שאלון בוקר

Stav Love

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלון בוקר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

|ג'ייד|
קחו :] חראם על מי שלא עונה ~נלקח מפורום פירסינג וקעקועים~ ------------------------------------------------------------- שם מלא: תאריך לידה: מין: בית: איפה עוד גרת? מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: חיות מחמד: אחים: צבע שיער: אורך שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? : כיתה: תחביבים: מוזיקה: להקה: איזה שפות אתה מדבר? אוהב ספורט? איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מה הם? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשיש לך אהבה את נאמנה? את אוהבת ילדים? את ותרנית או עקשנית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? החיים טובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? לבוש: איפור: דברים אהובים מאכל: שתיה: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו: ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת..

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif../images/Emo161.gif ME

שם מלא: סתין תאריך לידה: 17.12 מין: נקבה בית: חחחח איפה יענו ? הוד השרון איפה עוד גרת? אממ בבית של סבתא >< מזל: קשת מידת נעליים: 43-4 גובה: כמעט 1.70 D: מוצא: חחחחח מזתומרת ? חיות מחמד: חתוליקו אחים: אחת צבע שיער: שטני אורך שיער: אממ לאדעת לא ככ ארוך צבעת פעם את השיער? יאפ .. 5 פעמים באיזה צבע? : חימצון בכיתה ד' כמו כל ילדה ממוצעת, ג'ינג'י, פעמיים לכחול ועשיתי לא מזמן פוני בירוק כחול כיתה: ט' תחביבים: מחשב חירורים למיניהם וכאלה מוזיקה: סקרימו בעיקר D: להקה: AFI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111 איזה שפות אתה מדבר? שטויות אוהב ספורט? נופ איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? לא ככ מאמין באלוהים? יאפ יש לך כינויים נוספים באינטרנט? יאפ מה הם? סתיו D: חחח יש לך גשר? יאפ יש לך משקפיים/עדשות מגע? יאפ מה תרצה להיות כשתהיה גדול? פירסרית איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כשהצטרפתי לפורום הזה !!!! חחחחחחח סתם .. לאדעת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הלכתי עם חצאית ברחוב ופתאום אין חצאית O: חחחחחח זה היה בגיל 6-7 בערך איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כששמו את AFI באמטיוי בפעם הראשונה
כןן אני פתטית קפצו לי >< מה הדבר הכי חשוב לך? מוזיקה !! [נו גם משפחה שלא תחשבו שאני מגעילה חח] יש חבר/חברה/קראש? כן ממה אתה הכי פוחד? גנבים ;[ מאמינה באהבה וירטואלית: כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בברכיים על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? אממ למה ככ כואבות לי הרגליים למה אתה הכי מתנגד? שלא מסכימים להומואים להתחתן בארץ ;[ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? ג'ייד ?!?!!?!!?!??!!?!!???!?! פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? חחחחחח כן .. מי לא ? מאמינה באהבה ממבט ראשון? יאפ [נו עכשיו היגיעו השאלות על ההומואים] מה הדבר שעושה אותך מאושרת? [אה .. לא חח] אממ מוזיקה שאני אוהבת .. וכששמים קליפ של AFI באמטיוי כשיש לך אהבה את נאמנה? כן .. כשבאלי את אוהבת ילדים? כןןן את ותרנית או עקשנית? עקשנית חחח אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אממ כן למה לא החיים טובים לדעתך? כן .. לפעמים היחסים עם ההורים טובים? לא חח לבוש: מה אני לובשת עכשיו ? מכנסיים שחורים חולצה ורודה וסווצ'ר שחור איפור: אממ בינתיים לא .. עוד מעט אני ישים עיפרון שחור P= דברים אהובים מאכל: אוריאו שתיה: נסטי ! המקום האהוב לחופשה: ארהב טעם גלידה אהוב: וניל אוריאו חח פרי אהוב: תותים !! [פיכסה על הדר היא לא אוהבת תותים] ממתק: אממ אוריאו מכונית: אממ לאדעת שיעור: אנגלית חג: חנוכה היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: שחור מגזין: ראש1 שם לבת: ליאן שם לבן: דילן D: קבוצת ספורט אהובה: חחחחחחחחחחחחחחח