שאלון קצרצר

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלון קצרצר../images/Emo8.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מוכנים? מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום בבית? להקה אהובה: איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:

../images/Emo3.gif

מוכנים? לא. מהו שמך המלא? הדס ___ תאריך לידה: 13.9.90 מקום מגורים: עמק יזרעאל כמה אחים/אחיות?2 צבע עיניים? חום צבע שיער? שטני גובה: 1.60 ומשהו... מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? התחלתי ללמוד על מפוחית על מה היית רוצה לנגן?מפוחית, ותופים ופסנתר... ה-כ-ל. או! וגיטרה חשמלית
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אווי.. יש ה-מ-ו-ן. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה?לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אנערף... ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא. חוץ מעישון פאסיבי האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?כרגע- מדרשה למנהיגות ותקשורת-טלויזיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לעשות סרטים ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?אין.
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?פקידה מה מתנגן עכשיו?בתי קפה-עברי לידר עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?וורד(עם עבודה שאני מתחמקת מלעשות), ווינדוס מדיה פלאייר, איסיקיו ומסנג'ר ישנת טוב אתמול?היה נחמד
תישן טוב הלילה?נקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? חצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טימטום. חחחח התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?פה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני כמה שעתיים בערך, שיעור נהיגה אכלת? בחמש התנשקת?-- התאהבת?כל דקה
חחחח בערך נשבר לך הלב?-- צחקת?לפני חצי שעה בכית?לפני שבועיים(ואוו.. רחוק וקרוב) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? נראה לי שהיום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנ"ל חיבקת מישהו/י?היום עישנת?אף פעם. פאסיבי-לפני שעה שתית משקה אלכוהולי?--- שונאת! השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?כנ"ל היית במועדון?הרבה זמן... חודשיים שלושה לבשת חצאית?מאז שבועות!חחח קנית בגד?לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר?אנערף שיפרו לך את המצברוח?היום
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו?מורה לנהיגה
חחחח התקשרת אליו?חברה שלי התקשר אלייך?*הולכת לבדוק בפלאפון*מישהי שחיפשה את אמא שלי
פגע בך?ידיד שלי שימח אותך?חברה שלי היום: באיזו שעה התעוררת? 7:45 מה/מי העיר אותך?שעון מעורר..חח מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת?את אמא ואח שלי למטה במטבח מה היה השיר הראשון ששמעת?פסקול- שי גבסו מה אכלת?לחמניה עם חומוס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?יואוו.. יום שנות שירות! אני צריכה לדבר עם מולי!!!
מיקום בבית?חדר מחשב להקה אהובה: סימפל פלאן איזה כיתה את:י"ב(אאאאאההההה) הבנאדם הכי יפה שראית:אנערף הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:כנ"ל את חושבת שאת יפה?לא
את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?קצת את חושבת שאת קרצייה?לעיתים את חושבת שאת עקשנית?מאוד את אוהבת את עצמך?סוגשל בזבזנית או חסכנית?חסכנית איפה היית רוצה לגור בארץ?איפה שאני גרה, או בזכרון יעקב יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה?אממ.. בית איי גס איזה צלצול יש לך?נחמדי כזה...חח הקול הכי יפה ששמעת?חברה שלי ששרה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?ים ושומר מסך?שחור מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:-- מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):--- מזכיר לך את הילדות:זרעים של מסטיק גורם לך לבכות: יש לי סיכוי להינצל גורם לך לצחוק:IF I WERE GAY
גורם לך לרצות לרקוד: כל שיר של מיקה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:אנערף שהיית רוצה לכתוב אותו:פלרמו-עברי לידר שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: זכיתי לאהוב-עברי לידר שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:נפלא פה-הבילויים
חחחח שמסכם את שנות הנעורים שלך:אנערף ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:לראות את האור. אחרי ששמעתי את הביצוע המדהים של אסף אמדורסקי שאתה אוהב להתעורר לצליליו:אנערף שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:אנערף שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:אהבת נעורי- סתם כי השיר יפה שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:הללויה משרק הו, סיימתי! עכשיו תורכם...

