שרשור הבדיחות הגדול

dors

New member
הנה כמה בדיחות טובות שאספתי

במשך השנים. בלונדינית אחת מטיילת ברחוב עם חצי מטריה... שואל אותה עובר אורח: "מדוע את הולכת עם חצי מטריה?" עונה הבלונדה: "אמרו בחדשות שיהיה מעונן חלקית..."

dors

New member
עוד אחת

איש אחד נכנס למכולת וקונה סיגריות. בלי להסס, פותח את החבילה ומתחיל לעשן בחנות. המוכר מעיר לו: "אסור לעשן בחנות." שואל הלקוח: "אבל קניתי פה את הסיגריות." עונה המוכר: "אז מה, אנחנו מוכרים פה גם נייר טואלט..."

dors

New member
עוד..

סינדרלה, סופרמן, ופינוקיו עולים לשמיים. סינדרלה מבקשת: "אני רוצה שיזכרו אותי כאישה היפה ביותר בעולם". סופרמן מבקש: "אני רוצה שיזכרו אותי כאיש החזק ביותר בעולם". פינוקיו מבקש: "אני רוצה שיזכרו אותי כשקרן הגדול בעולם". מגיע התור של סינדרלה. היא נכנסת לחדר ויוצאת מאושרת: "איזה יופי, נסגר שאני האישה היפה ביותר בעולם." סופרמן נכנס ואחרי שלוש דקות הוא יוצא מאושר: "איזה יופי, נסגר שאני האיש החזק בעולם." פינוקיו נכנס ואחרי עשר דקות הוא יוצא עצבני וכועס: "כוס אמק, מי זה הביבי הזה?"

dors

New member
.............................

שני כורדים מטיילים. לפתע מוצא אחד מהם שטר של 10 דולר. הוא מסתכל על השטר וזורק אותו. שואל אותו חברו: "מדוע זרקת את השטר?" עונה הכורדי הראשון: "כי הוא היה מזוייף." שואל אותו החבר: "איך אתה יודע שהוא מזוייף?" עונה הראשון: "ראית פעם שטר של 10 דולר עם שני אפסים?"

dors

New member

דוד לוי טס לציד באפריקה. כשהוא חוזר מתעניינים מה הוא צד. לוי עונה: "5 פרות, 6 עיזים ו-10 דונטשוטים". שואלים אותו: "מה זה דונשוטים?" עונה דוד לוי: "אלו השחורים הקטנים שצווחים כל הזמן דונט שוט, דונט שוט..."

sattla

New member
מזכיר לי חתימה של מישהו... ../images/Emo6.gif

ולהבא אל תעתיק בדיחות מהjokes האלה ששולחים לך למייל פשוט תגיד לנו להרשם גם

dors

New member

שאלה: מדוע מנתחים חובשים מסכות? תשובה: כדי שאם יעשו טעות, אף אחד לא יזהה אותם...

dors

New member

!ימוטאה רוכה דיל שדחה עונלוקה ךנחנ !םכילע הנירקה ,ונילע הנרקהה

sattla

New member
.הצור אל

,ךופה אורקל יתוא ןבצעמ םתס הז
הלאכ תויוטש דועו

חוצפאי

New member
../images/Emo70.gifאל ../images/Emo70.gifאל ../images/Emo70.gifאל ../images/Emo70.gifאל ../images/Emo70.gifאל ../images/Emo70.gifאל

טקשב בש התא
ךתוא םג ססקאל ליחתנש הצור'ת

yuval k

New member
.דעלג לע םיסקיא ושעת אל םתא !יה

יתיא קסע םכל היהיש וא

dors

New member
../images/Emo26.gif

שאלה: למי יש את החזה הכי גדול בכיתה ג'? לשחרחורת, לבלונדינית או לג'ינג'ית? תשובה: לבלונדינית, משום שהיא בת עשרים...

dors

New member
../images/Emo26.gif

זואופיל (שוכב עם חיות), נקרופיל (שוכב עם גופות) ומאזוכיסט יושבים בגן. הזואופיל אומר: "בואו נתפוס חתול ונאנוס אותו." הנקרופיל אומר: "בואו נתפוס חתול, נהרוג אותו ונשגל אותו." המאזוכיסט: "מיאו..."

sattla

New member
../images/Emo26.gif

חייל כורדי מתאמן בזריקת רימונים. הוא מוציא את הנצרה של הראשון ומשתהה. המפקד נכנס ללחץ: "נו... זרוק את הרימון... הוא יתפוצץ" אומר הכורדי: "לא נורא... יש לי עוד אחד."

sattla

New member
../images/Emo26.gif ועוד אחת נחמדה...

איש אחד מזמין וטרינר ומתלונן: "הסוס שלי לא זז כבר שבוע..." אומר הוטרינר: "תפתח לו את הרגליים..." האיש פותח לסוס את הרגליים. הוטרינר מכה את אשכיו של הסוס עם ברזל לוהט והסוס מתחיל לדהור ולברוח. שואל האיש: "כל הכבוד... איך אתה חושב שאני אשיג אותו עכשיו?" עונה הוטרינר: "תפתח את הרגליים..."

למעלה