שאלוןןןןןןןןןן

שבזה של יום שישי אעעע

איזה מזל אתם? קשת קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? כן שיר אהוב: ראש על הכתפיים זמר/ זמרת/ להקה אהובה: בוב מארלי לומדים? סיימתי בבי"ס? לא איזה כתה?- באוניברסיטה? לא איזה מקצוע?- במה עובדים? קיוסק בפתח תקוה איחססס כל היום אני צריך להשים מיזרחית כמה אחים יש לכם? 7 כולל אני בני כמה? לא זוכר דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הלכתי להופעה שבוע שעבר דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: הלכתי למסיבת ערסים השבוע ספורט מועדף: כדורגל משקה מועדף: קוקה קולה טעם גלידה מועדף: ריבת חלב מה את/ה עושה כשמשעם לך? עונה על שאלונים באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 3 היית מעורב פעם בתאונה? פעמיים!!! צבע אהוב: צהוב היום המועדף בשבוע: שבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? עזבו נו מה משמח אותך? מוזיקה טובה מה מעציב אותך? מוזיקה מזרחית מה מכעיס אותך? ראפ מה מרגיע אותך? לנגן מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? אני עוזר לילדים קטנים בלימודים וכל זה בלי ליראות שקל! מעשן/ת? כן שותה משקאות חריפים? כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? את עצמי אוהב/ת את מדינת ישראל? לא כמה פעמים היית בכותל? המון ובירושלים? אני גר בירושלים כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? פעם בשנתיים עישנת פעם סמים? כן איזה סוג? הרבה יש רשיון? עוד לא על איזה טסט עברת? נכשלתי 3 אוהבים לשחק? תלוי מה איזה סוג משחקים? ספורט מה ?? שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? שחמט עיר אהובה בעולם: ירושלים עיר אהובה בארץ: ירושלים ארץ שנואה בעולם: פלסטין אוהבים את החורף? מאוד! מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הרעם מה הכי כיף לעשות בגשם? לעשן מתחת למיטריה קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? רק תעוגיה אוהבים את הסימפסונים? כה בילית פעם בכלא? במעצר פשעת? מזה פשע?? רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? הרבה זמן לא הלכתי מכות אנסת? נו בטח חנית במקום שאסור? בטח השתנת במקום ציבורי? בטח השחטת? לא לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער? בטח לאיזה צבע? אדום\כחול\סגול\שחור סיני\בלונד. יש פירסינג? היה איפה? בלשון מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? אם ישאלו אותי אז כן משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? קולה וסוג קולה? קוקה ותה? קולה מתגעגע/ת לקיץ? לאאאא מה עובר לכם עכשיו בראש? מה הייתי עושה בלי השאלון הזה אוהבים להתחכם? יש קטעים שכן המורים אוהבים אתכם? מתיםם עליי מאמין/ה בה'? יש אלוהים למה? חקרתי אצה לעומק צמחוני/ת? הייתי אוהבים מוסיקה? מאוד אוהבים סרטים? לא כל כך אוהבים טלויזיה? לא! מסנג'ר או איסיקיו? איי סי טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? לא היא ולא היא 50 סנט או אמינם? שניהם זבלים לינקין פארק או סימפל פלאן? שניהם מאפנים 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? נמלטים זוג או פרט? פרט בליינד דייט או דאבל דייט? בליינד דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? כן למה? אותך!

מעיין51

New member
שאלון מגניב

איזה מזל אתם? עקרב קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? לפעמים שיר אהוב: 'סוף העולם' סוף לאהבה' מרד הדמעות' ..יש הרבה שאני מתחילה לחשוב על זה.. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אביב גפן לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? ט באוניברסיטה? כיתה ט' איזה מקצוע? במה עובדים? לא עובדת... כאילו עושה בייביסיטר.. כמה אחים יש לכם? 3 -בנים בני כמה? 26, 23, 13 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: מממ אני אחזור לזה.. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:
ספורט מועדף: אוף משקה מועדף: איס שוקו טעם גלידה מועדף: שוקו מה את/ה עושה כשמשעם לך? שותה שוקו.. סתם אממ.. אני יודעת.. טלויזיה.. מחשב.. מוזיקה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12\1 היית מעורב פעם בתאונה? כן צבע אהוב: כתום היום המועדף בשבוע: שבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שגיליתי שאני מאומצת.. סתם! אני לא.. אממ גם לפה אני אחזור מה משמח אותך? אוטו גלידה- חבל שאין דבר כזה יותר
מה מעציב אותך? השיר 'לבכות לך' מה מכעיס אותך? אח שלי... וכאלה שאוהבים לדפוק פוזות ליד הארון\מול המראה עם מצלמה מה מרגיע אותך? השיר......... מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא.. אבל בעוד שנה.. כנראה באק'ים מעשן/ת? לא איזה בן אדם אתם מעריכים? כל בן אדם שהוא לא שקרן, צבוע, או כל תכונה מגעילה אחרת אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? הרבה ובירושלים? הכותל, ירושלים, [?!] אממ לא מעט כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? משתדלת שלא.. בשביל מה? עישנת פעם סמים?לא יצא איזה סוג? יש רשיון?לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? תלוי מה איזה סוג משחקים? שבץ נא.. סתם.. מאיפה אני יודעת?! שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? עע עיר אהובה בעולם: נמסטס [לא באמת] מממ.. אילת עיר אהובה בארץ: אילת ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? לא ממש מפחדים מרעמים וברקים? 'מפחדים' להיכנס מתחת למיטה עם אקדח זה כזה פחד.... מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם מה הכי כיף לעשות בגשם? להירטב
קופצים לתוך שלוליות? מה אני בת 4?~? כן..
אוהבים קרמבו? רק את העוגייה אוהבים את הסימפסונים? חמודים בילית פעם בכלא? לא פשעת? רק שנכנסתי לשאלון הזה... סתם הוא מגניב רצחת? בטעות...[?!] גנבת? האמ האמ הרמת יד על מישהו/י? מי לא? אנסת? כלבים נחשבים? חנית במקום שאסור? גנבו לי ת'אוטו השתנת במקום ציבורי? ברור! כל הזמן אפילו שאני בבית.. השחטת? כן לא שילמת דו"ח? עוד לא נסעת מהר מידי? לא בדקתי צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? עזבו יש פירסינג? לא איפה? לא מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? יש הבדל באמת? [חוץ מהמים של אילת.. הם דוחים] וסוג קולה? קוקה ותה? מה אני אינגלישית? אממ ויסוצקי! מתגעגע/ת לקיץ? כן מה עובר לכם עכשיו בראש? אם אני מתגעגעת לקיץ ו-מתי זה נגמר?? אוהבים להתחכם? חחחחחח רק מה שקרה כאן בערך כל השאלון המורים אוהבים אתכם? בטח.. חולים עלי מאמין/ה בה'? שאלה מכשילה אה? למה? כי גרמו לי להאמין בו צמחוני/ת? לא! שרשרת מזון או לא? אוהבים מוסיקה? חח אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? איסיקיו טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? ננו באמת 50 סנט או אמינם? 50 סנט לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק.............וגם בקושי 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? אבודים זוג או פרט? פרט בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? עם סיבה... התרגשות... ננו שונאים כרגע מישהו? אותכם! למה? סתם נראה לכם? רק בגללכם לא משמעם פה

