מסכים
אני אמנם לא ראיתי את תחילת התוכנית, אז אין לי מושג לפי מה אנשים קובעים שהוא היה בקטע שלה -- אבל אני מסכים שהיא האשמה המרכזית במצבה (למרות שזה לא הופך את מעשיו של יוני לפחות גרועים). זה נראה כאילו היא עדיין לא ממש מצאה את עצמה בחיים, חסרת בטחון לחלוטין, מילה אחת של איתן והיא נופלת לקרשים. כשהיא נזכרת מדי פעם להתעורר זה במעין התקפים מאניים-דפרסיים כאלה, בלתי-טבעיים. כמו שאיילת אמרה היא "נוקשה", יש בה משהו לא זורם, לא חברותי וכו'. אפשר לראות את זה גם מזה שהיא בורחת כל הזמן ללועזית. כל ביטוי שני שלה הוא בלועזית: GRACIAS, THANKS, JESUS' OF COURSE וכו' - וזה לדעתי מצביע על חוסר נוחות וניתוק. חשבתי בהתחלה שהיא סתם בן אדם שקשה לו להסתגל לסביבות חדשות וכו' (יש הרבה כאלה), ושנוח לו רק בקרבת חבריו מהבית. אבל ככל שעובר הזמן אני נוטה לחשוב שיש בה משהו לא יציב, היא לא כל כך סגורה על עצמה. היא מצד אחד כאילו רצינית ובוגרת, מצד שני יש לה כל מיני יציאות כאלה שהן "כאילו" ילדותיות (כמו היציאה שהייתה לה על הסקס). למעשה, אני חושב שהיא סוג של ילדה אבודה, בת טיפש-עשרה בגוף של בת 30. גם הבגדים שהיא לובשת מעידים על זה. כל מיני כותנות מוזרות ובלתי-נשיות. מעין טומבוי כזו. רחמים, פשוט רחמים. אפשר להתנחם בזה שלעוף מהתוכנית אולי יעשה לה יותר טוב מאשר אם היא תשאר...