ROTEM30035
New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שרשור חדש ומגניב../images/Emo70.gif ../images/Emo218.gif
מי אמר "רותם רותם, לאן נעלמת?" ולא קיבל תשובה? ובכן, נכנסתי החודש למרתון עבודה ואני מתקשה, למי שלא שם לב, להגיע גם לפורום. למעשה, אפילו פספסתי את גידי, רונה וכל החבר'ה בלילה הלבן (זמן טוב לקריאות עידוד). אך אל דאגה, אני עדיין כאן מלמעלה - קוראת אתכם וחושבת על רעיונות קדימה. רעיון מספר אחד - אני צריכה עזרה
גם נפשית, אבל זה משהו אחר. בעיקר עזרה בניהול. מישהו שיהיה פה להגיב חברתית, לקבל גולשים חדשים, לענות על שאלות, לעשות קצת סדר, לנקות אבק, להכין קפה - כאלה מן. אני עדיין כאן בשביל חלוקות כרטיסים, אירוחים, עדכוני הופעות וכל הבלאגאן האדמינסטרטיבי (מילה גדולה) - אבל צריך רק עוד קצת נוכחות כחולה וחייכנית. יש קופצים? רק תגידו כן ואני צובעת אתכם בכחול (וזורקת לים) אפשר להגיב במסרים אפשר להגיב על גבי הפורום אפשר סתם להגיב ולספר לי (שוב) כמה מגניב היה בלילה הלבן בברכת רונה לכל ילד, ההנהלה.
מי אמר "רותם רותם, לאן נעלמת?" ולא קיבל תשובה? ובכן, נכנסתי החודש למרתון עבודה ואני מתקשה, למי שלא שם לב, להגיע גם לפורום. למעשה, אפילו פספסתי את גידי, רונה וכל החבר'ה בלילה הלבן (זמן טוב לקריאות עידוד). אך אל דאגה, אני עדיין כאן מלמעלה - קוראת אתכם וחושבת על רעיונות קדימה. רעיון מספר אחד - אני צריכה עזרה