שרשור יום ראשון

בוףברכה

New member
זה לא נקודה..זה..

..................................................................................................................... ........................................................................................................................... ......................................................................................................................... ........................................................................................................................... ................................................................................................................................. .................................................................................................................................. ................................................................................................................. ............................................................................................................................... ................................................................................................................................. ........................................................................................................................................ ............................................................................................................................................ .................................................................................................................................................. ......................................................................................................
...(..המשך בשבוע הבא..

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כבר אמרתי היום שיוני מדבר בלי סימני פיסוק הוא מתחיל ואי אפשר לדעת מתי זה ייגמר

בוףברכה

New member
גם לי נהיה סחרחורת מכל מה שהולך שם..

וגם..ממה שהולך אצלי בבטן.... בעעע...בא לי להקיא את כל הפלאפל שאכלתי..

SheIIy

New member
אני אגיד לך בדיוק...

ענת החליטה על מלפפונים בתור ארוחת ערב. עד כאן הכל רגיל. מה שהכניס אותי להלם, הוא המהירות בה היא אכלה את שני המלפפונים. נוגסת, לועסת שתי לעיסות, בולעת. וכן הלאה, וכן הלאה.

בוףברכה

New member
ירקות...היא אוכלת..כמו ארנבת..

היא נוגסת ולועסת ...יש לה לעיסות מהירות... הפה עולה ויורד.מהרמהר..חP חחפ...חחפ...חחP... הטוחנות אצלה...רק מחכות ללעוס משו...

Klayhamn

New member
החיבוק בין יוני לעדי

היה הדבר הכי מאולץ שראיתי בחיי, במיוחד כשמה שקדם לו היה ההערה הפאסיבית-אגרסיבית של עדי: "לילה טוב גם לך, יוני" (בתגובה לזה שיוני נכנס חזרה לוילה מחובק עם ענת בלי להגיד לעדי לילה טוב)... פשוט רחמים על עדי. אין לה טאקט חברתי בשיט. הנואשות שלה זועקת לשמיים אני באמת חושב שעדיף לה כבר לעוף משם וזהו...

didush100

New member
יוני הרס לה את כל המשחק

הוא מטפטף לאיתן עליה כבר מהיום ה-1 והוא לא שוכח לה את מה שהיה עם חבר שלו מהמאה הקודמת. העיקר שהוא אוהב את כולן בבית פחחחחח

stabilo7

New member
בלי קשר ליוני, שבאמת לכלך עליה מהרגע הראשון

אני חושבת שהיא הרסה לעצמה את הסיכויים, וזה לא באמת בגללו... בהתחלה הצנון ממש היה בקטע שלה, ולא ממש הזיז לו כל הטיפטופים שהיו ליוני להגיד עליה. היא פשוט נהייתה צל של עצמה, נהפכה דכאונית, ואז פתאום שמחה ורוקדת ושרה כל היום כדי לא להראות עצובה. אבל גם אז נראתה פתטית כי זה לא באמת איך שהיא מתנהגת

Klayhamn

New member
מסכים

אני אמנם לא ראיתי את תחילת התוכנית, אז אין לי מושג לפי מה אנשים קובעים שהוא היה בקטע שלה -- אבל אני מסכים שהיא האשמה המרכזית במצבה (למרות שזה לא הופך את מעשיו של יוני לפחות גרועים). זה נראה כאילו היא עדיין לא ממש מצאה את עצמה בחיים, חסרת בטחון לחלוטין, מילה אחת של איתן והיא נופלת לקרשים. כשהיא נזכרת מדי פעם להתעורר זה במעין התקפים מאניים-דפרסיים כאלה, בלתי-טבעיים. כמו שאיילת אמרה היא "נוקשה", יש בה משהו לא זורם, לא חברותי וכו'. אפשר לראות את זה גם מזה שהיא בורחת כל הזמן ללועזית. כל ביטוי שני שלה הוא בלועזית: GRACIAS, THANKS, JESUS' OF COURSE וכו' - וזה לדעתי מצביע על חוסר נוחות וניתוק. חשבתי בהתחלה שהיא סתם בן אדם שקשה לו להסתגל לסביבות חדשות וכו' (יש הרבה כאלה), ושנוח לו רק בקרבת חבריו מהבית. אבל ככל שעובר הזמן אני נוטה לחשוב שיש בה משהו לא יציב, היא לא כל כך סגורה על עצמה. היא מצד אחד כאילו רצינית ובוגרת, מצד שני יש לה כל מיני יציאות כאלה שהן "כאילו" ילדותיות (כמו היציאה שהייתה לה על הסקס). למעשה, אני חושב שהיא סוג של ילדה אבודה, בת טיפש-עשרה בגוף של בת 30. גם הבגדים שהיא לובשת מעידים על זה. כל מיני כותנות מוזרות ובלתי-נשיות. מעין טומבוי כזו. רחמים, פשוט רחמים. אפשר להתנחם בזה שלעוף מהתוכנית אולי יעשה לה יותר טוב מאשר אם היא תשאר...

noaxxx

New member
הוצאת לי את המילים מהפה, הרס לעדי לגמרי

זה הדבר שהכי מפריע לי אצל יוני (נעזוב את החפירות לרגע) אם הוא היה הגון, הוא היה מאפשר לה להתחיל בקו אחד עם כל הבנות, זה לא פייר שמההתחלה הוא טחן לכולם את הראש עליה והרס לה את הכל. הוא שכח שהוא לא בחוץ אלא במשחק ושמגיע לה להיות אנונימית כמו כולן. מה שעוד יותר מעצבן זה שאיתן לא יודע לעשות 1+1 ולא לאכול בכפית את כל מה שיוני מאכיל אותו. אגב, איתן גם די אוכל את כל מה שאתי מאכילה אותו. איתן כזה תמים שהוא לא יודע שלכל אחד יש אינטרס ולאו דווקא זהה לאינטרס שלו?

didush100

New member
הוא חושב רק על עצמו וכמו שהוא לא היה

הגון איתה ככה הוא יהיה עם השאר הוא כולו פקה פקה דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. פסיכולוג בשקל

stabilo7

New member
../images/Emo45.gif הנואשות שלה הגיעה היום לשיאים חדשים

במיוחד עם בן, שנדבקה אליו לפחות בפעמים שיצא לי לראות... ושלא נדבר על הדברים שהיא אומרת לו...

למעלה