../images/Emo41.gif

איזה מזל אתם? טלה קוראים הורוסקופים? כן מאמינים באסטרולוגיה?כן שיר אהוב: אלימות - אביב גפן זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אביב לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? ט' באוניברסיטה? בע"ה איזה מקצוע? אין עדיין במה עובדים? ביביסטר? חח כמה אחים יש לכם? 3 בני כמה? 24,23,22 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: נכנסתי לתנועת נוער דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ייבשתי חברה ליד מלא חברים אחרים . ספורט מועדף: מחניים משקה מועדף: תה חח טעם גלידה מועדף: לימון מה את/ה עושה כשמשעם לך? בפורומים , באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 11 ככה היית מעורב פעם בתאונה? משהו כזה צבע אהוב: כתום היום המועדף בשבוע: שני וחמישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? אהבה ממבט ראשון ? מה משמח אותך? שאהובי שולח הודעות ומתיחס אליי
מה מעציב אותך? שהוא נעלם
מה מכעיס אותך? שהוא עונה ולא מתיחס מה מרגיע אותך? שהוא מדבר בשמות חיבה חח מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? בתנועת נוער ? מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? חברה טובה טובה.. ליטל אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? לא הרבה ובירושלים? מ ל א א א א א א כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? לא לעיתים קרובות ברוך ה' עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? לא יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? ריצה, מחניים, וסתם עוד כמה במחשב שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: בלגיה עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: צרפת, אנטישמים אוהבים את החורף? לא מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הברק מה הכי כיף לעשות בגשם? לרקוד חחח קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? בערך אוהבים את הסימפסונים? בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת? נמלה גנבת? עט עיפרון יפה של חברה D= הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? לא חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? השחטת? לא :] ארץ ישראל שלי ולמעני... חח לא שילמת דו"ח? לא קיבלתי נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע? יש פירסינג?לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא הכי לא משעמם בחיים? לא =] איזה סוג מים הכי טעים? מממממ אין ממש הבדל וסוג קולה? דיאט , קוקה קולה ותה? עם הW חח מתגעגע/ת לקיץ? הכי בעולם :[ מה עובר לכם עכשיו בראש? שאני רוצה את מוצ"ש אוהבים להתחכם? כן המורים אוהבים אתכם? לא חח מאמין/ה בה'? ברור למה? כי אין לי אמונה באף אחד אחר צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?כן מסנג'ר או איסיקיו? איסקיו טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כרסטינה 50 סנט או אמינם? 50 סנט לינקין פארק או סימפל פלאן? מממ כלום 0 או 1? אתם לפני.. ואני מס' 1 ומה שידוע לי אפס לפני אחד :] אבודים או נמלטים? ממממ לא רואה את שניהם זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? אף אחד לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? התרגשות שונאים כרגע מישהו? כן למה? שקרנים

