מותר לשכנע?שם חדש לפורום שלב הגמר
לשלב הסופי עלו שני שמות: הורים בטיפולי פוריות (10 מתוך 36 קולות), ומשפחה בטיפולי פוריות (10 מתוך 36 קולות). אנא הצביעו מחדש לסקר כדי שנוכל לתת שם ולהעלות את הפורום באופן רשמי. נועם
אותי הצלחת לשכנע..מותר לשכנע?
יש לי בעיה קשה עם השם "משפחה בטיפולי פוריות". מצד אחד זה שם מקסים שמבטא את זה שבאמת כל המשפחה (הורים וילדים) נמצאת בטיפולים ובתהליך ומושפעת ממנו וזה נכון כל-כך. מצד שני, אני זוכרת כשהיינו לפני תומר רק זוג כמה זה היה פוגע בי שבגלל שעדיין אין לנו ילדים אנחנו לא משפחה... מה, זוג הם לא משפחה?! הם כן! ולכן למרות היופי שבדבר אני הולכת על "הורים בטיפולי פוריות" והרי כל מה שהורים עוברים הילדים עוברים ברמה כזו או אחרת...
הורות ללא זוגיותמותר לשכנע?
יש לי בעיה קשה עם השם "משפחה בטיפולי פוריות". מצד אחד זה שם מקסים שמבטא את זה שבאמת כל המשפחה (הורים וילדים) נמצאת בטיפולים ובתהליך ומושפעת ממנו וזה נכון כל-כך. מצד שני, אני זוכרת כשהיינו לפני תומר רק זוג כמה זה היה פוגע בי שבגלל שעדיין אין לנו ילדים אנחנו לא משפחה... מה, זוג הם לא משפחה?! הם כן! ולכן למרות היופי שבדבר אני הולכת על "הורים בטיפולי פוריות" והרי כל מה שהורים עוברים הילדים עוברים ברמה כזו או אחרת...
יש כאן מקום לכל סוגי המשפחותהורות ללא זוגיות
שירלי,מה לעשות והיום יש סטטוס חדש,כשלחלק זה קורה במקרה ולרוב מבחירה חופשית של להביא ילד לעולם ולהפוך בכך לתא משפחתי קטן ובלי בן זוג. אחת הסיבות שאף פעם לא מצאתי את מקומי בפורומים של פוריות היה בגלל ענין הזוגיות שהיתה נתפסת כמשהו מובן מאילו ולא תמיד מצאתי את ההבנה או הרגישות למצב אחר.זה קרה לי עכשיו שוב כשראיתי את ההודעה שלך ומשהו ניצבט לי בפנים.מוזר לי שדוקא אצל אנשים צעירים אין עדיין את המודעות ואולי אני אחטא ואוסיף-את הרגישות-למצבים שונים כמו שלי כי אוטומטית עולה נושא של זוג. היום כשאני חושבת אם להמשיך ולהתרחבאני יודעת שאני משפחה .(שאולי תהיה בטיפולי פוריות).
תודה רוצה על ההבנהיש כאן מקום לכל סוגי המשפחות
בין אם הם זוג של איש ואשה, אמא או אבא לבד עם ילד/ים, זוג אמהות, זוג אבות... אם הם מתמודדים עם בעיות פוריות, זה המקום עבורם. תודה שהזכרת לנו את זה. זה נכון שרוב המשתתפים הם זוגות, ובהרבה מקרים מתיחסים לקיומו של בן זוג כאל מובן מאליו. ברור גם שאת רגישה לזה יותר מרובנו. אבל אני בטוחה שדווקא אנחנו, שכל כך רגישים לכל מה שקשור להריון, לידה ותינוקות, יכולים בהחלט להזדהות עם הרגישות שלך ולכבד אותה. ורק רציתי לשאול אותך האם את לא מרגישה שאת נכללת בהגדרה "הורים בטיפולי פוריות"?
את הורה, אני הורה , וגםתודה רוצה על ההבנה
ולגבי השאלה שלך-על פניו,כהגדרה,אני לא הורים אלא הורה. אבל ברור שאני ארגיש שייכת גם לקבוצה שדנה כהורים או משפחה בנושא שלשמו כנראה מתקבצים פה והוא הטיפולים. פשוט היה לי קשה לראות את ההתיחסות של רק זוג=משפחה (או לא) כשלהגדרה הזוגית אני לא שייכת.
שירלי לא אמרה שרק זוג נשוי הואהורות ללא זוגיות
שירלי,מה לעשות והיום יש סטטוס חדש,כשלחלק זה קורה במקרה ולרוב מבחירה חופשית של להביא ילד לעולם ולהפוך בכך לתא משפחתי קטן ובלי בן זוג. אחת הסיבות שאף פעם לא מצאתי את מקומי בפורומים של פוריות היה בגלל ענין הזוגיות שהיתה נתפסת כמשהו מובן מאילו ולא תמיד מצאתי את ההבנה או הרגישות למצב אחר.זה קרה לי עכשיו שוב כשראיתי את ההודעה שלך ומשהו ניצבט לי בפנים.מוזר לי שדוקא אצל אנשים צעירים אין עדיין את המודעות ואולי אני אחטא ואוסיף-את הרגישות-למצבים שונים כמו שלי כי אוטומטית עולה נושא של זוג. היום כשאני חושבת אם להמשיך ולהתרחבאני יודעת שאני משפחה .(שאולי תהיה בטיפולי פוריות).
אדריאנה, אני מתנצלת מעומק ליביהורות ללא זוגיות
זוג הוא משפחהמותר לשכנע?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.