שרשור חדש ומגניב

ROTEM30035

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שרשור חדש ומגניב../images/Emo70.gif ../images/Emo218.gif

מי אמר "רותם רותם, לאן נעלמת?" ולא קיבל תשובה? ובכן, נכנסתי החודש למרתון עבודה ואני מתקשה, למי שלא שם לב, להגיע גם לפורום. למעשה, אפילו פספסתי את גידי, רונה וכל החבר'ה בלילה הלבן (זמן טוב לקריאות עידוד). אך אל דאגה, אני עדיין כאן מלמעלה - קוראת אתכם וחושבת על רעיונות קדימה. רעיון מספר אחד - אני צריכה עזרה
גם נפשית, אבל זה משהו אחר. בעיקר עזרה בניהול. מישהו שיהיה פה להגיב חברתית, לקבל גולשים חדשים, לענות על שאלות, לעשות קצת סדר, לנקות אבק, להכין קפה - כאלה מן. אני עדיין כאן בשביל חלוקות כרטיסים, אירוחים, עדכוני הופעות וכל הבלאגאן האדמינסטרטיבי (מילה גדולה) - אבל צריך רק עוד קצת נוכחות כחולה וחייכנית. יש קופצים? רק תגידו כן ואני צובעת אתכם בכחול (וזורקת לים) אפשר להגיב במסרים אפשר להגיב על גבי הפורום אפשר סתם להגיב ולספר לי (שוב) כמה מגניב היה בלילה הלבן בברכת רונה לכל ילד, ההנהלה.

רעוּת

New member
נוטשת ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif.

השלב הראשון זה להפוך מישהו אחר לכחול ולקרוא לזה "עזרה", והשלב הבא זה להשחיר את עצמך ולהיעלם לתהום הנשייה. אני לא אכנע לרעיון הזה
.

ROTEM30035

New member
לאלאלא

אני לא אכנע לרעיון הזה! רעות, בואי תעזרי לי. נעשה איחוד כוחות - יהיה מרגש |סמיילימרוגש|

רעוּת

New member
מניפולציות רגשיות לא עובדות עלי,

מאחר ואני המצאתי אותן וזה

רעוּת

New member
למה נראה לך שאפשר לקנות אותי כ"כ בקלות ../images/Emo46.gif

כלומר, יעלה הרבה
.

כן, לזה התכוונתי ../images/Emo16.gif

גם שכר של וטרינרים זה לא משהו. שמעתי סיפורים על וטרינרים שנאלצו לעבוד בהתנדבות רק בשביל שיאפשרו להם לעסוק במקצוע אותו למדו
. ואני, גם כן, בחרתי לי לעבוד עם חיות בר. את יודעת איזה מוסר תשלומים מחורבן יש לצבאים?

ROTEM30035

New member
הם משלמים בחום ואהבה

זה רק הסופר-מרקט שאח"כ לא מבין איך מקבלים מן כזה אמצעי תשלום

ROTEM30035

New member
למה את מאיימת?

זרקי מחיר, אני כבר אמצא ספונסר. <"אז רונה... שומעת?....">

בדיוק חשבתי לאן ולמה נעלמת בצורה כ"כ גורפת

ולילה לבן היה מגניב לגמרי! אבל את זה את בטח כבר הבנת. לעזרה נפשית (אפשרי על קפה קר באזור ת"א) אפשר לתאם משהו לשבוע הבא. אפשר גם סתם קפה קר בלי התחייבות לעזרה נפשית. בשבוע הבא אני חוזרת לספארי ואת מוזמנת לביקור
. באיזה יום יהיה לך נוח? (תם פרק העזרה הנפשית להודעה זו) בנוגע לכחול נראה לי שעדיף שלא אעזור, בייחוד כיוון שיש נטייה לכל פורום בניהולי להתרוקן מהמון האדם שהיו בו בטרם נכנסתי לניהול
.

ROTEM30035

New member
קפה קר זו התחייבות רצינית

אבל נראה לי שאני מוכנה לזה. וגם ספארי - ברורררר! ובנוגע לכחול, כמו שמסתמן כרגע... אני אמצא ת'עצמי עם עוד פורום ועוד מתוקף תפקידי
אבל אל תתנו לרעות להפחיד אתכם. אני לא הולכת לשום מקום

ROTEM30035

New member
מוכרת הופעות בימים

ומכינה פיצות בלילות. או לחילופין, קצת מוזיקה בשביל הנשמה, ואחמ"ש בשקר-כלשהוא בשביל הכסף. חיים תל-אביביים אמיתיים. אני צריכה שיעשו לי כביסה, את מתנדבת?