לאדעת חודש אהוב: דצמבר ספורטאי/ת אהוב: לאדעת שחקנית אהובה: לאדעת שחקן אהוב: . לאדעת תוכנית אהובה בטלוויזיה: אמממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ לא זוכרת עכשיו S: אתר אהוב: ישרא חיה אהובה: חתול חבר לאימייל: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיחה: יש בדיחת שואה אחת שמצחיקה אותי למרות שלא אמורים לצחוק על זה S: ילד אחד עם טלאי צהוב הולך בגטו, ובא אליו חייל נאצי ואומר לו "תגיד, אתה יהודי ?" והוא אומר לו *מבטא אמריקאי* "לא ! אני השריף" חחחחחחחחחחחחחחח אומר הרבה: פאקינג שיט מילה אהובה: דאמט חח נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: 100FM חדר בבית: סלון ההופעה הכי טובה שראית: I HEARD A VOICE של AFI
דיסק אהוב: Decemberunderground של AFI נשיא: חחחחחחחחחחחחחחחח סלט: איכס בשר: איכס תוספת לפיצה: פטריות D: ארץ: ארהב עיר: ת''א D: מקום אהוב: מחשב חח ריח: דלק
רעש: לא אוהבת חח טעם: חמוץ מתוק D: רגש: אהבה מספר: 17 ספר: "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" סבתא: ישלי רק אחת S: דגנים: אממ לאדעת דברים פחות אהובים אוטו: אממ לאדעת צבע: בז' חחח מורה: לגיאוגרפיה שיעור: גיאוגרפיה יום בשבוע: ראשון חג: פורים S: עונה: קיץ חודש: יוני יולי ספורט: לאדעת קבוצת ספורט: לאדעת סרט: לאדעת שחקנ/ית: לאדעת תוכנית: לאדעת אתר: לאדעת אוכל: כל דבר שיש בו כבד S: שתיה: לאדעת להקה: ווסטלייף S: זמר: אייל גולן |בע| זמרת: ריטה חחחח "תווודדדההה רייגששתםם אוותייי הההה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חיה: גמל ! איכס ! חנות: לאדעת מילה: לא אהובה ? "טוב" חחח זה מייבש כזה הופעה שהיית בה: בלאק אייד פיז |מבט זדוני| דיסק: לאדעת סלט: כולם ארץ: לאדעת עיר: לאדעת מקום להיות בו: לאדעת ריח: שנוא ? לאדעת האמת .. יש הרבה רעש: כולם רגש: שנאה .. לא כיף תאריך: הראשון באפריל חחחח פעם עבדו עליי שאיזה זמר שאהבתי מת ספר: לאדעת דגנים: לאדעת ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: יאפ חיבקת מישהו: יאפ בכית: יאפ צחקת: יאפ גרמת למישהו לצחוק: יאפ קנית משהו: יאפ הסתפרת: לא הרגשת טיפש: יאפ דיברת עם מישהו שאתה אוהב: יאפ התגעגעת למישהו: יאפ האם אי פעם... השתמשת בסמים? X אכלת קופסא שלמה של עוגיות? V נזרקת על ידי מישהו? V מישהו בגד בך? X נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? V היית מאוהב? V ראית את הבית הלבן? V עישנת? V שתית אלכוהול? V עישנת מריחואנה? X שיחקת מונופול? V ראית טיטאניק? V נישקת מישהו? V התנשקת צרפתית? V הזדיינת חחחחחחחח ביקרת בארץ אחרת? V צבעת בספר צביעה? V עשית אמבטיית קצף? V טסת? V שטת? V נסעת ברכבת? V רכבת על פיל? V הכנת אתר אינטרנט? V שיחקת בברביות? V נשארת ער כל הלילה? V דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? V דיברת בשיעור? V פחדת מהחושך? V היית בבית חולים (לא לביקור)? V עשו לך תפרים? V זרקת מישהו והתחרטת על זה? V יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? V חחח שיקרת? V נרדמת בשיעור? V השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לאזוכרת פגשת סלבריטי? V עברת על החוק? V אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? V שנאת את עצמך? V נשבר לך הלב? V שברת למישהו את הלב? V רצית להרוג מישהו? V נפלת מכסא? V נתת למישהו לאפ דאנס? X הלכת מכות? V זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: חחחח לאדעת משתנה לשמוע: AFI להיות כמו: ג'ייד :) הדבר האחרון ש: קניתי: אממממממממממ וואו לאזוכרת קראת: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה עשיתי: כתבתי המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה סרט אחרון שראיתי? מיסטר בין >< מספר אחרון שחייגתי: של הבית שלי דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: קורנפלקס פעם אחרונה שבכיתי: אתמול פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: חבר ? הבחור האחרון שדיברת איתו: אבא O: ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת.. נו אתם יודעים מי אני S:

system רולז

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

שם : גל תאריך לידה: 28.7 מין: נקבה. בית: מה כאילו איפה אני גרה? גאליה. איפה עוד גרת? זהוו רק שם. מזל: אריה.
מידת נעליים: 36-37 גובה: נמוכה.
מוצא: אממ. חיות מחמד: כלבה.
אחים: 2 אחים. צבע שיער: שחור. אורך שיער: ארוך?
צבעת פעם את השיער? לא. באיזה צבע? : _____ כיתה: ז' תחביבים: לשמוע מוזיקה.מחשב. מוזיקה: רוק ופופ. להקה: בי אי פי.D: איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית וטיפה ערבית.
אוהב ספורט? לא.
איפה נולדת? קפלן. אתה בן אדם של לילה או של יום? שניהם. רגיש לדגדוגים? כה מאוד.
מאמין באלוהים? כן בארך. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא ממש. מה הם?_____ יש לך גשר?לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים כ"כ רוצה עדשות כבר.
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מעצבת גרפית. אוו משהו. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? נמ. לא לפה. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? גם לא לפה.
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אממ הופעה. של הפיזז כ"כ היה כיף.
מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה.
יש חבר/חברה/קראש? מה זה קראש?
ממה אתה הכי פוחד? נמ אין לי מושג.
מאמינה באהבה וירטואלית: אממ לא ממש. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מאחורה. נממ ניראה לי. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מה עשיתי. למה אתה הכי מתנגד? נמ.לאיודעת. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? שיואו לא חשבתי על זה... פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? אותכם. אבל כ"כ באלי להפגש.
מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? משפחה.חברים. כשיש לך אהבה את נאמנה? ברור. את אוהבת ילדים? כן.
את ותרנית או עקשנית? שניהם. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? כל אחד איך שהוא.
ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? תלוי. החיים טובים לדעתך? לפעמים. היחסים עם ההורים טובים? כן.
לבוש: דוגמא למה שאני לובשת עכשיו:גופייה ירוקה עם גולגלות שקניתי מתל אביב ומכנסיים מהיינס שחורות ונעליי סליפ און חומות עם נקודות ורודות. כ"כ חמודות.D:
איפור: לפעמים שחור בעניים. דברים אהובים: את החדר החדש שלי.? מאכל: סלט.צ'יפס ופסטה. שתיה: קולה. קולה. וקולה.
המקום האהוב לחופשה: חו"ל? טעם גלידה אהוב: עוגיות והעדפה לגלידת בן אנד ג'ריס. נאמ. פרי אהוב: תותים? ממתק: קינדר בוואנו. מכונית: ממ. אין לי העדפה מיוחדת.
שיעור: אנגלית וספרות. חג: פסח ופורים.
היום הכי אהוב בשבוע: שבת ושישי.
צבע: ירוק חום וצהוב. מגזין: ראש1 ומעריב לנוער. שם לבת: זואי. מעיין ומאיה. שם לבן: מייקל. עומר. וליאור. קבוצת ספורט אהובה: איןן בידיוק.
חודש אהוב: יולי.
ספורטאי/ת אהוב: _____ שחקנית אהובה: מרי קייט ואשלי. יאוו איך אני חולה על הסרט יום בניו יורקֹ. וזאת מהסדרה לא מדהימה.
שחקן אהוב: נמ לא יודעת.
תוכנית אהובה בטלוויזיה: האלופה2 D: ופרוייקט מסלול3 ונמ הישראלים.מסודרים ארץ נהדרת וגםTRLוסאותפאק אתר אהוב: של הבי אי פי. של P!NK. והפורום הזה.
חיה אהובה: אני לא מעדיפה חיה מסוימת. חבר לאימייל: למי יש חברים לאימייל? יש מסן ואייסי.
בדיחה: איש אחד הלך הלך פוףף שניצל.XD
אומר הרבה: חרא חרא וחרא. מילה אהובה: חרא. נעליים: סליפ און.סקאט.ונעליי בובה. (וואנס
