שרשור יום ראשון

KEEK

Member
היא חצתה את הגבולות

את לא צריכה להגן עליה בעיוורון כזה זה נראה מצחיק..

didush100

New member
לא מגנה עליה יוני פשוט הזוי בעיניי ומלא באגו

ודרך אגב אתה לא סובל אותו מה קרה? פתאום הוא נהיה הכוכב שלך?

KEEK

Member
אני לא סובל את החפירות שלו

אבל מעבר לזה אין לי שום דבר איתו או נגדו. אני לעומתך מנתח כל אחד באותו הרגע. אני לא לוקח לי מישהו תחת חסותי (אתי למשל) סוגד לה, ומפרש לטובה כל דבר מגעיל שהיא עושה. אני מסתכל בצורה רחבה על כל אחד, בכל סיטואציה נפרדת. אם יוני יום אחד טועה אגיד שהוא טועה, וכשהוא יהיה צודק אני אצדיק אותו. זה כבר פתטי לראות אותך מגנה ככה על אתי ללא כל היגיון. מותר לאהוב ולתמוך במישהו גם בלי להצדיק את כל החרא שלו. את מעוותת את המציאות אפילו יותר ממנה

didush100

New member
לא מעוותת כלום

אתה לא אוהב את אתי לא משנה מה היא עושה אני גם העברתי עליה ביקורת וזה לא קשור לעובדה שההתנהגות של יוני מגעילה. לשבת עם החברה הכי טובה שלה וללכלך עליה אחרי שקרן ביקשה ממנו כמה פעמים להפסיק ומאתמול לחפור על הנושא הזה זה בדיחה. היחידי שמנפח את הנושא כאן זה יוני וזה על כלום והוא עושה את זה כי הוא לא רוצה שיקשרו אותו רומנטית לאתי כדי לא לסגור לו אפשרויות בבית. רק האגו שלו מדבר כאן ולא שום דבר אחר ואם הוא היה גבר היה לוקח את אתי לשיחה ולא מדבר עליה עם כולם!!! יצא אפס ווקטנטן!!!

didush100

New member
איזה דלוקה? שלא יחמיא לעצמו

הוא חי בסרט היא רק משחקת איתו זה הכל בצחוק, מי ישמע למה הוא הפך אותה. הקיצר שיתקדם השופל הזה זה עניין של שעה שעתיים חחחחח

didush100

New member
או הנה יצא המרצע מהשק!!!!!

יוני דלוק על מישהי ומפנה לעצמו את הדרך

לונדרון

New member
אתי לא "דלוקה" על יוני, היא פשוט רכושנית

ורוצה להשיג באמצעות "משחקים" יעני "רומנטיים" ושטחיים את הנאמנות המוחלטת שלו. היא רוצה נאמנות של בן, יוני או הצרצר בחצר כמו של קרן וזה לא מתאים ליוני יותר. תזכרו איך היא ניסתה להשיג ממנו הבטחה שהוא יתן לה את הכסף שישאר לו ממשימת התקציב - זו דוגמא מובהקת. המבטים שהיא שולחת לו שהוא מדבר עם אחרים, זה מאותו מקור של כאילו הוא חייב לה משהו. למה קשה להבין שזה לא מתאים לו או מפריע לו? מה הוא צריך לבקש ממנה רשות, אישור או להרגיש שהיא עוקבת אחריו כל הזמן? אני חושבת שיוני ממש כן ואמיתי בשיחה הזאת, וקרן, לצערי, עושה מה שנוח ומתאים לה כרגע.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif

אני חושב שגם תומכיה של אתי עושים מה שנוח להם ומתאים להם

noaxxx

New member
אפשר לציין שהיא הפכה את עצמה גם ל"אשת סודו"..

של איתן, אתי חייבת לתת לעצמה הרגשה שהיא חשובה והיא קובעת, הכל נובע מחוסר ביטחון זה הכל

למעלה