ילד רע 16

New member
עונה

מוכנים? כן מהו שמך המלא? עדן מ. תאריך לידה: 12.7.91 מקום מגורים: הרצליה כמה אחים/אחיות?3 צבע עיניים?חום צבע שיער?שחור גובה:לא יודע מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן?פסנתר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?נינט יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה?לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?התבגרות ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?תקשוב מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לא יודע ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?לא יודע איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?לא יודע מה מתנגן עכשיו?כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?לא חברתי איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אתר הנפילים, בלוג ומסנג'ר ישנת טוב אתמול?לא תישן טוב הלילה?לא יודע מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?מה יש לי או מה אני מעדיף? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להצליח איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?במקום רחוק מכאן מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום אכלת?היום התנשקת?לא זוכר התאהבת?לאחרונה נשבר לך הלב?מזמן צחקת?היום בכית?אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לא זוכר חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת?לפני כמה שנים שתית משקה אלכוהולי?לא שתיתי השתכרת?לא השתכרתי שכבת עם מישהו/י?לא שכבתי היית במועדון?לא הייתי במועדון לבשת חצאית?לא לבשתי חצאית קנית בגד?לא זוכר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול הקדישו לך שיר?לא מזמן שיפרו לך את המצברוח?היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחותי חשבת עליו?*חסוי*
התקשרת אליו?לא זוכר התקשר אלייך?לא זוכר פגע בך?*אישי* שימח אותך?בת דודה שלי היום: באיזו שעה התעוררת?12:30 מה/מי העיר אותך?אני מה היה הדבר הראשון שאמרת?ישנתי גרוע מה היה הדבר הראשון ששמעת?תכנית בטלויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת?הם לא מכירים אותך מה אכלת?לא יודע איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?*חסוי*
מיקום בבית?אה? להקה אהובה:אין איזה כיתה את:י"א הבנאדם הכי יפה שראית:נינט הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא זוכר את חושבת שאת יפה?לא יודע את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?לפעמים את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?לא ולא איפה היית רוצה לגור בארץ?במקום טוב יש לך פלאפון?לא למי אתה מתקשר הכי הרבה?-- איזה צלצול יש לך?-- הקול הכי יפה ששמעת?בפלאפון או בכלל? אם זה בכלל אז של נינט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תיכון בהיי ושומר מסך?אין לי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:לא היה לי בת זוג מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):הרבה מזכיר לך את הילדות:שירים עצובים גורם לך לבכות:הרבה גורם לך לצחוק:אין גורם לך לרצות לרקוד:השירים המקפיצים האלה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:אין שהיית רוצה לכתוב אותו:יחפה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לא יודע שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:איך מרגישים כשזה נגמר שמסכם את שנות הנעורים שלך:יחפה ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:אין שאתה אוהב להתעורר לצליליו:בובה שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:לא יודע שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:לא יודע שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:לא יודע

THE ILLEGAL ONE

New member
קצר מאוד!!