) תחנת רדיו:100 FM חדר בבית: החדר שלי.
ההופעה הכי טובה שראית: נחשו?
דיסק אהוב: של פרגי ושל הפיז. נשיא: ____ סלט:ירקות. בשר: סטייק. תוספת לפיצה: זיתים. ארץ:ארצות הברית. עיר: ניו יורק. מקום אהוב: בארץ אממ אילת. ריח: של דלק וטיפקס וצבע.
רעש: אח שלי. שונאתת ארג משגע ת'שכל. טעם: מתוק? רגש: אהבה. מספר:9 ספר: לא קוראת. סבתא: כל הסבתות שלי.
דגנים:טריקס. דברים פחות אהובים אוטו: ____ צבע: אמ אין לי מושג. מורה: לערבית. שיעור: ערבית יום בשבוע: חמישי וראשון.נפ. חג: כל החגים מתקבלים בשמחה. במיוחד שיש חופש.
עונה: נמ אין עונה שנואה. חודש: גם אין ספורט: כדורסל. קבוצת ספורט: _____ סרט:אני רואה רק סרטים שאני אוהבת. שחקנ/ית: נינט? תוכנית: יש הרבה. אתר: לאיודעת. אוכל:בע אמ סושי. שתיה: ארסי קולה.
להקה: חמסה XD לא יודעת. זמר: כל הבכיינים.
זמרת: כל הפרחות. דוגמא: אמ סי קרולינהXD חיה: חרקים. חנות: נמ אין. מילה: אינציקלופדיה.
הופעה שהיית בה:הייתי רק בהופעה של הפיז אבל היא ממש אבל ממש לא הייתה גרועה.
דיסק: אמ.. סלט: ___ ארץ: קזחסטן?
עיר: פחח אמ יבנה גועל של מקום אבל רק החלק הישן החדש כבר יותר נורמאלי. מקום להיות בו: הר סוףףף.
או קיסריה או כל מקום של טחונים.
ריח: שרוף. רעש: אח שליי.
רגש:שינאה. תאריך: לא יודעת. ספר: כולם. דגנים: ____ ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:לא. חיבקת מישהו: את הכלבה שלי.
בכית: לא. צחקת: כן מחברה שלי בטלפון.
גרמת למישהו לצחוק: אמ חברה. קנית משהו:אמ קשת לשיער. הסתפרת: לא. הרגשת טיפש: גם לא. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: חברה שלי. התגעגעת למישהו:דוד שלי.
האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא. אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא אני לא בדיכאון או משהו.ואני לא כ"כ שמנה. נזרקת על ידי מישהו? לא. מישהו בגד בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? אממ לא הבנתי היית מאוהב? כן. ראית את הבית הלבן? לא במציאות. עישנת? לא שתית אלכוהול? לא כ"כ הכי אלכוהול. עישנת מריחואנה?חס וחסה. שיחקת מונופול?כןן הייתי חולה על זה.
ראית טיטאניק? נדמה לי. נישקת מישהו?משפחה? התנשקת צרפתית? לא. הזדיינת? _____ והתשובה היא לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? לא אולי שהייתי קטנה. עשית אמבטיית קצף? כן. טסת? כן. שטת?כן. נסעת ברכבת? כן. רכבת על פיל? לא. הכנת אתר אינטרנט? כן. שיחקת בברביות? שהייתי קטנה. נשארת ער כל הלילה? כן. באיזה חופש כלשהו. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? XD כןן. דיברת בשיעור? זה ככה כל הזמן. פחדת מהחושך? כן גם שהייתי קטנה. היית בבית חולים (לא לביקור)? ששברתי את הסנטר בגיל 5 עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?לאXD השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?האא? פגשת סלבריטי? כן ברור ראיתי שבוע שעבר בתל אביב את הילי מהשמינייה. עברת על החוק? יש מצב.לא שזכור לי. אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן. שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא ממש. רצית להרוג מישהו? כןן את המורה לערבית ואני עדיין רוצה. נפלת מכסא?כן בגלל זה שברתי את הסנטר. נתת למישהו לאפ דאנס? מה? הלכת מכות? כן אבל בצחוק. זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? שניהם. קפה או תה?תה. שואף לשלמות או לוקח את זה בק

