שומר אריות שיר כלכך כלכך כלכך יפה!.
A amirbilu New member 2/10/03 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שומר אריות ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo79.gif שיר כלכך כלכך כלכך יפה!.
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שומר אריות ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo79.gif שיר כלכך כלכך כלכך יפה!.
א אובלינה New member 2/10/03 #3 ידעתי אייך לראות../images/Emo75.gif הממ.. נדמה לי תתקנו אותי אם יש לי אבטיח.. -יענו, www.avatiach.com (טעויות בשירים)
ידעתי אייך לראות../images/Emo75.gif הממ.. נדמה לי תתקנו אותי אם יש לי אבטיח.. -יענו, www.avatiach.com (טעויות בשירים)
ס סוקריה New member 3/10/03 #10 כלום לא יקרה בו כמו אתמול.. כמה זמן לא שמעתי מוניקהההההההההההההה! מליון שנה פשוט!
א אובלינה New member 4/10/03 #17 סתם מתברגת עושה מזה עיניין גדול רואים, עכשיו זה מתברגת *מתנגשת בקיר* מגיע לי.. וקודם זה היה מתבלבלת
א אובלינה New member 4/10/03 #16 חכו שניה../images/Emo70.gifחכו שניה../images/Emo70.gifחכו שניה../images/Emo70.gif יש לי טעות איומה.. *חוטפת מחבת בראש* מתבלבלת מתברגת זה רק אחר כך (תיכף תראו, אני ממשיכה את השיר.. אז סליחה הממ.. שפגעתי בשורה הזאת מצטערת.. נו טוב, לפחות תיקנתי בלינה
חכו שניה../images/Emo70.gifחכו שניה../images/Emo70.gifחכו שניה../images/Emo70.gif יש לי טעות איומה.. *חוטפת מחבת בראש* מתבלבלת מתברגת זה רק אחר כך (תיכף תראו, אני ממשיכה את השיר.. אז סליחה הממ.. שפגעתי בשורה הזאת מצטערת.. נו טוב, לפחות תיקנתי בלינה