מוכנים? כעע מהו שמך המלא?חן (שמי השני חנה) תאריך לידה:15.8.92 מקום מגורים:השרון כמה אחים/אחיות?2 אחים מטומטמים צבע עיניים?חום כהה צבע שיער?סגול כהה נוטה לחום גובה:1.54 או שכבר עברתי ל1.55 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
על מה היית רוצה לנגן?בס אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?טורי איימוס יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
התנסת בעבר בסמים? איזה?
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? עדיין לא הפסקתי
ניסית להתאבד פעם?תמיד חושבת על.. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
איזה מגמה היית בביה"ס? זה עדיין בהווה ואני לקחתי גאוגרפיה לצערי(הייתי בעיצוב גרפי) מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? צלמת פפראצי מפורסמת שכל הסלבריטאים הדפוקים האלה אוהבים ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?מעצבת גרפית איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?ניקיון מה מתנגן עכשיו?The Cranberries-No Need to Argue עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?רק מוזיקה ומסנג'ר ישנת טוב אתמול?
תישן טוב הלילה?
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד לצערי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:קמצנות!! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שאני יהיה שעפא(ככה כותבים?
) איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בלונדון או איפה שהוא בבריטניה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול
אכלת?לפני כמה שעות התנשקת?
התאהבת?תמיד נשבר לך הלב?
צחקת?לפני שעתיים בכית?לפני הרבה זמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
חיבקת מישהו/י?לא זוכרת עישנת?
שתית משקה אלכוהולי?לפני הרבה מאוד זמן השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?
לבשת חצאית?
קנית בגד?לפני מליון שנה (אני לא צוחקת) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
הקדישו לך שיר?
שיפרו לך את המצברוח?לא זוכרת נו.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אח שלי חשבת עליו?אמא התקשרת אליו?חברה התקשר אלייך?חברה פגע בך?אח שימח אותך?בת דודה היום: באיזו שעה התעוררת?10:10 מה/מי העיר אותך?הטכנאי של הוט מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר טוב באני שלי מה היה הדבר הראשון ששמעת?לא דעת אני עדין שומעת מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת מה אכלת?סנדוויץ עם פסטרמה וקצת אורז ובערב סנדוויץ עם שניצל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?איך הכיתה שלי(עברתי בית ספר בתחילת השנה ועכשיו חזרתי לבית ספר הקודם והייתי בכיתה מסויימת ועברתי לכיתה אחרת בשביתה אז אין לי מושג כל כך מה הולך ואני מאוד בלחץ אם יהיה לי טוב שם וכל מני דברים כאלה...) מיקום בבית?חדר להקה אהובה:cranberries איזה כיתה את:י'9 הבנאדם הכי יפה שראית:שכחתי את השם שלו
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:בא לי לעשים סלוטף על הפה שלך
את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית?חסכנית איפה היית רוצה לגור בארץ?תל אביב או רעננה יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא
איזה צלצול יש לך?במקומי-שי גבסו הקול הכי יפה ששמעת?דיידו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?הרגיל עם הגיבעה הירוקה ושומר מסך?אין מה השיר ש... אוהבת את כל השירים שיש לי זהווו???