system רולז

New member
המשך../images/Emo178.gif

חתולים או כלבים? שניהם אוכל או ממתקים? גם וגם קרמבו וניל או מוקה?וניל
חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: המורה לערבית
לשמוע: את הפיזז בעוד הופעה.
להיות כמו: לאיודעת הדבר האחרון ש: קניתי: קשת קראתי:מגזין כלשהו
עשיתי: ישנתי. סרט אחרון שראיתי?גבר מי שמטפלת.
מספר אחרון שחייגתי: חברה. דבר אחרון ששתיתי: קולהה.
דבר אחרון שאכלתי:שום דברר. פעם אחרונה שבכיתי: לפני שלוש ימים. פעם אחרונה שצחקתי: היוםם.
הבנאדם האחרון שנישקתי:בת דודה שלי הקטנה. הבחור האחרון שדיברת איתו:מהקניון

o R g A

New member
אני

שם מלא: אור תאריך לידה: 23.8 מין:נקבה בית: ביא אריה איפה עוד גרת? אצל סבתא מזל: בתולה מידת נעליים:40 גובה: לא יודעת מוצא: חצי פולנייה וחצי עירקית חיות מחמד: תוכים ודגים אחים:3 כולל איתי 4 צבע שיער: בלונד אורך שיער: לא יודעת צבעת פעם את השיער?לא באיזה צבע? : ---- כיתה: ח' תחביבים:לישון מוזיקה: פופ להקה: bep איזה שפות אתה מדבר? עברית אוהב ספורט? תלוי איזה איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום?לילה רגיש לדגדוגים? קצת מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט?כן מה הם?באתר הרשמי של הבלאק- or-gabbay יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? בואו נגיד כמעט בכל אירוע משפחתי איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היום לא יודעת למה סתם באלי להגיד היום מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? לא יודעת מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בבטן על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כלום למה אתה הכי מתנגד? ל... אין לי מושג אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?פרגי פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? ---- מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת?אממממ לא'דעת כשיש לך אהבה את נאמנה? לא את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית?גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?לא החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים?כן לבוש: מה? איפור: לא דברים אהובים מאכל: הרבה שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה:חו"ל טעם גלידה אהוב: וניל ושוקולד פרי אהוב: תפוח או בננה ממתק:הכל חוץ מכמה אחדים מכונית: כמו של אבא קדילק שיעור: אין חג: כל עוד יש בו חופש הוא טוב היום הכי אהוב בשבוע:שלישי צבע: כחול מגזין: ראש1 שם לבת: אור שם לבן: אור קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: אוגוסט ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: . אין תוכנית אהובה בטלוויזיה:מועדון לילה אתר אהוב: תפוז והרשמי של הבלאק חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: אופק בדיחה: אין אומר הרבה:בעע מילה אהובה: בעע נעליים: ספורט תחנת רדיו: אין חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית:אין דיסק אהוב: פרגי&בלאק נשיא: אין סלט:איכס בשר: איכס תוספת לפיצה:כלום ארץ:ארה"ב עיר:ת"א מקום אהוב:החדר שלי ריח: אין רעש: אין טעם: אין רגש: אין מספר:אין ספר: אין סבתא: 2 דגנים:זה עם הארנב העיגולים האלה וזה עם הדבורה דברים פחות אהובים אוטו: אין צבע: צהוב מורה: כולם שיעור: הכל יום בשבוע: שני חג: אין עונה: אין חודש: אין ספורט: אין קבוצת ספורט:אין סרט:אין שחקנ/ית:אין תוכנית: אין אתר: אין אוכל:יש הרבבה שתיה:הרבה להקה: אין זמר: . אין זמרת: אין חיה: אין חנות: אין מילה: אין הופעה שהיית בה:אין דיסק: אין סלט: איכס ארץ: הרבה עיר: הרבה מקום להיות בו:אין ריח: אין רעש: . אין רגש:אין תאריך: אין ספר: אין דגנים: יש הרבה ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: אין חיבקת מישהו: אמא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש:לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?כן נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן?לא עישנת? לא שתית אלכוהול?לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?לכן התנשקת צרפתית?לא הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת?כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? לא טסת? כן שטת?לא נסעת ברכבת?כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט?כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)?כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב?כן רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס?לא הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית?מסיבה קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות?לא יודעת חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה?מוקה חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: הרבה לשמוע: אבא להיות כמו: פרגי הדבר האחרון ש: קניתי: אין קראתי:אין עשיתי: במחשב סרט אחרון שראיתי?פוסידון מספר אחרון שחייגתי: של אבא דבר אחרון ששתיתי: גמדים דבר אחרון שאכלתי:פופקורן פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: לא זוכרת נראלי היום עזבו אני סנילית הבנאדם האחרון שנישקתי: בת דודה שלי הבחור האחרון שדיברת איתו: אחותי

