שרשור יום ראשון

noaxxx

New member
אז לפי 2 המשפטים ששמענו מבן ויוני עכשיו

זה בין עדי ללינוי?

stabilo7

New member
אני לא מבינה, הם כאילו מחפשים איפה יש את

התרחשות הכי פחות מעניינת בבית וזה מה שהם בוחרים להראות..

Lichy7

New member
לפי מה שאני שמעתי- זה בין עדי לעדי :)

אבל אל תסתכי על רמת הריכוז שלי כרגע. איכשהו אני רואה את השידור, אבל מבינה מה קורה רק דרך הפורום. זה יוני אשם.. גם את מעט העירנות שהיתה לי הוא לקח..

noaxxx

New member
יוני הזהההה.......... ממזר לא קטן

מקווה שענת או לינוי ילכו מחר (ליז לא נראה לי שיש סיכוי שהוא יעיף אותה אחרי השיחה שעשתה לו אתמול, טיפש) בא לי שעדי תתאפס על עצמה ותקבל עוד צ'אנס, לינוי כבר מעצבנת ואת ענת ממש אהבתי מההתחלה אבל בזמן האחרון אני שמה לב לתכונה שלה של שאיבת מידע מאנשים בצורה לא הכי אלגנטית-מעצבן לראות.

didush100

New member
לינוי וענת מיותרות ויכולות לעוף מצידי

לצערי נראה לי די ברור שעדי תלך

noaxxx

New member
אני כבר מוכנה ליציאה שלה,היתה הפייבוריטית שלי

מההתחלה

Klayhamn

New member
עדי תעוף

אם לא - אני אוכל את הכובע תוכלי לפרט על "שאיבת מידע"? מה ענת עשתה? את ליז - עד כמה שזה אפשרי ותלוי בו - הוא כנראה לא יעיף לעולם. שזה מוזר בהתחשב בזה שלא ראיתי אותם מדברים בכלל.

noaxxx

New member
תפסתי מענת מלאכית קטנה ומקסימה אבל לאט לאט

בכל מיני מצבים אני קולטת אותה במין חקירות כאלה בקטנה של בנות אחרות, היא אוספת מידע כל הזמן (כולן עושות את זה, נכון) ובכל זאת, אצלה זה צורם לי, כי היא לא מרפה כשהיא לא מקבלת תשובה באותו הרגע ושואלת שוב ושוב... יש מצב שהיא לא בדיוק כמו שהיא מצטיירת, ובדר"כ העין שלי קולטת די טוב אנשים

didush100

New member
אני לא התלהבתי ממנה מההתחלה

היחידה בחבורה שלהם שנחמדה בעיניי היא ענבר ועדי נראית סה"כ בנאדם טוב אבל מלינוי איילת וענת אני ממש לא מתלהבת

noaxxx

New member
../images/Emo45.gifדידוש, לפחות בזה אנחנו מסכימות-ענבר ועדי

איילת לוחצת יותר מידי, לינוי נחש בקש ענת-פריחה מאוחרת בתכנית (היתה שקטה הרבה מאוד זמן), לכן לדעתי רק עכשיו ממש מתחילים לשים לב אליה, גם בוילה, אגב.

noaxxx

New member
וחוץ מזה, אני עדיין בשוק שאיימי וויינהאוס ז"ל

עד שסוף שוף יש אומן אמיתי ששווה שמיעה ויוצר משהו מיוחד.... חבל

בוףברכה

New member
חחחחחחחח...הלילה הלבן..שלך..ואיימי ויינאהוס..

יש לי ישר...קונוטציות...
. הלילה...חום..(
...מה שיש בשוק..

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הלילה היה לבן...........

...חום.....
חסר
קשה בלי
ה
נתקע וגם ה

דידי 9

New member
דידוש, תקראי מה עשתה דניאל. תכנסי. והיי חחח

הבחורה התחמנית, הזולה, הרברבנית שלא רואה אף אחד ממטר, סיפרה קודם לבן ש"היא לא ידעה" שזה שהיא שכבה איתו-היה חבר של חברה שלה, וכשבן שאל אז עזבת אותו אחר כך? היא אמרה: לא-כי אני וחברה שלי כבר לא דיברנו. לפני מס' דקות אמרה ענבר ללינוי ואיילת, שדניאל לא מוצאת חן בעיניה,בגלל שהיא אמרה ללינוי את תהיי לי משענת פה- ואני אדאג עם איתן שתשארי!! ענבר סוף סוף עלתה על התחמנית הזולה והרעה הזו-דניאל! בושה למין הנשי, ובושה לטיפשים כמו איתן שהוא איתה בכלל! התעסוקה הרשמית של דניאל, שימו לב" "מנהלת שיווק של הימורים באינטרנט". מה זה אומר? היא זו שצריכה לשכנע אנשים להתמכר להימורים באינטרנט! בושה ענקית-למי שבעד היצורה החלאתית הזו.

24שעות1

New member
והיום ביקשה מאתי לחטט לקרן בסאמרט בהודעות

השליטה של דניאל על איתן מזעזעת. דניאל מתחילה לעשות שטויות - מתחקרת את אתי על קרן ומאבדת השכל הישר. חטטי לקרן בהודעות מאיתן

stabilo7

New member
אני גם שמתי לב לזה..

מאוד אהבתי אותה בהתחלה, אבל בזמן האחרון היא ממש גרמה לי לשנות את הדעה עליה. ואני גם שמתי לב לתחקורים האלה, אני לא יודעת להגדיר למה זה צורם, אבל היא כאילו נורא לוחצת לדעת דברים מסוימים בצורה מעצבנת. אגב, גם לענבר יש את הקטע הזה, או לפחות בהתחלה ראיתי את זה אצלה (בימים האחרונים לא ראיתי אותה כמעט)

למעלה