LOLI152

New member
איזה מזל שאני אוהבת שאלונים! חח ../images/Emo6.gif

מוכנים? ברור! XD מהו שמך המלא? אלה בת גרב אפריים לא כלום! :) (סתם לא, אלה ב"ח XD) תאריך לידה: 19.8.92 מקום מגורים: ישוב אחד נחמד קרוב לכפ"ס.. כמה אחים/אחיות? שניים, אחים, אחד גדול (18) אחד קטן (11) צבע עיניים? חום צבע שיער? חום-אגוזXD גובה: 1.71 XD מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לצערי לא, אבל הייתי רוצה. על מה היית רוצה לנגן? בעיקר? פסנתר, אחרי זה סקסופון, קלרינט, תופים וכינור אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? דניאל סלומון. כישרון אש! יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא, אין לי קעקועיםXD יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? יש לי עגילים באוזניים, ולא יותר, יהיו לי, מתישהו בעתיד. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא , לא ממש XD באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אך, מעולם לא אני חושבת. ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא.. איזה מגמה היית בביה"ס? אני עכשיו, במגמת תקשורת (פרסום שיווק ויחסי ציבורXD) מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? במאית מצליחה (מאוד). ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אולי סופרת מן השורה, או שחקנית. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא הייתי רוצה להיות מורה להיסטוריה. מה מתנגן עכשיו? "ספרי לי" של דניאל סלומון עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? המ.. לא הרבה, 4. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אינטרנט, מדייה פלייר (אבל משמיע דיסק מקורי!), מסן, אייסקיו. ישנת טוב אתמול? נפלא האמת, תישן טוב הלילה? אין לי סיבה לא לישון טוב! מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? לי יש וחצי, אבל גם זוגית זה בסדרXD תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אטימות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח לעמוד בציפיות שלי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ממש פה, איפה שאני גרה, או בת"א. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני 3 שעות.. חזרתי לפני חצי שעה.. אכלת? לפני 20 דקות.. התנשקת? לא.. התאהבת? לפני.. שנתיים.. נשבר לך הלב? המ.. לפני שנתיים, אבל לא בדיוק נשבר, רק נסדק. צחקת? לפני.. חצי שעה.. בכית? היום בצהריים.. סתם ככה.. כשמתנגן לו איזה שיר ואני סתם יושבת על המיטה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמן... מזמן.. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מזמן.... מזמן.. חיבקת מישהו/י? המ... וואו, מזמן. לצערי, זה הולך להשתנות. עישנת? לא מעשנת. שתית משקה אלכוהולי? בערך מהחתונה של דוד שלי ביוליXD השתכרת? מעולם לא שכבת עם מישהו/י? מעולם לא היית במועדון? טח, מאיזה כיתה ו'. לבשת חצאית? שבוע. בערך.. קנית בגד? מזמן, בקיץ מתישהו אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ממ... מזמן.. הקדישו לך שיר? נראה לי שמעולם לא. שיפרו לך את המצברוח? המ.. מזמן:O מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא שלי חשבת עליו? חברה התקשרת אליו? המ, זאת שאני עושה לבנות שלה בייביסטר. התקשר אלייך? חברה.. פגע בך? לא יודעת. שימח אותך? חברה.. היום: באיזו שעה התעוררת? טח, 1. מה/מי העיר אותך? אחי הקטן XD מה היה הדבר הראשון שאמרת? "למה אתה זורק עליי את הטלפון אבל?! " מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אח שלי צורח "אלהההההההה טלפון!!1111" מה היה השיר הראשון ששמעת?"אהבה" של דניאל סלומון מה אכלת? פשטידת מקרוני XD איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? בקשר לכדורים שהייתי צריכה לקחת. מיקום בבית? קומה שנייה, חדר ראשון מימין? XD להקה אהובה: המ.. משינה אני חושבת.. איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: זה שלומד איתי מתמטיקה. ררר. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אוהא- שאלה קשה, אני אומרת הרבה דברים מטורפיםXD את חושבת שאת יפה? אני לא חושבת שאני מכוערת.. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? לפעמים.. את חושבת שאת קרצייה? תלוי למי ומתי ומה אני צריכה ממנוXD את חושבת שאת עקשנית? כן.. את אוהבת את עצמך? מאוד. בזבזנית או חסכנית? באמצע. איפה היית רוצה לגור בארץ? תלוי מתי, עוד כמה שנים, בת"א, עוד הרבה שנים, אולי שוב פה. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? המ.. חברות.. איזה צלצול יש לך? "גשר לונדון מתמוטט" XD הקול הכי יפה ששמעת? ממ... של ילדה מהשכבה שלי- שיום אחד תהיה זמרת- ענקית. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עננים שמישהו הכין ליXD ושומר מסך? סתם אחד, שחורXD מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: "אחרת" דניאל סלומון מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מ.. גם "אחרת".. מזכיר לך את הילדות:"הילדה הכי יפה בגן" ושיר ילדים צרפתי.. גורם לך לבכות: ממ.. אין שירים כאלה... רק לעתים נדירות במקרים מסויימים ברגעים מסויימים. גורם לך לצחוק: שירים של יוני בלוך אני חושבת, למשל "נפוליאון" גורם לך לרצות לרקוד: לפעמים כל, לפעמים בכלל לא. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אני לא רוצה אף אחד.. שהיית רוצה לכתוב אותו: "לבן על לבן" דן תורן/"לבן בחלום שחור" איפה הילד/"אימפריות נופלות לאט" שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: "עכשיו" של דניאל סלומון, או "את יפה" של עידן יניב. XD שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: ממ.. "מיתר קרוע" דניאל סלומון.. ("הנה הם באו לכבודך, יקדשו יהי זכרך מתוק ומר ממש כמו יין..." שנכתב במקור לזכרה של ענבל פרלמוטר! ) שמסכם את שנות הנעורים שלך: ממ... אני חושבת שאימפריות נופלות לאט. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: "את יפה" של עידן יניבXD שאתה אוהב להתעורר לצליליו: ממ, תלוי באיזה מצב רוח אני. אבל לרוב "פרפרים" של בתי. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: ממ.. אני חושבת "לבן על לבן" שהכרתי בזכות אח שלי. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:ממ... חחח "אוטו זבל" של הבילוייםXD שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: ממ.. "what i like about you"

טינקר12

New member
עונה!!

