שאלון יום פעילות..

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלון יום פעילות..../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פותחת עכשיו כי כנראה שלא אהיה כאן עד הערב... שם: שכבה: סניף: תפקיד: איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: שילמתם כבר דמי בוגר? האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

ראשון ראשון ../images/Emo6.gif

שם:דן שכבה:שביעיות סניף:ראשון מערב תפקיד:טכני איך עבר יום הפעילות?היה נחמד מאוד, תרמתי מעט ולמדתי כפיתה מקבילה. באיזה שעה הגעת לסניף?ארבע ועשרה בערך באיזה שעה עזבת את הסניף?סביבות שבע-שבע וחצי כמה חניכים היו היום בסניף?לפי מה שראיתי כ-30 (אולי יותר) אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:כוויה באגודל XD,ביום חמישי זה קורה(פלדמן XD) כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:לא מעט שילמתם כבר דמי בוגר?עוד לא האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?כן מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):אולי אצל פלדמן משהו להוסיף:אגד

Rioter

New member
אחחחחחח אני פשוט מתה עלייך. ../images/Emo23.gif

ביום חמישי זה קורה.

yaelula94

New member
../images/Emo9.gif

שם:יעלל שכבה:ט'...[קצת לגוון] סניף:ניליייי תפקיד:מדריכת ו' איך עבר יום הפעילות?אני יודעת בסדר באיזה שעה הגעת לסניף?שלוש ורבע באיזה שעה עזבת את הסניף?שש וחצי כמה חניכים היו היום בסניף?אמממ... אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:חניכות שלי באמצע פעולה התחילו ללמוד למבחן כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 7 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:ויקי שלא הייתה בסניף XDD שילמתם כבר דמי בוגר?אין האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?לא. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ו' כמה חניכים הגיעו?13
כמה נרשמו לסניף?נו באמת סניף נילי... איזו פעולה העברתם?מערך מירוץ לפיד השנייה מה היה בפעולה?לא משו מיוחד, פעולה איך היא עברה?לא משו צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?אמממ...סבתא שוקולד הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?ככה ככה תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

Rioter

New member
לא עונה על הכל -

שיר, שישסטית, ראשון מערב, רכזת סדנאות. הייתה היום ישיבת צוות.. הגעתי ב15:16 (הסתכלתי על השעון
) ויצאתי הביתה בערך ב22:40.

גם אני.

הגעתי להסניף ב- 15:01 (לדברייה של יפרח: "נועה.. את מאחרת.
"). חזרתי עכשיו. לפני 5 דקות.
הרמנו את המגדל!!!!! מדהים ממש.
שירפ. אני אוהבת.

Rioter

New member
בהחלט קצת פחות מכורה! די *להסניף*..

(נועה: סתכלי בהודעה שלך מה רשמת..
)

לא מכורה ולא מסניפה. |קשוח|

פלד, תארגני לנו איזו תמונה של המגדל יהלום שהרמנו.

orlupo

New member
כאן../images/Emo6.gif

שם: אור שכבה: שישית! [באתי לרשום חמשוש...XDD] סניף: ראשון לציון תפקיד: מדריך אקי"ם איך עבר יום הפעילות? נחמד +/- באיזה שעה הגעת לסניף? 15:05 [כן שחר אילני אמר לי שאיחרתי ב-5 דקות... תמיד אני מקדים...
] באיזה שעה עזבת את הסניף? בסביבות 8 אני חושב כמה חניכים היו היום בסניף? 140 בערך אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: יום פעילות ראשון בלי אלעד...
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 6 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: אין לי שמץ שילמתם כבר דמי בוגר? כן האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? לא. מתוכנן פסטיבל שיצא לפועל אם ירשמו עוד 10-15 חניכים כדי להגיע ל-100 רשומים. לא מטרה כזו בשמים. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? לקרוא לזה שכבה? אקי"ם. כמה חניכים הגיעו? לא הייתה לי פעולה היום. כמה נרשמו לסניף? בסביבות ה-80-90 איזו פעולה העברתם? הפעולה שהועברה היום הייתה על הערכים, הדברות, העקרונות וכ'ו... בהם מאמינה מכבי צעיר. מה היה בפעולה? חניכי ג' היו צריכים למצוא את צח הבוגר המצוחצח ואחד החניכים בא אליי ואמר לי "אדון צח"...
איך היא עברה? מאיפה לי... צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? אל תשאלו אותי את זה.. הבאתם מושמוש? די עם השאלות האלה!! במידה וכן- צרפו תמונה: טוב. נהנתם בפעולה? בטח...XD תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אין משהו להוסיף: הייתה היום סדנת מיצוי פוטנציאל אישי והיה כ"כ טוב!!!

למעלה