yuval61

New member
כן כן אני פה מידי פעם..סתם משעמם לי

איזה מזל אתם?עקרב קוראים הורוסקופים?לפעמים מאמינים באסטרולוגיה?לפעמים,כשזה נוח לי :) שיר אהוב:אין אחד..יש הרבה.. זמר/ זמרת/ להקה אהובה:אביב גפן,אפרת גוש,אלג'יר לומדים?כבר לא.צבא. בבי"ס?לא איזה כתה?סיימתי באוניברסיטה?עוד לא איזה מקצוע?לא במה עובדים?צבא? כמה אחים יש לכם?2 בני כמה?22 ו26 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף:פוקר?בלאק ג'ק?זה משודר בESPN.. משקה מועדף:קולה טעם גלידה מועדף:וניל מה את/ה עושה כשמשעמם לך?מנסה לישון באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ?לא קבוע היית מעורב פעם בתאונה?כן צבע אהוב:לבן,ירוק,שחור היום המועדף בשבוע:שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?מסיבת הפתעה של גיל 19 מה משמח אותך?סיון מה מעציב אותך?הרבה דברים מה מכעיס אותך?כלום? מה מרגיע אותך?משהו שלא עשיתי כבר הרבה מאוד זמן..וסיון מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא מעשן/ת?כן שותה משקאות חריפים?כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?וואו יש הרבה. אוהב/ת את מדינת ישראל?לפעמים כמה פעמים היית בכותל?2? ובירושלים?7? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?כמה שיותר להוציא גימלים :) עישנת פעם סמים?כן איזה סוג?גראס,חשיש,ג'ארס יש רשיון?כן על איזה טסט עברת?3 אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים?הכל מהכל שש בש או שחמט?שש בש דמקה או שחמט?דמקה עיר אהובה בעולם:אמסטרדם עיר אהובה בארץ:תל אביב ארץ שנואה בעולם:אין כרגע.. אוהבים את החורף?כן מאוד מפחדים מרעמים וברקים?לפעמים מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?הרעם מה הכי כיף לעשות בגשם?לשכב על הדשא ולראות את הגשם יורד עליך,ולקפוץ על שלוליות קופצים לתוך שלוליות?כן אוהבים קרמבו?כן..מאוד אוהבים את הסימפסונים?כן בילית פעם בכלא?לא פשעת?כן רצחת?לא גנבת?כן הרמת יד על מישהו/י?כן אנסת?לא חנית במקום שאסור?כן השתנת במקום ציבורי?כן השחטת?כן לא שילמת דו"ח?כן נסעת מהר מידי?כן צבעת פעם את השיער?כן לאיזה צבע?ורוד,כחול,בלונד,חום,שחור יש פירסינג?לא איפה?אין מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא מגדיר.אני יובל משעמם בחיים?כן איזה סוג מים הכי טעים?מהברז וסוג קולה?קוקה קולה ותה?ויסצוקי מתגעגע/ת לקיץ?ממש לא מה עובר לכם עכשיו בראש?טרקטור? אוהבים להתחכם?כן המורים אוהבים אתכם?לא דע.. מאמין/ה בה'?לפעמים למה?לא יודע.. צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?כן אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?כן מסנג'ר או איסיקיו?אייסיקיו טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה?שניהם שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?בריטני 50 סנט או אמינם?אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקין פארק 0 או 1?0 אבודים או נמלטים?סמולוויל זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?גם וגם שונאים כרגע מישהו?לא.. למה?כי למה לשנוא?! זה סתם בזבוז אנרגיות..

../images/Emo96.gif../images/Emo210.gif

איזה מזל אתם? קשת קוראים הורוסקופים? לעיתים רחוקות מאמינים באסטרולוגיה? פחות או יותר שיר אהוב: יש הרבה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: קווין, לד זפלין, כנסיית השכל, אביב גפן, מוש בן ארי, שוטי הנבואה, מרסדס בנד, פלסיבו, אלג'יר, ג'ימי הנדריקס, קולדפליי, צ'ילי פפרס, בוב מרלי, בלקפילד, אלאניס
לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? י"ב! במה עובדים? מקפלת בגדים בקסטרו
כמה אחים יש לכם? אח ושתי אחיות בני כמה? 26, 25 ו-30 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: מממ... הצלחתי [בערך, אני בתהליכים] לפתוח דף חדש במשהו שהיה לי מאוד קשה דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לא נראה לי שיש ספורט מועדף: בעיקרון אני שונאת ספורט, אבל אם כבר אז כל מיני שטויות כמו פילאטיס משקה מועדף: תפוזים סחוט טעם גלידה מועדף: נוגט אגוזים מה את/ה עושה כשמשעם לך? טלוויזיה/מוסיקה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 2-3 בלילה היית מעורב פעם בתאונה? לא במשהו רציני, סתם נכנסתי באיזה אוטו בקטנה, רק התעקם קצת הפגוש צבע אהוב: סגול היום המועדף בשבוע: שבת. זה יום כזה שאפשר לעשות מה שבא לך :) מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? אתמול, שעצרו אותי כשנהגתי אחרי ששתיתי ועשו לי בדיקת אלכוהול ובסוף שיחררו אותי לנפשי! מה משמח אותך? לשמוע מוסיקה, לרקוד, להיות עם החברות הכי טובות שלי [רק חזר "אוווו" מהקהל] מה מעציב אותך? שאני צריכה להכריח את עצמי להתנתק מאנשים מסויימים מה מכעיס אותך? אנשים שלא קולטים איפה הם חיים מה מרגיע אותך? קטורת מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? יאפ
איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? מעריכה?... מממ.... לא מישהו מסויים, אבל בעיקרון אנשים שמנסים הרבה דברים ושמשתדלים להגשים את עצמם כמה שיותר אוהב/ת את מדינת ישראל? לפעמים יותר ולפעמים פחות כמה פעמים היית בכותל? 20 מיליון פעם ובירושלים? 20 מיליון פעם [סבתא שלי גרה בירושלים, כל פעם שבאים אליה יש לאמא שלי מין צורך מוזר ללכת כותל!] כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? פעם בכמה שנים טובות... [אמא שלי אחות אז היא דואגת לי
] עישנת פעם סמים? פעם איזה סוג? אני עוד בפרנויות מהמשטרה של אתמול, עזבו אותי יש רשיון? כן! על איזה טסט עברת? רביעי אוהבים לשחק? מממ.... לא, זה נהיה משעמם תוך כמה דקות שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? שחמט עיר אהובה בעולם: וונציה עיר אהובה בארץ: אילת :) home sweet home ארץ שנואה בעולם: אין לי כאלה רגשות עמוקים לערים אוהבים את החורף? שונאתתתתתתתתתתתתת מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הרעם מה הכי כיף לעשות בגשם? להיות בבית
קופצים לתוך שלוליות? איכ לא אוהבים קרמבו? לא אוהבים את הסימפסונים? כן, סטלנים בילית פעם בכלא? עוד לא :) פשעת? גנבתי מחזיקי מפתחות מאיזה חנות. אווו... רצחת? חס וחלילה גנבת? הנ"ל הרמת יד על מישהו/י? כן, אני בנאדם אלים
אנסת? לא חנית במקום שאסור? כן וקיבלתי 500 ש"ח קנס, אל תעשו את זה בבית השתנת במקום ציבורי? בשירותים ציבוריים, נחשב? השחטת? השחטה מינימלית של כיסאות ושולחנות בצפר, לא משהו ביגי לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? כל יום :) i live the life of danger צבעת פעם את השיער? יאפ לאיזה צבע? לפני כמה שנים לשחור סיני ולפני איזה חודש לשחור חציל [=בורדו] יש פירסינג? כן איפה? רק באוזניים מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? רק טיפה איזה סוג מים הכי טעים? מים עם לימון וסוג קולה? קולה רגילה ותה? צ'אי מתגעגע/ת לקיץ? כן!!! קיץ- תחזור כבר!!!!!!
מה עובר לכם עכשיו בראש? שהשפתיים שלי יבשות, קמתי לפני שעה ועוד לא שתיתי אוהבים להתחכם? חחח... כן... המורים אוהבים אתכם? כן מאמין/ה בה'? לא למה? כי... לא. מאמינה באנשים. צמחוני/ת? כן אוהבים מוסיקה? חיה על זה אוהבים סרטים? זה בתקופות אוהבים טלויזיה? כן, אני בטטה מסנג'ר או איסיקיו? אייסיקיו טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? חלב עם אגוזים :) [נו, אמרתי שאני אוהבת להתחכם!] כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה רולז :) 50 סנט או אמינם? אל תגזימו לינקין פארק או סימפל פלאן? אף אחד 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? אבודים שליטה זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? לא למה? כי אני בנאדם שמח ואופטימי, טרה לי לה :) גיט שעבס חברים

