים בילית פעם בכלא?לא פשעת? לא רצחת? ברור בגלל זה אני פה. גנבת?כן הרמת יד על מישהו/י? אחות, אחים. אנסת? לא חנית במקום שאסור? כן:-* השתנת במקום ציבורי? כן השחטת? כן לא שילמת דו"ח? לא קיבלתי. טפו טפו טפו לא עלי!!
נסעת מהר מידי? כן צבעת פעם את השיער? לא. נגד זה בנתיים. לאיזה צבע? לא! יש פירסינג? יש איפה? בלשון מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? ממש לא. משעמם בחיים? נינוח. איזה סוג מים הכי טעים? מינרלים. וסוג קולה? לא משנה לי. כאחת שגדלה על קריסטל:p ותה? עם נענע מתגעגע/ת לקיץ? כן מאוד. מה עובר לכם עכשיו בראש? מה לענות אוהבים להתחכם? לפעמים המורים אוהבים אתכם? אהבו מאמין/ה בה'? קצת למה? כובע צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? מאוד אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? זה נחמד מסנג'ר או איסיקיו? שניהם טלפון או פלאפון? פלא מחשב או טלויזיה? שניהם שירים או סרטים? שירים בסרטים? שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? בריטני 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין 0 או 1? 0 נראה יותר טוב. אבודים או נמלטים? אבודים זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? בליינד לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? משניהם. שונאים כרגע מישהו? לא למה? כי לא עשו לי רע. אני מרגישה טוב. תודה:)

../images/Emo224.gif../images/Emo225.gif../images/Emo227.gif../images/Emo226.gif

איזה מזל אתם? גדי קוראים הורוסקופים? כן כשיש לי מאמינים באסטרולוגיה? פחות או יותר שיר אהוב: hey you ויש עוד כמה אבל זה ההכי זמר/ זמרת/ להקה אהובה: קינג קרימזון, טום יורק, סטיבן וילסון, פינק פלויד לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? י"ב באוניברסיטה? איזה מקצוע? מגמת כימיה במה עובדים? פאב כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 22,5 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: שעניתי היום על שאלה בכימיה דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: שלפני כמה ימים לא ישנתי בלילה ובבוקר היה לי שיעור נהיגה וגם הייתי עם האנגאובר וכמעט נתקעתי בעמוד ספורט מועדף: החלקה על הקרח משקה מועדף: וודקה רדבול טעם גלידה מועדף: תות מה את/ה עושה כשמשעם לך? מחשב,\ ספר\ טלויזיה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? כל יום שעה אחרת. למשל היום אני הולכת לישון עוד כמה דקות, אתמול הלכתי לישון באיזה 3 בלילה כל יום משהו אחר היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: אפור היום המועדף בשבוע: כל הימים אצלי אותו דבר מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא זכור לי מה משמח אותך? שאני יוצאת לפאב מה מעציב אותך? שאני לא יוצאת לפאב מה מכעיס אותך? שדופקים אותי כדי שאני לא אלך לפאב מה מרגיע אותך? לשבת עם בירה בפאב מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? כן שותה משקאות חריפים? כן כל יום בגלל הפאב איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אותי אוהב/ת את מדינת ישראל? לא כי הם חארות! כל דבר צריך לשלם להם כסף כמה פעמים היית בכותל? לא זוכרת וזה לא כזה מעניין ובירושלים? לא יודעת אבל לא יותר מ20 כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? איזה רופא.? עישנת פעם סמים? כן איזה סוג? כל מיני. מה שבא ליד יש רשיון? בקרוב על איזה טסט עברת? אני עדין לא יודעת אבל עברתי תיאוריה שניה אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? סימס שש בש או שחמט? קלפים דמקה או שחמט? קלפים עיר אהובה בעולם: יש כמה, לונדון אמסטרדם ברלין עיר אהובה בארץ: תל אביב נס ציונה ארץ שנואה בעולם: טוב אני לא שופטת ארצות שלא הייתי בהן אז מהארצות שהייתי, תורכיה סאקס. אוהבים את החורף? כן מפחדים מרעמים וברקים? כן מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הרעם מה הכי כיף לעשות בגשם? להירטב קופצים לתוך שלוליות? כןןןןן אוהבים קרמבו? לא אוהבים את הסימפסונים? כן! בארטטטט בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? כן אבל בצחוקים כאלה אנסת? לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? כן השחטת? שולחן בבצפר? לא שילמת דו"ח? לא קיבלתי כזה נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער? היה לי פעם קצוות אדומים. זה היה בכיתה ז-ח לאיזה צבע? אדום בקצוות יש פירסינג?לא איפה?- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? מזה פריק/ית? משעמם בחיים? לא יש אקשן איזה סוג מים הכי טעים? סאן בנדטו וסוג קולה? לא אוהבת ותה? ויסוצקי ארל גריי מתגעגע/ת לקיץ? לא מה עובר לכם עכשיו בראש? שכואב לי הראש אוהבים להתחכם? כןןןן!! המורים אוהבים אתכם? חלק מאמין/ה בה'? אולי למה? כי ככה צמחוני/ת? הייתי כמה שנים אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? רק סיינפלד. בעיקרון מה שיש בערוץ ביפ, חלק מהדברים והטופ מודל מסנג'ר או איסיקיו? 174513667 [email protected] טלפון או פלאפון? לא זה כבר הגזמה, סליחה. מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? בריטני 50 סנט או אמינם? לא מכירה אותם לינקין פארק או סימפל פלאן? לא אוהבת את זה 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? לא ראיתי את זה זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? להתרגשות שונאים כרגע מישהו? כן למה? כי היא עצבנה אותי