ZivMusic

New member
אני

שם מלא: זיו תאריך לידה: 14.4 מין: נקבה בית: אפחד לא יכיר....בקיצור ליד חיפה
איפה עוד גרת? וואו מלא וגם את זה אפחד לא יכיר
מזל: טלה מידת נעליים:37-38 גובה: מ-א-ו-ד נמוכה. מוצא:ננממממ......תנו לי לחשוב על זה
חיות מחמד: 2 חתולים ו2 כלבות. אחים:2 אחים.
צבע שיער: חום..ניראלי P= אורך שיער: ארוך לפי דעתיP= צבעת פעם את השיער? ממש לא. באיזה צבע? : _______ כיתה: ז' תחביבים: לרקוד. להיפגש עם חברות. קניון. סרטים.מחשב.מממוווזזזיייקקההה. מוזיקה: הכל חוץ מרוק כבד
להקה: B.E.P איזה שפות אתה מדבר? עיברית טיפה אנגלית וקצת קצת כמה מילים ערבית אווחחח שונאת לילמוד שפות
אוהב ספורט?תלוי מה. איפה נולדת? ניראלי שבעוד חור שאפחד לא מכיר
אתה בן אדם של לילה או של יום? יום. רגיש לדגדוגים? מממ---אאא---ווו--דדד לא לנסות זה עלול להיות כאב
מאמין באלוהים?בערך. יש לך כינויים נוספים באינטרנט?יאפ. מה הם?לא זוכרת
יש לך גשר?לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אנלי מושג D=. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אממ.. לא זוכרת. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אסוק לפרסם בציבור חחח
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? P= לא יודעת. מה הדבר הכי חשוב לך? אחשלי הקטן
. יש חבר/חברה/קראש? לא.ניראלי.רגע מה זה בכלל קראש????
ממה אתה הכי פוחד? נחשים. מאמינה באהבה וירטואלית: לא ממש. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מה אני יעשה מחר.P= למה אתה הכי מתנגד? לשיעורי בית ....ניראלי. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אפחד. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? חוץ מאותכם?! אפחד
מאמינה באהבה ממבט ראשון?כן. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? בדר"כ מוזיקה.
כשיש לך אהבה את נאמנה? ברורP=. את אוהבת ילדים? אממ.. תלוי איזה. את ותרנית או עקשנית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? ננמממ תלוי. החיים טובים לדעתך? רב הזמן כן.
היחסים עם ההורים טובים? ת'אמת?! בסדר
לבוש: ? איפור: שחור בעיניים.
אבל לא תמיד. דברים אהובים מאכל: אין משהו מיוחד.אולי גלידה.
שתיה: ספרייט. המקום האהוב לחופשה: חו"ל. טעם גלידה אהוב: הכל חוץ מתות. פרי אהוב: תותים.
ממתק:כל השוקולדים והשטויות האלה.
כן אני יודעת שאני שמנה.P= מכונית: לא בדיוק מענייין אותי.D= שיעור: אפחד מהם. חג: פסח ושבועות. היום הכי אהוב בשבוע:שבת ורביעי. צבע: אין משהו מיוחד^^ מגזין:_______ שם לבת: חחח אין לי מושג. שם לבן: גם אין לי מושג.....D= קבוצת ספורט אהובה:_______ חודש אהוב: אפריל. ספורטאי/ת אהוב:אין. שחקנית אהובה: אין. שחקן אהוב: ואו יש הרבה מאוד.
תוכנית אהובה בטלוויזיה: אין. אתר אהוב: אין. חיה אהובה:דג.שקט מה צריך יותר מזה?! תקוע במים כל היום
חבר לאימייל:לא ממש משתמשת באימייל.P= בדיחה: כלב עם שלוש רגליים בא להשתין והיתהפך XD. אומר הרבה: יחי מדינת ישראל ><. מילה אהובה: אין לי ממש. נעליים: אאההה לא ממש מסתכלת על זה.:|||| תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: החדר שלי ><. ההופעה הכי טובה שראית: ברור ששל הפיז
דיסק אהוב:של פרג. נשיא: מה?! סלט:ירקות. בשר: ..... תוספת לפיצה: לא אוכלת פיצה
ארץ:צרפת.
עיר: פריס.
מקום אהוב:החדר שלי. >< ריח: של דלק.