מהו שמך המלא? אלונה גרינברג תאריך לידה:4.3.95 מקום מגורים:תל אביב כמה אחים/אחיות? אח ואחות צבע עיניים? חום צבע שיער? חום כהה גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? מתחילה בקרוב ללמוד גיטרה.. :) על מה היית רוצה לנגן? גיטרהה... אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? - יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? עגילים בתנוך נקרא פירסינג? התנסת בעבר בסמים? איזה? - באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כיתה ו' ניסית להתאבד פעם? לא!! אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?- האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לאא.. :( : ( :( :( איזה מגמה היית בביה"ס? אני בקולנוע מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? במאית ענקית של סרטים.. חח ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מפיקה? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מורה מה מתנגן עכשיו? WAY BACK INTO LOVE עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייטונס, תיקיות שירים, מסן ואייסי ישנת טוב אתמול? אממ.. נראה לי שכן תישן טוב הלילה? לפעמים חלומות מתגשמים מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טיפשות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה טוב איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לונדון/פריז מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה אכלת? חצי שעה התנשקת? בגלגול הקודם התאהבת? שנה עברה נשבר לך הלב? שנה שעברה צחקת? חצי-שלושת רבעי שעה בכית? שלשום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לאמא=) לפני שעה וחצי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?שעה וחצי חיבקת מישהו/י? שעתיים עישנת?-- שתית משקה אלכוהולי?----- השתכרת?------ שכבת עם מישהו/י?------- היית במועדון? 13.10 לבשת חצאית? אממ... קנית בגד? לוזוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? --- הקדישו לך שיר? שעה שיפרו לך את המצברוח?יומיים-שלושה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? טל מצא התקשרת אליו? גאיה התקשר אלייך? גאיה פגע בך? יסמין שימח אותך? ביתאן היום: באיזו שעה התעוררת? 07:10 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר בפלא מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? חריקה של מיטה מה היה השיר הראשון ששמעת? בריקינג פרי מה אכלת? אורס עם קציצות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? יסמין מיקום בבית? חדר להקה אהובה: איזה כיתה את:ז' הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית?חסכנית איפה היית רוצה לגור בארץ? מרכז תל אביב יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: וואי בחייאת עזבו אותי באמאשלכם...

אושRתי

New member
נענה.

מוכנים?נראלי קצר אה? מהו שמך המלא?אושרת תאריך לידה:5.10 מקום מגורים:ירושלים-שליטע צבע עיניים?חומות צבע שיער?חום וכרגע צבוע לחום דבש מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?ניגנתי בעבר על פסנתר על מה היית רוצה לנגן?גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?יש מלא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?חס וחלילה בחים לא ניסיתי וגם לא אנסה זה לא בריא ומזיק לבריאות! ? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מלצרות מה מתנגן עכשיו?גלגלצ איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנגר ישנת טוב אתמול?כןןןןןןןן תישן טוב הלילה?ברור מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה רגילה של עמינח ! אכלת?עכשיו היום: באיזו שעה התעוררת?6 בבוקר מה/מי העיר אותך?השעון מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת?גלגלצ מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת מיקום בבית? להקה אהובה:כנסיית השכל/מטרופולין/משינה איזה כיתה את:
איפה היית רוצה לגור בארץ?בירושלים יש לך פלאפון?כמו לכל אחד למי אתה מתקשר הכי הרבה?תלוי איזה צלצול יש לך?רגע ועוד רגע של יעל נחשון! ובגלל שזה שאלון קצר עניתי על חלק