T h e B o Y1

New member
יאללה גם אני רוצה לענות חח

איזה מזל אתם? קשת קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? חח פה ושם יוצא לי נכון ... שיר אהוב: ברית עולם... - בגירסה שלאף אחד אין .... זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אביב גפן , ולהקה : יציאת חירום! לומדים? סיימתי בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? לא ניראה לי שאני יהיה .. אולי ... איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הרבה דברים , קודם כול זה לעזור לאנשים ! בזה אני הכי מתגאה... עושה לי טוב על הלב דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: היו כמה אני לא זוכר מה ... ספורט מועדף: כדורגל משקה מועדף: הכול חוץ מאלכוהול ... טעם גלידה מועדף: תות שדה חח מה את/ה עושה כשמשעם לך? סתם קורא כתבות או גולש באינטרנט באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? לאחרונה ב 3 או 4 בבוקר היית מעורב פעם בתאונה? כן של חבר שלי שעשה לפני שנה בערך ... ( אבל לא קרה בנס רק לאוטו ) צבע אהוב: כתום היום המועדף בשבוע: כול פעם יום אחר (מתי שיוצא יום טוב ) מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? זה לא היה ממש מפתיע ידעתי שזה הולך לקרות אבל זה היה כשלחצתי לאביב גפן את היד (בכול זאת 10 שנות הערצה סוף סוף לראות אותו זה עושה משהו בלב) מה משמח אותך? שקורים דברים שמחים וטובים ... מה מעציב אותך? שיש לי יום חרא מה מכעיס אותך?שיש לי יום חרא מה מרגיע אותך? שלוות נפש... מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כרגע עוד לא ... (לא יצא) מעשן/ת? נרגילות שותה משקאות חריפים? לא אוהבב לא מחובר לזה... איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמא שלי.... אוהב/ת את מדינת ישראל? כן , אבל אני גם רוצה לנסות את ח''ול כמה פעמים היית בכותל? פעם אחת , פעמיים ..... אפילו שאני ירושלמי ובירושלים? חחח אני גר כאן .... (ותאמינו לי לא מציאה) .... כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? יש תקופות שאני הולך די הרבה , ויש תקופות שלא הולך בכלל עישנת פעם סמים? לא , וגם לא יתקרב לזה ... איזה סוג? יש רשיון? יש.... (אבל אני בשלילה בגלל שהסעתי שלוש , נהגים חדשים ... ?? תיזהרו חבר'ה...) על איזה טסט עברת? 2 אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? באולינג , בליארד, כדורגל , וכול משחק שבא בטוב... שש בש או שחמט? לא זה ולא זה חחחח דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: עדיין לא ברור לי ... עיר אהובה בארץ: כול עיר שיש לה ים אני אוהב.... ארץ שנואה בעולם: אין לי כזאת עדיין (אבל לפי מה שהבנתי הודו ) אוהבים את החורף? לא ממש .... מפחדים מרעמים וברקים? קצת .... בכול זאת זה מפחיד... מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? שתיהם לא באים בטוב חחח מה הכי כיף לעשות בגשם? להתכרבל מתחת לשמיכה .. קופצים לתוך שלוליות? ניראה לכם ???? למה שאני יהיה חולה .... אוהבים קרמבו? כן .... אוהבים את הסימפסונים? שו ??? בילית פעם בכלא? ללעעעע פשעת? חחח לאא רצחת? בטח רק אני .... גנבת? כשהייתי קטן ממתק , את זה כולנו עושים ... הרמת יד על מישהו/י? אממ.... מכות בין ילדים נחשב?? אנסת? רק את עצמי חחח סתם חנית במקום שאסור? לא ניראה לי על זה דווקא אני שומר חח השתנת במקום ציבורי? מלא פעמים אבל לא מול אנשים .... השחטת? לא לא שילמת דו"ח? לא (בלי עין הרע לא קיבלתי עוד) נסעת מהר מידי? כן .... מודה... פעם אחת פעמיים ... אבל לא מוגזם .... צבעת פעם את השיער? כן ..... לאיזה צבע? חמצון בלודיני ... התאים לי דווקא.... יש פירסינג? כן איפה? ושוב באוזן ... מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לעעע, אין לי משהו נגדם רק שלפעמים הם מתנהגים יותר מידי מוזר.... מה שכןן אני שונא ערסיםםםםםם (הם באמת מגעילים ) משעמם בחיים? לפעמים כןן איזה סוג מים הכי טעים? הכול אותו דבר.... וסוג קולה? לא שותה קולה ותה? רק שיש מחסור בשוקו מתגעגע/ת לקיץ? מאודדדדדדדדדדדד מה עובר לכם עכשיו בראש? שהיום יום שישי .... ו .... מחר שבת .. מחר שבת . מחר מנוחה.... (נקווה) חח אוהבים להתחכם? לפעמים חחח המורים אוהבים אתכם? כן ... המורים שלימדו אותי ... אז חלקם ... מאמין/ה בה'? מאמין .... (אבל כול הסיפורים מסביב רק מבלבלים ...) למה? צמחוני/ת? הייתי פעם ... אוהבים מוסיקה? בלי זהההה אני לא קיים ! אוהבים סרטים? מידי פעם כן למה לא אוהבים טלויזיה? כן בערב פה ושם אני צופה ... מסנג'ר או איסיקיו? שתיהם נחמדים ... טלפון או פלאפון? פלאפון ... מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים !!!!! שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? בנות ישראליות הכי יפות תאמינו לי ... 50 סנט או אמינם? עזבו אותי ... לינקין פארק או סימפל פלאן? כול דבר והזה שלו ... 0 או 1? 1... אבודים או נמלטים? נמלטים זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? בלינד קייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשותת הכי כיףףף הכי משחרר שונאים כרגע מישהו? כןןןן למה? לממה ??? כי אותו הבנאדם הזה חרא!!!!! ואנשים צריכים ללמוד להישאר הם לא משנה מה..... ולא להרוס לאחרים ... תבינו אנשים בשביל קיום אנחנו צריכים ללמוד להשתנות אם צריך... אחרת מה יהיה העתיד ??? אהבתי את השאלון !!!!! שבת שלום לכולם !!!!!!