דידושקע

New member
כמה מגניב היה בלילה הלבן

למחווה לכוורת, שכל כך בניתי עליה, לא היה אפשר להיכנס בגלל שהיו מלאאא אנשים. שיר ואני עמדנו איזה שעה בתור, ואחרי יותר מדי זיעה, מחסור באוויר ובירה שמאיימת להישפך עליי, אמרו לנו שלא מכניסים יותר! אבל אני לא וויתרתי וביקשתי לשירותים במטרה להתפלח. כצפוי לא היה אפשר, אבל בסוף ראינו את ההופעה ממסך גדול כזה בקומה למעלה, בבר. לדעתי הייתה אחלה הופעה, העיבודים היו מושקעים מעל למה שצפיתי, והיה לי ממש כיף לצרוח את המילים של כל השירים בפוגי בפיתה בקולי קולות. אחרי סיפורי פוגי המקום של ההופעה התפנה, אבל אז היינו חייבות לרוץ לתפוס את הקווי לילה באלנבי, שצריכים לצאת ב3:00. אבל! בדרכנו החוצה... טםטםטם.. פגשנו את יהוא, שגם הוא הופיע בעצמו! ואפילו דיברנו איתו! כןכן! ובחיי שהוא אדם נחמד וחביב ממש! למרות שאני חייבת להודות שכשהוא עלה לבמה לשיר עלה בי פחד מסויים. הוא שר את "סוכר בתה" ("אולי תשים לי קצת סוכרררר בתוךךךך התה") ואת "הבלדה על ארי ודרצ'י", ושניהם היו מעולים! בסוף התברר שהמסלול של קווי הלילה שונה בגלל הלילה הלבן, אבל לי נודע על זה רק יום אחרי! וזה לא עזר! וככה נותרנו לנו בת"א, מסטולות מעייפות וכועסות, מתקשות להיזכר מה עשינו כל היום ואיזה יום היום ומה אנחנו עושות בת"א, והתחלנו ללכת לכיוון דיזינגוף סנטר כדי לתפוס אוטובוס לעזריאלי ומשם הביתה. אבל כל הקווים שבאו היו מפוצצים אנשים, אז הלכנו ברגל לעזריאלי. מרוב מסטוליות גם טעינו בדרך, אז עשינו דרך הרבה יותר ארוכה, וכשהגענו חיכינו עד 6:30 לאוטובוס. ואז אנשים החליטו שהם לא מוכנים לשלם כי קווי הלילה לא הגיעו, ואז הנהג הזמן משטרה... בקיצור- 8:00 ואני בבית! ולמרות הכל- ממש נהנתי! פגשנו המון זרים שיכורים אך ידידותיים (אם כי לפעמים באופן חשוד..), נהנתי מההופעה, אכלנו גלידה טעימה.. היתה חוויה

ROTEM30035

New member
מאז הלילה הזה...

עוד לא ישנתי. בערך. לא ישנתי מספיק. בחיים לא ראיתי את ת"א כה מפוצצת אנושית. היו פקקי אדם ברחובות. ה-ט-י-ר-ו-ף. באותו יום חמישי אגב, עבדתי 19 שעות. למי שלא הבין את מהות ה-מרתון-עבודה. אז זה זה. אבל נחמד לי, למי שחלילה דואג. לישון זה לחלשים אני אומרת. <רותם ביום חופש נדיר>

האמת היא

שצילמתי בסלולרי את "ההכרה שלי נמוגה" בשביל שיהיה לך צ'ופר מההופעה שלא הגעת אליה. ההקלטה יצאה באיכות מצוינת (והצילום באיכות נוראית, מן הסתם), מלבד זה שבתחילת השיר ידידה שלא הבינה שאני מצלמת בוידיאו העירה לי שיש גם מצלמה רגילה ושומעים אותה על השיר
). בקיצור, יצא לא כייפי ואני מתנצלת.

ROTEM30035

New member
זה יפה שאת דואגת לי ../images/Emo16.gif

אני אשמח להקלטה בכל מקרה. או ששלחת ולא שמתי לב? ווף. כל העבודה הזאת... בחיי. אם אפחד לא מתנדב לעזור לי עם הפורום, מי מתנדב לעזור לי בעבודה?

למעלה