bobit marely

New member
שבת מצ'עממת...ממש מצ'עממת ../images/Emo13.gif

איזה מזל אתם? טלה קוראים הורוסקופים? כן מאמינים באסטרולוגיה? כן...לפעמים חחח שיר אהוב: חלומות גדולים זמר/ זמרת/ להקה אהובה: זמר אביב ולהקה אממ...יש הרבה..היהודים,כנסיית השכל,הג'ירפות... לומדים?כן בבי"ס? תיכון איזה כתה? י"א באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? מקווה שפסיכולוגיה במה עובדים? אני שוקלת להתחיל לעבוד בסקרים... כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? 9 וחצי דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הורדתי 6 קילו
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: הלכתי מכות עם בת... ספורט מועדף: באולינג או סנוקר...אם זה נחשב משקה מועדף: קפההה...אני מכורה טעם גלידה מועדף: וניל עוגיות ופסיפלורה מה את/ה עושה כשמשעם לך? עונה על שאלנים חחח או ישנה בד"כ באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? חחח מוקדם 10-11 למרות כל הקפאין אני ישנה מלא...יותר מדי היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: כתום היום המועדף בשבוע: חמישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שהחבר לשעבר הפתיע אותי ביומולדת... מה משמח אותך?מוזיקה ושאומרים לי שאוהבים אותי מה מעציב אותך? רומה קינן
מה מכעיס אותך? אנשים גזענים מה מרגיע אותך? מוזיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? תורמת אבל לא לעמותה...למשפחה נזקקת מעשן/ת? כן שותה משקאות חריפים? כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמא אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? 5 אני חושבת.. ובירושלים? גם כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? פעם בכמה שנים שאני צכה משו עישנת פעם סמים? כן איזה סוג? חשיש יש רשיון? בקרוב... על איזה טסט עברת? מקווה ראשון אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? פוקררר שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? לא לא עיר אהובה בעולם: אמסטרדם עיר אהובה בארץ: שונאת ערים בכללי...אז יישוב,אלפי מנשה
ארץ שנואה בעולם: אין אוהבים את החורף? כן מפחדים מרעמים וברקים? חח לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? אף אחד מהם
מה הכי כיף לעשות בגשם? לשבת בחוץ ולהריח את האדמה קופצים לתוך שלוליות? כשמתחשק אוהבים קרמבו? יאפפ אוהבים את הסימפסונים? חחח כן בילית פעם בכלא? חס וחסה פשעת? לא רצחת? לא גנבת? כן
הרמת יד על מישהו/י? כן... אנסת?לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? חחח כן,אני כיף פיפי בטבע השחטת? לא לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? חום ואדום יש פירסינג? כן איפה?טבור ונזם באף מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא די איכ...אין דבר כזה משעמם בחיים? מאוד איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן וסוג קולה? קוקה קולה ותה? אמממ לאדעת לא משוגעת על תה מתגעגע/ת לקיץ? כן מה עובר לכם עכשיו בראש? כלום אני ריקה אוהבים להתחכם? לא המורים אוהבים אתכם? חוץ מהמורה לספרות מאמין/ה בה'? כן למה? חינוך מהבית וגם בטוח יש איזה מישהו למעלה שאחראי פה לכמה דברים צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? שניהם טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? שתי מגעילות 50 סנט או אמינם? אמממ שיהיה אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? לא ולא זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבלל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? סתם בלי סיבה...הכי כיף שונאים כרגע מישהו? לא למה? כי אני היפית אני לא שונאת אף אחד

Inbarush91

New member
...