../images/Emo121.gifכבר אין לאן ואין זמן..

איזה מזל אתם? בתולה קוראים הורוסקופים?
מאמינים באסטרולוגיה?
שיר אהוב: הבלוז/היהודים זמר/ זמרת/ להקה אהובה:ישראלי? היהודים, אביב גפן, שייגעצ, אינפקציה, התקווה 6 לומדים? יש ברירה? בבי"ס?
איזה כתה? יא באוניברסיטה?
איזה מקצוע? במה עובדים?
כמה אחים יש לכם?1 בני כמה?21 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:מממ דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:אנאערף ספורט מועדף:יוגה
משקה מועדף:בירה טעם גלידה מועדף:כל גלידה של אלדו
מה את/ה עושה כשמשעם לך?מנגן/שומע מוסיקה/נרקב מול המחשב באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?11-12 PM היית מעורב פעם בתאונה?
צבע אהוב:כחול, אדום ושחור היום המועדף בשבוע:שלישי, שעתיים מוסיקה, שעתיים הרכב, ושיעור נגינה מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? כשגיליתי שאני מאומץ, סתם סתם מה משמח אותך? שטוב לאנשים שחשובים לי מה מעציב אותך? שרע.. מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?
מעשן/ת?
שותה משקאות חריפים?
איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אבא אוהב/ת את מדינת ישראל?
כמה פעמים היית בכותל?פעמיים יותר מדי, לטעמי ובירושלים?שלוש-ארבע כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?כמעט ולא עישנת פעם סמים?
איזה סוג?.. יש רשיון?
על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק?
איזה סוג משחקים?.. שש בש או שחמט?ששבש! דמקה או שחמט?
עיר אהובה בעולם:אמסטרדם, פוקט, צ'אנג מאי עיר אהובה בארץ:חיפה, ת"א
ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף?
מפחדים מרעמים וברקים?
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?לא מפחיד:p מה הכי כיף לעשות בגשם?לרוץ קופצים לתוך שלוליות?
אוהבים קרמבו?
אוהבים את הסימפסונים?
בילית פעם בכלא?
פשעת?
רצחת?
גנבת?
הרמת יד על מישהו/י?
אנסת?
חנית במקום שאסור?
<אבל לא אני נהגתי:p> השתנת במקום ציבורי?
השחטת?
לא שילמת דו"ח?
נסעת מהר מידי?
צבעת פעם את השיער?
לאיזה צבע?.. יש פירסינג?יהיה בקרוב איפה?גבה מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?
משעמם בחיים?
איזה סוג מים הכי טעים?מי עדן וסוג קולה?קוקה קולה ותה?
מתגעגע/ת לקיץ?חלקית מה עובר לכם עכשיו בראש?סוס ומרכבה אוהבים להתחכם?
המורים אוהבים אתכם?
מאמין/ה בה'?
למה?ככה צמחוני/ת?
אוהבים מוסיקה?
אוהבים סרטים?
אוהבים טלויזיה?
מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כריסטינה אגילרה או בריטני?אנאערף 50 סנט או אמינם?אנאערף לינקין פארק או סימפל פלאן?אנאערף 0 או 1?23 אבודים או נמלטים?אנאערף זוג או פרט?אנאערף! בליינד דייט או דאבל דייט?לא זה ולא זה חח לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?בלי סיבה שונאים כרגע מישהו?לא למה?למה כן?

