שיר השבוע

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשיר השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פינה שתיפתח כול שבוע
הסבר על הפינה: כול שבוע תכתוב את השיר שהכי נקשרתם אליו,הכי חרשתם עליו,הכי מסכם את השבוע ואת מה שעבר עליהם-שיר של נו דאוט או של גוון סטפאני בפינה תוכלו לשים גם תמונה שלכם שצילמתם השבוע או תמונה שעשתה לכם את השבוע
הפינה תראה כך:
שיר השבוע של נו דאוט
שיר השבוע של אמן אחר
תמונת השבוע
מילים לשירים[אפשר בלינקים בלי להעתיק...]
מקווה שתהיה לה היענות רבה גם מאנשים שלא רואים אותם הרבה בפורום
]

tishbiman

New member
אני

שיר השבוע של נו דאוט/גוון: Harajuku Girls
שיר השבוע של אמן אחר: Michel של Anouk
תמונת השבוע
(המורה למתמטיקה שלי...צילמתי אותו באמצע השיעור עם המחשב
)

GarbageAddicted

New member
Me

שיר השבוע של נו דאוט- Don't Speak - Alternate Version דונט בגירסה הכי יפה
שיר השבוע של אמן אחר - Britney Spears - Brave New Girl מה , שיר טוב
Garbage - The World Is Not Enough Smashing Pumpkins - Luna Evanescence - Imaginary
תמונה השבוע
הכוסית שלי
הוא בן
מילים לשיר - Evanescence - Imaginary Swallowed up in the sound of my screaming Cannot cease for the fear Of silent nights Oh how I long for the deep sleep dreaming The goddess of imaginary light [chorus:] In my field of paper flowers And candy clouds of lullaby I lie inside myself for hours And watch my purple sky fly over me I linger in the doorway Of alarm clock screaming monsters Calling my name Let me stay Where the wind will whisper to me Where the raindrops as they’re falling tell a story [chorus] If you need to leave the world you live in Lay your head down and stay a while Though you may not remember dreaming Something waits for you to breathe again [chorus] --------------------------------------------------------------------- איזה כיף

GarbageAddicted

New member
אממ

נסחפתי קצת עם השירים
לא דעתי שצריך רק אחד !!! והמילים לשיר זה בגרסה של Origin נראהלי

זה בסדר אפשר לשים שני שירים שלא

של גוון\נו דאוט או שני שירים של גוון\נו דאוט גג 5 שירים בשירשור

בטח../images/Emo70.gifאני אפתח את הפינה כול שבוע

כשכתבתי בפורום קיילי פתחתי כול שבוע אבל לפעמיםה ייתי שוכחת ופתחתי יום יומיים אחרי...אבל לא נורא...וגם אחרי שעזבתי העברתי את הפינה לידיים טובות

נההה לא כזה כבוד...אף אחד לא שאל לא

לאן נעלמתי אפילו ולא תהו למה הפינה עברה לידים אחרות
אבל לא ממש אכפת לי

השיר שקט../images/Emo35.gifולא מתחיל באיי לינגר אט

טה דור וואי... כי אם זה לא מתחיל ככה והשיר שקט אז זה גירסאת אוריג'ין והיא די מחורבנת
:-\

יו נשלח לי בטעות../images/Emo6.gif-אבל יוגב עשה ל

לו קליפ ומאז התחלתי לאהוב אותו יותר
אבל את גירסאת פולן אוריג'ין לא אוהבת...רק את ההתחלה אולי

למעלה