shir92

New member
עונה ../images/Emo8.gif

מוכנים? כן
מהו שמך המלא? שיר _____
תאריך לידה:8.10.92 מקום מגורים:אזור המרכז
כמה אחים/אחיות?2 צבע עיניים?חום צבע שיער?חום גובה:לא יודעת
אבל נמוכה מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?בעיקר על העצבים
אבל אני מתחילה ללמוד על גיטרה
על מה היית רוצה לנגן?גיטרה
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?עידן רייכל , דניאל סלומון ועוד המון
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?רק עגילים באוזניים
התנסת בעבר בסמים? איזה?לא
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?אמממ.. לא יודעת
ניסית להתאבד פעם?לא
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא
איזה מגמה היית בביה"ס?אני כרגע בכיתה י' אז זה לא 'היית' זה כרגע..
אני במגמת ביוטכנולוגיה
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?ואוו... אממממ... לא יודעת חחח ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?לא יודעת
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מורה [???]
לא יודעת... "כל עבודה מכבדת את בעליה"
מה מתנגן עכשיו?עידן יניב-את יפה
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?5 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנג'ר,איסיקיו וסקייפ ישנת טוב אתמול? מעולה
תישן טוב הלילה?מקווה
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:יש כמה
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שהצליח בכל דרך אליה אפנה
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?איפה שאני גרה
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?ב-20:15 עם הכלב
אכלת?לפני שעה בערך.. התנשקת?
התאהבת?לא יודעת חח נשבר לך הלב?
צחקת?כל כמה דקות
בכית?אתמול כשראיתי תוכנית על יצחק רבין
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום
חיבקת מישהו/י?היום
עישנת?
שתית משקה אלכוהולי?
השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?
לבשת חצאית?אממממ... ביום כיפור (לא בערב כיפור
) קנית בגד?שלשום (???) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום
הקדישו לך שיר?
לא יודעת חח שיפרו לך את המצברוח?היום
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא
חשבת עליו?אחי
התקשרת אליו?חברה שלי
התקשר אלייך?חברה אחרת
פגע בך?לא יודעת שימח אותך?בן דודה שלי
היום: באיזו שעה התעוררת?10:02
מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר טוב
מה היה הדבר הראשון ששמעת?את אמא שלי חח מה היה השיר הראשון ששמעת?סרט הודי-עידן יניב ודנה אינטרנשיונל ברדיו חח מה אכלת?בבוקר? קורנפלקס עם חלב
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לא העסיקה חח מיקום בבית?חדר שלי להקה אהובה:אין איזה כיתה את:י' הבנאדם הכי יפה שראית:לא יודעת
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא יודעת חחחחח את חושבת שאת יפה?לא
את חושבת שאת צבועה?לא נראה לי את חושבת שאת קנאית?כן.. את חושבת שאת קרצייה?כן
את חושבת שאת עקשנית?מאוד! את אוהבת את עצמך?לא במיוחד
בזבזנית או חסכנית?בזבזנית אבל מסוגלת לחסוך כשבאמת בא לי
איפה היית רוצה לגור בארץ?בגליל
או איפה שאני גרה חח יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא
איזה צלצול יש לך?רציתי -יהודה לוי
מאז האלופה לא החלפתי חח הקול הכי יפה ששמעת?לא יודעת
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?רקע יפה - מצורף קובץ
ושומר מסך?של ווינדוס xp מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):
מזכיר לך את הילדות:לא יודעת
האמת שהילדות שלי לא כל כך רחוקה מההווה
גורם לך לבכות:יש הרבה...
גורם לך לצחוק:שירים של שלמה ארצי
גורם לך לרצות לרקוד:
"יצאנו לרקוד לי באוזן את לוחשת סוד..." סתם
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:לא יודעת
שהיית רוצה לכתוב אותו:"כמה חסר" או "here without you " שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
יש עוד זמן...
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:מקווה שיש עוד המון זמן
שמסכם את שנות הנעורים שלך:הם עוד לא נגמרו
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:לא יודעת חח שאתה אוהב להתעורר לצליליו:"מנגן ושר" בביצועו של מעודה
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:שכחתי איך קוראים לשיר ולזמר
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:--- שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:מטיטאניק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

shir92

New member
שהצליח=שאצליח ../images/Emo12.gif רק עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif

BRANGELINA

New member
רק בגלל שמשעמם לי..