איזה מזל אתם?טלה קוראים הורוסקופים?לא מאמינים באסטרולוגיה?לא שיר אהוב:יש מלא זמר/ זמרת/ להקה אהובה:כנ"ל אבל הכי אביב
לומדים?לא ממש בבי"ס?כן איזה כתה?י באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים?בכלום כמה אחים יש לכם?2 בני כמה?20 ו-25 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:לא יודעת דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף:כדורסל משקה מועדף:קפה טעם גלידה מועדף:לא אוהבת גלידה מה את/ה עושה כשמשעם לך?שומעת מוזיקה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?בימי בצפר- 12 וחצי-אחת היית מעורב פעם בתאונה?כן צבע אהוב:שחור היום המועדף בשבוע:רביעי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?היו כמה..לא זוכרת עכשיו מה משמח אותך?לראות את אביב מה מעציב אותך?שפוגעים בי מה מכעיס אותך?אנשים מטומטמים מה מרגיע אותך?מוזיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?SOS מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים?כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?אביב גפן ואמא אוהב/ת את מדינת ישראל?כן כמה פעמים היית בכותל?פעמיים נראה לי ובירושלים?הרבה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?כל חודשיים עישנת פעם סמים?לא איזה סוג? יש רשיון?לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים?משחקים משעשעים שש בש או שחמט?שש בש דמקה או שחמט?דמקה עיר אהובה בעולם:ניו יורק עיר אהובה בארץ:ת"א ארץ שנואה בעולם:פלסטין אוהבים את החורף?מאוד מאוד מפחדים מרעמים וברקים?לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?רעם מה הכי כיף לעשות בגשם?להיות בבית קופצים לתוך שלוליות?לא אוהבים קרמבו?כן אוהבים את הסימפסונים?ברור בילית פעם בכלא?לא שידוע לי פשעת?כן רצחת?לא גנבת?כן..בזוקות למניהן הרמת יד על מישהו/י?כן אבל בצחוק אנסת?לא חנית במקום שאסור?אין לי רשיון השתנת במקום ציבורי?כן השחטת?כן לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער?לא לאיזה צבע? יש פירסינג?כן איפה?באף,5 באוזניים ומוט מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?כן איזה סוג מים הכי טעים?אקווה נובה וסוג קולה?דיאט ותה?קינמון מתגעגע/ת לקיץ?לא מה עובר לכם עכשיו בראש?"מה אני עושה?!" אוהבים להתחכם?מאוד המורים אוהבים אתכם?חלקם מאמין/ה בה'?לא למה?כי פשוט לא צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?מאוד אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?כן מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?כריסטינה 50 סנט או אמינם?אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקין פארק 0 או 1?0 אבודים או נמלטים?נמלטים זוג או פרט?זה לא פרד? בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל דייט..לא שייצא לי לחוות לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?מהתרגשות שונאים כרגע מישהו?תמיד למה?כי יש לי הרבה סיבות

jenngirl

New member
בוקר טוב איראאאאן!../images/Emo82.gif

איזה מזל אתם?בתולה קוראים הורוסקופים?לא ממש מאמינים באסטרולוגיה?לא ממש שיר אהוב:יש מלא,אבל אני דבוקה כבר יותר משבועיים ל"עכשיו את" של היהודים. זמר/ זמרת/ להקה אהובה:אביב גפן[
],משינה,מוניקה סקס,יוני בלוך,היהודים,עברי לידר... לומדים?לא בבי"ס?לא[: איזה כתה? באוניברסיטה?לא איזה מקצוע? במה עובדים?מכירת מאפים מסריחים.משהו בסגנון רולדין. כמה אחים יש לכם?אחות בני כמה?9 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף:כדורסל משקה מועדף:נסטי טעם גלידה מועדף:שוקולד ועוגיותP: מה את/ה עושה כשמשעמם לך?הרבה זמן לא היה לי משעמם[הרבה יותר מחצי שנה],ואם משעמם אני שומעת מוזיקה/רואה טלוויזיה. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?12-2. היית מעורב פעם בתאונה?כן. צבע אהוב:תכלת היום המועדף בשבוע:חמישי. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?חח לא זוכרת מה משמח אותך?מוזיקה. מה מעציב אותך?המצב במדינה מה מכעיס אותך?המצב במדינה. מה מרגיע אותך?מוזיקה,חברות. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?כן. מעשן/ת?לפעמים. שותה משקאות חריפים?כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?חברה שלי,וסבתא. אוהב/ת את מדינת ישראל?כן ולא. כמה פעמים היית בכותל?לא זוכרת. ובירושלים?חח 18 שנה. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?תלוי איך אני מרגישה. עישנת פעם סמים?לא איזה סוג? יש רשיון?עדיין לא. על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק?כן. איזה סוג משחקים?טאקי,חיי שרה
[נו מה.נוסטלגיהP: ]. שש בש או שחמט?אף אחד מהם. דמקה או שחמט?דמקה. עיר אהובה בעולם:לונדון! עיר אהובה בארץ:לא יודעת.. ארץ שנואה בעולם:בוקר טוב איראןןןןן אוהבים את החורף?משום מה השנה לא כל כך. מפחדים מרעמים וברקים?לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?הם לא מפחידים בכלל. מה הכי כיף לעשות בגשם?להיות בבית מתחת לפוך עם מוזיקה. קופצים לתוך שלוליות?לא ממשP: אוהבים קרמבו?כן. אוהבים את הסימפסונים?+- בילית פעם בכלא?לא השתנת במקום ציבורי?חח. השחטת?כן נסעת מהר מידי?לא צבעת פעם את השיער?לא[: לאיזה צבע? יש פירסינג?רק שני לובים. איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא. משעמם בחיים?ממש ממש לא. איזה סוג מים הכי טעים?לא כזה משנה לי. וסוג קולה?מזכוכית! ותה?נסטי! מתגעגע/ת לקיץ?כן!!
מה עובר לכם עכשיו בראש?נזכרתי בכמה הופעות טובות שהייתי בהן...רק בגלל ששאלתם אם אני מתגעגעת לקיץ. אוהבים להתחכם?כן. המורים אוהבים אתכם?אהבו,כן. מאמין/ה בה'?לא יודעת למה? צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?מאוד. אוהבים סרטים?לא ממש. אוהבים טלויזיה?בערך. מסנג'ר או איסיקיו?מסן טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?מריר. כריסטינה אגילרה או בריטני?:S 50 סנט או אמינם?:S לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקין. 0 או 1?1 אבודים או נמלטים?לא יודעת זוג או פרט?פרט?פרד אם כבר.אבל זוג. בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?מהתרגשות. שונאים כרגע מישהו?בערך. למה?הם עברו על החוק בצורה בלתי רגילה.ואם אני תובעת אותם כל העסק שלהם הולך לעזאזל.וזו רק ההתחלה של סגירת עסקים כאלה

me :]

