שאלון יום פעילות!!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלון יום פעילות!!!!

הנה הוא בא. שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? התחלתם לעבוד על הפורימון? שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאים לסמינר קורס? אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

yaelula94

New member
אניאניי ראשונה..?

שם:יעללללל :] שכבה:חמישיות! סניף:נילי ולא אחר. תפקיד:מדריכהה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?ראשון, הפעם האחרונה . איך עבר יום הפעילות?סבבה. באיזה שעה הגעת לסניף?רבע לשלוש באיזה שעה עזבת את הסניף?שבע ועשרה כמה חניכים היו היום בסניף?היו רק ד ו-ו' אבל בערך 15 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):נכנסנו למכולה בפעם הראשונה כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: ובפעם הראשונה ניתן את הכבוד ל- הדס
מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב?פסחפסח התחלתם לעבוד על הפורימון?יאפ. שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאים לסמינר קורס? אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? שואפים שהדס ואסף יתקבלו! מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ו' כמה חניכים הגיעו?10 כמה נרשמו לסניף?
איזו פעולה העברתם?תרבויות מה היה בפעולה?ערב שורשים שלא הלך כל כך איך היא עברה?בסדר... צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?את החלק עד שהחניכות המפריעות הגיעו. הבאתם מושמוש?לעעע במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?איכשהו. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):יש תמונה, עם הדברים המאגניבים שמצאנו בסניףף :] משהו להוסיף: יש לנו יומ''פ חדש האהאהאהאההאאאאא

שי559

New member
XDDDDDD

לא הבנתי בהתחלה למה אמא שלך מחזיקה מגש עם קוסקוס (?) חחח... XD

yaelula94

New member
זה לא קוסקוס!

זה כרוב ברוטב מוקרם שהכנתי לצוות שלי ואממ.. הם לא אכלו.

בהחלט צחקתי על התמונה.

ושי. זה לא קוסקוס. יא בור.
חשבתי לרגע עשיתם פעולת עדות או משו...
כמה רשומים לסניף? וספרי על המכולה. איפה תמונות?

yaelula94

New member
אממ...

המכולה היא מגניבה ביותר והיא בצבע ירוק, לא? חח והתמונות אצל מלכי אהמ[תרגישי טוב
] ואין אצלנו הרשמה בסניף. תיכננו אבל בסוף לא פתחנו.

Kobi2402

New member
שניייייייי:)

שם: קובי שכבה: שישיות סניף: לייק ראשון מערב תפקיד: חד פעמי מדריך ג' מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי איך עבר יום הפעילות? עבר סבבה יחסית באיזה שעה הגעת לסניף? 3:00 לא היה אפחד בסניף אז תיפסתי על הגדר......... באיזה שעה עזבת את הסניף? 10 לשמונה אבל הגעתי הביתה ב10 לעשר...... כמה חניכים היו היום בסניף? לא יודע אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): בדרך חזור מהסניף עם שי אנחנו ראינו מיטה עם בסיס,אז החלתנו לקחת את זה ולהשים את זה אצלי,וגם מצאנו ספה מושלמם שכמעט לא נגעו בה......מחר (רביעי) ניקח את זה לסניף.... כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 6 היה יום חלש אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: יש כמה: נועה שאפעם לא מפסידה יומ''פ וחגי שחזר לסניף סופסוף מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? היה התחלתם לעבוד על הפורימון? שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאים לסמינר קורס? אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ג' בנים כמה חניכים הגיעו? 5 כולל חן מזרחי 6 כמה נרשמו לסניף? לא יודע..... איזו פעולה העברתם? שונה בחברה מה היה בפעולה? עזבו איך היא עברה? חרא הם לא הקשיבו צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? שום קטע הבאתם מושמוש? לא כי הודיעו לי 2 דקות לפני תחילת הפעולה במידה וכן- צרפו תמונה: סתכלו למעלה............ נהנתם בפעולה? לא משהו.......... תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אווהההה כמה תמונות יש לי
משהו להוסיף: תחשבו על זה שעתים לקח לי להגיע הביתה והסניף הוא 15 שעה מהבית ...........

Kobi2402

New member
נ.ב.

סניף יקר ואהוב שלי אני מתתתתתתתתתתתתתתתתתת עליכם............. והולך להיות לנו אחלה של ספות חדשות..... ומחר תמונות

קובי.

א. מעולה שהדגשת!!! תודה.
ב. מה עם הספות?
פרט נמק והסבר. ג.תיפסת על הגדר? עבריין.
חחח.. איפה היו נוי ואיילון? ג. אתה תותח. אין אין עלייך. כל הכבוד על הפעולה... לפי דעתי היא עברה מעולה. כבר אמרתי לך, החניכים הקשיבו, ובסוף כשדיברנו איתם הם גם הצליחו לקשר בין כל המתודות בפעולה. כך שאתה יכול לתת לעצמך 10 על הפעולה הזו. באמת. ^^ מחכה לתמונות!

Kobi2402

New member
נועה...

א. ספה של 2 ומיטה ובסיס..... ב. נוי ואיילון איחרו........ ג. כולם להדגיש
ד.הייתה לי חרא פעולה....... ה. תחכי לתמונות נראה אם מגיע לך...........

בטח שמגיע לי תמונות.

הייתה פעולה מעולה ואתה מעולה. מספיק!!!! אתה מעולה ותותח.
אוהבת!!!! נ.ב. המיטה והספה בסניף? לא הבנתי...

Kobi2402

New member
לא אין מיטה וספה עדין בסניף..................

היום אני יגרור את דניאל כי לעזור לי
אני לא יכול לעלות תמונת כי הם גדולות מדי

שי559

New member
תורי :]

שם: שי שכבה: שישיות סניף: ראשון מערב תפקיד: מדריך ג' מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי איך עבר יום הפעילות? מגניב באיזה שעה הגעת לסניף? שלוש בערך. באיזה שעה עזבת את הסניף? שמונה בערך. כמה חניכים היו היום בסניף? 30 משהו כזה. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): אנשים, האונה הימנית והאונה השמאלית במוח ממש מגניבות. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: אוי נועה'לה נועה'לה, את כל פעם מדהימה אותי מחדש. תפסיקי לנהל את הסניף שלנו, זה לא התפקיד שלך. מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? לא חושב. התחלתם לעבוד על הפורימון? :( מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ג' כמה חניכים הגיעו? 10 כמה נרשמו לסניף? כולן אני חושב. איזו פעולה העברתם? פעולת "קבלת השונה" היה נחמד
מה היה בפעולה? כל מיני. ^^ איך היא עברה? מעולהההה. צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את המשימה שנתנו לקבוצות. הבאתם מושמוש? לא. במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? בחלקים מסוימים כן ובחלקים מסוימים פחות. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): לקובי היו הרבה. משהו להוסיף: סניף יקר שלי... אני אוהב אתכם!

שייקה יא מדריך!

הפעולה מעולה. אתה מעולה. מחכה שתשלח לי.
לא מנהלת את הסניף. אבל תודה.
. אוהבת אותך הכי.

שי559

New member
מושי על שכמוך.

לא יודע מה הייתי עושה בלעדייך בסניף... אוהב. לגמרי.

למעלה