שימו לב

rolan

New member
ואני אהיה הראשונה

לברך אותך עלמה על הפרסום ואותנו על המקום הטוב שקיבלנו בזכותך!!!

ואני ראשונה ב'

עלמתי מברוק עליקי האמת זאת באמת הודעה ששווה לקרוא נשיקות עלמתי המקסימה

rolan

New member
זה לא מובן מאליו

צריך להשקיע לעבוד לקדם ואז הנה יש תוצאות הפורום שלנו חי ונושם וזה בזכות כל אחד מאתנו זאת ההוכחה!!!

עלמה 3

New member
רולן, ברור../images/Emo24.gif

יש לך חלק נכבד, משקיעה ונאמנה לתפקיד, בדיוק כמו שצריך... ומגיע לך רולן וגם לכל אחד כאן
עלמה

העין ה 3

New member
וואוו!!!!!!

ולחשוב שההודעה נכתבה בהשראת הנסיך שלי... תודה עלמה. יש לי עוד המון מה לספר כי היו הרבה התפתחויות בנושא, אבל אני עדיין מבולבלת מאוד ומתלבטת מאוד מה לעשות, כך שבינתיים לא אמשיך. רק אספר שהתברר לי מבעלי, שאכן ההתנהגות שלהם (חמותי, גיסי ואשתו, גיסתי ובעלה) השתנתה לרעה בעקבות המריבה הגדולה שהיתה לפני 11 חודשים. להתראות.

blonda3

New member
תודה לך רולן על העידכון../images/Emo45.gif

בזכותך ראיתי שהיה המשך רציני לשרשור. אז בימים הקרובים אשתגל להכנס ולקרוא. רק באתי לאמר לילה טוב ושבוע נפלא ושהיה לנו היום יום נהדר בחברתם של אנשים טובים ונחמדים וגם כמה ילדודים.... שיהיה שבוע טוב. וכל הכבוד..
נשתמע.

blonda3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אוהי-אתה גדולללללללללללל אצלי במקלדת הג' והד' מאד קרובות.... ואצלך???חחח. ואני מקלידה בחושך...כך אני אוהבת.... אז יש לי לפעמים טעויות כתיב... ואני גם עייפה...אז... נדמה לי שזאת הסיבה ולא משהו פרוידיאני.... חחחחחחחחחחח

blonda3

New member
../images/Emo6.gifמי מתנדב?

אולי תפסיקו לדרוך לי פה על היבלות.... אני בקצר עם "מר שאגאל שלי" ואם תמשיכו הוא בסוף יגיע אליי ויאנוס אותי ויגיד שאתם שלחתם אותו אליי כי כתבתי בפורום........ חחחחח
אז אולי אוהי צדק, אולי היה פה גם עניין פראידיאני..... אבל זה רק אולי. יש מתנדבים? חחחח

עלמה 3

New member
עין מתוקה,,

בתוך הבילבול, עליך להיות חזקה ואיתנה אנחנו כאן בשביל

rolan

New member
../images/Emo45.gif בזכות כולנו

אין כאן מישהו שעושה יותר או פחות כולנו יחד תורמים - כל אחד את חלקו!!! ולך עין 3 מצפה לשמוע על ההתפתחויות מקווה שלטובה

קורין1

New member
אני הגעתי לכאן בעקבות ההודעה....

היא משכה את ליבי והכאיבה לי (ההודעה כמובן)

למעלה