יכולה להריח שעות!!!!!!! רעש: עדיף שקט.=$ טעם: מתוק וחמוץ.P= רגש: שמחה. מספר:16. ספר: מעדיפה אפחד =@. סבתא: כולן ^^ דגנים:אין. דברים פחות אהובים אוטו:לא שמתי לב לזה......D= צבע: אוהבת את כולם :]] מורה: לערבית.>< הכי חמודה^^ שיעור: כולם.
יום בשבוע: שני וחמישי. חג: פורים. עונה: קיץ..=$ חודש: ספטמבר. ספורט:כדורגל. קבוצת ספורט: אין לי. סרט:כל הסרטי אימה. שחקנ/ית:אין. תוכנית: אין. אתר: אין. אוכל:חצילים.
שתיה: שוקו
להקה:טיפקס ניראלי. D= זמר:הראל מויאל. או איך שלא כותבים את זה >< . זמרת: שירי מימון.=$ חיה:חרקים ונחשים. חנות: סטימצקי
חחח XD מילה: להיתראות.>< לאדעת למה.
הופעה שהיית בה: לא יודעת. דיסק: אין. סלט:חצילים. ארץ:אין עיר: אין מקום להיות בו:אין. ריח: של סופגניות. רעש: בדר"כ של שעון מעוררP= במיוחד שזה מוקדת בבוקר
. רגש:עצב תאריך:היום שבו מתחילים ללמוד><. ספר: הארי פוטר.=$ דגנים: אין. ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן,עם אמא שלי.>< חיבקת מישהו:אחשלי הקטן
בכית: לא. צחקת:עם אביב XD. גרמת למישהו לצחוק:ניראלי שלאביב..D: קנית משהו: מסטיקים
. הסתפרת: לא. הרגשת טיפש: כה. עם אביב חחחחחחחחחחחחח
היה כזה קורע (חזרתי ממנה לפני כמה דקותXD) דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן, אמא אבא. התגעגעת למישהו:לא. האם אי פעם... השתמשת בסמים?ממש לא!!!!=$ אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לאD: נזרקת על ידי מישהו? לא. מישהו בגד בך?לא.>< נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? בטח.הרבה פעמים
היית מאוהב? בטח. ראית את הבית הלבן? לא חחח D= עישנת? לא. שתית אלכוהול? כה.^^ עישנת מריחואנה?לא
שיחקת מונופול?ברור....
ראית טיטאניק?כן
נישקת מישהו?כה. התנשקת צרפתית?לא. הזדיינת? לא.=$ ביקרת בארץ אחרת? כן. צבעת בספר צביעה? ברור!!!(שהייתי בת 6
) עשית אמבטיית קצף? כן. טסת? חחח כן. שטת?יאפ. נסעת ברכבת? כן
רכבת על פיל? לא >< הכנת אתר אינטרנט? בטיפו נחשב???. XD שיחקת בברביות? בגיל 4?!?!?! ברור
נשארת ער כל הלילה?כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחחח זאת אני..D= דיברת בשיעור? כל הזמן
פחדת מהחושך?כן. היית בבית חולים (לא לביקור)? כה, אפילו לא מזמן.
עשו לך תפרים?כן אווח זה כואב
זרקת מישהו והתחרטת על זה? כה.= # יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא=$ שיקרת? כן..... נרדמת בשיעור? לא,אני לא עד כדי כך משועממת XD
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן. פגשת סלבריטי? יאפ כמה אפילו..>< עברת על החוק? לא שזכור לי
אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?לא ממש. שנאת את עצמך? היו ימים
נשבר לך הלב? אמממ... לא ממש.|||: שברת למישהו את הלב?לא יודעת=$ רצית להרוג מישהו?ואוו בטחD= נפלת מכסא? חחחח מלא פעמים
נתת למישהו לאפ דאנס? מה?! הלכת מכות? כן
זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון >< קפה או תה?תה. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? ת'אמת?! שואף לשלמות P= חתולים או כלבים? כלבים. אוכל או ממתקים? אני לא רוצה להישמע שמנה מידי P= אוכל ^_^ קרמבו וניל או מוקה?ברור שוניל >&l

avivoOsh2

New member
חחחחחחחחחח

"יחי מדינת ישראל !!!!!!!!!!!1" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD משוגעת

למעלה