שחיתות בצמרת!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשחיתות בצמרת!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

המאסטר מתפלא כיצד עד עכשיו לא קמו חברי הפורום המכובד דנן והפגינו על השחיתות והסיאוב הפושה בפורום הזה כמו נמק טרי בגופו של גוסס!! למה? למה? למה? למה לכל שאר הפורומים יש בראש הדף הפניות נוחות לפורומים אחרים אשר רלוונטים ורק לנו אין??? אנחנו לא בני אדם? (לא!) לא מגיע לנו קצת נחת רוח? (לא!) מה עם פורום "ארגון יוצאי קוריץ"? פורום "איידס"? פורום "סרטן הערמונית"? ואני לא רוצה בכלל להתחיל להזכיר את פורום "משפחות אנשים עם פיגור",פורום "שכול ואובדן" ופורום"שואה דור שני"... במילה אחת:ביזיון!!

el presidente

New member
אני אומר ליסגור את הפורום...

או לפחות לסגור את חברי הפורום.....ואם אפשר אז לסגור אותם בתוך "גן שולה"..... לנעול..לא לתת לאף אחד לצאת ..גם אם ישמעו צרחות נוראיות.

el presidente

New member
אני אומר..לסגור את הפורום...

או לפחות לסגור את חברי הפורום.....ואם אפשר אז לסגור אותם בתוך "גן שולה"..... לנעול..לא לתת לאף אחד לצאת ..גם אם ישמעו צרחות נוראיות.

../images/Emo45.gif

אבל למה פעמיים,יא ראיס? שוב פעם התחלת לגמגם??
יאללה ג'יקסר תביא את המצבר והכבלים..הראיס צריך מנת חשמל על הבוקר בשביל להתאזן...

Gixxer600®

New member
מנת חשמל עלאק

מציף לי את הMSN בבקשת פמפם בי ריבה לכבוד החג...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חכה חכה ג'יקסר...

הוא עוד ירצה להראות לך את "השמש" של החנוכייה שלו...

Gixxer600®

New member
אני מפחד מטו בשבט

עוד יבקש ש"אנטע" אותו מטורף עם fetish חגי ישראל

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif הראיס וחגי ישראל...

פשוט פחד אלוהים! בסוכות הוא ביקש שאני אקשט אותו בשרשראות צבעוניות תוך כדי שהוא דוחף לעצמו את ארבעת המינים...נושא כאוב...

el presidente

New member
../images/Emo46.gif תרגיע את התחת שלך..כן!?

בעצם אל תרגיע אותו...שימשיך לירטוט...

M.Z

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תגיע, תגיע לארץ.

el presidente

New member
לא מגמגם...

פשוט אני והפיצול אישיות שלי..סוף סוף מסכימים...שנינו באותה דעה.

למעלה