מוכנים?כן..בערך.. מהו שמך המלא?קסם ---- תאריך לידה:23.9.92 מקום מגורים:חולון כמה אחים/אחיות?2 צבע עיניים?חום דבש צבע שיער?שחור גובה:1.55 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?מתחילה בקרוב מאוד על תופים על מה היית רוצה לנגן?תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?קרן פלס
מירי מסיקה
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא..הלוואי יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין לי חורים באוזניים ואתם שואלים על פירסינג... התנסת בעבר בסמים? איזה?סטרואידים(הרופא רשם!אשמתו בלבד !!כתרופה לאלרגיה) באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?אני עד היום
ניסית להתאבד פעם?לא ממש אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?חס וחסה...ממש לא האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא.. איזה מגמה היית בביה"ס?אני עדיין..תקשורת מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לעבוד בתחום התקשורת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?מנקת שירותים-חח סתם עבודה מקומבינות בKFC איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מנקת שירותים?הכל יכול לקרות...) מה מתנגן עכשיו? קרן לפס-אל אישך תשוקתך עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?נגן מוזיקה ישנת טוב אתמול?לא ממש תישן טוב הלילה?אולי..מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות,שקרנים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה שלום ולהצליח בכל מה שאני אבחר איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בבית שלי /בפריז
אני חולה על העיר הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני 5 שעות אכלת?לפני שעה וחצי התנשקת?-------- התאהבת?אממ...... נשבר לך הלב?......... צחקת?לפני כמה דקות בכית?לפני כמה שבועות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנ"ל חיבקת מישהו/י?לפני כמה דקות עישנת?אף פעם!! שתית משקה אלכוהולי?אף פעם!! השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?לפני שנה לבשת חצאית?אף פעם קנית בגד?לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
הקדישו לך שיר?חח לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח?לפחות ניסו... מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו?לא זוכרת התקשרת אליו?דודה שלי התקשר אלייך?דודה שלי פגע בך?חברה שימח אותך?חברה אחרת היום: באיזו שעה התעוררת?9:00 מה/מי העיר אותך?המורה למתמטיקה בטלפון שאמרה ששבוע הבא מתחילים ללמוד שלוש שעות ביום שני... מה היה הדבר הראשון שאמרת?טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת?חח את המורה למתמטיקה מה היה השיר הראשון ששמעת?קרן פלס- ממה שבאמת מה אכלת?אוכל של אמא איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לא זוכרת מיקום בבית?החדר שלי להקה אהובה:COLDPLAY,SYSTEM OF A DOWN איזה כיתה את:י' הבנאדם הכי יפה שראית:מישהו....
/קרן פלס
/בראנג'לינה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אמרתי המון דברים מטורפים את חושבת שאת יפה?אולי.. את חושבת שאת צבועה?לא ,אם יש משהו שאני לא אז זה זה. את חושבת שאת קנאית?אולי קצת את חושבת שאת קרצייה?יותר מדי את חושבת שאת עקשנית?מאוד את אוהבת את עצמך?במידה בזבזנית או חסכנית?בזבזנית מאוד איפה היית רוצה לגור בארץ?בחולון!!! יש לך פלאפון?ברור למי אתה מתקשר הכי הרבה?הרוב מתקשרים אלי איזה צלצול יש לך?כל מיני-אם אלה החיים,זאת שבמקומי,פסק זמן,שמעון השכן- קרן פלס,בתי,המתוקות האחרונות-אריק ברמן,עכשיו אתה חוזר בחזרה-מירי מסיקה. הקול הכי יפה ששמעת?קרן פלס
/מירי מסיקה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?אנג'לינה ג'ולי והבת המהממת שלה ושומר מסך?אין מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:לא יודעת מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):אממ.... מזכיר לך את הילדות:כל השירים של הדצים-גדלתי עליהם... גורם לך לבכות:מבול,אביתר,ממה שבאמת,אל אישך תשוקתך-קרן פלס,עכשיו אתה חוזר בחזרה,לשם-מירי מסיקה.חלומות-אייל גולן גורם לך לצחוק:עמו עמו עמו-שיר בערבית גורם לך לרצות לרקוד:לא יודעת מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו:מבול
שיר גאוני!!!! שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לשם
עוד שיר גאוני שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:אביתר,לשם שמסכם את שנות הנעורים שלך:לשם. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:אביתר
שאתה אוהב להתעורר לצליליו:מבול שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:אמממממממממ........ שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:TEENAGE לא זוכרת של מי השיר שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:אממ..שיר של מנדי מור שכחתי איך קוראים לו *אזהרה-יותר מדי מאוהב
בהודעה אחת...

למעלה