אתמול הוא אמר ששתיים בבית דלוקות עליו פחחחחחחחחחח חי בסרט השופל הזה
D didush100 New member 24/7/11 #205 אתמול הוא אמר ששתיים בבית דלוקות עליו פחחחחחחחחחח חי בסרט השופל הזה
D didush100 New member 24/7/11 #184 לא אבל שלא יספר סיפורים מה הקטע שלו? הוא מבלבל ת'שכל כבר יומיים על כלום. הוא מנפח את הסיפור הזה יותר מדי הוא בסדר ואתי ככה ואתי ככה אם הוא היה גבר הוא היה לוקח את אתי לשיחה סוגר את העניין ומניח לזה זה האגו שלו מדבר ולא שום דבר אחר
לא אבל שלא יספר סיפורים מה הקטע שלו? הוא מבלבל ת'שכל כבר יומיים על כלום. הוא מנפח את הסיפור הזה יותר מדי הוא בסדר ואתי ככה ואתי ככה אם הוא היה גבר הוא היה לוקח את אתי לשיחה סוגר את העניין ומניח לזה זה האגו שלו מדבר ולא שום דבר אחר
ב בוףברכה New member 24/7/11 #196 הרגה אותו אתי.....תפסה לו ת'קופסה.. חנוק....הוא נראה סחוט... היא באה לו מקולקל ...
D didush100 New member 24/7/11 #225 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אתי חושבת כמה צעדים קדימה חחחחח
ב בוףברכה New member 24/7/11 #186 השאלה הנשאלת...האם..אתי..ניסתה להיתקרב..ליונ י...ולפרלרטט איתו...בשביל המישחק..אוש נידלקה עליו?..
D didush100 New member 24/7/11 #195 לא זה ולא זה היא אוהבת אותו כידיד וצוחקת איתו. הוא פשוט דלוק על מישהי בבית ולא רוצה שיקשרו אותו רומנטית לאתי.
לא זה ולא זה היא אוהבת אותו כידיד וצוחקת איתו. הוא פשוט דלוק על מישהי בבית ולא רוצה שיקשרו אותו רומנטית לאתי.
ב בוףברכה New member 24/7/11 #201 אבל...הוא זה שקושר ../images/Emo38.gifעצמו לאתי.. ...הוא אומר שהיא דלוקהלו..על התחת.....
D didush100 New member 24/7/11 #180 יוני חזר לדבר על עצמו ולפאר את עצמו לא להאמין. אני ואני ואני ואני. אני מושלם והעולם דפוק
D didush100 New member 24/7/11 #187 יוני הזה כזה מתנשא וואי איזה אגו שי לו אמאלה זה ברור שהוא חם שם על מישהי והוא פשוט מפחד שאתי תעשה לא על זה סרטים. הוא לא אמר שיש לו מישהי בחוץ? שהוא ממש מחכה לה?
יוני הזה כזה מתנשא וואי איזה אגו שי לו אמאלה זה ברור שהוא חם שם על מישהי והוא פשוט מפחד שאתי תעשה לא על זה סרטים. הוא לא אמר שיש לו מישהי בחוץ? שהוא ממש מחכה לה?
א איש העטלף New member 24/7/11 #197 בחיים שלי לא ראיתי גבר כזה חופר עשה לי כאב ראש.... חם על מישהי בבית.... ששמה עליו עין וגם ידיים הוא ממש חי בסרט... מי תלך עם המכוער הזה??? חש את עצמו..... יאללה יאללה תעוף לי מהמסך ....
בחיים שלי לא ראיתי גבר כזה חופר עשה לי כאב ראש.... חם על מישהי בבית.... ששמה עליו עין וגם ידיים הוא ממש חי בסרט... מי תלך עם המכוער הזה??? חש את עצמו..... יאללה יאללה תעוף לי מהמסך ....
L Lichy7 New member 24/7/11 #238 גמר אותי הבחור, אני תשושה../images/Emo122.gif אח אני רק מחכה לגבר הבא שיעיז לומר שנשים לא מפסיקות לדבר. אין.. הלך עליו..
גמר אותי הבחור, אני תשושה../images/Emo122.gif אח אני רק מחכה לגבר הבא שיעיז לומר שנשים לא מפסיקות לדבר. אין.. הלך עליו..
K KEEK Member 24/7/11 #193 טוב, מיצינו. יוני אתה חופר. הבהרת את הנקודה שלך. אתה צודק. אבל קרן עיוורת לחלוטין. וזה כבר לטחון מים חפרתם. זאת הבעיה של יוני - לרוב הוא מדבר לעניין, אבל הוא לא יודע מתי להפסיק.
טוב, מיצינו. יוני אתה חופר. הבהרת את הנקודה שלך. אתה צודק. אבל קרן עיוורת לחלוטין. וזה כבר לטחון מים חפרתם. זאת הבעיה של יוני - לרוב הוא מדבר לעניין, אבל הוא לא יודע מתי להפסיק.