איזה מזל אתם?גדי קוראים הורוסקופים? יאאאס מאמינים באסטרולוגיה?לפעמים.. שיר אהוב:יש המוןןןן זמר/ זמרת/ להקה אהובה:אביב גפן,green day לומדים?לצערי בבי"ס? תיכון איזה כתה? י' באוניברסיטה?לא.. איזה מקצוע? במה עובדים?בייביסיטר.!? כמה אחים יש לכם?2 בני כמה?17 וחצי,12 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:שימחתי את אמא :] דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: הבאתי סטירה למישהו שממממש לא הגיעה לו.................... ספורט מועדף: ריקוד =] משקה מועדף: נסטי :] וכשזורם לי אז רד לייבל !! טעם גלידה מועדף: ריבת חלב מה את/ה עושה כשמשעם לך? מסתכלת במראה ועושה פרצופים[?!!?] באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?ימי חולה 12 וחצי 1.. ובסופש-5,6 בבוקר היית מעורב פעם בתאונה? חסססס וחסה צבע אהוב: ירוק היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?עשיתי פיפי.. ואז פשוט בא איזה בנאדם והתחיל לצרוח עלי.. ואכן הייתי מופתעת ומבוהלת! מה משמח אותך?קלואי מה מעציב אותך? לראות אנשים עצובים מה מכעיס אותך? חוסר צדק מה מרגיע אותך? נס קפה וסיגריה עם מישהו שיודע להרגיע אותי תנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? אמ כן מעשן/ת? אכן שותה משקאות חריפים? עם החברה לפעמים איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?אמא אוהב/ת את מדינת ישראל?בטחחח כמה פעמים היית בכותל?5 פעמים בערך ובירושלים? הרבהה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?פעם בחצי שנה\שנה עישנת פעם סמים?- איזה סוג? יש רשיון?לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק?מה לשחק?! ? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: פריז בה בארץ: תל אביב דיייי איזה חופר זה אין לי זין לענות על ההמשך! קיצור מי שקרוא שיהנה :)

שאלון לפני שינה ../images/Emo29.gif

איזה מזל אתם? אריה קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? שזה נוח לי
שיר אהוב: מעליות - דודו טסה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: בזמן האחרון - דין דין אביב לומדים? מהחיים
בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? שניים בני כמה? 12 ו18 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: שיפרתי בגרויות דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: שחייה/ כדורסל משקה מועדף: קולה/ קפה טעם גלידה מועדף: מוקה מה את/ה עושה כשמשעמם לך? הולכת לישון באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 10, 11.. נו מה, צבא זה מעייף :[ היית מעורב פעם בתאונה? שלא נדע צבע אהוב: סגול/ כחול היום המועדף בשבוע: חמישישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? אין משהו מפוצץ מה משמח אותך? להגיע ביום חמישי הביתה, להוריד את המדים ולשים אזרחי!
מה מעציב אותך? סבא/: מה מכעיס אותך? אטימות. אה, והרופא הבנזונה הזה שלא מוכן להביא לי פטור משמירות למרות שיש לי סיבה ממש מוצדקת מה מרגיע אותך? החיבוק שלו :] אה, וקפה טוב מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? עשיתי שנת שירות כמעט שנה, ועוד לפניה התנדבתי שנה וחצי מעשן/ת? רק נרגילה, תודה שותה משקאות חריפים? כן
איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אני אחזור אליכם עם זה אוהב/ת את מדינת ישראל? למרות הכל - כן כמה פעמים היית בכותל? פעמיים שלוש ובירושלים? טוב שאני לא חיה על קו 434, דאמט..
כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? מתי שצריך אז הולכים עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? אמ תלוי מה איזה סוג משחקים? משחקים במחשב הצבאי שאין מה לעשות במשרד
שש בש או שחמט? לא ולא דמקה או שחמט? לא ולא עיר אהובה בעולם: רומא
עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? לא |: מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? זה שעושה את הרעש מה הכי כיף לעשות בגשם? לראות אותו מהחלון בבית, עם החימום והפוך
קופצים לתוך שלוליות? חח לא אוהבים קרמבו? כןןןןן אוהבים את הסימפסונים? זה משעשע בילית פעם בכלא? לא פשעת? גזרה נמוכה במכנס
רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? תלכו עוד יותר רחוק, למה לא.. חנית במקום שאסור? אבל אין לי רישיון בכלל השתנת במקום ציבורי? כשאין ברירה אז אין ברירה השחטת? כן, את השולחנות בבצפר :] לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? כע לאיזה צבע? ג'ינג'י, אדום יש פירסינג? כע איפה? בטבור.. מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? ברור! זה כזה מגניב!
משעמם בחיים? איזה משעמם, אין זמן לנשום איזה סוג מים הכי טעים? מינרלים, כמובן וסוג קולה? קוקה קולה ותה? איכס מתגעגע/ת לקיץ? כן מה עובר לכם עכשיו בראש? שאני עייפה אוהבים להתחכם? כן המורים אוהבים אתכם? מאמין/ה בה'? שלילי חזק
למה? צריך באמת להסביר..? צמחוני/ת? לא. בשר זה טעים
אוהבים מוסיקה? כע אוהבים סרטים? כע אוהבים טלויזיה? כע מסנג'ר או איסיקיו? אייסיקיו.. יש דברים שלא משתנים.. טלפון או פלאפון? טלפון מחשב או טלויזיה? טלויזיה שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה
לפחות יש לה קול.. 50 סנט או אמינם? איפ. לא זה ולא זה לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין 0 או 1? 2 אבודים או נמלטים? אה?
זוג או פרט? זוג, כמובן
בליינד דייט או דאבל דייט? חחחח מצחיק שאתם שואלים.. ממ דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? כן, את יום ראשון למה? כי הוא הגיע. וזאת סיבה מספיק טובה. תגידו אם קראתם, זה יהיה נחמד.. :)

....

