שרשור הפייליסטים הגדול

aviGODFATHER

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשרשור הפייליסטים הגדול ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לבעלי Winamp
תעשו שהפלייליסט תכיל את כל השירים שיש לכם! (תקליקו על Audio ותפתחו את הפלייליסט) תלחצו על: Misc
Misc
Generate HTML Playlist תשמרו את זה איפה שבא לכם ותעלו ל
למי שאין Winamp
אוצו רוצו עוד היום להוריד ותוכלו לעשות פלייליסט ולהיות מגניבים כמוני
שלי

steelwater

New member
לי יש ממש קצת שירים!

אבל זה בגלל שאתם בלהה. אני קונה דיסקים!!!! מה קורה איתכם? איך אפשר להקשיב רק במחשב? אני שומעת מוזיקה בכל מקום, אני צריכה את זה איתי במחשב, במערכת בחדר, בדיסקמן ובכל מקום אחר. במחשב כמעט כל השירים אין לי בדיסקים ויש הופעות חיות של שירים שיש בדיסקים גם. יש לי ממש קצת שירים על המחשב... איך אני מעלה את זה לפה? גם יש לי קצת כי אין כרגע אפשרות להוריד):

aviGODFATHER

New member
תוריד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואם קנית אמיתי אין לך מה להרגיש רע אם אתה מוריד... אני לא קונה דיסקים אמיתיים בגלל שאני יודע שהאומנים עצמם מקבלים אחוז כ"כ קטן מהרווחים וכל השאר הולך לענקי התקליטים... וכמובן גם בגלל שזה עולה המון המון כסף יחסית למשהו שאפשר להשיג בחינם...

steelwater

New member
אני קונה!

ואני שמחה עם זה. אתה צורב את זה לדיסק? או אחרת איך אתה שומע כשאתה לא בבית? אתה שומע רק כשאתה על המחשב?! אני פשוט אוהבת לקנות דיסקים, אפילו צחקו עלי פעם אחת בגלל זה, אבל ככה אני... אני מוכנה לשלם על דיסק . אני אוהבת את זה שהוא מקורי ואת החוברת בפנים וכל זה. ואני יודעת שזה מה שהאמן הוציא ואני מרגישה שאני יותר מחוברת אליו ככה וקרובה אליו.

0mroosh

New member
../images/Emo45.gif

כל טקס הפתיחה החושני, קריעת הניילון בתשוקתיות..
עומר נסחף בתיאוריים סתמיים, אבל, דיסקים מקוריים זה הכי כיף בעולם!
מה שכן, חוברת בלי מילים, יכולה לעצבן אותי נורא, זה פשוט נורא לפתוח דיסק ולגלות שאין מילים, כמעט כמו כריתת אשך. כמעט.

MarishA M

New member
../images/Emo45.gif גם על הכיף בקנית דיסק

וגם על העצבים בזה שאין מילים!! זה באמת יכול להרוג אותי!!

steelwater

New member
חחחח

כמעט כמו כריתת אשך!!!! חחחחח אין לי אשכים, אבל אני מאמינה לך...

aviGODFATHER

New member
יש לי נגן mp3 בסלולרי...

יש לי 50 שירים, 23 מהם הם של קולדפליי (פעם זה היה יותר... 30 ומשהו)

Drorrrrrr

New member
יש לי את האלבום המקורי.

אבל כשאז רציתי להוריד כמה שירים זה הוריד לי שירים פגומים [מלבד X&Y שלדעתי יש לי על המחשב]...

aviGODFATHER

New member
תוריד קובץ RAR דרך אימיול

ככה אני השגתי את הדיסק לפני שבכלל היה אפשר לקנות אותו בארץ בקובץ אחד יהיו כל השירים... ואת How You See The World שמעת
הוא לא מופיע בשום מקום חוץ מבגרסה היפנית של X&Y וכמובן באימיול

למעלה