שבת - פסטיבל ראשון המסיק

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שבת - פסטיבל ראשון המסיק../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לכבוד שנת ה-60 למדינה יעמוד מסיק הזיתים במושב גן השומרון בסימן פיתוח החקלאות המודרנית בענף הזית. חגיגות ראשון המסיק יערכו בכרמי הזיתים של מושב גן השומרון (צומת מחנה 80) בפעילות לכל המשפחה המתמקדת בשיטות מסיק שונות. הפסטיבל יערך בשתי השבתות הקרובות 27/10 וה-03/11 בין השעות 09:30-16:00. בפסטיבל מגוון פעילויות לכל המשפחה - מסיק זיתים עצמי, ביקוע זיתים, פינות יצירה לילדים, הדגמה של מסיק ממוכן מודרני (מנערת), ביתני אוכל , טיולי אופניים (השכרה במקום) ועוד הפתעות נוספות..... כניסה וחניה חינם כולם מוזמנים
תזכורת משנה שעברה

../images/Emo91.gif גם השנה בע"ה אהיה שם!!!!

בשבת הקרובה (אני הולכת) כולכם מוזמנים .....אצלם תמונות גם הפעם.... ולפחות למדתי....זיתים...אקנה יותר זה בטוח
אז.......ממליצה לכולם להגיע....מקווה שהשבת תהיה יפה.... אחלה דרך לבלות שבת במשפחתיות ובחוויה חד שנתית
מקסי (שהתזכורת.....הזכירה לה...כמה הזמן עובר מהר והפיצפון הפך לגדול
)

מצורפת גם מפה בהזמנה....

בעיקרון זה ממש מול מחנה 80 מצד ימין את תראי שילוט לאורך כל הדרך... חוויה נפלאה לילדים...עדי מאוד מאוד התלהב למרות שהיה קטנצ'יק
מומלץ !!!

Purple Mushroom

New member
אוי , זה מזכיר לי משהו משנה שעברה..

בסוף זה נדחה בגלל הגשם , ואז , בפעם שזה היה , אני הלכתי באותו יום שבת? שישי ? הלכתי למישהי , שהיינו במערכת יחסים והתחתנתי , והיום היא פרודתי . היתה לי מאז שנה ממש מופלאה

תזכורת ו - ../images/Emo91.gif

כל ההכנות הושלמו, המקום מאורגן לתפארת, אפילו מזג האויר איתנו השנה...... כל מה שנשאר זה לחכות לכם שתבואו ותהנו..... הכניסה לפסטיבל 100 מטר צפונית לתחנת הדלק סונול בצומת מחנה80 (כביש 65 מחדרה לכוון עפולה) - יהיה באזור שילוט והכוונה למקום. כולם מוזמנים.

IAM20072007

New member
הלוואי ויכולתי לבוא ../images/Emo10.gif

עכשיו חזרנו מאחותי שגרה ממש לא רחוק במושב אביאל, אני מעולפת וממש לא מרגישה טוב, כל הדרך הקאתי (אול אחותי ניסתה להרעיל אותי) . מקווה בפעם הבאה.

למעלה