Forever NemeSh

New member
../images/Emo205.gif ורוד

איזה מזל אתם? מאזניים קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? לפעמים שיר אהוב: כרגע- תראי אותי של סינרגיה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אביב, סינרגיה, DIRE STRAITS לומדים? תלוי למה אתם קוראים לומדים.. בבי"ס? כבר לא איזה כתה? צבא באוניברסיטה? עדיין לא איזה מקצוע? במה עובדים? אני בצבא כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 10 וחצי, 12 וחצי דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הרבה דברים דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: מממ.... ספורט מועדף: קפואירה ושחייה משקה מועדף: מיץ תפוזים, נסטי אפרסק טעם גלידה מועדף: ריבת חלב מה את/ה עושה כשמשעם לך? שומעת שירי קפואירה, עושה קפואירה או ישנה. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? מתישהוא בין 23:00 ל-1:00 היית מעורב פעם בתאונה? כן צבע אהוב: כתום היום המועדף בשבוע: חמשו"ש מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? ממממ... מעדיפה שלא להזכר כרגע. מה משמח אותך? מוזיקה, אביב החברה הכי טובה, קפואירה מה מעציב אותך? כשלון, אכזבות... ויש עוד דברים.. מה מכעיס אותך? אנשים צבועים ושקרנים מה מרגיע אותך? מוסיקה, קפואירה, חברים, לישון מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? NOP מעשן/ת? הפסקתי לפני 10 חודשים שותה משקאות חריפים? כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אבא שלי אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? כמה פעמים.. ובירושלים? המון כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשאני לא מרגישה טוב?! עישנת פעם סמים?
איזה סוג? יש רשיון? כן על איזה טסט עברת? 1!! אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? משחקי קופסא, טאקי שש בש או שחמט? אנערפא דמקה או שחמט? דמקה!!!!! עיר אהובה בעולם: אמסטרדם עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: לאידעת אוהבים את החורף? כן ולא מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? לא מה הכי כיף לעשות בגשם? להתכרבל מתחת לפוך עם שוקו חם קופצים לתוך שלוליות? לפעמים אוהבים קרמבו? בארור אוהבים את הסימפסונים? כן בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? לא אנסת? לא חנית במקום שאסור? אולי
השתנת במקום ציבורי? חחחח השחטת? לא לא שילמת דו"ח? לא קיבלתי אחד נסעת מהר מידי? אולי
צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע? יש פירסינג? כן איפה? בלשון מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא מגדירה את עצמי משעמם בחיים? ממש לא איזה סוג מים הכי טעים? מה ז"א? וסוג קולה? דיאט קוקה קולה ותה? נסטי
מתגעגע/ת לקיץ? כן מה עובר לכם עכשיו בראש? יש לי פיפי אוהבים להתחכם? כן המורים אוהבים אתכם? אהבו מאמין/ה בה'? כן למה? ככה צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? בארור אוהבים סרטים? בארור אוהבים טלויזיה? בארור מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? טלפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שניהם שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? אף אחת מהם 50 סנט או אמינם? אף אחד מהם לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין? 0 או 1? הא? אבודים או נמלטים? אף אחד זוג או פרט? הא? בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? גם וגם שונאים כרגע מישהו? מאוד למה? כי..... זה פשוט מסבך אותי.

למעלה