איזה מזל אתם? דלי קוראים הורוסקופים? בד"כ לא מאמינים באסטרולוגיה? לא. שיר אהוב: קשה מדי. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: בעיקרון אביב אבל לא חסרים משובחים נוספים. לומדים? חלקית. בבי"ס? משהו כזה. איזה כתה?י"א באוניברסיטה? - איזה מקצוע? במה עובדים? מלצרות. כמה אחים יש לכם? 3. בני כמה? 17 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: כדור סל משקה מועדף: נס-תה לימון. טעם גלידה מועדף: פסיפלורה. מה את/ה עושה כשמשעם לך? מנגנת לרב. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 1-2 היית מעורב פעם בתאונה? כן. צבע אהוב: שחור, לבן, אפור, כחול כהה, ירוק זית, אופ-וויט. היום המועדף בשבוע: שישי-שבת. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? רגעים של אמת. מה מעציב אותך? לאבד את עצמי. מה מכעיס אותך? שקרים, מאחז עיניים. מה מרגיע אותך? שליטה. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא שידוע לי. מעשן/ת? כן. שותה משקאות חריפים? כן. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? לא סגורה על זה. אוהב/ת את מדינת ישראל? ברירת מחדל. כמה פעמים היית בכותל? 0 ובירושלים?כמה וכמה. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? נמנעת מזה. עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון?טרם. על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? תלוי עם מי. איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? לא מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? להתכרבל בשמיכה עם סרט טוב ומישהו לחבק. קופצים לתוך שלוליות? בטעות אוהבים קרמבו? לא אוהבים את הסימפסונים?כמובן בילית פעם בכלא? לא פשעת? תלוי מה נחשב לפשע רצחת?לא שידוע לי גנבת? בקטנה הרמת יד על מישהו/י? לא אנסת? לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? לא השחטת?לא לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? כל מיני יש פירסינג? נזם, לא נחשב... איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא מגדירה את עצמי. משעמם בחיים? ממש לא. איזה סוג מים הכי טעים? אקווה נובה וסוג קולה?לימון ותה? ארל גריי מתגעגע/ת לקיץ? בקטנה מה עובר לכם עכשיו בראש? הביתה הביתה הביתה אוהבים להתחכם? לעיתים קרובות המורים אוהבים אתכם? לא נראה לי מאמין/ה בה'? לא יודעת למה? צמחוני/ת?כן אוהבים מוסיקה?כמובן אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?די מסנג'ר או איסיקיו? איסיקיו טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה?טלוויזיה שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? אבודים או נמלטים? זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?לא ולא לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? סתם שונאים כרגע מישהו?חלילה למה?

ה ד ס ס

New member
מי שטוב לו ושמח שיצחק...

איזה מזל אתם? דלי קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש שיר אהוב: קרן אור ומלח הדמעות אני חושבת זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אביב גפן לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? י"ב באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? במה עובדים? לא עובדת כמה אחים יש לכם? 3 בני כמה? 34,29 ו-20 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הכנתי מתנות ממש יפות! דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לא יודעת ספורט מועדף: ריקוד משקה מועדף: נסטי אפרסק טעם גלידה מועדף: וניל עוגיות אני חושבת מה את/ה עושה כשמשעם לך? בוהה בקיר או ישנה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 11 היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: סגול או כחול היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שאחותי חזרה מחו"ל בלי להודיע ושאמרו לי שאמא מתה מה משמח אותך? שאנשים חוזרים ושחברים משקיעים, אהה וגם כשאנשים מחייכים מה מעציב אותך? החיים מה מכעיס אותך? אבא הרבה פעמים מה מרגיע אותך? מוזיקה ומים מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כבר לא מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אבא ואיריסי אני חושבת אוהב/ת את מדינת ישראל? אממ תלוי כמה פעמים היית בכותל? פעמיים (?) ובירושלים? קצת יותר כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כמה שיוצא עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון?כן על איזה טסט עברת? ראשון! :) אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? קופסא שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: ניו יורק עיר אהובה בארץ: ת"א, רמת השרון, באר טוביה וחיפה ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? מאוד!!!
מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? לישון או סתם להיות במיטה ולשתות שוקו קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? כן אוהבים את הסימפסונים? פחות או יותר בילית פעם בכלא? לא פשעת? כן רצחת? לא גנבת?כן, אני אפילו כבר לא זוכרת מה הרמת יד על מישהו/י?לא אנסת?לא חנית במקום שאסור?לא השתנת במקום ציבורי?בשירותים השחטת?לא לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?כן צבעת פעם את השיער?לא לאיזה צבע? יש פירסינג? כבר לא :( איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? ממש לא איזה סוג מים הכי טעים? עין גדי וסוג קולה? ותה? רגיל מתגעגע/ת לקיץ? לא במיוחד מה עובר לכם עכשיו בראש? לישוווון! אוהבים להתחכם?כן המורים אוהבים אתכם?כן מאמין/ה בה'?לא למה?ככה צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?כן אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?כן מסנג'ר או איסיקיו?אייסיקיו טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה?טלויזיה שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?מריר!!!
כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? זוג או פרט? פרט בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? קצת למה? עדיף לא לפרט...

InfectedM

New member
אין כוח לפיזיקה

איזה מזל אתם? מזל חרא. סתם, סרטן קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אביב גפן, פינק פלויד, ביטלס, רדיוהד, מאיר אריאל, רג'ינה ספקטור... יש המון לומדים? כן, עם כל הצער שבדבר בבי"ס? כן איזה כתה? י"ב באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה?35/31 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לא'דע דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: לרבוץ משקה מועדף: מיצים למיניהם. טעם גלידה מועדף: מממ. קשה. כל הטעמים המוזרים למיניהם מה את/ה עושה כשמשעמם לך? מנגן/מחשב באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12 היית מעורב פעם בתאונה? כן. אני. אני בלת"ם :) צבע אהוב: שחור/אדום היום המועדף בשבוע: שישבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא'דע :O מה משמח אותך? חן אהובתי
מה מעציב אותך? אנשים מה מכעיס אותך? בורות, גזענות, אטימות מה מרגיע אותך? חן :) מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? נרגילה. שותה משקאות חריפים? כן! איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? את אהובתי אוהב/ת את מדינת ישראל? לפעמים כמה פעמים היית בכותל? לא זוכר. משהו כמו 10 ובירושלים? הרבה מאוד. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשאני חולה(?) עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? עובדים על זה על איזה טסט עברת? מקווה לעבור טסט שני. אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? הכל. שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: לא הייתי בהרבה ערים בעולם חוץ מבואנוס איירס... עיר אהובה בארץ: ממ. קשה. ת"א (למרות שאני גם שונא אותה) ארץ שנואה בעולם: לא'דע. אני מניח שארה"ב. אוהבים את החורף? כן :) מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? להתכרבל עם אהובתי קופצים לתוך שלוליות? לגמרי אוהבים קרמבו? כן אוהבים את הסימפסונים? כן בילית פעם בכלא? לא פשעת? סביר להניח שכן רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? לא חנית במקום שאסור? כן השתנת במקום ציבורי? כן השחתת? כן לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? כן צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע? יש פירסינג? לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לפעמים. איזה סוג מים הכי טעים? מים זה חרא וסוג קולה? קוקה קולה הכי טעים, אבל אני לא שותה את זה. ותה? ממממ תה וניל של ויסוצקי מתגעגע/ת לקיץ? לא מה עובר לכם עכשיו בראש? "עוד כמה שאלות יש פה?" אוהבים להתחכם? בטח, אני חי בשביל זה המורים אוהבים אתכם? כן מאמין/ה בה'? שלילי למה? למה כן? צמחוני/ת? כן אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? גם וגם טלפון או פלאפון? טלפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? זו נבלה וזו טרפה 50 סנט או אמינם? כנ"ל לינקין פארק או סימפל פלאן? כנ"ל 0 או 1? TRUE (המבין יבין) אבודים או נמלטים? נמלטים זוג או פרט? פרט בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? לא למה? למה כן?

תמרוש5

New member
:|

איזה מזל אתם? תאומים קוראים הורוסקופים? לפעמים. מאמינים באסטרולוגיה?לא. שיר אהוב: אין ספציפי. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אביב,מיוז. לומדים?כן. בבי"ס?כן. איזה כתה?י' באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? אם לנקות ת'חדר מדרגות של הבניין מדי פעם נחשב עבודה אז כן. כמה אחים יש לכם?1 בני כמה?22 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: אני מניחה שיש כמה לא זוכרת. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:לא יודעת. ספורט מועדף: לא אוהבת ספורט:X משקה מועדף:קולה טעם גלידה מועדף: מנגו מה את/ה עושה כשמשעם לך? מדברת עם חברים בלטפון\מסנג'ר. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?11-12 היית מעורב פעם בתאונה? כן. צבע אהוב: שחור,חום היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא יודעת. מה משמח אותך? הופעות,אנשים מסויימים.. מה מעציב אותך? הכול. מה מכעיס אותך? אחותי. מה מרגיע אותך?מוזיקה. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא.. מעשן/ת?לא. שותה משקאות חריפים?לא. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? מעריכה הרבה אנשים.. אוהב/ת את מדינת ישראל? כן. כמה פעמים היית בכותל? לא זוכרת.. ובירושלים? בהתחשב בעובדה שאני גרה בירושלים אני לא יכולה לספור... כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? לא הרבה.. פעם בשנה בערך.. עישנת פעם סמים?לא. איזה סוג? יש רשיון?לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? כן.. איזה סוג משחקים?כל מיני. שש בש או שחמט?שש בש דמקה או שחמט?דמקה (לא יודעת שחמט
) עיר אהובה בעולם: לונדון עיר אהובה בארץ:ת"א
ארץ שנואה בעולם:צרפת:S אוהבים את החורף?לא. מפחדים מרעמים וברקים?לא... מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?הרעם. מה הכי כיף לעשות בגשם?לא כיף בגשם. קופצים לתוך שלוליות? רק שאין ברירה. אוהבים קרמבו?לא. אוהבים את הסימפסונים?כן. בילית פעם בכלא?לא שזכור לי.. פשעת?לא חושבת. רצחת?לא. גנבת?לא. הרמת יד על מישהו/י?כן. אנסת?לא.. חנית במקום שאסור? לא חניתי אף פעם. השתנת במקום ציבורי?לא השחטת?כן לא שילמת דו"ח?- נסעת מהר מידי?- צבעת פעם את השיער?כן לאיזה צבע?אדום יש פירסינג?כן איפה?גבה מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? מים זה לא טעים. וסוג קולה? רגיל ותה? רגיל? מתגעגע/ת לקיץ?כן!!! מה עובר לכם עכשיו בראש?שכואב לי הראש. אוהבים להתחכם?שיוצא המורים אוהבים אתכם?חלקם. מאמין/ה בה'?כן למה?לא יודעת צמחוני/ת?כן אוהבים מוסיקה?כן אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?כן מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר! טלפון או פלאפון?טלפון. מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?מריר כריסטינה אגילרה או בריטני?אף אחת 50 סנט או אמינם?אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן?סימפל פלאן! 0 או 1?0 אבודים או נמלטים?אבודים זוג או פרט?פרט בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?בלי סיבה. שונאים כרגע מישהו?לא מבזבזת רגשות על אנשים שלא מגיע להם. למה?ככה

למעלה